Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 7.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

William Wilbrink
Beekbergen
*****
22-01-2020
Person profile
William Wilbrink
Beekbergen

Pluspunten
Duidelijke website en online portal; Snelle beoordeling van je aangeleverde documenten; Goed telefonisch bereikbaar en tijd om vragen te stellen; Bij het verkrijgen van de bindende offerte werd er een fout gemaakt bij de geldverstrekker. Dit werd door John Ponden uiteindelijk goed gemanaged

Verbeterpunten
Bij het doorzetten van documenten was een document niet aangekomen bij de geldverstrekker. Nadat ik 1,5 week niks had gehoord ben ik er achteraan gaan bellen. Toen kwam dit aan het licht en was het snel verholpen. Ik had graag gezien dat dit door Hypotheek24 was opgemerkt. Bij het verkrijgen van de bindende offerte werd er een fout gemaakt bij de geldverstrekker. In het begin duurde het even voordat duidelijk werd gecommuniceerd dat het toch allemaal wat langer ging duren. Uiteindelijk is het met wat vertraging goed opgelost.

William Wilbrink beveelt Hypotheek24.nl aan!

Anton
Zoetermeer
*****
20-01-2020
Person profile
Anton
Zoetermeer

Pluspunten
Duidelijke gang van zaken, snelle respons, prettige telefonische contacten, goed advies en uiteindelijk een hypotheek waar ik blij mee ben.

Verbeterpunten

Anton beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jasper
Amsterdam
*****
17-01-2020
Person profile
Jasper
Amsterdam

Pluspunten
Als je weet wat je wil en je kan wat je denkt en je doet wat je moet dat levert hypotheek24 een simpel en overzichtelijk proces om je te helpen een hypotheek af te sluiten.

Verbeterpunten

Jasper beveelt Hypotheek24.nl aan!

Kiki
Rotterdam
*****
03-01-2020
Person profile
Kiki
Rotterdam

Pluspunten
Snelle service bij Hypotheek24. Binnen een werkdag antwoord, direct contact en hulp via de chatservice en goed bereikbaar. Ik ben heel goed geholpen, bedankt :-)

Verbeterpunten

Kiki beveelt Hypotheek24.nl aan!

Grytsje
Terschelling West
*****
12-12-2019
Person profile
Grytsje
Terschelling West

Pluspunten
Echt super snel. En ook geweldig advies gekregen! En ze zijn nog goedkoper dan de hypotheekadviseurs van vrienden die onlangs een huis hadden gekocht. Ik zou hypotheek24 zeker aanraden.

Verbeterpunten

Grytsje beveelt Hypotheek24.nl aan!

Sjoerd
Etten-Leur
*****
12-12-2019
Person profile
Sjoerd
Etten-Leur

Pluspunten
Wat een verademing is het afsluiten bij Hypotheek24, wij werden altijd keurig up-to-date gehouden en zo is het gelukt om binnen 2 weken onze hypotheek rond te krijgen. Onze dank is groot voor Kim & Michelle, 2 ware toppers. Zeer scherpe prijs voor een uitstekende hypotheekverstrekker, grote aanrader!

Verbeterpunten

Sjoerd beveelt Hypotheek24.nl aan!

Klaas
Purmerend
*****
03-12-2019
Person profile
Klaas
Purmerend

Pluspunten
Er is altijd iemand bereikbaar om de klant de beste hulp te bieden bij het maken van de juiste hypotheekkeuze. Ook de website is goed toegankelijk.

Verbeterpunten

Klaas beveelt Hypotheek24.nl aan!

Chris
's-Gravenhage
*****
03-12-2019
Person profile
Chris
's-Gravenhage

Pluspunten
Complete service voor een nette prijs.

Verbeterpunten

Chris beveelt Hypotheek24.nl aan!

Marc
*****
29-11-2019
Person profile
Marc
-

Pluspunten
Het is een redelijk goedkope optie vergeleken met andere aanbieders.

Verbeterpunten
Kortom algemene indruk is dan dat ik enorm veel tijd kwijt ben met gegevens uploaded waarvan er een aantal niet relevant zijn in mijn persoonlijke situatie

Marc beveelt Hypotheek24.nl aan!

Daan
Dedemsvaart
*****
28-11-2019
Person profile
Daan
Dedemsvaart

Pluspunten
Super makkelijker en snel geregeld. Voor het eerst te maken gekregen met het afsluiten van een hypotheek, keek hier in eerste instantie tegenop maar stelt niks voor. Lever documenten snel aan en zij reageren ook snel. Super geholpen door Lars, Michelle en Kim.

Verbeterpunten

Daan beveelt Hypotheek24.nl aan!