Vragen? Plan een gesprek in Met een hypotheekadviseur

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?

 Hypotheek berekenen
Meer dan 10000 tevreden
klanten!

Hoeveel kan je lenen?

Ben je van plan een huis te gaan kopen en wil je berekenen hoeveel hypotheek je eigenlijk kan krijgen? Hypotheek24.nl heeft een handige tool ontwikkeld waarmee je op basis van jouw bruto jaarinkomen, spaargeld, arbeidscontract en financiële verplichtingen snel kan berekenen hoeveel hypotheek je kunt krijgen. Ook de waarde van het te kopen huis is bepalend voor de  berekening van je maximale hypotheek

Let op: Dit bedrag is een indicatie van de maximale hypotheek. 

Maximale hypotheek in 2023

In 2023 mag je niet meer dan 100% van de marktwaarde van de woning lenen. Houd er dus rekening mee dat de bijkomende kosten zoals notariskosten, taxatiekosten en overdrachtsbelasting uit spaargeld betaald moet worden.

Voorbeeld: 

Op basis van jouw situatie kun je een hypotheek krijgen van € 225.000 en je koopt een woning van € 200.000. Dan is de maximale hypotheek 100% van € 200.000 en bedraagt dus € 200.000 en niet € 225.000.

Hypotheek afsluiten met behulp van een persoonlijke hypotheekadviseur

Na het berekenen van je maximale hypotheek kan je op zoek naar de meest geschikte hypotheekvorm en hypotheekrente voor jouw situatie. In ons online stappenplan doorloop je een aantal stappen om je hypotheek mee samen te stellen. Wil je graag hulp hoe je je hypotheek het beste kan samenstellen? Kies dan voor zekerheid en sluit samen met één van onze adviseurs je hypotheek af! Een advies kan al vanaf € 2.250. 

Gratis oriëntatiegesprek

Heb je interesse om je hypotheek via ons af te sluiten, maar wil je graag eerst vrijblijvend sparren met één van onze hypotheekadviseurs? Plan dan nu online een gratis oriëntatiegesprek in en kom erachter of je het huis dat je op het oog hebt kunt kopen en welke hypotheek het beste bij je past. Onze adviseurs kunnen je ook informeren over de termijn waarbinnen je hypotheek rond kan zijn en zij kunnen je voorzien van handige tips en tricks.