Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 5.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 5000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 8,8 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Dulkadir
Amsterdam
*****
02-11-2017
Person profile
Dulkadir
Amsterdam

Pluspunten
Echt een super bedrijf!!!!

Verbeterpunten

Dulkadir beveelt Hypotheek24.nl aan!

Quick Rijbewijs
De Bilt
*****
26-10-2017
Person profile
Quick Rijbewijs
De Bilt

Pluspunten
Altijd bereikbaar, vriendelijke medewerkers en goedkoop.

Verbeterpunten

Quick Rijbewijs beveelt Hypotheek24.nl aan!

Rolf
Nijmegen
*****
22-10-2017
Person profile
Rolf
Nijmegen

Pluspunten
Persoonlijke aanpak, de hypotheek coach (in onze situatie, John Ponden) belt je altijd terug!

Verbeterpunten
Bemiddelingskosten arbeidsongeschiktheidsverzekering en overlijdensrsicoverzekering zouden lager kunnen zijn. Er zijn momenteel aanbieders die voor een lager tarief concurrender zijn.

Wachttijd klantenservice.

Rolf beveelt Hypotheek24.nl aan!

Klant
Amersfoort
*****
19-10-2017
Person profile
Klant
Amersfoort

Pluspunten
Zeer snel en professioneel geholpen, goed bereikbaar voor vragen en snelle beantwoording. Erg tevreden!

Verbeterpunten

Klant beveelt Hypotheek24.nl aan!

Le Feber
*****
08-10-2017
Person profile
Le Feber
-

Pluspunten
We zijn continue op de hoogte gehouden door John. Hij belde ook binnen 5 minuten terug. Het inzicht online is fantastisch en heel erg overzichtelijk. John heeft echt hart voor de zaak, bedankt John!

Verbeterpunten
Blijf vooral zo door gaan!

Le Feber beveelt Hypotheek24.nl aan!

Evelyn
Kerkdriel
*****
04-10-2017
Person profile
Evelyn
Kerkdriel

Pluspunten
Super geholpen door Sharon! Zij pakte alles enorm snel op waardoor we snel door konden pakken! De website is makkelijk in gebruik en houdt je op de hoogte door mailtjes te sturen als er iets veranderd in je dossier

Verbeterpunten
Als de medewerkers een bericht plaatsen in het dossier kun je geen bericht terug sturen dit moet je dan altijd telefonisch of per e-mail doen.
Het zou makkelijk zijn als er een functie in komt zodat je het bericht kunt beantwoorden en zodra de medewerker er tijd voor heeft hier dan weer een reactie op kan geven.

Evelyn beveelt Hypotheek24.nl aan!

Klant
*****
03-10-2017
Person profile
Klant
-

Pluspunten

Verbeterpunten

Klant beveelt Hypotheek24.nl aan!

Ali Asilsoy
Amersfoort
*****
03-10-2017
Person profile
Ali Asilsoy
Amersfoort

Pluspunten
Heerlijk bedrijf.

Een collega van mij heeft ook bij jullie een hypotheek afgesloten op mijn aanraden.
Van jullie heb ik een cadeaubon ontvangen. Dank hiervoor.

Verbeterpunten
Nvt

Ali Asilsoy beveelt Hypotheek24.nl aan!

Hilde
Amsterdam
*****
01-10-2017
Person profile
Hilde
Amsterdam

Pluspunten
Ik ben 100% tevreden over Hypotheek24! De service die zij bieden is snel (al onze documenten werden binnen een paar uur gecontroleerd en toen wij alles compleet hadden, was de hypotheek in een week rond), goedkoop (je betaalt slechts €650), compleet (je kan ook verzekeringen en taxatie via Hypotheek24 regelen), goed bereikbaar (ook vanaf ons vakantieadres konden we verder met onze aanvraag), duidelijk (goede uitleg per mail en chat) en ook nog eens leuk! Hun gebruiksvriendelijke systeem, dat er erg overzichtelijk uitziet, zorgt er namelijk voor dat je er plezier in krijgt om steeds meer gegevens en documenten aan te leveren, zodat je steeds een level verder komt in je dossier. Wij zijn van het begin tot het eind geweldig geholpen door Aniek, maar ook andere collega’s stonden voor ons klaar, bijvoorbeeld toen zij op vakantie was. Top dus – onze complimenten!! Wij raden dit zeker aan iedereen aan!

Verbeterpunten

Hilde beveelt Hypotheek24.nl aan!

Klant
Rotterdam
*****
27-09-2017
Person profile
Klant
Rotterdam

Pluspunten
Efficient and effective. Highly recommended if you are trying to buy your first house and don't have a complicated financial situation.

Verbeterpunten

Klant beveelt Hypotheek24.nl aan!