Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 7.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Charles
Utrecht
*****
18-08-2019
Person profile
Charles
Utrecht

Pluspunten
Ze maken het proces om een hypotheek te krijgen heel eenvoudig. Ik had een hypotheek nodig om een nieuw huis te kopen. Hypotheek24 gaf een zeer duidelijke vergelijking tussen de verschillende hypotheken en ze gaven een duidelijke uitleg over de benodigde documenten. Dankzij Hypotheek24 kreeg ik binnen twee weken een hypotheek.

Verbeterpunten

Charles beveelt Hypotheek24.nl aan!

Else
Rotterdam
*****
15-08-2019
Person profile
Else
Rotterdam

Pluspunten
Erg blij met de service en hulp van Hypotheek24. Beveel hun diensten ten zeerste aan!

Verbeterpunten

Else beveelt Hypotheek24.nl aan!

Fred
Heerlen
*****
06-08-2019
Person profile
Fred
Heerlen

Pluspunten
De chat-ondersteuning (i.p.v. advies voor €300 meer) was onder de maat. Hing wel samen met vakantie-periode, dus drukte en onderbezetting.
Dat de totale doorlooptijd langer was dan gewenst/verwacht hing waarschijnlijk ook samen met vakanties van personeel.

Verbeterpunten

Fred beveelt Hypotheek24.nl aan!

Eelco
Bedum
*****
30-07-2019
Person profile
Eelco
Bedum

Pluspunten
Goed meewerkend

Verbeterpunten

Eelco beveelt Hypotheek24.nl aan!

Christiaan
's-Gravenhage
*****
28-07-2019
Person profile
Christiaan
's-Gravenhage

Pluspunten
Succesvol mijn hypotheek kunnen regelen met de hulp van Hypotheek24. Hypotheek24 maakt gebruik van een heel fijn online platform, dat duidelijk en overzichtelijk is en je door iedere stap van de aanvraag 'helpt'. Ik heb gebruik gemaakt van het hypotheekgesprek, omdat dit verplicht was om bij een door mij gewenste bank af te kunnen sluiten. Het gesprek verliep erg fijn, het gesprek was goed voorbereid door de adviseur en de adviseur had kennis van zaken. Zij begreep snel op welke wijze de hypotheek geregeld moest worden, kwam met waardevolle tips. Beloftes werden keurig nagekomen. Ook bij tussentijd contact, zowel telefonisch als via de chat werd ik snel, vakkundig en duidelijk geholpen. Al met al een prima ervaring!

Verbeterpunten

Christiaan beveelt Hypotheek24.nl aan!

Hoang
Purmerend
*****
27-07-2019
Person profile
Hoang
Purmerend

Pluspunten
Zeer aardige en vriendelijke mensen, goede gidsen tijdens het proces en altijd denken wat het beste is om te slagen. Ik ben erg blij met hun services.

Verbeterpunten

Hoang beveelt Hypotheek24.nl aan!

Shuhua
IJsselstein
*****
26-07-2019
Person profile
Shuhua
IJsselstein

Pluspunten
Goede prijs-en kwaliteitsverhouding. Geweldige service en makkelijk te bereike

Verbeterpunten

Shuhua beveelt Hypotheek24.nl aan!

Gerrald
Gennep
*****
23-07-2019
Person profile
Gerrald
Gennep

Pluspunten
Via een hypotheekverstrekker terecht gekomen bij Hypotheek24.nl. Mijn wensen welke ik rechtstreeks had gesteld aan de hypotheekverstrekker waren niet mogelijk (volgens hun adviseur). Uiteindelijk heeft de adviseur van hypotheek24.nl dit wel mogelijk voor mij gemaakt! Ze weten de regels en mogelijkheden om een goed product (hypotheek) aan te bieden. Zeer tevreden!!

Verbeterpunten

Gerrald beveelt Hypotheek24.nl aan!

Joris
Utrecht
*****
22-07-2019
Person profile
Joris
Utrecht

Pluspunten
Ondanks het feit dat je het meeste zelf moet regelen, is het fijn dat je snel terugkoppeling hebt en je vragen snel beantwoord worden.

Verbeterpunten

Joris beveelt Hypotheek24.nl aan!

Karel
Groningen
*****
14-07-2019
Person profile
Karel
Groningen

Pluspunten
Goede klantenservice en geen vertragingen

Verbeterpunten

Karel beveelt Hypotheek24.nl aan!