Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Nu geopend (tot 21:00)

Ervaringen en reviews Hypotheek24

We zijn trots op de goede beoordelingen die we van onze 10.000+ blije klanten krijgen. We scoren gemiddeld een 9,4 ! Daar doen onze hypotheekadviseurs en coaches het voor. Het hypotheekadvies van nu! Lees hieronder verder.

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 10000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,4 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Djordje
Bevermeer
*****
13-09-2022
Person profile
Djordje
Bevermeer

Pluspunten
In het begin veel twijfel of wij dit moeten doen maar na het introductiegesprek met Robin O. (financieel adviseur) waren zeker dat we via hypotheek24.nl een hypotheek willen aanvragen.. We hadden honderden vragen voor hem en alle waren met een glimlach beantwoord :) Hij heeft een mooi /passend plan voor ons gemaakt en doorgestuurd naar Chayenne (hypotheek coach). Alles ging makkelijk, we waren constant up-to-date. Zij begeleidde ons, samen met John, tot het einde van het proces. Via de website alles getekend, geupload en gestuurd. Het is gelukt, we hebben een nieuwe woning gekocht!

Verbeterpunten

Djordje beveelt Hypotheek24.nl aan!

Arianne
Rotterdam
*****
18-08-2022
Person profile
Arianne
Rotterdam

Pluspunten
Hypotheek24 heeft me goed begeleid bij het afsluiten van mijn eerste hypotheek. Adviseur Paul heeft veel kennis en neemt uitgebreid de tijd voor je. Nadat de hypotheek was aangevraagd nam coach Robin het van hem over. Ook dat contact heb ik als prettig ervaren. Wanneer je inlogt op de website van Hypotheek24 heb je constant een actueel overzicht van de status van de aanvraag van jouw hypotheek. Ik zou Hypotheek24 aanraden.

Verbeterpunten

Arianne beveelt Hypotheek24.nl aan!

Bart
Den Burg
*****
15-08-2022
Person profile
Bart
Den Burg

Pluspunten
Alles goed en snel geregeld Super

Verbeterpunten

Bart beveelt Hypotheek24.nl aan!

Milou
Amsterdam
*****
12-08-2022
Person profile
Milou
Amsterdam

Pluspunten

Verbeterpunten
Bij Hypotheek24 word je snel geholpen door professionals. Je kunt altijd terecht voor je vragen waarbij je goed wordt geholpen door de adviseur. Wij zijn erg tevreden en raden iedereen aan om hier je hypotheek te regelen. Het is fijn dat alles online is, ze zijn tot laat open dus tijd genoeg om je hypotheek te regelen naast je werk. De klantenservice was top! Snel en zeer vriendelijk, aanrader dus! Onze dank gaat uit naar Jelle, Kim en Rodin!

Milou beveelt Hypotheek24.nl aan!

Stan
Alem
*****
11-08-2022
Person profile
Stan
Alem

Pluspunten
Hypotheek 24 is wat aan de dure kant, maar daar staat tegenover dat de kwaliteit van dienstverlening zeer goed is. Heldere website, zeer snelle respons en het proces is eenvoudig te volgen Wij zijn zeer tevreden!

Verbeterpunten

Stan beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jan Willem
Harkema
*****
09-08-2022
Person profile
Jan Willem
Harkema

Pluspunten
Hele prettige en goede communicatie om de hypotheek zo goed en vlot te laten slagen

Verbeterpunten

Jan Willem beveelt Hypotheek24.nl aan!

Mirl
Amsterdam
*****
09-08-2022
Person profile
Mirl
Amsterdam

Pluspunten
Onze ervaring met hypotheek24 is positief. Het algemene nummer is altijd bereikbaar en de documenten worden snel beoordeeld. Wat wij prettig hadden gevonden is een volledige lijst met documenten die aangeleverd moet worden, op die manier heeft de klant meer inzicht wat er allemaal geregeld moet worden. Daarnaast hadden wij het ook prettig gevonden om 1 vast contactpersoon te hebben, vanwege de vakantie periode hebben wij meerdere contactpersonen gehad.

Verbeterpunten

Mirl beveelt Hypotheek24.nl aan!

Ruben
Bergschenhoek
*****
04-07-2022
Person profile
Ruben
Bergschenhoek

Pluspunten
Voor ons was het heel fijn om in onze eigen gekozen tijd de verschillende documenten aan te leveren. Buiten dat liep de communicatie voornamelijk via e-mail erg snel en soepel. Indien nodig prima telefonisch te bereiken.

Verbeterpunten

Ruben beveelt Hypotheek24.nl aan!

Ramon
Enkhuizen
*****
27-06-2022
Person profile
Ramon
Enkhuizen

Pluspunten
Door de snel stijgende rente wilde wij graag snel onze hypotheek wijzigen en overstappen naar een andere hypotheek verstrekker met een lagere rente. hypotheek24.nl heeft dit snel en zorgvuldig voor ons geregeld. De website waarop de documenten stap voor stap kunnen worden toegevoegd is overzichtelijk. Mocht je vragen hebben is hypotheek24.nl via telefoon of mail gemakkelijk te bereiken en krijg je snel antwoord. Wij zijn erg tevreden met hun geleverde diensten en onze nieuwe hypotheek.

Verbeterpunten

Ramon beveelt Hypotheek24.nl aan!

Harmen
Apeldoorn
*****
26-06-2022
Person profile
Harmen
Apeldoorn

Pluspunten
Goed bereikbaar en snelle afhandeling

Verbeterpunten

Harmen beveelt Hypotheek24.nl aan!