Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24

We zijn trots op de goede beoordelingen die we van onze 9.000+ blije klanten krijgen. We scoren gemiddeld een 9,1 ! Daar doen onze hypotheekadviseurs en coaches het voor. Het hypotheekadvies van nu! Lees hieronder verder.

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 9000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Arjen
Groningen
*****
19-11-2021
Person profile
Arjen
Groningen

Pluspunten
Hypotheek24 heeft met veel geduld en flexibiliteit mij door een iets complexere starterssituatie aan de juiste hypotheek geholpen. Ze waren erg transparant in wat er moest gebeuren voor welke deadlines en zorgden ervoor dat alles op tijd geregeld was

Verbeterpunten

Arjen beveelt Hypotheek24.nl aan!

Kevin
Oosterblokker
*****
16-11-2021
Person profile
Kevin
Oosterblokker

Pluspunten
Wij zijn uitstekend geholpen door Rodin. Met dank aan zijn snelle aanpak hadden wij snel alles rond.

Verbeterpunten

Kevin beveelt Hypotheek24.nl aan!

Stan
Oosterhout
*****
04-11-2021
Person profile
Stan
Oosterhout

Pluspunten
Het advies wat wij van Hypotheek24 gekregen hebben was niet alleen snel, maar ook zeer vakkundig opgesteld. Onze adviseur Tom weet enorm veel en kan deze kennis ook heel goed overbrengen. Altijd vriendelijk en goed bereikbaar. Twijfel niet, hypotheek24 is een juiste keuze voor jouw hypotheek.

Verbeterpunten

Stan beveelt Hypotheek24.nl aan!

Isabel
Barendrecht
*****
03-11-2021
Person profile
Isabel
Barendrecht

Pluspunten
Prettige Service. Goed bereikbaar en je ontvangt snel antwoord op je vragen. Goed team. Denkt goed mee en luistert goed naar je vragen en denken goed mee.

Verbeterpunten

Isabel beveelt Hypotheek24.nl aan!

Yvonne
Leiden
*****
28-10-2021
Person profile
Yvonne
Leiden

Pluspunten

Verbeterpunten
Handig dat alles online kan, ze maken het zo gemakkelijk mogelijk.

Yvonne beveelt Hypotheek24.nl aan!

Margot
Amsterdam
*****
21-10-2021
Person profile
Margot
Amsterdam

Pluspunten
Vriendelijke medewerkers, zijn bereid al je vragen te beantwoorden en ben goed geholpen gedurende het traject.

Verbeterpunten

Margot beveelt Hypotheek24.nl aan!

Nienke
Akersloot
*****
18-10-2021
Person profile
Nienke
Akersloot

Pluspunten
Tijdens het oriënterend gesprek werden onze vragen goed beantwoord, waardoor wij veel vertrouwen kregen in Hypotheek24. De aanvraag voor de hypotheek ging soepel en we konden altijd bellen indien wij dit nodig vonden. Bedankt Rodin voor het afsluiten van de hypotheek voor onze toekomstige woning! Wij zijn onwijs tevreden! Groeten, K & N

Verbeterpunten

Nienke beveelt Hypotheek24.nl aan!

Reinoud
Bussum
*****
09-10-2021
Person profile
Reinoud
Bussum

Pluspunten
Wij zijn zeer tevreden met de expertise van Hypotheek24.Alles snel rond.Ook de communicatie verliep soepel. Erg vriendelijk.Dank!

Verbeterpunten

Reinoud beveelt Hypotheek24.nl aan!

Bindels
Beugen
*****
04-10-2021
Person profile
Bindels
Beugen

Pluspunten
Prima snel en makkelijk de hypotheekaanvraag geregeld en in orde kunnen maken!

Verbeterpunten

Bindels beveelt Hypotheek24.nl aan!

S. Slotboom
Wijk bij Duurstede
*****
28-09-2021
Person profile
S. Slotboom
Wijk bij Duurstede

Pluspunten
Behoefte is snel in kaart gebracht, Hypotheek 24 is toegankelijk en hebben de zaken snel geregeld.

Verbeterpunten

S. Slotboom beveelt Hypotheek24.nl aan!