Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?

 Hypotheek berekenen
Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Hoeveel kan je lenen?

Ben je van plan een huis te gaan kopen en wil je berekenen hoeveel hypotheek je eigenlijk kan krijgen? Hypotheek24.nl heeft een handige tool ontwikkeld waarmee je op basis van jouw bruto jaarinkomen, spaargeld, arbeidscontract en financiële verplichtingen snel kan berekenen hoeveel hypotheek je kunt krijgen. Ook de waarde van het te kopen huis is bepalend voor de  berekening van je maximale hypotheek

Let op: Dit bedrag is een indicatie van de maximale hypotheek. 

Maximale hypotheek in 2018

In 2018 mag je niet meer dan 100% van de koopsom van de woning lenen. Houd er dus rekening mee dat de bijkomende kosten zoals notariskosten, taxatiekosten en overdrachtsbelasting uit spaargeld betaald moet worden.

Voorbeeld: 

Op basis van jouw situatie kun je een hypotheek krijgen van € 225.000 en je koopt een woning van € 200.000. Dan is de maximale hypotheek 100% van € 200.000 en bedraagt dus € 200.000 en niet € 225.000.

Zelf hypotheek afsluiten of met behulp van een persoonlijke hypotheekadviseur

Na het berekenen van je maximale hypotheek kan je op zoek naar de meest geschikte hypotheekvorm en hypotheekrente voor jouw situatie. Samen met je persoonlijke hypotheekcoach doorloop je de stappen. Je kunt ervoor kiezen om de hypotheek helemaal zelf te regelen. Kies je voor de zekerheid? Dan helpen onze hypotheekadviseurs je graag.

Gratis belafspraak

Heb je interesse om je hypotheek via ons af te sluiten, maar wil je graag eerst een half uur vrijblijvend telefonisch sparren met een van onze hypotheekcoaches? Plan dan nu online een gratis belafspraak in en kom erachter of je het huis dat je op het oog hebt kunt kopen en welke hypotheek het beste bij je past. Onze adviseurs kunnen je ook informeren over de termijn waarbinnen je hypotheek rond kan zijn en zij kunnen je voorzien van handige tips en tricks.