Vragen? Plan een gesprek in Met een hypotheekadviseur

Woon jij straks in het groene Quatrebras Park?

Ontdek de mogelijkheden

Meer dan 10000 tevreden
klanten!

Nieuwbouwprojecten AM - Hypotheek24.nl

Terwijl je de stad achterlaat en de brede, groene laan afrijdt, valt het zonlicht door de majestueuze bomen. Overal om je heen is rust en groen. De drukte van Amsterdam is hier nergens te bekennen. Welkom in Quatrebras Park. Welkom thuis.

Hypotheek24: dé projectadviseur van Quatrebras Park

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in het kopen van een nieuwbouwwoning. Als projectpartner kent Hypotheek24 de ins en outs van dit nieuwbouwproject als geen ander. Heb je vragen? Stel ze ons! We kijken graag mee wat de mogelijkheden zijn.

Wonen in Quatrebras Park

Quatrebras Park ligt in Badhoevedorp. De wijk combineert het beste van twee werelden: een oase van rust op een steenworpafstand van Amsterdam. Quatrebras Park vertaalt het gevoel van het park naar een luxe woonwijk.

Een groene brink, rondlopende straten, met prachtige bomen en grote tuinen, roepen direct het parkgevoel op. In het hart van de wijk ligt het wandelpark met een kinderboerderij, school, dorpshuis en tennisbanen.

Beschikbaarheid

In Quartier II van Quatrebras Park komen circa 200 royale woningen. De eerste 52 woningen in Quartier ll zijn inmiddels bijna allemaal verkocht, de volgende 68 woningen gaan dit najaar in de verkoop: 48 ruime twee-onder-één-kapwoningen en 20 riante vrijstaande woningen. Alle op zeer grote kavels gelegen.

Ben jij geïnteresseerd in dit project, meld je dan direct aan.

Hypotheek bij nieuwbouw

De aankoop van een nieuwbouwwoning verloopt net iets anders dan het kopen van een bestaande woning. Allereerst zijn er een aantal grote voordelen:

  • Je kunt de inrichting geheel zelf bepalen, denk aan keuken, badkamer, vloer en tuinaanleg
  • Je betaalt geen overdrachtsbelasting, makelaarskosten of taxatiekosten
  • Je hebt geen last van achterstallig onderhoud
  • Lage onderhoudskosten in de eerste jaren
  • Lagere energierekening door de moderne milieuwetgeving

Er komen wel wat extra kosten kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de aanleg van de tuin, het plaatsen van een keuken of het leggen van de vloeren. Vaak bedragen deze kosten zo’n 9% van de koopprijs. Daarnaast kan je te maken krijgen met bouwrente. 

Bij nieuwbouw gaat de hypotheek in zodra jij naar de notaris gaat om de woning aan te kopen. Dit betekent dat je vanaf dag 1 de volledige maandelijkse aflossing moet betalen. Daarnaast betaal je rente over je hypotheek. Hierbij wordt gekeken naar het verschil tussen het hypotheekbedrag en het openstaande bedrag in je bouwdepot. Hoe verder je de bouw in gaat, hoe hoger je maandbedrag wordt. 

Bij nieuwbouw is het belangrijk om goed naar een aantal voorwaarden te kijken, zoals de geldigheid van je offerte, de looptijd van het bouwdepot en de hoogte van de rentevergoeding. Geen zorgen, onze adviseurs helpen je om het perfecte nieuwbouwproduct te kiezen!

Koop jij straks jouw droomhuis in Quatrebras park? Ontdek de mogelijkheden!

Bereken jouw nieuwbouwhypotheek

Kosten nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning gaat altijd met een aantal kosten gepaard. Eerder hadden we het al even over de aankoopkosten inclusief koopsom, de bouwrente en de kosten aan het huis.

Daarnaast zijn er de kosten voor het hypotheekadvies. Een hypotheek afsluiten met hypotheekadvies kan bij Hypotheek24 al vanaf 1.500 euro.  

Ten slotte zijn er nog de notariskosten. In het geval van nieuwbouw heb je vaak alleen een hypotheekakte nodig.  Ben je op zoek naar een goede en betaalbare notaris bij jou in de buurt? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes op via deGoedkoopsteNotaris.nl

Meer weten? Plan een gratis en vrijblijvend gesprek met een van onze hypotheekadviseurs