Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Hypotheek berekenen

Om je hypotheek af te kunnen sluiten moet je een kennistest afleggen. Klik hier om het nu te doen. Het is ook mogelijk om dit later te doen.

Meer dan 5000 tevreden
klanten!

Maximale hypotheek berekenen 2018

Wanneer je een huis wilt kopen is het verstandig om eerst je maximale hypotheek te berekenen. Je berekent jouw maximale hypotheek om te kijken wat je kunt lenen voor je huis. Wil jij je hypotheek berekenen? Vul dan je bruto jaarinkomen in en eventueel spaargeld dat je hebt. Hypotheek24 geeft dan een indicatie van hoeveel je kunt lenen voor jouw woning. 

Let op: In 2018 kun je 100 procent van de marktwaarde van de woning lenen. Je kunt de kosten koper dus niet meer meefinancieren. Je zou zelf spaargeld moeten inleggen.


Bereken maximale hypotheek

Maandlasten hypotheek berekenen 2018

Naast de maximale hypotheek wil je graag weten hoe hoog jouw maandlasten worden met de hypotheek. Met de rekentool van Hypotheek24 kun je eenvoudig de maandlasten voor de hypotheek berekenen. Dit zijn je maandelijkse kosten die bestaan uit rente, de aflossing en eventuele premies voor verzekeringen. Voor het berekenen van je maandlasten voor de hypotheek heeft Hypotheek24.nl de volgende gegevens van je nodig:

  • De (gewenste) hypotheekvorm
  • De hoogte van je (gewenste) hypotheek
  • Je inkomen
  • Je gekozen rentevaste periode

Bereken je maandlasten

Gratis belafspraak

Heb je interesse om je hypotheek zelf via ons af te sluiten, maar wil je graag eerst een half uur vrijblijvend telefonisch sparren met een van onze hypotheekcoaches? Plan dan nu online een gratis belafspraak in en kom erachter hoeveel je maximaal kunt lenen, of je het huis dat je op het oog hebt kunt kopen en welke hypotheek het beste bij je past.


Maak een belafspraak