Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Nu geopend (tot 17:00)

Hoe werkt Hypotheek24?

Wij helpen jou je huis te kopen met het hypotheekadvies van nu! Dat doen we persoonlijk, onafhankelijk, en wanneer jij dat wil. Bekijk het filmpje en hieronder het stappenplan.  

Hypotheek berekenen

Gratis oriëntatiegesprek

1

Stap 1: Bereken eenvoudig je hypotheek met onze tools

De eerste stap is om te berekenen hoeveel je kunt lenen en of je jouw droomhuis kunt betalen. Hypotheek24.nl heeft een aantal slimme tools die jou niet alleen inzicht verschaffen in je maximale hypotheek, maar ook wat je netto maandlasten worden. Begin dus alvast met het berekenen van je maximale hypotheek!

Lees meer

2

Stap 2: Gratis oriëntatiegesprek met een hypotheekadviseur

Als je jouw droomhuis hebt gevonden en je bod is geaccepteerd, helpen we je graag aan de beste hypotheek in jouw situatie. Boek vrijblijvend een oriëntatiegesprek met één van onze adviseurs. In een oriëntatiegesprek krijg je inzicht in je financiële mogelijkheden, maandelijkse hypotheeklasten en weet je aan het eind of je de woning kunt betalen.

Lees meer

3

Stap 3: Verzamel je informatie

Om je hypotheek te regelen hebben we een aantal documenten van je nodig. Het uploaden van je documenten doe je in je eigen persoonlijke omgeving en eenvoudig met je smartphone. We geven je per document duidelijke instructies zodat het in een keer goed gaat en je precies weet om welke documenten het gaat. Wij beoordelen je documenten altijd binnen 24 uur, zo weet je snel of je document goed is. Handig toch?

Lees meer

4

Stap 4: Tijd voor je adviesgesprek

Je bent helemaal klaar voor het hypotheekadvies van nu! In een videogesprek met jouw adviseur bespreek je welke hypotheek het beste bij je past, hoe je je hypotheek gaat samenstellen, hoe lang je de rente gaat vastzetten en hoe je de risico’s gaat afdekken. Zo heb jij de zekerheid dat je de hypotheek kiest die helemaal bij jou past! Wel zo fijn.

Lees meer

5

Stap 5: Maak je dossier compleet

Je hebt samen met de adviseur je keuze gemaakt en het adviesrapport ontvangen. Nu gaan wij aan de slag om je hypotheek definitief te regelen. Je ontvangt een persoonlijk renteaanbod en in je eigen online omgeving zie je wat je nog moet aanleveren om jouw dossier compleet te maken! Kom je er even niet uit? Jouw persoonlijke hypotheekcoach helpt je graag rechtstreeks via WhatsApp. Via ons slimme Track & Trace-systeem zie je precies in welke fase je zit en wat wij van je verwachten.

Lees meer

6

Stap 6: Yes, de hypotheek is rond!

Als je het dossier compleet hebt gemaakt, gaat deze voor een eerste en tweede check naar de geldverstrekker. Er kijken altijd twee mensen naar jouw stukken, zodat er niks vergeten wordt. Is de geldverstrekker akkoord, dan krijg je een bindende offerte en is jouw hypotheek rond! Na het tekenen van de bindende offerte, worden de stukken naar de notaris gestuurd en ben je helemaal klaar! Vergeet niet de champagne koud te zetten, welkom thuis!

Lees meer

Wat je verder nog moet weten over Hypotheek24.nl

Een hypotheek zonder advies?

Je kan er ook voor kiezen om een hypotheek zonder advies af te sluiten (Execution-Only). In dat geval maak je zelf je keuze uit de geldverstrekker en sla je stap 2 en stap 4 over. Je bent hierbij zelf verantwoordelijk voor de keuze van de hypotheekvorm, de rentevaste periode, de hypotheekvoorwaarden en eventuele bijbehorende verzekeringen. Het is belangrijk dat je bij het kiezen van een hypotheek ook rekening houdt met mogelijke veranderingen in jouw leven, bijvoorbeeld gezinsuitbreiding, werkloosheid of overlijden. Hypotheek zelf afsluiten.

Execution Only is alleen bedoeld voor consumenten die over voldoende kennis beschikken van financiële producten. Deze kennis toon je aan door het succesvol afleggen van de kennis- en ervaringstoets. Heb je deze nog niet gemaakt? Dan kan je deze hier alsnog maken. Als je de kennis- en ervaringstoets niet met een positief resultaat afrond, is een aanvraag zonder advies niet mogelijk. 

We kunnen je helaas niet helpen als je:

  • Meerdere woningen op je naam hebt
  • Gaat scheiden, maar nog geen echtscheidingsconvenant hebt
  • Korter dan 3 jaar zelfstandig bent of meer dan 2 ondernemingen hebt
  • Een woning met verlies hebt verkocht en nu met restschuld een andere woning wilt kopen
  • Een hypotheek wilt voor een beleggingspand, woonboot, recreatiewoning of chalet.

Heb je nog vragen?

Je kunt altijd bij onze hypotheekadviseurs terecht voor vragen over je hypotheek of wat raadzaam is in jouw specifieke situatie. Bel ze op 020 2611666 of maak een afspraak via onderstaande knop

Maak een afspraak