Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Hoe vind je de goedkoopste hypotheek?

Voor de goedkoopste hypotheek ben je bij Hypotheek24.nl aan het juiste adres.
Bij ons kan je namelijk heel eenvoudig alle hypotheken met elkaar vergelijken op prijs.

Nadat je jouw persoonlijke gegevens en voorkeuren, zoals hypotheekvorm en de rentevaste periode, in onze vergelijkingstools hebt ingevuld krijg je een overzicht te zien van de hypotheken die aansluiten op jouw wensen. Start direct met je hypotheken vergelijken.

Hypotheekrentes vergelijken

De hypotheekrente die je maandelijks betaalt aan de bank hangt af van de volgende zaken:

  • Hypotheekvorm 
  • Hoogte van je hypotheek
  • Rentevaste periode
  • Hypotheekverstrekker

De bank bepaalt uiteindelijk het rentepercentage en daarom zou je bij de ene bank goedkoper uit kunnen zijn dan bij een andere bank. Om snel een overzicht van alle rentepercentages te hebben, kan je ook kijken in ons hypotheekrente overzicht waar de actuele rentepercentages dagelijks worden bijgehouden.

De goedkoopste hypotheekrente is niet altijd de meest geschikte

De hypotheek met de goedkoopste hypotheekrente is niet altijd de meest geschikte hypotheek voor jou. Een aantal factoren spelen hierbij een rol. Voor jou kunnen bepaalde dingen belangrijk zijn en daarom wil je bepaalde voorwaarden aan een hypotheek kunnen stellen. Misschien wil je de mogelijkheid hebben om boetevrij je hypotheek te kunnen aflossen als je jouw woning gaat verkopen. Het is belangrijk om ook de voorwaarden goed met elkaar te vergelijken, zodat je later niet voor verrassingen komt te staan. Kijk dus niet alleen naar de prijs, maar kijk ook zeker naar de voorwaarden van de hypotheek die je wilt gaan afsluiten.

Waarom kan Hypotheek24.nl de goedkoopste afsluitkosten aanbieden?

Omdat je hypotheekaanvraag bij ons volledig online gaat betaal je slechts 650 euro voor je hypotheekaanvraag. Voor hypotheekadvies rekenen wij 300 euro in combinatie met het afsluiten van je hypotheek. Stukken minder dan de traditionele adviseur.

Het zelf online afsluiten van een execution only hypotheek is niet voor iedereen weg gelegd. Je moet voldoende kennis hebben over hypotheken en je eigen financiële huishouding om een goede keuze te kunnen maken. Dat vinden wij niet alleen, ook de AFM (Autoriteit Financiële markten) vindt dat. Daarom ben je verplicht om een kennis- & ervaringstoets te maken voordat je een hypotheek afsluit.