Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Nu geopend (tot 21:00)
Hypotake Away coffee place

Nieuw in Amsterdam: Hypo TakeAway

Ben je weleens bij de hypotheekadviseur geweest? Dat zijn meestal niet de meest inspirerende plekken. Mannen in saaie pakken die je vanuit een grote leren bureaustoel duur hypotheekadvies geven. Dat kan beter!

Ziedaar: Hypo TakeAway!

Een relaxte koffiebar middenin de Amsterdamse Pijp. Je kan er gewoon je latte drinken en een boekje lezen, maar het is ook de plek om hypotheekadvies in te winnen. Makkelijk, snel en goedkoop, want in onze koffiebar geven we al hypotheekadvies voor 300 euro! Je kunt uiteraard ook even binnenlopen en vrijblijvend een half uurtje met een hypotheekexpert praten over jouw mogelijkheden. 

Daarnaast organiseren we geregeld events in de koffiebar. Van korte seminars over waar je op moet letten als je een huis wil kopen tot Q&A's met onze hypotheekexperts. Check de agenda hieronder!

Maak een adviesafspraak

Wil je voordelig hypotheekadvies ontvangen van één van onze experts in de Hypo TakeAway-koffiebar? Laat je naam en telefoonnummer achter, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug om een afspraak in te plannen!

Maak een afspraak
Shop Impression
Hypotake Away coffee place

Agenda

Dinsdag 08:00 - 09:30 Open Koffie

Elke dinsdagmorgen en donderdagmiddag is er Open Koffie! Kom binnen, gratis koffie en stel je vragen over hypotheken! 

Donderdag 15:00 - 18:00 Open Koffie

Onze experts geven tien tips waar je op moet letten bij je hypotheek en geven antwoord op al jouw vragen.

Kom langs!

Wil je aan adviesafspraak maken, heb je nog wat vragen over je hypotheek, of heb je gewoon zin in een bak goede koffie? De Hypo TakeAway-koffiebar zit op de Ferdinand Bolstraat 54 in Amsterdam. Kom langs!

HypoTake Away by Hypotheek24.nl
Ferdinand Bolstraat 54
1072 LL Amsterdam