Vragen? Plan een gesprek in Met een hypotheekadviseur

10 voordelen voor hypotheekadvies

Extra zekerheid, altijd handig

Plan een gratis afspraak

Meer dan 10000 tevreden
klanten!

Waarom zou je kiezen voor hypotheekadvies?

Een huis kopen is spannend en daar kan jij wel wat hulp bij gebruiken! Daarom geven we je 10 redenen om voor hypotheekadvies te kiezen.

1. Beste hypotheek in jouw situatie

Iedereen is anders en ook hypotheken verschillen onderling. De hypotheekadviseurs van Hypotheek24.nl zoeken de beste hypotheek voor jou uit op basis van:

  • Je wensen;
  • Risico’s die jij wilt nemen;
  • Je financiële situatie.

Zo weet je zeker dat de hypotheek die jij afsluit perfect aansluit.

2. Zekerheid dat jouw inkomen voldoende is voor de hypotheek

Een hypotheek wordt gebaseerd op basis van je inkomen, daar kijken wij uitvoerig naar en we berekenen wat jouw maximale hypotheek is. Ook berekenen we hoeveel eigen geld je nodig hebt om je huis te kunnen betalen en wat er mogelijk is qua verbouwing als je dat wilt. Ons hypotheekadvies zorgt er voor dat jij zeker weet dat jij het koophuis kunt financieren.

3. Je weet wat de risico’s zijn

Een hypotheek brengt risico’s met zich mee en jij wilt daar natuurlijk goed van op de hoogte zijn. Wij vertellen je alles over de risico’s zodat je weet wat de gevolgen zijn van overlijden of werkloosheid.

4. Advies op tijdstip dat jou past

De tijd dat je alleen maar hypotheekadvies kon krijgen tijdens kantooruren is voorbij! Bij Hypotheek24.nl kan je ook terecht voor advies in de avond en je kan zelf een tijdstip uitkiezen.

5. Je regelt de hypotheek thuis

Een belangrijk voordeel van het online regelen van je hypotheek is dat je alles vanuit huis kunt doen. Je persoonlijke dossier is 24/7 bereikbaar en je kan documenten uploaden wanneer en waar je wilt.

6. Persoonlijk adviesrapport

Het hypotheekadvies gieten wij voor jou in een overzichtelijk rapport zodat je alles kunt nalezen. Het adviesrapport is binnen drie werkdagen klaar. Ook handig als je je hypotheek al hebt afgesloten en je iets wilt opzoeken.

7. Onafhankelijke vergelijking

Wij werken samen met eenendertig verschillende geldverstrekkers die wij onafhankelijk met elkaar vergelijken. Je krijgt dus altijd het advies voor een hypotheek die het beste is voor jou.

8. Groter aanbod uit hypotheekverstrekkers

Als je kiest voor hypotheekadvies, heb je keuze uit eenendertig verstrekkers. Negentien meer dan wanneer je je hypotheek afsluit zonder advies. Meer keuze betekent een grotere kans op lagere hypotheekrente!

9. Alle adviseurs zijn gecertificeerd

Alle hypotheekadviseurs van Hypotheek24.nl hebben de verplichte diploma’s om advies uit te kunnen brengen. Je weet dus zeker dat ze genoeg kennis hebben om jou aan de beste hypotheek te helpen. Verder is je hypotheek na het uitgebrachte advies snel rond omdat de adviseurs alles weten van de acceptatieregels van geldverstrekkers. Zo zit jij nooit onnodig lang in spanning!

10. Advies tegen een lage prijs

Hypotheekadvies heb je bij Hypotheek24.nl al vanaf 750 euro. Als starter betaal je voor het advies en het afsluiten van de hypotheek 2.250 euro.

Tip

Je kan de advieskosten aftrekken van de inkomstenbelasting.