Hypotheek24.nl
Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open van ma t/m vr, 09:00 tot 21:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Voordelen zelf hypotheek afsluiten

Er zijn vele voordelen van Hypotheek24.nl. Het is makkelijk, het is snel en je krijgt een persoonlijke coach, om zo maar een paar te noemen. Maar toch wel het allergrootste voordeel is dat je eenvoudig ruim 2000 euro bespaart op je hypotheekkosten. Dat is wel zo fijn toch? Andere voordelen van zelf je hypotheek afsluiten via Hypotheek24.nl zijn:

  • Je krijgt een persoonlijke hypotheekcoach
  • Alles online en altijd binnen 24 uur antwoord
  • Altijd inzage in de voortgang van jouw dossier, dankzij de Track & Trace
  • Snel, simpel en nog leuk ook!
  • Supervoordelig, tot 2000 euro besparen op je hypotheekkosten

Persoonlijke hypotheekcoach
Bij Hypotheek24.nl sluit je zelf online je hypotheek af. Dat betekent echter niet dat je er alleen voor staat. Sterker nog, we helpen je bij elke stap. Nog voordat jij klant wordt bij Hypotheek24.nl, krijg je een persoonlijke coach toegewezen. Deze coach is een expert op het gebied van hypotheken en is jouw persoonlijke vraagbaak tijdens jouw aanvraagproces. Zo kijkt jouw coach goed naar jouw aanvraag en geeft hij waar nodig feedback op jouw aangeleverde documenten. Daarnaast houdt hij de vaart erin en zal hij, zoals het een goede coach past, jou aanmoedigen op weg naar jouw droomhuis. Handig hé!

Alles online en altijd binnen 24 uur antwoord
Nog zo'n voordeel ten opzichte van de hypotheekadviseur: je hoeft nooit meer vrij te nemen voor een afspraak, je regelt alles eenvoudig online. Je kan, ja écht, vanaf de bank je hypotheek regelen. Documenten, zoals je werkgeversverklaring of je loonstrook, kan je eenvoudig fotograferen met je smartphone en uploaden in jouw persoonlijk dossier. Binnen 24 uur krijg je antwoord van je hypotheekcoach! Supersnel, supersimpel.

Track & Trace van jouw hypotheek
Omdat je alles online doet, is ook eenvoudig bij te houden wanneer we jouw akkoord van de bank kunnen verwachten. Dat kan je allemaal zien in de track & trace van Hypotheek24.nl. Je ziet precies waar je zit in het proces en of we nog iets van je nodig hebben. Ook zie je wanneer je kan verwachten dat je hypotheek - en daarmee de sleutels van jouw droomhuis - rond is. 

De leukste manier van je hypotheek regelen
Ok, we geven het toe, er zijn echt wel leukere dingen denkbaar, maar als je dan toch je hypotheek moet regelen, is dit wel de leukste manier om dat te doen. Waarom? Omdat je op een simpele, goedkope manier je hypotheek regelt en omdat je voortdurend inzage hebt in hoe je ervoor staat. Dat maakt het snel en interactief en, ja, best leuk! 

Veilig en betrouwbaar
Ja Hypotheek24.nl is veilig en betrouwbaar. Wij hebben een vergunning van de AFM (Autoriteit Financiële Markten). AFM is de Nederlandse gedragstoezichthouder op de financiële markten.
Ons AFM vergunningnummer is 12040344.

Wij respecteren de privacy van bezoekers van Hypotheek24.nl en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.

Ben je ook geïnteresseerd in het zelf afsluiten van je hypotheek? Start dan alvast met het zoeken naar een hypotheek die het beste aansluit bij jouw wensen.