Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Nu geopend (tot 17:00)

Vergelijk hypotheken en sluit online af

Bij Hypotheek24.nl kan je hypotheken vergelijken om te kijken welke hypotheek het beste past bij jouw situatie en jouw persoonlijke voorkeur. Door te vergelijken weet je welke bank jou de beste hypotheek te bieden heeft, zowel qua prijs als qua voorwaarden.

Ben je een starter, doorstromer of oversluiter?

Ik ben een 'starter'

Je bent een starter op de woningmarkt als je voor het eerst een huis koopt. Starters kunnen alleen nog kiezen uit een annuiteitenhypotheek of een lineaire hypotheek. Dat maakt het makkelijker en daarom kiest een steeds grotere groep ervoor zelf online zijn hypotheek samen te stellen en af te sluiten zonder hypotheekadvies: execution only.

Ik ben een 'doorstromer' of een 'oversluiter'?

Je bent een 'doorstromer' als je vanuit een koopwoning een andere woning koopt of als je ooit eerder een koopwoning hebt gehad.

Wil je je bestaande hypotheek oversluiten naar een andere geldverstrekker, dan ben je een zogeheten 'oversluiter'.

Hypotheek24.nl kan je in deze gevallen alleen helpen als je een nieuwe aflossingsvrije hypotheek (eventueel in combinatie met een -extra- deel annuïteiten- of lineaire hypotheek) wilt afsluiten.

Start met vergelijken

Uiteraard ben je op zoek naar minimale maandlasten en daarom kun je bij ons eenvoudig hypotheken vergelijken. Hypotheek24 vergelijkt op basis van prijs. Tijdens het vergelijken worden de verschillende hypotheekvormen duidelijk uitgelegd. Met tekst, tips en uitleg en proberen wij het je zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Om de verschillende hypotheken goed te kunnen vergelijken, hebben we wel wat gegevens van je nodig. Nadat jij je persoonlijke gegevens hebt ingevuld en je voorkeur voor een hypotheekvorm hebt aangegeven, laten we jou de meest geschikte hypotheken zien met hun prijs, rente en voorwaarden.

Keuze hypotheekvorm

Naar welke hypotheekvorm gaat jouw voorkeur uit? De verschillende hypotheekvormen worden ook tijdens het zoeken naar een hypotheek uitgelegd.

Mocht je er toch niet uitkomen dan staan wij voor je klaar om je te helpen. En wil je direct de hypotheek afsluiten? Dan kan dat bij Hypotheek24. Zo bespaar je duizenden euro's aan advieskosten.

Wat ga je doen?

Om je hypotheek af te kunnen sluiten moet je een kennistest afleggen.
Klik hier om het nu te doen. Het is ook mogelijk om dit later te doen.