Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24

We zijn trots op de goede beoordelingen die we van onze 10.000+ blije klanten krijgen. We scoren gemiddeld een 9,4 ! Daar doen onze hypotheekadviseurs en coaches het voor. Het hypotheekadvies van nu! Lees hieronder verder.

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 10000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,4 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Annemarie
Groningen
*****
26-01-2023
Person profile
Annemarie
Groningen

Pluspunten
Contact was altijd mogelijk wanneer gewenst met mijn persoonlijke adviseur. Zo kreeg ik snel antwoord op al mijn vragen telefonisch of via mail. De adviseur dacht goed met me mee, en kijkt alvast vooruit naar wat je alvast kunt regelen. Online omgeving duidelijk en goed inzicht in de voortgang.

Verbeterpunten

Annemarie beveelt Hypotheek24.nl aan!

Frank
Gouda
*****
19-12-2022
Person profile
Frank
Gouda

Pluspunten
Ik heb het proces als positief ervaren. Altijd wel iemand die je snel kon voorzien van de juiste informatie. Wel opvallend dat er vooraf betaald moest worden voor de diensten, maar we kregen wel een hogere hypotheek. Ook het doorontwikkelen van de app is een aanrader. Al met al weer een goede ervaring!

Verbeterpunten

Frank beveelt Hypotheek24.nl aan!

Eddy
Ede
*****
24-11-2022
Person profile
Eddy
Ede

Pluspunten

Verbeterpunten
3 jaar geleden met grote tevredenheid een hypotheek via hypotheek24 afgesloten. De prijzen zijn aanzienlijk verhoogd en de kwaliteit gedaald. Als je zelf niet actief achter de voortgang aanjaagt, loopt je dossier onnodige vertraging op.

Boudewijn
Oud-Beijerland
*****
06-11-2022
Person profile
Boudewijn
Oud-Beijerland

Pluspunten
Erg deskundig personeel. Weten erg goed waar ze over praten. En ontzorgen je in alle rompslomp die komt kijken bij het aanvragen van een hypotheek. De diensten van Hypotheek24 zijn sterk aan te raden.

Verbeterpunten

Boudewijn beveelt Hypotheek24.nl aan!

Tony
Amsterdam
*****
03-11-2022
Person profile
Tony
Amsterdam

Pluspunten
Onze ervaring met Hypotheek24 is zeer positief! We zijn professioneel geholpen en hadden erg leuk contact met de hypotheek adviseur. Hij stond altijd voor ons klaar tijdens het gehele aankoopproces: van oriëntatie tot de afhandeling van de aankoop. Hypotheek24 was zeer goed bereikbaar en schakelde snel. Hierdoor waren we altijd op de hoogte van de laatste rentestand. Hierdoor hadden we altijd ene goed beeld van onze maandlasten en konden we de rentestand snel vastleggen, om een verdere stijging te voorkomen. Ik zou Hypotheek24 ten alle tijde aanbevelen!

Verbeterpunten

Tony beveelt Hypotheek24.nl aan!

Djordje
Bevermeer
*****
13-09-2022
Person profile
Djordje
Bevermeer

Pluspunten
In het begin veel twijfel of wij dit moeten doen maar na het introductiegesprek met Robin O. (financieel adviseur) waren zeker dat we via hypotheek24.nl een hypotheek willen aanvragen.. We hadden honderden vragen voor hem en alle waren met een glimlach beantwoord :) Hij heeft een mooi /passend plan voor ons gemaakt en doorgestuurd naar Chayenne (hypotheek coach). Alles ging makkelijk, we waren constant up-to-date. Zij begeleidde ons, samen met John, tot het einde van het proces. Via de website alles getekend, geupload en gestuurd. Het is gelukt, we hebben een nieuwe woning gekocht!

Verbeterpunten

Djordje beveelt Hypotheek24.nl aan!

Arianne
Rotterdam
*****
18-08-2022
Person profile
Arianne
Rotterdam

Pluspunten
Hypotheek24 heeft me goed begeleid bij het afsluiten van mijn eerste hypotheek. Adviseur Paul heeft veel kennis en neemt uitgebreid de tijd voor je. Nadat de hypotheek was aangevraagd nam coach Robin het van hem over. Ook dat contact heb ik als prettig ervaren. Wanneer je inlogt op de website van Hypotheek24 heb je constant een actueel overzicht van de status van de aanvraag van jouw hypotheek. Ik zou Hypotheek24 aanraden.

Verbeterpunten

Arianne beveelt Hypotheek24.nl aan!

Bart
Den Burg
*****
15-08-2022
Person profile
Bart
Den Burg

Pluspunten
Alles goed en snel geregeld Super

Verbeterpunten

Bart beveelt Hypotheek24.nl aan!

Milou
Amsterdam
*****
12-08-2022
Person profile
Milou
Amsterdam

Pluspunten

Verbeterpunten
Bij Hypotheek24 word je snel geholpen door professionals. Je kunt altijd terecht voor je vragen waarbij je goed wordt geholpen door de adviseur. Wij zijn erg tevreden en raden iedereen aan om hier je hypotheek te regelen. Het is fijn dat alles online is, ze zijn tot laat open dus tijd genoeg om je hypotheek te regelen naast je werk. De klantenservice was top! Snel en zeer vriendelijk, aanrader dus! Onze dank gaat uit naar Jelle, Kim en Rodin!

Milou beveelt Hypotheek24.nl aan!

Stan
Alem
*****
11-08-2022
Person profile
Stan
Alem

Pluspunten
Hypotheek 24 is wat aan de dure kant, maar daar staat tegenover dat de kwaliteit van dienstverlening zeer goed is. Heldere website, zeer snelle respons en het proces is eenvoudig te volgen Wij zijn zeer tevreden!

Verbeterpunten

Stan beveelt Hypotheek24.nl aan!