Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Nu geopend (tot 21:00)

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 7.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 8,8 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Leon
Hardenberg
*****
13-06-2018
Person profile
Leon
Hardenberg

Pluspunten
Snelle en soepele communicatie, ook s'avonds.
We zijn door omstandigheden best lang bezig geweest met de aanvraag, toch blijven ze tot het laatste moment zeer vriendelijk en behulpzaam.

Het hele proces is heel duidelijk opgezet. Documenten uploaden en de de status bekijken is erg gebruiksvriendelijk.

Verbeterpunten
Omdat je alleen contact hebt op afstand moet je de boel zelf ook goed in de gaten houden. Je kunt elkaar snel verkeerd begrijpen. Eigenlijk door een misverstand icm (toen nog) matige kennis op gebied van energieneutrale woningen, heeft het mij aardig wat tijd gekost en daardoor stress opgeleverd. Daar in tegen lossen ze alles heel snel op en blijven ze communiceren. Dat is denk ik het belangrijkste in dit hele verhaal en daarom zou ik hypotheek24 nog steeds aanbevelen.

Bij ABN budget krijg je geen lagere rente na tekenen, toch stond de lagere dagrente in de tracker.

Ik kreeg later in het proces niet altijd automatisch meer een mailtje als er ergens in het dossier een update was gedaan, ik heb daarom tijdens de laatste fase de pagina bijna elk uur wel een keer gerefreshed :)

Leon beveelt Hypotheek24.nl aan!

Hein
*****
13-06-2018
Person profile
Hein
-

Pluspunten
vriendelijk personeel en helder stappenplan

Verbeterpunten

Hein beveelt Hypotheek24.nl aan!

Lisanne Hessen
Zwaag
*****
13-06-2018
Person profile
Lisanne Hessen
Zwaag

Pluspunten
Professionele, aardige mensen die je ten alle tijden direct helpen.

Verbeterpunten
De hypotheekofferte in 2 documenten aanleveren zodat de klant weet wat hij precies ondertekend terug moet sturen. 1 exemplaar voor de klant zelf.

Lisanne Hessen beveelt Hypotheek24.nl aan!

Ad van Wingerden
Klundert
*****
12-06-2018
Person profile
Ad van Wingerden
Klundert

Pluspunten
- Prijs
- Klantvriendelijkheid
- Service
- Snelheid
- Duidelijke eigen omgeving

Verbeterpunten
- Wat (meer) gaan doen in woonhuisverzekeringen

Ad van Wingerden beveelt Hypotheek24.nl aan!

Leandro
Breda
*****
11-06-2018
Person profile
Leandro
Breda

Pluspunten
- De prijs is laag in vergelijking met andere hypotheekadviseurs.
- Snelle en vriendelijke communicatie, zo goed als altijd binnen de dag een reactie.
- Erg goed bereikbaar: telefonisch en via chat
- Veel informatie beschikbaar op de website

Verbeterpunten
- Kennis en nauwkeurigheid van werknemers: samen met onze hypotheekadviseur hadden we een keuze gemaakt voor een hypotheekverstrekker, maar toen we akkoord wilden geven bleek die hypotheekverstrekker geen hypotheken te geven aan mensen in mijn situatie.
- online omgeving heeft verbetering nodig: als je bijvoorbeeld in stap 8 documenten moet uploaden, start je na het inloggen bij stap 4, waardoor je alle stappen ertussen moet doorlopen voor je aan stap 8 bent. Daarnaast kregen we op een cruciaal moment geen melding dat we een aantal documenten moesten doorsturen, waardoor de melding een aantal dagen is blijven openstaan zonder dat we dit hadden opgemerkt. Email-update zou handig zijn, en als er na een aantal dagen geen actie is zou een persoonlijk contact aangewezen zijn.
- Je moet bereid zijn om zelf een groot deel van het 'uitzoekwerk' te doen: je bespaart in vergelijking met andere hypotheekverstrekkers op geld, maar ook voor een deel op service. Er werken voornamelijk jonge mensen, die (zo lijkt het) nog niet allemaal evenveel ervaring hebben. Je zal zelf goed moeten opletten!
- Ze konden geen renteblad aanleveren, waarop een overzicht wordt gegeven van de risicoklassen en bijbehorende rentes die een hypotheekverstrekker aanhoudt. Wel handig om hier een officieel document van te hebben. Ik heb hiervoor contact moeten opnemen met de hypotheekverstrekker, en die verwees simpelweg naar een document op de website. Hypotheek24 had dit moeten aanleveren

Leandro beveelt Hypotheek24.nl aan!

Klant
*****
07-06-2018
Person profile
Klant
-

Pluspunten

Verbeterpunten

Klant beveelt Hypotheek24.nl aan!

Pieter Lagraauw
's-Gravenzande
*****
03-06-2018
Person profile
Pieter Lagraauw
's-Gravenzande

Pluspunten
Goede afspraken
Ideeën worden aangedragen
Lekker vanaf je eigen bureau
Het personeel wijst je op extra mogelijkheden.

Verbeterpunten

Pieter Lagraauw beveelt Hypotheek24.nl aan!

Klant
*****
01-06-2018
Person profile
Klant
-

Pluspunten

Verbeterpunten

Klant beveelt Hypotheek24.nl aan!

Sophie
Utrecht
*****
01-06-2018
Person profile
Sophie
Utrecht

Pluspunten

Verbeterpunten

Sophie beveelt Hypotheek24.nl aan!

Fred
Tricht
*****
01-06-2018
Person profile
Fred
Tricht

Pluspunten
Snel
Efficiënt
Klantvriendelijk

Verbeterpunten
De procedure kan makkelijk versimpeld worden.

Fred beveelt Hypotheek24.nl aan!