Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Nu geopend (tot 17:00)

Wie zijn de mensen achter Hypotheek24?

Dat zijn wij! Wij zijn een Fintech met 20 jaar online ervaring en een team van 35 professionals. Onze missie? Jou helpen met het regelen van de beste hypotheek, met het hypotheekadvies van nu! Wij geloven in de kracht van ons innovatieve platform mét de persoonlijke support van onze hypotheekadviseurs en coaches. 

 • Peter Ruys

  Peter
  Ruys

  Peter Ruys

  Directeur

 • Wouter Heuvelink

  Wouter
  Heuvelink

  Wouter Heuvelink

  Managementteam

 • Marijn

  Marijn

  Marijn

  Business Lead

 • Sandra Hattink

  Sandra
  Hattink

  Sandra Hattink

  Productmanager (notarissen)

 • Lisa Brunt

  Lisa
  Brunt

  Lisa Brunt

  Officemanager

 • Cheyenne van der Meulen

  Cheyenne
  van der Meulen

  Cheyenne van der Meulen

  Hypotheekcoach

 • Bonnie

  Bonnie

  Bonnie

  Hypotheekcoach

 • Joris Ligthart

  Joris
  Ligthart

  Joris Ligthart

  Hypotheekcoach

 • Roy

  Roy

  Roy

  Hypotheekadviseur

 • Dailey Verhoef

  Dailey
  Verhoef

  Dailey Verhoef

  Data-analist

Ons track record: ruim 20 jaar ervaring

Wij weten hoe je consumenten helpt met het kiezen van het beste financiële product. Jaarlijks helpen we namelijk zo'n 1,5 miljoen mensen op onze platformen, zoals Zorgkiezer.nl (sinds 2005), Degoedkoopstenotaris.nl (2000), Hypotheek24 (2015) en Energiekiezer.nl (sinds 2023). In die 9 jaar hielpen we ruim 10.000 klanten met hun hypotheek. En deden we best goed met een rapportcijfer 9+. Word jij de volgende?

Onze track record: 15 jaar ervaring

Wat kan jij doen?

Hoezo eerst een afspraak maken op kantoor? Je kan bij ons direct beginnen! Start nu met online je hypotheek berekenen, dan heb je morgen een offerte. Vergelijk en kies zelf de beste hypotheek. Upload je bestanden met je smartphone, bekijk je status in Track & Trace en chat of bel met je coach als je vragen hebt.

Wat doen wij?

Ons team Finance bestaat uit ervaren hypotheekadviseurs en hypotheekcoaches. Ze sparren met je over de financiële mogelijkheden en helpen je online (elke avond tot 21.00 uur!) met je aanvraag tot de notaris. Ook beoordelen ze al je aanvraagstukken. Ons team Tech is constant bezig om onze site, tools en processen te verbeteren. Daarbij denken we steeds hoe het makkelijker, goedkoper en sneller kan. FinTech dus

Probeer het zelf

Ervaar zelf hoe eenvoudig het is een hypotheek uit te zoeken. Vergelijk verschillende opties met elkaar en kies de beste hypotheek!

Hypotheek berekenen

Dit zeggen onze collega's:

Dit zeggen onze collega's:

“Daar krijg je energie van!”

‘Het is erg leuk om bij Hypotheek24.nl te werken. Samen met mijn enthousiaste collega's werken we er dagelijks aan om klanten zo makkelijk en snel, de beste hypotheek te kunnen afsluiten. Daar krijg je energie van!’

Marijn de Granada

Business Lead

“Meer dan 10.000 klanten”

‘Dat we negen jaar geleden begonnen met het idee voor Hypotheek24.nl en nu al meer dan 10.000 klanten hebben kunnen helpen, dat vind ik echt geweldig!’

Shahbaz Kiyani

Hypotheekcoach

“I love my job!”

‘Hoe gaaf is het dat je klanten kan helpen bij het kopen van hun droomhuis? En dat ze dan ook nog een joekel van een taart sturen om je te bedanken! I love my job! ;)’

Roy Molleman

Hypotheekadviseur

“Dankbaar werk”

‘Ik vind het mooi om klanten te helpen bij de start van hun hypotheekaanvraag. Het is soms best een spannend traject voor starters en als ik daarbij kan ondersteunen dan is dat dankbaar werk!’

Bonnie Singh

Hypotheekcoach

Onze klanten geven ons een 9+

Supertrots zijn we op de ruim 10.000 slimme huizenkopers die we al mochten helpen en de positieve berichten die zij hebben achter gelaten. Zij geven onze service gemiddeld een 9,4. Daar doen we het voor!

"Geweldig goed geholpen"

Mijn ervaring met Hypotheek24 (en in het bijzonder met Roy M.) was uitstekend. Waar ik overal een 'nee' kreeg op mijn plannen, wist hij het binnen een mum van tijd voor elkaar te krijgen. Zeer betrokken en professioneel. Goed bereikbaar en hield mij van elke stap op de hoogte. Dit maakte het hele proces een fijne ervaring zonder stress. Zonder hem (en hypotheek24) was het niet gelukt.

Iris uit Hilversum 07-06-2024
Person profile

"Geweldige ervaring!!!"

Dankzij de hulp van Reinoud en Shahbaz heb ik mijn hypotheek in minder dan 1 week rond gekregen. Ik had behoorlijk wat haast en zij hebben mij het volle vertrouwen gegeven. Er werd snel gereageerd en je kreeg een uitstekend persoonlijk advies. Ik zou het iedereen aanraden die startende is of al op de markt meedoet! Dankjulliewel voor het mede realiseren van de aankoop van mijn eerste huisje

Anna uit Amsterdam 06-06-2024
Person profile

"Goede begeleiding, bereikbaarheid en snel schakelen"

Onze ervaring met Hypotheek24 was wederom fantastisch. Dit keer gingen we voor het uitbreiden van onze hypotheek voor een verbouwing. Het schakelen met hypotheek 24 hebben wij als erg goed ervaren! Snelle reacties, goede uitleg en begeleiding en duidelijkheid in wat er precies vanuit ons werd verwacht. Mochten wij in de toekomst weer aanpassingen willen doen aan onze hypotheek dan komen we zeker weer terug. Bedankt voor jullie hulp, wij gaan ons huis met plezier verbouwen :)!

Nadia uit Krimpen aan den IJssel 03-06-2024
Person profile

Neem contact met ons op!

Met Hypotheek24.nl willen we jou helpen met kiezen. En kom je er niet uit, neem dan contact met ons op. Bij Hypotheek24.nl werken ervaren hypotheekadviseurs die het leuk vinden om jou te helpen bij het afsluiten van een hypotheek. Stel dus gerust je ingewikkelde vragen, daar worden ze blij van. Dat kan overigens via de mail, de telefoon, chat of op Facebook of Twitter. Je weet ons vast wel te vinden!

Hypotheek24.nl heeft haar kantoor in het centrum van Amsterdam. En ook al zijn we online, de koffie staat klaar en je bent uiteraard van harte welkom.

Hypotheek24.nl is een initiatief van DGN Finance B.V.

Hypotheek24.nl
Herengracht 166
1016 BP Amsterdam
020 26 11 666

Wanneer kan je?

Vandaag Later