Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24

We zijn trots op de goede beoordelingen die we van onze 9.000+ blije klanten krijgen. We scoren gemiddeld een 9,1 ! Daar doen onze hypotheekadviseurs en coaches het voor. Het hypotheekadvies van nu! Lees hieronder verder.

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 9000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Naomi
Amsterdam
*****
10-06-2021
Person profile
Naomi
Amsterdam

Pluspunten
Het werd onverwacht erg spannend om de financiering rond te krijgen voor het verlopen van de voorwaarden. Dankzij doeltreffende aanpak van onze hypotheekcoaches kregen wij als kopers vertrouwen in een goede afloop, en die kwam er ook. Daarnaast is deze organisatie heel goed bereikbaar/communicatief, wat ons een prettig gevoel gaf.

Verbeterpunten

Naomi beveelt Hypotheek24.nl aan!

Marco
Rotterdam
*****
07-06-2021
Person profile
Marco
Rotterdam

Pluspunten
Ze hebben mij goed geholpen zowel van begin tot het eind.

Verbeterpunten

Marco beveelt Hypotheek24.nl aan!

Iris
Utrecht
*****
07-06-2021
Person profile
Iris
Utrecht

Pluspunten
We zijn super goed en snel geholpen bij Hypotheek24. De adviseur heeft ons van een passend advies voorzien en ervoor gezorgd dat onze aanvraag ruim binnen de tijd is afgerond. Bovendien konden we altijd terecht voor vragen en werden we snel teruggebeld.

Verbeterpunten
Enige punt van verbetering zit hem in de aanvraag zelf. Hier zaten een paar kleine foutjes in (spelling van de naam, doorlooptijd van de hypotheek), dus we moesten de documenten wel goed controleren. Maar uiteindelijk is dat heel snel en pragmatisch opgelost, waardoor de aanvraag geen vertraging op liep

Iris beveelt Hypotheek24.nl aan!

Michiel
Amsterdam
*****
02-06-2021
Person profile
Michiel
Amsterdam

Pluspunten

Verbeterpunten
Wij zijn bij de aanvraag van onze hypotheek uitstekend geholpen door Jasper en Rodin van Hypotheek24. Ze houden de vaart erin door bij iedere stap van de hypotheek proactief te bellen. Daarnaast denken ze goed mee en doen ze adequate suggesties als iets afwijkt van de norm. Het is te prijzen hoe ze snelheid en maatwerk weten te combineren.

Michiel beveelt Hypotheek24.nl aan!

Frits
Leeuwarden
*****
31-05-2021
Person profile
Frits
Leeuwarden

Pluspunten
Het proces bij Hypotheek24 is duidelijk en goed te volgen. Stapsgewijs wordt je erdoorheen geleid en je kunt ook makkelijk contact opnemen als er vragen zijn.

Verbeterpunten

Frits beveelt Hypotheek24.nl aan!

Bart
Beugen
*****
31-05-2021
Person profile
Bart
Beugen

Pluspunten
Maatwerk! Zeer tevreden en snel geholpen. Het werk zowel kosten als tijdbesparend om op deze manier te werken. Zou de volgende keer zeker weer naar Hypotheek 24 gaan!

Verbeterpunten

Bart beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jules
Mill
*****
25-05-2021
Person profile
Jules
Mill

Pluspunten
Hypotheek24 is telefonisch altijd goed bereikbaar en reageert snel op ingestuurde documenten. Bij vragen nemen ze de tijd om je op een goede manier verder te helpen. Aanrader!

Verbeterpunten

Jules beveelt Hypotheek24.nl aan!

Tiemen
Amersfoort
*****
25-05-2021
Person profile
Tiemen
Amersfoort

Pluspunten
Ik ben enorm blij met hoe snel en zorgvuldig ik geholpen werdt bij hypotheek24. Als ik vragen had kon ik ze altijd bereiken, ook in de avond. Als ze niet het antwoord direct hadden dan kwam dat wel later die dag of hooguit een dag later.

Verbeterpunten

Tiemen beveelt Hypotheek24.nl aan!

Joran Roor
Amsterdam
*****
25-05-2021
Person profile
Joran Roor
Amsterdam

Pluspunten
De mensen die ik heb gesproken hebben mij goed geholpen. Ze wisten duidelijk waar ze het over hadden en adviseerden altijd in mijn belang. Kijkend kwaliteit-/prijsverhouding zou ik Hypotheek24 aanbevelen voor het afsluiten van een simpele hypotheek.

Verbeterpunten
De website leek nog in zijn kinderschoenen te staan en het was vaak onduidelijk wat de voortgang was van mijn aanvraag. Daarnaast was het ook vaak onduidelijk welke documenten er geüpload moesten worden en welke documenten eigenlijk overbodig waren. Opvallend was dat het hypotheekgesprek puur en alleen telefonisch was en dat er dus geen mogelijkheid was om mee te kijken naar de berekeningen van de adviseur. Gezien de complexiteit van de berekeningen is dat wel wenselijk

Joran Roor beveelt Hypotheek24.nl aan!

Sacha
Didam
*****
14-05-2021
Person profile
Sacha
Didam

Pluspunten
Super geholpen bij de aanvraag van de hypotheek. Prettige benadering, goed bereikbaar en de hypotheek zoals wij hem wilden hebben. Aanrader.

Verbeterpunten

Sacha beveelt Hypotheek24.nl aan!