Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24

We zijn trots op de goede beoordelingen die we van onze 9.000+ blije klanten krijgen. We scoren gemiddeld een 9,1 ! Daar doen onze hypotheekadviseurs en coaches het voor. Het hypotheekadvies van nu! Lees hieronder verder.

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 9000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Yke de Vries
Amsterdam
*****
17-09-2021
Person profile
Yke de Vries
Amsterdam

Pluspunten
H24 zeer aan te bevelen als hypotheekadviseur. Wij zijn na ons advies verder geholpen in het proces door Rodin. Maar eigenlijk had hij ons hypotheekadvies helemaal van a tot z kunnen regelen. Hij heeft door slimme trucs nog een beter aanbod geregeld. Hij is altijd bereikbaar geweest via WhatsApp. Mega handig. Al met al top!

Verbeterpunten

Yke de Vries beveelt Hypotheek24.nl aan!

Tenley
Hellevoetsluis
*****
11-09-2021
Person profile
Tenley
Hellevoetsluis

Pluspunten
De adviseur heeft mij (ondanks dat ik me goed ingelezen heb) een hoop wijzer gemaakt. Hierdoor werd er snel een passende hypotheek gerealiseerd.

Verbeterpunten

Tenley beveelt Hypotheek24.nl aan!

Tom
Nijmegen
*****
30-08-2021
Person profile
Tom
Nijmegen

Pluspunten
Een wat 'lastige' aanvraag werd vakkundig geholpen. Hypotheek gelukt!

Verbeterpunten

Tom beveelt Hypotheek24.nl aan!

Sharon
Amersfoort
*****
18-08-2021
Person profile
Sharon
Amersfoort

Pluspunten
Heel blij met de soepele afsluiting van mijn hypotheek. Ideaal om zelf online je dossier te kunnen bijwerken en te kunnen zien wat de huidige status is. Ik heb goed advies gekregen, en er werd steeds heel snel gereageerd wanneer ik een vraag had of een document had geüpload oid. Super fijn! Aanrader!

Verbeterpunten

Sharon beveelt Hypotheek24.nl aan!

Wendy
Vianen
*****
15-08-2021
Person profile
Wendy
Vianen

Pluspunten
Ik heb onze afsluiting van onze hypotheek als super ervaren. Heel gemakkelijk ( alle gegevens moet je bij een ander ook zelf aanleveren) en nu zie je direct waar je staat qua status en hoe ver je bent. Prima zelf te doen dus. Vooral de laatste fase is leuk, gefeliciteerd je mag naar de notaris. Alles ging in een lekker vlot tempo en bij vragen was iedereen goed bereikbaar. Aanrader dus.

Verbeterpunten

Wendy beveelt Hypotheek24.nl aan!

Kato Verlinde
Wormerveer
*****
13-08-2021
Person profile
Kato Verlinde
Wormerveer

Pluspunten
We hebben ons advies helder uitgelegd gekregen. Er zijn verschillende opties neergelegd, zodat we onze keuzes voor ogen hadden en goed geadviseerd in wat het best passende zou zijn. Altijd goed bereikbaar en ze nemen de tijd om antwoorden rustig uit te leggen. De hypotheek was snel, duidelijk en goed geregeld.

Verbeterpunten

Kato Verlinde beveelt Hypotheek24.nl aan!

Lennard
Enschede
*****
30-07-2021
Person profile
Lennard
Enschede

Pluspunten
Alle stappen zijn prima te volgen en de service vanuit hypotheek24 is top!

Verbeterpunten

Lennard beveelt Hypotheek24.nl aan!

Vera de Vries
Zeist
*****
27-07-2021
Person profile
Vera de Vries
Zeist

Pluspunten
Hypotheek24 is makkelijk te bereiken gedurende het gehele proces. Onze hypotheekcoach heeft ons zeer goed geholpen en kan snel schakelen! Wij zijn ontzettend blij dat wij voor Hypotheek24 hebben gekozen! Dank voor alles!

Verbeterpunten

Vera de Vries beveelt Hypotheek24.nl aan!

Richard
Bergen op Zoom
*****
11-07-2021
Person profile
Richard
Bergen op Zoom

Pluspunten
Het concept zit goed in elkaar en het is fijn dat je alles online kunt regelen in je eigen tempo. Je krijgt goed advies en snel reactie via email en als het nodig is telefonisch. Je moet wel handig zijn met computers anders kan het een frustratie worden. Ik heb het traject als prettig ervaren en dat je alles online kunt aanleveren en regelen is voor mij echt een plus punt geweest.

Verbeterpunten

Richard beveelt Hypotheek24.nl aan!

Willem
Oud-Beijerland
*****
18-06-2021
Person profile
Willem
Oud-Beijerland

Pluspunten
In de meeste reviews die je overal tegenkomt zie je meestal topscores. Bij mij ging het wat anders: Het meeste verliep voortreffelijk maar op een heikel punt ging het even wat minder goed ( welk bedrijf werkt 100% foutloos??) En hier komt het: geen gekissebis van welles nietes, gewoon de klacht snel oppakken, conclusies trekken en tot volle tevredenheid oplossen. En dat binnen recordsnelheid, daar onderscheidt een goed geleide zaak zich mee!

Verbeterpunten

Willem beveelt Hypotheek24.nl aan!