Vragen? Plan een gesprek in Met een hypotheekadviseur

Wat zijn de voordelen van Hypotheek24.nl?

✔ Altijd persoonlijk advies

✔ Razendsnel antwoord

✔ 24/7 inzicht met onze Track & Trace

✔ Klanten geven ons een 9+ 

Gratis kennismakingsgesprek
Meer dan 10000 tevreden
klanten!

Voordelen online je hypotheek afsluiten

Er zijn vele voordelen van Hypotheek24.nl. Of je nu kiest voor een hypotheekadviseur van Hypotheek24.nl of dat je je hypotheek zelf regelt. Het is makkelijk en het is snel om je hypotheek af te sluiten.

 • Je krijgt een persoonlijke hypotheekcoach
 • Altijd binnen 24 uur antwoord
 • Track & Trace van jouw hypotheek
 • Snel, simpel en nog leuk ook

  Persoonlijke hypotheekcoach
  Bij Hypotheek24.nl kun jij online je hypotheek afsluiten. Zelf of met advies, dat bepaal jij! Wat je ook kiest, we helpen je bij elke stap. Nog voordat jij klant wordt bij Hypotheek24.nl, krijg je een persoonlijke coach toegewezen. Deze coach is een expert op het gebied van hypotheken en is jouw persoonlijke vraagbaak tijdens jouw aanvraagproces. Zo kijkt jouw coach goed naar jouw aanvraag en geeft hij waar nodig feedback op jouw aangeleverde documenten. Daarnaast houdt hij de vaart erin en zal hij, zoals het een goede coach past, jou aanmoedigen op weg naar jouw droomhuis. Handig hé!

  Alles online en altijd binnen 24 uur antwoord
  Nog zo'n voordeel van Hypotheek24.nl: je hoeft nooit meer vrij te nemen voor een afspraak, je regelt alles eenvoudig online. Documenten, zoals je werkgeversverklaring of je loonstrook, kan je eenvoudig fotograferen met je smartphone en uploaden in jouw persoonlijk dossier. 

  Track & Trace van jouw hypotheek
  Omdat je alles online doet, is ook eenvoudig bij te houden wanneer we jouw akkoord van de bank kunnen verwachten. Dat kan je allemaal zien in de track & trace van Hypotheek24.nl. Je ziet precies waar je zit in het proces en of we nog iets van je nodig hebben. Ook zie je wanneer je kan verwachten dat je hypotheek - en daarmee de sleutels van jouw droomhuis - rond is. 

  De leukste manier van je hypotheek regelen
  Oké, we geven het toe, er zijn echt wel leukere dingen denkbaar, maar als je dan toch je hypotheek moet regelen, is dit wel de leukste manier om dat te doen. Waarom? Omdat je op een simpele, goedkope manier je hypotheek regelt en omdat je voortdurend inzage hebt in hoe je ervoor staat. Dat maakt het snel en interactief en, ja, best leuk! 

  Veilig en betrouwbaar
  Hypotheek24.nl is veilig en betrouwbaar. Wij hebben een vergunning van de AFM (Autoriteit Financiële Markten). AFM is de Nederlandse gedragstoezichthouder op de financiële markten.
  Ons AFM vergunningnummer is 12040344.

  Wij respecteren de privacy van bezoekers van Hypotheek24.nl en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.

  Ben je ook geïnteresseerd in het online afsluiten van je hypotheek? Start dan alvast met het zoeken naar een hypotheek die het beste aansluit bij jouw wensen.

  Je hypotheek regelen via Hypotheek24?

  Via Hypotheek24 krijg je het hypotheekadvies van nu! Dit doen we door supersnelle service, altijd persoonlijk advies en de vergelijking van 50+ hypotheken. Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan nu een vlijblijvende afspraak met één van onze adviseurs.

  Maak een afspraak