Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Hypotheekadvies bij Hypotheek24.nl


Advies aanvragen
Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Ons hypotheekadvies

Het afsluiten van een hypotheek is natuurlijk een grote stap! Het is een lening die je afsluit voor een lange periode, vaak zelfs voor de komende 30 jaar. Nu is het sinds een paar jaar een stuk eenvoudiger geworden om een hypotheek te regelen en dus kunnen sommige mensen dat prima zelf.
Wil jij liever zekerheid bij het maken van je keuze en de mogelijkheid hebben om jouw situatie te bespreken met een hypotheekexpert? Kies dan voor een snel, voordelig en persoonlijk hypotheekadvies.

Hoe werkt hypotheekadvies via Hypotheek24.nl?

Bij een hypotheekadvies via Hypotheek24.nl krijg je een uitgebreid telefonisch adviesgesprek met één van onze hypotheekadviseurs. Dit gesprek duurt ongeveer een uur. In dit gesprek bespreken we uitvoerig hoe jouw huidige situatie eruit ziet en wat je wensen zijn met betrekking tot je hypotheek.

  • Wat kan je maximaal lenen en wat is voor jou een verstandig hypotheekbedrag?
  • Wat is voor jou de beste geldverstrekker?
  • Welke rentevaste- periode past het best bij jouw wensen?
  • Welke hypotheek aflosvorm past bij jouw situatie?
  • Welke looptijd moet je kiezen?

Daarnaast brengen we voor je in kaart hoe jouw situatie eruit ziet bij overlijden, arbeidsongeschiktheid of werkloosheid. Vaak is het bij een hypotheek ook verplicht om een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten. Dit kan je overigens direct regelen via Hypotheek24.nl.

Voor wie is ons hypotheekadvies?

Het hypotheekadvies van Hypotheek24.nl is bedoeld voor mensen die in loondienst zijn, een uitkering of pensioen of ontvangen, of zelfstandig ondernemer (met maximaal 2 KVK inschrijvingen) zijn. 

Als je doorstromer of oversluiter bent, kunnen we je helpen als je op dit moment een lineaire hypotheek, annuïteitenhypotheek of aflossingsvrije hypotheek hebt. Wij zijn druk bezig om deze dienstverlening zo spoedig mogelijk uit te breiden. Lees meer over wat je kunt verwachten van jouw persoonlijke hypotheekadviseur. 

Wat kost hypotheekadvies via Hypotheek24.nl?

Hypotheekadvies van Hypotheek24.nl is slechts 500 euro. Laat je ook de hypotheek door ons regelen? Dan kost het 950 euro. Als je doorstromer of oversluiter bent dan betaal je 950 euro voor de bemiddelingskosten. Sluit je als doorstromer of oversluiter de hypotheek ook via ons af, dan betaal je 1.250 euro. 

Ben je zelfstandig ondernemer? Dan rekenen we 300 euro extra aan bemiddelingskosten en 300 euro extra aan advieskosten. Dit omdat we extra tijd aan je dossier kwijt zijn. Een los advies voor een zelfstandig ondernemer kost 800 euro. We kunnen je helpen als je maximaal 2 KVK inschrijvingen hebt. 

Vraag nu direct hypotheekadvies van Hypotheek24.nl aan. We bellen je dan direct voor het maken van een afspraak voor een adviesgesprek.