Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Hypotheekadvies bij Hypotheek24.nl


Advies aanvragen
Meer dan 8000 tevreden
klanten!

Ons hypotheekadvies

Het afsluiten van een hypotheek is natuurlijk een grote stap! Het is een lening die je afsluit voor een lange periode, vaak zelfs voor de komende 30 jaar. Nu is het sinds een paar jaar een stuk eenvoudiger geworden om een hypotheek te regelen en dus kunnen sommige mensen dat prima zelf.
Wil jij liever zekerheid bij het maken van je keuze en de mogelijkheid hebben om jouw situatie te bespreken met een hypotheekexpert? Kies dan voor een snel, voordelig en persoonlijk hypotheekadvies.

Hoe werkt hypotheekadvies via Hypotheek24.nl?

Bij een hypotheekadvies via Hypotheek24.nl krijg je een uitgebreid telefonisch adviesgesprek met één van onze hypotheekadviseurs. Dit gesprek duurt ongeveer een uur. In dit gesprek bespreken we uitvoerig hoe jouw huidige situatie eruit ziet en wat je wensen zijn met betrekking tot je hypotheek.

  • Wat kan je maximaal lenen en wat is voor jou een verstandig hypotheekbedrag?
  • Wat is voor jou de beste geldverstrekker?
  • Welke rentevaste- periode past het best bij jouw wensen?
  • Welke hypotheek aflosvorm past bij jouw situatie?
  • Welke looptijd moet je kiezen?

 Daarnaast brengen we in kaart  hoe jouw financiële situatie eruit ziet bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en overlijden. We adviseren je over hoe je je kunt verzekeren tegen de risico’s van overlijden en kunnen vervolgens voor je bemiddelen in het afsluiten van een verzekering tegen dit risico (overlijdensrisicoverzekering). Wij geven geen advies over het afdekken van het risico voor werkloosheid en arbeidsongeschiktheid en we  gaan niet in over de opbouw van je vermogen.  

 Voor wie is ons hypotheekadvies?

Het hypotheekadvies van Hypotheek24.nl is bedoeld voor mensen die in loondienst zijn, een uitkering of pensioen of ontvangen, of zelfstandig ondernemer (met maximaal 2 KVK inschrijvingen) zijn. 

Als je doorstromer of oversluiter bent, kunnen we je helpen als je op dit moment een lineaire hypotheek, annuïteitenhypotheek of aflossingsvrije hypotheek hebt. Wij zijn druk bezig om deze dienstverlening zo spoedig mogelijk uit te breiden. Lees meer over wat je kunt verwachten van jouw persoonlijke hypotheekadviseur. 

Wat kost hypotheekadvies via Hypotheek24.nl?

Hypotheekadvies van Hypotheek24.nl kost voor starters 1.500 euro. Als je doorstromer of oversluiter bent dan betaal je in totaal 1.750 euro. 

Ben je zelfstandig ondernemer? Dan betaal je 2.000 euro voor advies en het regelen van je hypotheek. Dit omdat we extra tijd aan je dossier kwijt zijn. We kunnen je helpen als je maximaal 2 KVK inschrijvingen hebt. 

Vraag nu direct hypotheekadvies van Hypotheek24.nl aan. We bellen je dan direct voor het maken van een afspraak voor een adviesgesprek.