Vragen? Plan een gesprek in Met een hypotheekadviseur

Ervaringen en reviews Hypotheek24

We zijn trots op de goede beoordelingen die we van onze 10.000+ blije klanten krijgen. We scoren gemiddeld een 9,4 ! Daar doen onze hypotheekadviseurs en coaches het voor. Het hypotheekadvies van nu! Lees hieronder verder.

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 10000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,4 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Martijn
Almere
*****
14-12-2023
Person profile
Martijn
Almere

Pluspunten
Top geholpen door Reinoud en Cheyenne!

Verbeterpunten

Martijn beveelt Hypotheek24.nl aan!

Ewoud
Amsterdam
*****
01-12-2023
Person profile
Ewoud
Amsterdam

Pluspunten
Roy heeft ons ontzettend goed geholpen. Hij was ontzettend vriendelijk tijdens de gesprekken en duidelijk in zijn advies. De doorlooptijd van kennismaking tot acceptatie was dankzij de inzet van Roy erg kort. We zijn heel tevreden over Hypotheek24.

Verbeterpunten

Ewoud beveelt Hypotheek24.nl aan!

Nadirah
Den Bosch
*****
30-11-2023
Person profile
Nadirah
Den Bosch

Pluspunten
Onze adviseur Reinoud Rosmolen heeft ons super goed geholpen met het regelen van onze hypotheek. Hij kwam met een goed onderbouwd advies, had duidelijke antwoorden op al onze vragen, en was super goed bereikbaar. Well done, Reinoud! Echt een topper, en zeker aan te bevelen!

Verbeterpunten

Nadirah beveelt Hypotheek24.nl aan!

Tim
Amsterdam
*****
24-11-2023
Person profile
Tim
Amsterdam

Pluspunten
Voor de aankoop van mijn nieuwe huis in Amsterdam heb ik mijn hypotheek afgesloten bij Hypotheek 24. Ik heb uitstekend advies gekregen over de hypotheek, de overbruggingshypotheek en alle mogelijkheden die ik had. Alles was binnen 2 weken geregeld en het uploaden en verwerken van de relevante documenten ging heel goed. Wat mij betreft een aanrader, en een betrouwbaar bedrijf, met uitstekend advies van Roy

Verbeterpunten

Tim beveelt Hypotheek24.nl aan!

Tessa
Amsterdam
*****
14-11-2023
Person profile
Tessa
Amsterdam

Pluspunten
Wij zijn erg goed geholpen bij het kopen van ons huis. De controle van de documenten ging heel snel en daardoor hebben we ruim binnen de twee weken onze hypotheek rond gekregen! Zeker aan te raden

Verbeterpunten

Tessa beveelt Hypotheek24.nl aan!

J.
Harderwijk
*****
10-11-2023
Person profile
J.
Harderwijk

Pluspunten
Het contact met mijn coach was uitermate goed. Roy heeft geluisterd naar alle wensen & vragen. Hij heeft mij voorzien van diverse mogelijkheden met passende adviezen. Wij hebben een lang en intensief traject doorgewerkt, waarin Roy snel veel vertrouwen gecreëerd heeft en deed altijd meer dan verwacht.

Verbeterpunten

J. beveelt Hypotheek24.nl aan!

Luka
Oss
*****
04-11-2023
Person profile
Luka
Oss

Pluspunten
Het team was responsief, snel en efficiënt - ze stonden erop dat we alle vereiste documenten in orde hadden voordat we de geldverstrekkers benaderden. Hierdoor was onze hypotheek binnen ÉÉN DAG goedgekeurd! Geweldig werk, heel erg bedankt!

Verbeterpunten

Luka beveelt Hypotheek24.nl aan!

Nico
Damwâld
*****
25-09-2023
Person profile
Nico
Damwâld

Pluspunten
Wij zijn zoals boven al aangegeven goed, zorgvuldig, snel, adequaat door Hypotheek 24 (Roy Molleman, Cheyenne en Rodin) geholpen. Dank voor de heldere communicatie tijdens de gesprekken. Wij kregen het gevoel dat onze contactpersonen op de hoogte waren van ons verzoek en dat gaf ons een ontspannen gevoel. Bel verzoeken werden beantwoord en waar nodig werden wij geïnformeerd en ongevraagd geinformeerd. Ruim op tijd geholpen en daarvoor onze dank!!!

Verbeterpunten

Nico beveelt Hypotheek24.nl aan!

Dennis
Hoofddorp
*****
24-09-2023
Person profile
Dennis
Hoofddorp

Pluspunten
Voordat we bij Hypotheek24 terecht waren gekomen hadden we eerst gesproken met De Hypotheker. Daar word je immers mee doodgegooid en eerlijk - van Hypotheek24 hadden wij eerder nog niet gehoord. We kwamen er echter wel direct achter dat men bij de hypotheker beloftes en toezeggingen deden die niet strookten met wat in werkelijkheid mogelijk was. Via die weg kwamen we uiteindelijk in contact met Roy. Wat een verademing was dat. Vanaf het eerste moment werd echt de tijd voor ons genomen en alles werd duidelijk uitgelegd. Aangezien er - vanwege een flink deel variabel inkomen - nogal wat haken en ogen zaten aan onze financiële situatie, schepte Roy ook vanaf het begin een realistisch scenario van wat wel en niet mogelijk was. Toen we -toch vrij snel- ons droomhuis vonden zijn we door Roy meer dan snel en adequaat geholpen. Als er wat nodig was, of als we vragen hadden, dan was hij altijd direct bereikbaar voor ons. Hij heeft ons echt spreekwoordelijk bij de hand genomen en ons door de wondere wereld van hypotheekland geloodst. Hij heeft -wat normaal gesproken best een ingewikkelde en stressvolle periode kan zijn- het ons enorm gemakkelijk gemaakt. Daarom, als je op zoek bent naar een goed financieel advies - neem contact op met Roy Molleman van Hypotheek24!

Verbeterpunten

Dennis beveelt Hypotheek24.nl aan!

Juan-Luc
Amsterdam
*****
06-09-2023
Person profile
Juan-Luc
Amsterdam

Pluspunten
I am an expat living in the Netherlands, With that comes alot of chalenges also not having a financial history in the country. Most banks were just blanketly giving low mortgage amounts but following a quick call with Roy explaining him my company benefits, Bonus, And salary structure he with his negotiations with the banks got me the mortgage I feel I deserved. I would highly recommend any expat to talk to Roy as he is enthusiastic and gets things done fast.

Verbeterpunten

Juan-Luc beveelt Hypotheek24.nl aan!