Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Nu geopend (tot 21:00)

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 8.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 8000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Stef
Eindhoven
*****
16-01-2021
Person profile
Stef
Eindhoven

Pluspunten
De hypotheek was snel geregeld, en hypotheek24.nl was telefonisch altijd snel berijkbaar voor alle korte en lange vragen. Geuploade documenten werden vaak binnen enkele uren gecontroleerd, waardoor lang wachten niet nodig was.

Verbeterpunten

Stef beveelt Hypotheek24.nl aan!

Olav
Groningen
*****
08-01-2021
Person profile
Olav
Groningen

Pluspunten
Werkelijk top. Je hebt alles zelf in de hand en kan alles aanleveren wanneer jij dit wilt. Had geen verwachting maar het overtrof alles. Ook de communicatie was prettig.

Verbeterpunten

Olav beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jan
Amersfoort
*****
06-01-2021
Person profile
Jan
Amersfoort

Pluspunten
Heel erg blij hoe het is gegaan. Mensen om ons heen waren ook bezig met een hypotheek en hebben spijt dat ze het niet hebben gedaan via hypotheek24.

Verbeterpunten

Jan beveelt Hypotheek24.nl aan!

Frans
Oss
*****
03-01-2021
Person profile
Frans
Oss

Pluspunten
Verder op in het traject krijg je je eigen coach die ook per whats app bereikbaar is. Toen liep de communicatie een stuk beter.

Verbeterpunten
In het voortraject steeds wisselende gesprekspartners wat communicatie lastig maakte en voor misverstanden zorgde.

Sophie
Rotterdam
*****
29-12-2020
Person profile
Sophie
Rotterdam

Pluspunten
Ik ben prima geholpen door Hypotheek24 voor het afsluiten van mijn eerste hypotheek. Adviseur is goed bereikbaar en het online dashboard werk makkelijk en eenvoudig.

Verbeterpunten

Sophie beveelt Hypotheek24.nl aan!

Sophie
Rotterdam
*****
29-12-2020
Person profile
Sophie
Rotterdam

Pluspunten
Ik ben prima geholpen door Hypotheek24 voor het afsluiten van mijn eerste hypotheek. Adviseur is goed bereikbaar en het online dashboard werk makkelijk en eenvoudig.

Verbeterpunten

Sophie beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jean-Luc
Rotterdam
*****
15-12-2020
Person profile
Jean-Luc
Rotterdam

Pluspunten
Een vriend had eerder al goede ervaringen, daarom hebben we hypotheek24 ook gebruikt. De tool is handig, geeft veel informatie en is daardoor laagdrempelig. Voor de zekerheid hebben we nog extra advies ingewonnen bij een adviseur, maar zonder kan ook omdat de informatie die ze aanbieden informatie goed is.

Verbeterpunten

Jean-Luc beveelt Hypotheek24.nl aan!

YB Feijnenbuik
Zoetermeer
*****
14-12-2020
Person profile
YB Feijnenbuik
Zoetermeer

Pluspunten
Heel snel en deskundig geholpen door Hypotheek24. Contact ging vlug doordat je kan appen en snel antwoord krijgt via de mail. Daarnaast goedkoper in vergelijking met andere shops waar je eventueel langs kan gaan.

Verbeterpunten

YB Feijnenbuik beveelt Hypotheek24.nl aan!

Shannon
Enkhuizen
*****
09-12-2020
Person profile
Shannon
Enkhuizen

Pluspunten
Binnen een maand is onze hypotheek geregeld. We konden met alle vragen terecht en werden goed begeleid bij het verzamelen van de juiste papieren. We zijn met een goed gevoel door de procedure heen gegaan.

Verbeterpunten

Shannon beveelt Hypotheek24.nl aan!

Walter
IJsselstein
*****
03-12-2020
Person profile
Walter
IJsselstein

Pluspunten
Voor ons een goede ervaring geweest en kunnen Hypotheek24 ook aan raden

Verbeterpunten

Walter beveelt Hypotheek24.nl aan!