Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Jouw hypotheekadviseur

Wat kan je verwachten van jouw persoonlijke hypotheekadviseur?


Gratis kennismakingsgesprek
Meer dan 8000 tevreden
klanten!

Wat kan ik verwachten van mijn hypotheekadviseur?

Als starter op de woningmarkt is alles nieuw. Je gaat voor het eerst een hypotheek afsluiten. Je wilt je erin verdiepen en zeker zijn van de keuze die je maakt. Er zijn veel dingen die invloed kunnen hebben op je hypotheek zoals werkloosheid, studieschuld of een erfenis. Deskundige ondersteuning is daarom best handig. Een hypotheekadviseur kan jou helpen in het proces. Maar wat doet een hypotheekadviseur nou eigenlijk en waarin ontlast hij jou? We delen graag onze kennis zodat je zelf kun beslissen of je advies wilt bij het afsluiten van je hypotheek of dat je het juist lekker zelf wilt regelen.

Wat kan je verwachten van een hypotheekadviseur?

De hypotheekadviseurs bij Hypotheek24.nl geven je persoonlijk advies bij het afsluiten van een startershypotheek. Zij helpen je op weg bij het aanvragen van een hypotheek . Onze experts zorgen ervoor dat al jouw vragen worden beantwoord tijdens een uitgebreid telefonisch adviesgesprek. In dit gesprek bespreken ze uitvoerig wat jouw huidige situatie is en wat je wensen zijn met betrekking tot je hypotheek.

Wat zijn de verantwoordelijkheden van een hypotheekadviseur?

De hypotheekadviseur doet in principe twee dingen:

  • Hij vertelt wat voor jou de beste keuze is en analyseert welke hypotheek bij jou past;
  • Hij bemiddelt tussen jou en de hypotheekverstrekker en zorgt dat alles wordt geregeld. 

Specifiek wordt er geadviseerd over de volgende zaken:

  • Wat kan je maximaal lenen en wat is voor jou een verstandig hypotheekbedrag?
  • Wie is voor jou de beste geldverstrekker?
  • Welke rentevaste-periode past het beste bij jouw wensen?
  • Welke hypotheekvorm past bij jouw situatie?
  • Welke looptijd is het meest geschikt?

Daarnaast brengen ze voor je in kaart hoe jouw situatie eruit ziet bij overlijden, arbeidsongeschiktheid of werkloosheid. Gedurende het gehele aanvraagproces krijg jij een persoonlijke hypotheekadviseur toegewezen die jou inzicht kan verschaffen in jouw proces en documenten. Vaak is het bij een hypotheek ook verplicht om een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten. Dit kan je overigens direct regelen via Hypotheek24.nl.

Wat kost hypotheekadvies?

Bij Hypotheek24.nl heb je al persoonlijk advies voor 300 euro in combinatie met het regelen van je hypotheek. Ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden en wat wij voor je kunnen betekenen? Plan dan gratis een belafspraak in met één van onze hypotheekexperts. Je kunt met ons bellen, mailen of zelfs whatsappen.

Maak een vrijblijvende afspraak