Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 17:30, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 7.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 8,8 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Soraya
Groningen
*****
15-12-2018
Person profile
Soraya
Groningen

Pluspunten
Mijn hypotheek adviseur gaf mij een totaal andere kijk op de hypotheek, dat was nog niemand in een oriënterend gesprek gelukt. Verder is het super fijn dat je whatsapp kan gebruiken, zo kan je snel verder.

Verbeterpunten
Soms nog iets beter luisteren i.p.v. doorpraten, waarschijnlijk had dat ook te maken met de drukte op dat moment.

Soraya beveelt Hypotheek24.nl aan!

Klant
*****
10-12-2018
Person profile
Klant
-

Klant beveelt Hypotheek24.nl aan!

Klant
*****
09-12-2018
Person profile
Klant
-

Klant beveelt Hypotheek24.nl aan!

Vinesh
Rotterdam
*****
07-12-2018
Person profile
Vinesh
Rotterdam

Pluspunten

Verbeterpunten

Vinesh beveelt Hypotheek24.nl aan!

Vinesh Mangrey
Rotterdam
*****
07-12-2018
Person profile
Vinesh Mangrey
Rotterdam

Pluspunten
Snelle en goede afwikkeling, telefonisch/app bij vragen goed bereikbaar

Vinesh Mangrey beveelt Hypotheek24.nl aan!

Leon
Aalsmeer
*****
06-12-2018
Person profile
Leon
Aalsmeer

Pluspunten
Na aanmelding via de website dezelfde dag nog telefonisch contact. Een week later het adviesgesprek en ruim 3 weken later was alles rond.

Leon beveelt Hypotheek24.nl aan!

Elif
's-Gravenhage
*****
29-11-2018
Person profile
Elif
's-Gravenhage

Pluspunten
Het vragenpad in de online omgeving voor de hypotheekaanvraag is duidelijk en compact ingericht.
Het team is uiterst snel en professioneel en bezit de juiste kennis in huis.
Wanneer je gebruikt maakt van het adviestraject, wordt zorgvuldig meegedacht met de (toekomst)wensen van de klant om tot het perfecte advies te komen.
Daarbij word je goed geïnformeerd over de voorwaarden, hoe die zich verhouden tot je wensen en worden goede alternatieven voorgelegd.
De communicatie en betrokkenheid van het team heb ik als zeer prettig en vriendelijk ervaren.
Een aanrader voor iedereen die overzichtelijke inkomsten heeft, ook voor ondernemers!

Elif beveelt Hypotheek24.nl aan!

Brigitte
Heerlen
*****
28-11-2018
Person profile
Brigitte
Heerlen

Pluspunten
Snel, correct en prima prijs. Hypotheek24 is een aanrader. Nadat ik mijn documenten aangeleverd had, was binnen 1 week de bindende hypotheekofferte binnen.

Brigitte beveelt Hypotheek24.nl aan!

Wouter
Arnhem
*****
26-11-2018
Person profile
Wouter
Arnhem

Pluspunten
heel blij vooral met John die ons de laatste dagen perfect op de hoogte hield van de stand van zaken. Service die ik eigenlijk niet bij Execution only verwacht had.

Verbeterpunten
zullen er vast zijn maar een leek als ik heb ze niet opgemerkt.

Wouter beveelt Hypotheek24.nl aan!

Frans
Leiderdorp
*****
21-11-2018
Person profile
Frans
Leiderdorp

Pluspunten
Altijd vriendelijke en behulpzame medewerking als je vragen stelt en ze worden ook snel beantwoordt! De prijs is natuurlijk ook interessant want bedragen boven de €1250,- is toch wat te veel van het goede.

Verbeterpunten
Je moet de werking van de site even leren kennen maar als je een probleempje hebt staan de medewerkers van Hyp.24 direct klaar.

Frans beveelt Hypotheek24.nl aan!