Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Jouw onafhankelijke hypotheekadviseur

Wat kan je verwachten van jouw persoonlijke hypotheekadviseur?


Gratis kennismakingsgesprek
Meer dan 9000 tevreden
klanten!

Waarom een hypotheekadviseur?

Het kopen van een woning is een spannend proces. Je moet een hypotheek afsluiten en wilt zeker zijn van de keuze die je maakt. Er zijn veel dingen die invloed kunnen hebben op je hypotheek zoals werkloosheid, studieschuld of een erfenis. Deskundige ondersteuning is daarom best handig. Een hypotheekadviseur kan jou helpen in het proces. Maar wat doet een hypotheekadviseur nou eigenlijk en waarin ontlast hij jou? We delen graag onze kennis zodat je zelf kun beslissen of je advies wilt bij het afsluiten van je hypotheek of dat je het juist lekker zelf wilt regelen.

Wat kan je verwachten van je hypotheekadviseur?

De hypotheekadviseurs bij Hypotheek24.nl geven je persoonlijk advies bij het afsluiten van een startershypotheek. Zij helpen je op weg bij het aanvragen van een hypotheek . Onze experts zorgen ervoor dat al jouw vragen worden beantwoord tijdens een uitgebreid telefonisch adviesgesprek. In dit gesprek bespreken ze uitvoerig wat jouw huidige situatie is en wat je wensen zijn met betrekking tot je hypotheek.

Wat zijn de verantwoordelijkheden van een hypotheekadviseur?

De hypotheekadviseur doet in principe twee dingen:

  • Hij vertelt wat voor jou de beste keuze is en analyseert welke hypotheek bij jou past;
  • Hij bemiddelt tussen jou en de hypotheekverstrekker en zorgt dat alles wordt geregeld. 

Specifiek wordt er geadviseerd over de volgende zaken:

  • Wat kan je maximaal lenen en wat is voor jou een verstandig hypotheekbedrag?
  • Wie is voor jou de beste geldverstrekker?
  • Welke rentevaste-periode past het beste bij jouw wensen?
  • Welke hypotheekvorm past bij jouw situatie?
  • Welke looptijd is het meest geschikt?

Daarnaast brengen we in kaart  hoe jouw financiële situatie eruit ziet bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en overlijden. We adviseren je over hoe je je kunt verzekeren tegen de risico’s van overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Vervolgens kunnen we voor je bemiddelen in het afsluiten van een verzekering tegen dit risico (overlijdensrisicoverzekering en/of een woonlastenverzekering). Wij geven geen advies over de opbouw van je vermogen. 

Wat zijn de voordelen van hypotheekadvies via Hypotheek24?

Bij het hypotheekadvies via Hypotheek24.nl vergelijken we 30 geldverstrekkers voor je. Zo weet je zeker dat je altijd het goede product afsluit!

Ons advies is daarnaast online. Voordeel hiervan is dat je je dossier makkelijk online compleet maakt en daarmee snel een advies kan inplannen. Wij werken op afstand en daarmee kunnen we je helpen met woningen van Amsterdam tot Groningen, Utrecht tot Maastricht, Rotterdam tot Texel en Den Haag tot Twente. Oftewel het maakt niet uit waar je woont in Nederland. 

Hypotheek24: De project hypotheekadviseur voor AM nieuwbouwprojecten

Hypotheek24 is de project hypotheekadviseur van de nieuwbouwprojecten van AM. Dit betekent dat wij alles weten over het afsluiten van een hypotheek bij een nieuwbouwwoning. Bij nieuwbouw is vaak veel mogelijk omdat je een heel duurzame woning koopt. Wij nemen je graag mee in alle mogelijkheden. Wij zijn onder andere betrokken bij de volgende projecten:

Wat kost hypotheekadvies?

Bij Hypotheek24.nl heb je al persoonlijk advies vanaf 2.250 euro in combinatie met het regelen van je hypotheek. Ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden en wat wij voor je kunnen betekenen? Plan dan gratis een belafspraak in met één van onze hypotheekexperts. Je kunt met ons bellen, mailen of zelfs whatsappen.

Maak een vrijblijvende afspraak