Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Hypotheek24.nl in KassaMaak een afspraak met één van onze hypotheekexperts.

Afspraak maken
Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Behoor jij nog steeds tot de groep mensen die voor hun hypotheek de deur uit gaat? Een hypotheek online regelen is net zo veilig en een stuk gemakkelijker. Steeds meer consumenten sluiten online hun hypotheek af. Logisch, het bespaart je een hoop moeite, tijd én geld. 

Bereken maximale hypotheek

Chris Oosterling van Hypotheek24.nl was te gast bij Kassa om te praten over de voordelen en mogelijkheden van online hypotheken. 

Bekijk de uitzending van zaterdag 7 oktober 

Nog even de voordelen op een rij van een online hypotheek:

  • Online en snel
  • Zelf afsluiten
  • Scherpe prijs
  • Veilig en betrouwbaar

1. Online en snel

Omdat Hypotheek24.nl alles online regelt hoef je nooit meer vrij te nemen voor een afspraak. Je regelt alles eenvoudig online. Je kan, ja écht, vanaf de bank je hypotheek regelen. Documenten, zoals je werkgeversverklaring of je loonstrook, kan je eenvoudig fotograferen met je smartphone en uploaden in jouw persoonlijk dossier. Supersnel, supersimpel. Je krijgt al binnen 24 uur zekerheid. Daarbij is ook eenvoudig bij te houden via track & trace wanneer we jouw akkoord van de bank kunnen verwachten. Je ziet precies waar je zit in het proces en of we nog iets van je nodig hebben.

Let op: Wist je dat Hypotheek24.nl vooraf jouw documenten goedkeurt. Zo weet je nog voordat je betaald waar je aan toe bent. 

2. Zelf afsluiten

Heb jij genoeg kennis van hypotheken, dan kun je online een kennistoets afnemen. Slaag je voor deze test? Dan mag je jouw hypotheek helemaal alleen online afsluiten. Kan best, een hypotheek voor een starter is namelijk al lang niet meer zo ingewikkeld als vroeger. De keuzes zijn vrij beperkt. Als starter heb je nu bijvoorbeeld de keuze tussen twee hypotheekvormen: een lineaire hypotheek en een annuïteitenhypotheek. Dus wil jij aan het begin van je looptijd meer betalen? Of aan het einde van je looptijd?

Ben jij geen starter? Of wil jij als starter toch nog wat advies? Geen probleem. Bij Hypotheek24.nl kun je op ieder moment in het proces advies aanvragen. 

3. Een scherpere prijs

Als je naar de bank gaat voor een vrijblijvend hypotheekgesprek, houd er dan rekening mee dat zij bewust hun eigen hypotheken aanprijzen. Je wordt dus niet altijd geïnformeerd over de goedkoopste hypotheek. Logisch, zij willen je natuurlijk informeren over de hypotheken die je bij hen kan afsluiten. Hypotheek24.nl is onafhankelijk en dus altijd de scherpste prijs. Het kost gewoon echt minder geld als je alles online regelt. We hebben geen hypotheekwinkels, we hoeven niet naar je toe te rijden, we regelen alles digitaal. De kosten zijn dus lager en daarmee jouw prijs!

4. Veilig en betrouwbaar

Ja Hypotheek24.nl is veilig en betrouwbaar. Wij hebben een vergunning van de AFM (Autoriteit Financiële Markten). AFM is de Nederlandse gedragstoezichthouder op de financiële markten. Ons AFM vergunningnummer is 12040344.

Wij respecteren de privacy van bezoekers van Hypotheek24.nl en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.

Vergelijk hypotheekrentes

Laagste hypotheekrentes (annuïtair, 10 jaar rentevast)
Aanbieder Laagste rente
ABN AMRO 1,49%
ABN AMRO 1,59%
ABN AMRO 1,59%
Obvion 1,65%
Hypotrust 1,65%
Obvion 1,65%
Argenta 1,65%
Florius 1,67%
MoneYou 1,67%
» Bekijk het totale renteoverzicht