Vragen? Plan een gesprek in Met een hypotheekadviseur
vinkje Altijd persoonlijk advies vinkje Meer dan +10.000 tevreden klanten vinkje Onafhankelijk

Direct online hypotheekadvies

  • Altijd bereikbaar, je krijgt persoonlijk advies wanneer jij het wil​ 
  • Binnen 24 uur duidelijkheid over jouw hypotheek
  • Onafhankelijk, wij vergelijken alle hypotheken
Ruim 10.000 klanten geven ons een 9,4 op Kiyoh!
Klik om verder te scrollen

Altijd de beste hypotheek in jouw situatie

10.234

slimme huizenkopers
gingen je voor

v.a.3,68%

is nu de laagste rente
We vergelijken 50+ hypotheken

9,4

is onze gemiddelde
klantbeoordeling

Direct contact met jouw hypotheekadviseur

... Dat wil iedereen toch? Plan direct gratis en vrijblijvend een online orientatiegesprek bij één van onze ervaren hypotheekadviseurs!

Hypotheek24 in vier slimme stappen

Jouw hypotheek zó geregeld

 1. 1

  Bereken je hypotheek

  Bereken direct via onze superslimme tools tools jouw maximale hypotheek en de maandlasten. Zo weet je direct waar je aan toe bent! 

  Bereken je hypotheek
 2. Overleg met je hypotheekadviseur
  2

  Gratis oriëntatiegesprek

  Download de Hypotheek24 app en deel snel en eenvoudig informatie met de hypotheekadviseur. In het gratis gesprek kijk je samen met de ervaren hypotheekadviseur of jouw woonplannen haalbaar zijn. 

 3. 3

  Tijd voor het adviesgesprek!

  De hypotheekadviseur geeft persoonlijk advies over welke hypotheek het beste bij je past met de laagste woonlasten. Samen maken we je woonplan definitief! Wel zo fijn. 

  Aanvragen: binnen 24 uur zekerheid
 4. Champagne
  4

  Wij regelen de hypotheek,jij de Champagne

  Onze hypotheekcoaches gaan direct aan de slag om jouw hypotheek te regelen. Via de handige track & trace in jouw persoonlijke dashboard houd je de voortgang van de hypotheekaanvraag in de gaten. Zo weet je precies wanneer je de champagne koud kan gaan zetten!

Aan de slag
Plant
Het team

Team hypotheek24

Samen met ons hele team werken wij elke dag om ervoor te zorgen dat jij een ontspannen ervaring hebt bij het afsluiten van een hypotheek. Benieuwd naar deze ervaring? Plan dan direct een gratis oriëntatiegesprek in.

Maak een belafspraak

Onze klanten geven ons een 9+

Supertrots zijn we op de ruim 10.000 slimme huizenkopers die we al mochten helpen en de positieve berichten die zij hebben achter gelaten. Zij geven onze service gemiddeld een 9,4. Daar doen we het voor!

"Geweldig goed geholpen"

Mijn ervaring met Hypotheek24 (en in het bijzonder met Roy M.) was uitstekend. Waar ik overal een 'nee' kreeg op mijn plannen, wist hij het binnen een mum van tijd voor elkaar te krijgen. Zeer betrokken en professioneel. Goed bereikbaar en hield mij van elke stap op de hoogte. Dit maakte het hele proces een fijne ervaring zonder stress. Zonder hem (en hypotheek24) was het niet gelukt.

Iris uit Hilversum 07-06-2024
Person profile

"Geweldige ervaring!!!"

Dankzij de hulp van Reinoud en Shahbaz heb ik mijn hypotheek in minder dan 1 week rond gekregen. Ik had behoorlijk wat haast en zij hebben mij het volle vertrouwen gegeven. Er werd snel gereageerd en je kreeg een uitstekend persoonlijk advies. Ik zou het iedereen aanraden die startende is of al op de markt meedoet! Dankjulliewel voor het mede realiseren van de aankoop van mijn eerste huisje

Anna uit Amsterdam 06-06-2024
Person profile

"Goede begeleiding, bereikbaarheid en snel schakelen"

Onze ervaring met Hypotheek24 was wederom fantastisch. Dit keer gingen we voor het uitbreiden van onze hypotheek voor een verbouwing. Het schakelen met hypotheek 24 hebben wij als erg goed ervaren! Snelle reacties, goede uitleg en begeleiding en duidelijkheid in wat er precies vanuit ons werd verwacht. Mochten wij in de toekomst weer aanpassingen willen doen aan onze hypotheek dan komen we zeker weer terug. Bedankt voor jullie hulp, wij gaan ons huis met plezier verbouwen :)!

Nadia uit Krimpen aan den IJssel 03-06-2024
Person profile

Wanneer kan je?

Vandaag Later