Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 8.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 8000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Huibert
Amsterdam
*****
07-07-2020
Person profile
Huibert
Amsterdam

Pluspunten
Adviseurs zijn persoonlijk betrokken en kunnen aan elke situatie een mouw passen. Mijn situatie was erg ingewikkeld , en toch binnen 2 weken een hypotheek gekregen met een aantrekkelijke rente.

Verbeterpunten

Huibert beveelt Hypotheek24.nl aan!

Chezza
's-Gravenhage
*****
06-07-2020
Person profile
Chezza
's-Gravenhage

Pluspunten
Een adviseur die je stap voor stap door het proces begeleidt. Kennis van zaken. Zeker de investering waard. Deze mensen helpen je echt.

Verbeterpunten
Het net geen 5 sterren halen heeft te maken met niet altijd even goed bereikbaar, en het online dossier is soms niet op tijd aangepast aan de situatie. Het zijn kleine dingetjes die maar een heel klein beetje opwegen tegen het uitstekende advies wat je krijgt.

Chezza beveelt Hypotheek24.nl aan!

Kato Verlinde
Wormerveer
*****
29-06-2020
Person profile
Kato Verlinde
Wormerveer

Pluspunten
Hypotheek 24 is altijd goed bereikbaar. Ze nemen snel contact op en handelen vlot de documenten/dossiers af. Bij vragen staan ze altijd voor je klaar om te helpen, mee te denken en ze hebben hun kennis van zaken. Het contact via de app met de coach werkt heel soepel. En iedere keer weer: ze zijn vriendelijk en opgewekt! Prettige samenwerking en een aanrader, zeker gezien prijs/kwaliteit.

Verbeterpunten

Kato Verlinde beveelt Hypotheek24.nl aan!

Rick
Rotterdam
*****
26-06-2020
Person profile
Rick
Rotterdam

Pluspunten
Ik heb het contact met Hypotheek24 als erg prettig ervaren. Het helpt ook erg dat je tussendoor kunt appen. We zijn in het proces nog geswitcht naar een andere hypotheek aanbieder op aanraden van Hypotheek24.nl, en dat is erg goed uitgepakt.

Verbeterpunten

Rick beveelt Hypotheek24.nl aan!

Adela
Baarn
*****
24-06-2020
Person profile
Adela
Baarn

Pluspunten
Wij hebben de service van Hypotheek24 als zeer prettig en vlot ervaren. We kochten ons eerste huis en alles was heel erg spannend. De medewerkers van Hypotheek24 stelden ons gerust en we kregen er alle vertrouwen in dat het goed zou komen. Dat was fijn. D.m.v. een visueel track systeem waren we direct op de hoogte van onze hypotheek aanvraag status en voortgang. Wij bevelen iedereen Hypotheek24 aan! Volgende keer zullen we weer bij hun aankloppen!

Verbeterpunten

Adela beveelt Hypotheek24.nl aan!

Frida
Amstelveen
*****
22-06-2020
Person profile
Frida
Amstelveen

Pluspunten
Hypotheek24 reageert snel en dat is fijn! Indien ik vragen had en mijn hypotheekcoach was even niet bereikbaar, dan kon ik hypotheek24 telefonisch bereiken of chatten. Daarnaast is de portal erg handig en gebruiksvriendelijk. Ben erg tevreden over het hele traject. Bedankt John!

Verbeterpunten

Frida beveelt Hypotheek24.nl aan!

Iris
Breda
*****
20-06-2020
Person profile
Iris
Breda

Pluspunten
Wij zochten vanwege onze financiële achtergrond bewust voor een partij waarbij we zo veel mogelijk zelf konden regelen. Hypotheek24 is daar heel geschikt voor. Erg prettig om Hypotheek24 wel als tussenpersoon te hebben tussen de bank en jezelf, want dat scheelt erg veel tijd en energie.. John heeft ons met zijn jarenlange ervaring bij de bank daar goed bij kunnen helpen en er alles aan gedaan om ondanks de enorme drukte bij de bank toch zo snel mogelijk te zorgen voor een finaal akkoord.

Verbeterpunten

Iris beveelt Hypotheek24.nl aan!

Mark
Dronten
*****
19-06-2020
Person profile
Mark
Dronten

Pluspunten
Duidelijk advies toegesneden op mijn persoonlijke situatie

Verbeterpunten

Mark beveelt Hypotheek24.nl aan!

Mark
Dronten
*****
19-06-2020
Person profile
Mark
Dronten

Pluspunten
Duidelijk advies toegesneden op mijn persoonlijke situatie

Verbeterpunten

Mark beveelt Hypotheek24.nl aan!

Hugo
Velserbroek
*****
17-06-2020
Person profile
Hugo
Velserbroek

Pluspunten
Snelle en goede terugkoppeling van de ingeleverde documenten. Na uitbrengen van de offerte goede en snelle doorvoering van de gevraagde aanpassingen.

Verbeterpunten

Hugo beveelt Hypotheek24.nl aan!