Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Nu geopend (tot 17:00)

Ervaringen en reviews Hypotheek24

We zijn trots op de goede beoordelingen die we van onze 9.000+ blije klanten krijgen. We scoren gemiddeld een 9,1 ! Daar doen onze hypotheekadviseurs en coaches het voor. Het hypotheekadvies van nu! Lees hieronder verder.

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 9000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Jan
Almere
*****
12-04-2021
Person profile
Jan
Almere

Pluspunten
Snel, deskundig en prettig

Verbeterpunten

Jan beveelt Hypotheek24.nl aan!

Hanan
Leerdam
*****
07-04-2021
Person profile
Hanan
Leerdam

Pluspunten
Hele fijne medewerkers die mee denken en hun vak verstaan. Absolute aanrader!

Verbeterpunten

Hanan beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jasper
Delft
*****
04-04-2021
Person profile
Jasper
Delft

Pluspunten
rettig systeem om alles te regelen: overzichtelijk alle documenten te uploaden en deskundig telefonisch contact.

Verbeterpunten

Jasper beveelt Hypotheek24.nl aan!

Kevin
Amsterdam
*****
18-03-2021
Person profile
Kevin
Amsterdam

Pluspunten
Helder, snel en doeltreffend.

Verbeterpunten

Miriam
Dordrecht
*****
15-03-2021
Person profile
Miriam
Dordrecht

Pluspunten
Omdat ik ondernemer ben, is het aanvragen van een hypotheek iets ingewikkelder dan het overleggen van een loonstrookje en een werkgeversverklaring. Ik vond het superhandig dat ik veel zelf online kon uitzoeken, maar het uiteindelijke advies bleek eveneens zeer waardevol. Handige tips over hoe om te gaan met het vrijvallen van een polis die gekoppeld was aan mijn vorige hypotheek heeft me veel geld bespaard.

Verbeterpunten

Miriam beveelt Hypotheek24.nl aan!

Ella Kooy
Heerhugowaard
*****
19-02-2021
Person profile
Ella Kooy
Heerhugowaard

Pluspunten
Na 2 teleurstellingen met hypotheek advies kwamen wij bij hypotheek 24. De adviseur Daan weet waarover hij praat en was bereidt ons te helpen. Ondanks de complexe situatie heeft hij ervoor gezorgd dat wij ons droomhuis konden kopen. Binnen 14 dagen de hypotheek rond. Klasse! Bedankt.

Verbeterpunten

Ella Kooy beveelt Hypotheek24.nl aan!

Annemarie
Zuidoostbeemster
*****
04-02-2021
Person profile
Annemarie
Zuidoostbeemster

Pluspunten
Heel goed geholpen. Alles voor mijn huisje is geregeld!

Verbeterpunten

Annemarie beveelt Hypotheek24.nl aan!

Davy
Lelystad
*****
03-02-2021
Person profile
Davy
Lelystad

Pluspunten
Het oriënterende gesprek was wat verwarrend en voelde ook dwingend. Voor ik het daadwerkelijke adviesgesprek aanging heb ik van te voren twee keer een oriënterend gesprek gehad. Tijdens het eerste gesprek kon ik X lenen en bij het tweede gesprek kon ik Y lenen. Bij het tweede oriënterende gesprek kon ik ineens ook veel meer lenen, omdat het een aantrekkelijk risico qua onderpand was, omdat ik toch niet de hele woning hoefde te financieren i.v.m. overwaarde van de oude woning. Dat bleek echter onjuist te zijn, zo bleek tijdens het advies gesprek. Het oriënterende gesprek voelt ook wat gedwongen aan. Er wordt al vrij snel over kosten gesproken, zonder dat je nog maar echt goed duidelijk hebt wat er precies mogelijk is. Het uitgebreide gesprek (het adviesgesprek dus) volgt pas later, en dan zit je eigenlijk al vast aan kosten. Dit t.o.v. de traditionele hypotheker, waar ze uitgebreid de tijd voor je nemen (vaak ca een uur tot anderhalf uur) om je van vrijblijvend advies te voorzien. Uiteindelijk heb ik er toch voor gekozen om door te zetten, want immers ik had toch een hyptheek nodig. Het advies gesprek met Daan Holterman was erg plezierig. Zonder er te veel doekjes om heen te winden, wist ik wat de mogelijkheden waren op basis van alleen mijn inkomen en ook in de situatie met daarbij het inkomen van mijn partner. Het was een straight to the point advies, zonder allerlei verwarrende voorbeelden (waar je feitelijk dan toch niets mee kunt). Er waren wat bijzonderheden bij mijn aanvraag. Dit aangezien de opleverdatum wat verder in de toekomst ligt in mijn geval en mijn partner een flex inkomen heeft (waarbij ook nog de jaaropgave van een failliete werkgever ontbrak). Samen met Daan heb ik de meest geschikte geldverstrekker gevonden en dat ook nog tegen een aantrekkelijke rente. Bij de verdere doorloop van de aanvraag werd ik bijgestaan door Rodin Last. Ook dit heb ik als plezierig ervaren. Hij pakte zaken adequaat op en reageerde snel bij problemen in de aanvraag

Verbeterpunten

Davy beveelt Hypotheek24.nl aan!

Stef
Eindhoven
*****
16-01-2021
Person profile
Stef
Eindhoven

Pluspunten
De hypotheek was snel geregeld, en hypotheek24.nl was telefonisch altijd snel berijkbaar voor alle korte en lange vragen. Geuploade documenten werden vaak binnen enkele uren gecontroleerd, waardoor lang wachten niet nodig was.

Verbeterpunten

Stef beveelt Hypotheek24.nl aan!

Olav
Groningen
*****
08-01-2021
Person profile
Olav
Groningen

Pluspunten
Werkelijk top. Je hebt alles zelf in de hand en kan alles aanleveren wanneer jij dit wilt. Had geen verwachting maar het overtrof alles. Ook de communicatie was prettig.

Verbeterpunten

Olav beveelt Hypotheek24.nl aan!