Vragen? Plan een gesprek in Met een hypotheekadviseur

Hypotheekadvies

Het afsluiten van een hypotheek is natuurlijk een grote stap! Het is een lening die je afsluit voor een lange periode. Wil jij zekerheid en hulp bij het maken van je keuze en de mogelijkheid hebben om jouw situatie te bespreken met een hypotheekadviseur? Kies dan voor een persoonlijk hypotheekadvies van één van de adviseurs van Hypotheek24!

Hoe werkt hypotheekadvies via Hypotheek24.nl?

Bij een hypotheekadvies via Hypotheek24.nl krijg je een uitgebreid video adviesgesprek met één van onze hypotheekadviseurs. In dit gesprek bespreken we uitvoerig hoe jouw huidige situatie eruit ziet en wat je wensen zijn met betrekking tot je hypotheek.

  • Wat kan je maximaal lenen en wat is voor jou een verstandig hypotheekbedrag?
  • Wat is voor jou de beste geldverstrekker?
  • Welke rentevaste- periode past het best bij jouw wensen?
  • Welke hypotheek aflosvorm past bij jouw situatie?
  • Welke looptijd moet je kiezen?

 Daarnaast brengen we in kaart  hoe jouw financiële situatie eruit ziet bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en overlijden. We adviseren je over hoe je je kunt verzekeren tegen de risico’s van overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Vervolgens kunnen we voor je bemiddelen in het afsluiten van een verzekering tegen dit risico (overlijdensrisicoverzekering en/of een woonlastenverzekering). Wij geven geen advies over de opbouw van je vermogen.  

 Voor wie is ons hypotheekadvies?

Het hypotheekadvies van Hypotheek24.nl is bedoeld voor mensen die in loondienst zijn, een uitkering of pensioen of ontvangen, of zelfstandig ondernemer zijn. 

Als je doorstromer of oversluiter bent, kunnen we jullie over alle verschillende hypotheek adviseren. Lees meer over wat je kunt verwachten van jouw persoonlijke hypotheekadviseur. 

Wat kost hypotheekadvies via Hypotheek24.nl?

Hypotheekadvies van Hypotheek24.nl kost voor starters 2.250 euro. Als je doorstromer of oversluiter bent dan betaal je in totaal 3.000 euro. Wil je je hypotheek verhogen? Dan betaal je 2.500 euro. 

Ben je zelfstandig ondernemer? Dan betaal je als IB ondernemer (ZZP, eenmanszaak) een toeslag van 500 euro en als DGA betaal je een toeslag van 1.000 euro. Dit omdat we extra tijd aan je dossier kwijt zijn. We kunnen je helpen als je maximaal 2 KVK inschrijvingen hebt. 

Interesse?

We bieden je een gratis oriëntatiegesprek van 45 minuten met een hypotheekadviseur aan. In dit gesprek gaan we kijken of jouw woonwensen haalbaar zijn en wat je dat ongeveer per maand gaat kosten. Spoed? We kunnen vandaag nog de hypotheekaanvraag opstarten.