Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 8.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 5000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 8,8 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Henk
Hengelo
*****
23-04-2018
Person profile
Henk
Hengelo

Pluspunten

Verbeterpunten

Henk beveelt Hypotheek24.nl aan!

John
Alphen aan den Rijn
*****
22-04-2018
Person profile
John
Alphen aan den Rijn

Pluspunten
Website
Reactiesnelheid
Vriendelijkheid van het personeel

Verbeterpunten
De Track en Trace in de acceptatiefase bij de geldverstrekker is niet altijd up-to-date.

John beveelt Hypotheek24.nl aan!

Edwin
Wijk bij Duurstede
*****
19-04-2018
Person profile
Edwin
Wijk bij Duurstede

Pluspunten
Proactief

Verbeterpunten

Edwin beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jaco
Olst
*****
19-04-2018
Person profile
Jaco
Olst

Pluspunten
De hypotheek was snel rond!

Verbeterpunten

Jaco beveelt Hypotheek24.nl aan!

Yonca
Emmen
*****
17-04-2018
Person profile
Yonca
Emmen

Pluspunten
Snelle reactie!

Verbeterpunten

Yonca beveelt Hypotheek24.nl aan!

Ann-Silvie
*****
07-04-2018
Person profile
Ann-Silvie
-

Pluspunten
Fantastische service, kan niet beter!

Verbeterpunten

Ann-Silvie beveelt Hypotheek24.nl aan!

Eugene
Berkel-Enschot
*****
04-04-2018
Person profile
Eugene
Berkel-Enschot

Pluspunten
Goedkoop en denken met je mee. Erg vriendelijk personeel.

Verbeterpunten
Zorg ervoor dat wanneer bij een bepaalde hypotheekverstrekker, dat van te voren duidelijk wordt gemaakt aan de klant wat er allemaal aan documenten verzameld moeten worden. Het koste veel tijd om rond te komen omdat er telkens nieuwe documenten aangeleverd moesten worden.

Eugene beveelt Hypotheek24.nl aan!

Mandy
Hulten
*****
03-04-2018
Person profile
Mandy
Hulten

Pluspunten
Voor oversluiten hypotheek besloten dit online te doen, voor ons nieuw, ook spannend. Niet gekozen voor advies, enkel voor een coach. Bereikbaarheid top, altijd snel en duidelijk antwoord. Zeer duidelijke procedure waar je doorheen moet lopen. Documenten allemaal te uploaden. Heldere communicatie. Nooit gedacht dat oversluiten zo eenvoudig kon zijn. Ook info over taxatie en notaris was prettig.

Verbeterpunten
Gericht op nieuwe hypotheek, er mag meer aandacht komen voor de bestaande hypotheek en doorlooptijden om deze af te ronden. Dit gaf bij ons nog stress. Maar alles is verder prima verlopen.

Mandy beveelt Hypotheek24.nl aan!

Nick
Weert
*****
03-04-2018
Person profile
Nick
Weert

Pluspunten
Ze bieden execution-only met bouwdepot aan. Dit kon ik bij andere aanbieders niet.

Makkelijk en snel alles uploaden.

Verbeterpunten
Bij een nieuwe stap moesten er stukken gemaild worden. Dit werd vergeten, waardoor ik moest nabellen.

Nick beveelt Hypotheek24.nl aan!

patrick
De Meern
*****
30-03-2018
Person profile
patrick
De Meern

Pluspunten

Verbeterpunten

patrick beveelt Hypotheek24.nl aan!