Hypotheek24.nl
Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open van ma t/m vr, 09:00 tot 21:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Op zoek naar een execution only hypotheek?

De term 'execution only' staat voor 'alleen afsluiten' of 'alleen bemiddelen'. Dat wil zeggen dat je zonder hypotheekadvies, de door jou gekozen hypotheek regelt. Bij Hypotheek24.nl kun je online je hypotheek afsluiten met behulp van je persoonlijke hypotheekcoach.
Overigens hoeft dit niet te betekenen dat je in een eerder stadium niet een hypotheekadvies kunt hebben gehad.

Hoe werkt execution only?

In de praktijk betekent dit dat je jouw voorkeuren bij ons aangeeft zoals:

  • De hypotheekvorm;
  • Een korte of lange rentevasteperiode;
  • Wel of geen overlijdensrisicoverzekering.

Ondanks dat we geen advies geven, kan je wel bij ons terecht met al je vragen. Maak hiervoor vrijblijvend een belafspraak met een van onze hypotheekcoaches.

Hypotheek24.nl vraagt de hypotheek vervolgens bij de geldverstrekker voor je aan en ondersteunt je van aanvraag tot aan het passeren bij de notaris.

Welke hypotheek het beste bij jouw situatie past, de laagste maandlasten heeft en of je bijvoorbeeld wel in aanmerking komt voor een hypotheek kom je allemaal tegen in ons stappenplan of tijdens je belafspraak met een hypotheekexpert. Dit hoef je echter alleen te doorlopen als je nog niet precies weet wat je nodig hebt en kunt lenen. Weet je dit wel dan kun je direct een execution only hypotheek aanvragen.

Voor wie is een execution only hypotheek geschikt?

Het afsluiten van een execution only hypotheek is geschikt voor iedereen. Of je nu voor het eerst een huis koopt of je huidige hypotheek gaat oversluiten. Wel ben je wettelijk verplicht een kennis- en ervaringstoets af te leggen, voordat je online een hypotheek afsluit. Zo weet je zelf ook goed waar je staat qua kennis en of deze manier van een hypotheek afsluiten echt bij je past.

Let op. Voldoende kennis en ervaring hebben wil niet zeggen dat je altijd in aanmerking komt voor de door jou gewenste hypotheek.

Gratis belafspraak

Ben je geïnteresseerd om je hypotheek zelf af te sluiten, maar wil je graag eerst een half uur vrijblijvend bellen met een van onze hypotheekexperts? Plan dan nu online een gratis belafspraak in en kom erachter hoeveel je maximaal kunt lenen, of je het huis dat je op het oog hebt kunt kopen en welke hypotheek het beste bij je past.