Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Wie zijn de mensen achter Hypotheek24?

Dat zijn wij! Wij zijn een Fintech met 20 jaar online ervaring en een team van 35 professionals. Onze missie? Jou helpen met het regelen van de beste hypotheek, met het hypotheekadvies van nu! Wij geloven in de kracht van ons innovatieve platform mét de persoonlijke support van onze hypotheekadviseurs en coaches. 

 • Peter Ruys

  Peter
  Ruys

  Peter Ruys

  Directeur

 • Wouter Heuvelink

  Wouter
  Heuvelink

  Wouter Heuvelink

  Managementteam

 • Lisa Brunt

  Lisa
  Brunt

  Lisa Brunt

  Office manager

 • Sandra Hattink

  Sandra
  Hattink

  Sandra Hattink

  Product Manager (Notarissen)

 • Aniek Koppens

  Aniek
  Koppens

  Aniek Koppens

  Operationeel manager

 • Toni van der Flier

  Toni
  van der Flier

  Toni van der Flier

  Hypotheekadviseur

 • John Ponden

  John
  Ponden

  John Ponden

  Hypotheekcoach

 • Dailey Verhoef

  Dailey
  Verhoef

  Dailey Verhoef

  Hypotheekcoach

 • Sjoerd Buurman

  Sjoerd
  Buurman

  Sjoerd Buurman

  Backend Developer

 • Jan-Willem Rutgers

  Jan-Willem
  Rutgers

  Jan-Willem Rutgers

  Service & Sales

 • Daan Holterman

  Daan
  Holterman

  Daan Holterman

  Hypotheekadviseur

 • Jennifer Beek

  Jennifer
  Beek

  Jennifer Beek

  Service & Sales

 • Karel Sanders

  Karel
  Sanders

  Karel Sanders

  Service & Sales

 • Kim Veraar

  Kim
  Veraar

  Kim Veraar

  Hypotheekcoach

Ons track record: ruim 20 jaar ervaring

Wij weten hoe je consumenten helpt met het kiezen van het beste financiële product. Jaarlijks helpen we namelijk zo'n 1,5 miljoen mensen op onze platformen, zoals ZorgKiezer.nl (sinds 2005) , DeGoedkoopsteNotaris.nl (2000) en Hypotheek24 (2015). In die 6 jaar hielpen we ruim 9.000 klanten met hun hypotheek. En deden we best goed met een rapportcijfer 9+. Word jij de volgende?

Onze track record: 15 jaar ervaring

Wat kan jij doen?

Hoezo eerst een afspraak maken op kantoor? Je kan bij ons direct beginnen! Start nu met online je hypotheek berekenen, dan heb je morgen een offerte. Vergelijk en kies zelf de beste hypotheek. Upload je bestanden met je smartphone, bekijk je status in Track & Trace en chat of bel met je coach als je vragen hebt.

Wat doen wij?

Ons team Finance bestaat uit ervaren hypotheekadviseurs en hypotheekcoaches. Ze sparren met je over de financiële mogelijkheden en helpen je online (elke avond tot 21.00 uur!) met je aanvraag tot de notaris. Ook beoordelen ze al je aanvraagstukken. Ons team Tech is constant bezig om onze site, tools en processen te verbeteren. Daarbij denken we steeds hoe het makkelijker, goedkoper en sneller kan. FinTech dus

Probeer het zelf

Ervaar zelf hoe eenvoudig het is een hypotheek uit te zoeken. Vergelijk verschillende opties met elkaar en kies de beste hypotheek!

Hypotheek berekenen

Dit zeggen onze collega's:

Dit zeggen onze collega's:

“Daar krijg je energie van!”

‘Het is erg leuk om bij Hypotheek24.nl te werken. Samen met mijn enthousiaste collega's werken we er dagelijks aan om klanten zo makkelijk, snel en goedkoop mogelijk een hypotheek te kunnen laten afsluiten. Daar krijg je energie van!’

Esther de Jong

Hypotheekcoach

“Meer dan 5000 klanten”

‘Dat we vier jaar geleden begonnen met het idee voor Hypotheek24.nl en nu al meer dan 5000 klanten hebben kunnen helpen, dat vind ik echt geweldig!’

Chris Oosterling

Manager Salesteam

“I love my job!”

‘Hoe gaaf is het dat je klanten kan helpen bij het kopen van hun droomhuis? En dat ze dan ook nog een joekel van een taart sturen om je te bedanken! I love my job! ;)’

Jan-Willem Rutgers

Hypotheekcoach

“Dankbaar werk”

‘Ik vind het mooi om klanten te helpen bij de start van hun hypotheekaanvraag. Het is soms best een spannend traject voor starters en als ik daarbij kan ondersteunen dan is dat dankbaar werk!’

Wouter Heuvelink

Product Manager

Onze klanten geven ons een 9+

Supertrots zijn we op de ruim 9.000 slimme huizenkopers die we al mochten helpen en de positieve berichten die zij hebben achter gelaten. Zij geven onze service gemiddeld een 9,1. Daar doen we het voor!

"Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel!"

Hypotheek24 is makkelijk te bereiken gedurende het gehele proces. Onze hypotheekcoach heeft ons zeer goed geholpen en kan snel schakelen! Wij zijn ontzettend blij dat wij voor Hypotheek24 hebben gekozen! Dank voor alles!

Vera de Vries uit Zeist 27-07-2021
Person profile

"Goede begeleiding van het adviestraject"

Het concept zit goed in elkaar en het is fijn dat je alles online kunt regelen in je eigen tempo. Je krijgt goed advies en snel reactie via email en als het nodig is telefonisch. Je moet wel handig zijn met computers anders kan het een frustratie worden. Ik heb het traject als prettig ervaren en dat je alles online kunt aanleveren en regelen is voor mij echt een plus punt geweest.

Richard uit Bergen op Zoom 11-07-2021
Person profile

"Voortvarend, ter zake kundig en alert !"

In de meeste reviews die je overal tegenkomt zie je meestal topscores. Bij mij ging het wat anders: Het meeste verliep voortreffelijk maar op een heikel punt ging het even wat minder goed ( welk bedrijf werkt 100% foutloos??) En hier komt het: geen gekissebis van welles nietes, gewoon de klacht snel oppakken, conclusies trekken en tot volle tevredenheid oplossen. En dat binnen recordsnelheid, daar onderscheidt een goed geleide zaak zich mee!

Willem uit Oud-Beijerland 18-06-2021
Person profile

Neem contact met ons op!

Met Hypotheek24.nl willen we jou helpen met kiezen. En kom je er niet uit, neem dan contact met ons op. Bij Hypotheek24.nl werken ervaren hypotheekcoaches die het leuk vinden om jou te helpen bij het afsluiten van een hypotheek. Stel dus gerust je ingewikkelde vragen, daar worden ze blij van. Dat kan overigens via de mail, de telefoon, chat of op Facebook of Twitter. Je weet ons vast wel te vinden!

Hypotheek24.nl heeft haar kantoor in het centrum van Amsterdam. En ook al zijn we online, de koffie staat klaar en je bent uiteraard van harte welkom.

Hypotheek24.nl is een initiatief van DGN Finance B.V.

Hypotheek24.nl
Herengracht 166
1016 BP Amsterdam
020 26 11 666