Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 5.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 5000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 8,8 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Patrick
Haarlem
*****
12-01-2018
Person profile
Patrick
Haarlem

Pluspunten
-Hypotheekcoach John begeleide ons uitstekend gedurende de aanvraag
-De aangeleverde stukken werden telkens binnen 24 uur bekeken
-Prettige gebruiksvriendelijke website

Verbeterpunten
-Het was niet helemaal duidelijk hoe het mogelijk was een afwijkende looptijd aan te vragen

Patrick beveelt Hypotheek24.nl aan!

Mark
Haarlem
*****
10-01-2018
Person profile
Mark
Haarlem

Pluspunten

Verbeterpunten

Mark beveelt Hypotheek24.nl aan!

Fieke
Gouda
*****
28-12-2017
Person profile
Fieke
Gouda

Pluspunten
Eenvoudig, stap voor stap, je hypotheek regelen! Bij vragen goed bereikbaar via chat of telefoon.

Verbeterpunten
1 x Foute info gehad over invullen van gezondheidsverklaring. Hierdoor wat vertraging opgelopen.

Fieke beveelt Hypotheek24.nl aan!

Mike
Ridderkerk
*****
22-12-2017
Person profile
Mike
Ridderkerk

Pluspunten
Het bedrijf handelt zeer snel, staan je het gehele proces netjes bij. Ze houden je goed op de hoogte, wat ik zelf zeer fijn vond, hierdoor kon je snel handelen en des te eerder heb je alles rond.

Verbeterpunten
Geen verbeterpunten

Mike beveelt Hypotheek24.nl aan!

Wicky
's-Heerenberg
*****
21-12-2017
Person profile
Wicky
's-Heerenberg

Pluspunten

Verbeterpunten

Wicky beveelt Hypotheek24.nl aan!

Mirjam
Amsterdam
*****
18-12-2017
Person profile
Mirjam
Amsterdam

Pluspunten
Ik heb mijn contact met Hypotheek24.nl als zeer positief ervaren. Als ik mijn persoonlijke consultant niet kon spreken waren collega's direct op de hoogte van mijn vorderingen en dachten graag mee. De jonge en professionele medewerkers hebben mij goed geholpen en ik zal hen zeker aanraden!

Verbeterpunten
Vooral in de laatste fase (vlak voor de deadline van financiering) is het fijn als er (terug)gebeld wordt in plaats van gemaild dat er en document is toegevoegd of gewijzigd op de online omgeving. Daarnaast is het ook fijn als er proactief teruggekoppeld wordt als er een document toch niet goed staat en je hier niet zelf vlak voor sluitingstijd achter hoeft te komen.

Mirjam beveelt Hypotheek24.nl aan!

Klant
Zutphen
*****
13-12-2017
Person profile
Klant
Zutphen

Pluspunten
Je kunt erg prettig tot 21:00 uur contact opnemen zowel telefonisch als met chat via de website. Iedereen heeft inzicht in je dossier waardoor je vrij snel een antwoord krijgt wat past bij jouw aanvraag

Verbeterpunten
Helaas wel een verbeter puntje: ik ben 2 keer van coach gewisseld, dus wist soms de naam niet van mijn coach. Ook bij vrij directe vragen waren de coaches niet altijd direct bereikbaar en moest ik soms tot de volgende dag wachten. Dit leverde wel iets vertraging op. Misschien dat hier iets beter op gelet kan worden in de toekomst.

Ook bij twijfel over een misverstand is het doorvragen heel belangrijk. Dit was voor mij een struikelpunt, gelukkig hebben we alles uit kunnen praten en is het opgelost, maar wellicht was dit struikelpunt er niet geweest als er beter doorgevraagd was van beide kanten uit.

Klant beveelt Hypotheek24.nl aan!

Bart
Venlo
*****
12-12-2017
Person profile
Bart
Venlo

Pluspunten
Snelle service, persoonlijk contact en hoewel ze execution only zijn, helpen ze super mee bij problemen!

Verbeterpunten
Zorg dat je niet 5 minuten voordat je naar huis gaat een belangrijk bericht geeft. Ik (klanten) kan dan niets meer omdat mijn contactpersoon weg is.

Bart beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jan
Volendam
*****
11-12-2017
Person profile
Jan
Volendam

Pluspunten
Ingediende stukken worden zeer snel beoordeeld, en waar nodig snelle terugkoppeling van afgekeurde documenten

Verbeterpunten
Voor iemand die weinig of geen kennis van hypotheken heeft, is het erg lastig om de hypotheek af te sluiten. Meer uitleg over de benodigde documenten op de website is aan te bevelen.

Jan beveelt Hypotheek24.nl aan!

T.L. Cuperus
Hallum
*****
06-12-2017
Person profile
T.L. Cuperus
Hallum

Pluspunten
Snel, voordelig, duidelijk, supergoede service, aanrader.

Verbeterpunten

T.L. Cuperus beveelt Hypotheek24.nl aan!