Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 8.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 8000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Peter
Rijen
*****
16-03-2020
Person profile
Peter
Rijen

Pluspunten
Snelle reacties en degelijk advies. Begeleiding van begin tot eind prima.

Verbeterpunten

Peter beveelt Hypotheek24.nl aan!

Menno
Rotterdam
*****
11-03-2020
Person profile
Menno
Rotterdam

Pluspunten
Ik regel mijn hypotheek nu voor 2e keer met hypotheek24 en het werkt perfect. Goed systeem, sterk platform, maar belangrijkste: goede mensen. Advies, persoonlijke begeleiding en ze helpen je als er issues ontstaan. Perfect!!

Verbeterpunten

Menno beveelt Hypotheek24.nl aan!

Sven
Krimpen aan den IJssel
*****
04-03-2020
Person profile
Sven
Krimpen aan den IJssel

Pluspunten
De online tool maakt het erg makkelijk om het overzicht te houden op de voortgang en opebstaande taken. Het kunnen uploaden van documenten vanuit je telefoon vond ik een pré. Verder ook telefonisch goed bereikbaar indien nodig. Een aanrader voor iedereen die niet teveel wil betalen, maar wel voor "goed geregeld" gaat

Verbeterpunten

Sven beveelt Hypotheek24.nl aan!

Johan
Maasbracht
*****
03-03-2020
Person profile
Johan
Maasbracht

Pluspunten
Heb mijn hypotheek in 4 weken geregeld samen met hypotheek24.nl, erg vriendelijke en deskundige mensen die de tijd voor je nemen, en je in alle situaties helpen. Top service en een aanrader voor iedereen!

Verbeterpunten

Johan beveelt Hypotheek24.nl aan!

Boyd
Tilburg
*****
28-02-2020
Person profile
Boyd
Tilburg

Pluspunten
Van begin tot eind een duidelijk proces. Vragen worden snel opgepakt en de online tools zijn erg fijn!

Verbeterpunten

Boyd beveelt Hypotheek24.nl aan!

Yoeri
Ledeacker
*****
27-02-2020
Person profile
Yoeri
Ledeacker

Pluspunten
De website is uitermate gebruiksvriendelijk en ingediende stukken worden snel beoordeeld. Ook op de chat/mail krijg je snelle reactie. Telefonisch praktisch geen wachttijden en vriendelijk personeel. Kim en haar collega's waren meedenkend en niet te moeilijk om ergens prioriteit aan te geven indien dit nodig was. Kortom een prettige ervaring die ik iedereen kan aanbevelen.

Verbeterpunten

Yoeri beveelt Hypotheek24.nl aan!

Daan
Noordwijk
*****
27-02-2020
Person profile
Daan
Noordwijk

Pluspunten
Hypotheek snel geregeld, gemakkelijke keuze in verschillende geldverstrekkers en duidelijke communicatie met je adviseur.

Verbeterpunten

Daan beveelt Hypotheek24.nl aan!

Sjoerd
Nijkerk
*****
26-02-2020
Person profile
Sjoerd
Nijkerk

Pluspunten
Fijne manier van het regelen van de hypotheek. Heldere communicatie en overzichtelijke website. Prettig om op deze manier goedkoop en snel een hypotheek te regelen zonder de deur uit te hoeven.

Verbeterpunten

Sjoerd beveelt Hypotheek24.nl aan!

Alexander
Heerlen
*****
26-02-2020
Person profile
Alexander
Heerlen

Pluspunten
Helder en duidelijk stappenplan waarvan de status op elk gewenst moment via je persoonlijke dossier is in te zien. Voor mij was het een verademing om alles digitaal aan te leveren. Behalve gemak is het bijkomende voordeel dat een online afwikkeling vele malen duurzamer is vanwege het ontbreken van stapels papierwerk tov. een klassieke afwikkeling. Ondanks dat ik me goed had ingelezen en voorbereid heb ik gekozen voor de uitgebreide aanvraag met hypotheekadvies. Dit heb ik als erg aangenaam en bovendien vakkundig heb ervaren. Tip om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken alvorens te starten met je hypotheekaanvraag: -Alle gebruikersnamen en wachtwoorden van diverse online portalen bij de hand hebben. (DigiD, internetbankieren etc.) -Alle documenten die nog niet gedigitaliseerd zijn inscannen en als pdf opslaan - De gedownloade/gescande documenten in mapjes plaatsen om met enkele muisklikken de gevraagde stukken in je hypotheek24.nl dossier te kunnen uploaden. Als je een volledige leek bent in de digitale wereld en niet al te netjes met het juist noteren en archiveren van diverse inloggegevens, documenten etc. kan het vervelend worden om de hypotheekaanvraag gemoedelijk te doorlopen. Voor mensen zonder computervrees en een zorgvuldige archivering een absolute aanrader om een hypotheek via hypotheek24.nl af te sluiten.

Verbeterpunten

Alexander beveelt Hypotheek24.nl aan!

Celisa
Beverwijk
*****
25-02-2020
Person profile
Celisa
Beverwijk

Pluspunten
De website helpt je vlot op weg en ook de manier van contact leggen verloopt soepel via WhatsApp of telefonisch. Naast het vaste contact persoon, wordt je vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan.

Verbeterpunten

Celisa beveelt Hypotheek24.nl aan!