Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 7.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Maikel
Rotterdam
*****
10-10-2019
Person profile
Maikel
Rotterdam

Pluspunten
Samen met mijn vriendin hebben wij onze hypotheek aanvraag geregeld via Hypotheek24.nl. Helaas ging dit niet zonder slag en stoot, doordat de salarisstrook van één van ons niet overeen kwam met de werkgeversverklaring. Dit zorgde voor de nodige stress om de bankgarantie op tijd rond te krijgen. Dit lukte op de dag zelf om 16:00!!! De volgende obstakel was om op tijd finaal akkoord te krijgen en de stukken bij de notaris op tijd te krijgen. Ook dit was erg spannend en gelukkig lukte dit iets eerder (1,5 dag) voor de deadline. Ik wil Judie heel erg bedanken voor haar geduld en haar hulp gedurende dit process. Ik vond het erg fijn hoe zij en haar collega's ons door dit process hebben begeleid en geholpen.

Verbeterpunten

Maikel beveelt Hypotheek24.nl aan!

Niek
Hoorn
*****
03-10-2019
Person profile
Niek
Hoorn

Pluspunten
De omzetting van onze hypotheek was zeer snel geregeld

Verbeterpunten

Niek beveelt Hypotheek24.nl aan!

WJ
Barendrecht
*****
02-10-2019
Person profile
WJ
Barendrecht

Pluspunten
Hypotheek24, en in het bijzonder John, hebben prima werk geleverd. Door problemen met een bouwkundig rapport moesten we veranderen van aanbieder. Dit proces is prima gemanaged. Hierbij werden wij ook keurig op de hoogte gehouden. Uiteindelijk alles naar tevredenheid. Prima werk!

Verbeterpunten

WJ beveelt Hypotheek24.nl aan!

Tim
Groningen
*****
28-09-2019
Person profile
Tim
Groningen

Pluspunten
Lekker snel geregeld, alle documenten van te voren gecheckt dus geen verassingen bij het goedkeuringsproces van de hypotheek verstrekker. Ik heb het 950 euro kostende advies traject gedaan dit ging allemaal erg soepel. Ik had al mijn documenten al klaar dus kon ik gelijk terecht en via de adviseur is het mogelijk om de hypotheek beter op maat te maken dus kon ik net wat meer lenen tegen een betere rente dan de rekentool op de site aangaf. Als ik 3000 euro zou hebben betaalt voor de traditionele advies route zou ik me behoorlijk berooid gevoeld hebben, na te hebben gezien hoe simpel het proces is via hypotheek24. De kosten staan erg goed in verhouding tot de geleverde diensten en ze waren altijd beschikbaar via de site-chat of whatsapp als ik een vraag had. Erg tevreden, wat voegt een traditionele "kantoortje aan de hoofdstraat" adviseur toe dat ze denken dat 3000 euro of 1% van de hypotheeksom redelijk is? Mijn hele proces van start tot akkoord van de verstrekker duurde 8 dagen, ik al wel al mijn documenten klaar en al een taxatie laten doen maar dan nog lekker soepel en snel. Kortom een aanrader.

Verbeterpunten

Tim beveelt Hypotheek24.nl aan!

Herma
Dongen
*****
27-09-2019
Person profile
Herma
Dongen

Pluspunten
Goed advies, snel geregeld, makkelijk contact, echt super !

Verbeterpunten

Herma beveelt Hypotheek24.nl aan!

Frank
Zwolle
*****
24-09-2019
Person profile
Frank
Zwolle

Pluspunten
Uiteindelijk is de hypotheek goed gekomen gelukkig, maar er werd best wel moeilijk gedaan over bepaalde documenten. Sommige documenten waren al geupload en dan keurde ze het af en dan moest je het nog een keer uploaden. Uiteindelijk moesten we een salaristrookje aanleveren van de de maand die amper begonnen was, dat is natuurlijk onmogelijk en achteraf helemaal niet nodig geweest?? vreemd. Whatsapp/chat contact was ook niet duidelijk en de klant werd in verwarring gebracht door eerst dingen te accepteren en dan 2 dagen later af te keuren. Nadat er telefonisch contact was geweest ging alles ineens soepeler gelukkig. Alleen het whatsapp contact was niet meer aanwezig, er zou weer gereageerd worden op een vraag en dan werd er gezegd dat de volgende dag contact opgenomen zal worden, helaas niets meer op de vraag gehoord :( Ik zou zo weer een hypotheek afsluiten, want de vorige ervaring was wel super!

Verbeterpunten

Frank beveelt Hypotheek24.nl aan!

Leyla
Buren
*****
21-09-2019
Person profile
Leyla
Buren

Pluspunten
Ik heb eerder een hypotheek afgesloten met hypotheek24, en deze keer werd ik ook wéér super goed geholpen, heb 't advies wat we kregen is prettig om een keuze te maken, en alles werkt digitaal helemaal van deze tijd, lekker rustig vanuit huis alle papierwerk regelen. Top!

Verbeterpunten

Leyla beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jeroen
Woerden
*****
20-09-2019
Person profile
Jeroen
Woerden

Pluspunten
Laat ik allereerst vermelden dat onze situatie iets wat onorthodox was. Wij hadden geen makelaar en deden direct zaken met de verkopende partij. Het schakelen ging super snel, documenten konden online worden geüpload en werden doorgaans binnen 3 uur gecheckt. Het advies gesprek was prettig en het opgeleverde document was erg uitgebreid. Wij hadden ons huiswerk echter van te voren gedaan en hebben, in samenspraak met de adviseur, deze hypotheek dan ook uitgekozen. Contact was prettig, met alle werknemers! Zowel telefonisch, als per mail, als per app. Éénmaal verkeerd advies gekregen van een telefonist waardoor wij dachten dat een waarborg verplicht was, dit is echter niet het geval en had ons bijna een paar honderd euro gekost. Om die reden geen 10 maar een 9 :-D Nog steeds een dikke aanrader!

Verbeterpunten

Jeroen beveelt Hypotheek24.nl aan!

Lydia
Utrecht
*****
09-09-2019
Person profile
Lydia
Utrecht

Pluspunten
Ik heb gekozen voor execution only. Het portal is echt heel eenvoudig, er vindt steeds een terugkoppeling plaats nadat je een actie hebt uitgevoerd en als je online gaat meldt zich direct een adviseur in de chat voor eventuele hulp. Binnen twee weken uit en thuis. Een aanrader!

Verbeterpunten

Lydia beveelt Hypotheek24.nl aan!

Madelon
Utrecht
*****
05-09-2019
Person profile
Madelon
Utrecht

Pluspunten
Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht en met hulp van de adviseur van hypotheek24 hebben we een hypotheek die op maat is voor ons. De adviseur heeft alle tijd genomen om ons te helpen, het ideale product te vinden en dit alles is telefonisch gegaan. Waar wij eerst twijfelden of we dat wel oke vonden, bleek dat we binnen 10 minuten om waren. Wat een deskundigheid! Er wordt de tijd genomen om voor jou het beste eruit te halen. Doordat alles online geregeld wordt konden we tijdens vakanties de documenten via de telefoon uploaden waardoor er nooit enige vertraging was, ideaal wat mij betref. Ik kan overal bij mijn dossier en door de whatsapp contactmomenten konden we op elk gewenst moment vragen stellen. Geen vraag van onze kant vonden ze raar en ze zijn erg vriendelijk. Top!

Verbeterpunten

Madelon beveelt Hypotheek24.nl aan!