Vragen? Plan een gesprek in Met een hypotheekadviseur

Hypotheek berekenen

Meer dan 10000 tevreden
klanten!

Wil jij je hypotheek zelf regelen? 

Jij kunt er bij Hypotheek24.nl voor kiezen om helemaal zelf je hypotheek te regelen (execution only). Je sluit dan een hypotheek zonder hypotheekadvies. 

Wil jij liever zekerheid bij het maken van je keuze en de mogelijkheid hebben om jouw situatie te bespreken met een hypotheekadviseur? Kies dan voor een snel, voordelig en persoonlijk hypotheekadvies.

Hoe werkt dat?

Ga jij je hypotheek zelf regelen? Dan betekent dit dat je eigen keuzes moet maken wat betreft:

  • De hypotheekvorm;
  • Een korte of lange rentevasteperiode;
  • Wel of geen overlijdensrisicoverzekering.

Je wordt in ons slimme stappenplan bij de hand genomen. Je ziet bijvoorbeeld goed het verschil tussen een annuitaire en lineaire hypotheek en je kunt heel gemakkelijk invullen wat de rentevaste periode doet met jouw maandlasten. Heb je toch nog vragen? Dan kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Weet je al precies welke hypotheek je wilt? Sluit dan direct een hypotheek af.

Hypotheek24.nl vraagt de hypotheek vervolgens bij de geldverstrekker voor je aan. In je persoonlijke hypotheekdossier kun je de voortgang van je aanvraag van stap tot stap volgen.

Let wel op, bij sommige geldverstrekkers (bijvoorbeeld ING) kun je alleen terecht met hypotheekadvies. Wanneer je hypotheekadvies er bij neemt heb je dus een groter aanbod aan geldverstrekkers voor je hypotheek.

Wat kost het?

Wij regelen jouw hypotheek al voor 1.500 euro. Wil je er ook hypotheekadvies bij? Dan kan vanaf 750 euro extra. Bekijk hier alle tarieven

Voor wie is het geschikt?

Zelf je hypotheek afsluiten is niet voor iedereen geschikt. Wanneer je er voor kiest om het helemaal zelf te doen ben je wettelijk verplicht een kennis- en ervaringstoets af te leggen. Zo weet je zelf ook goed waar je staat qua kennis. Ben je benieuwd of zelf afsluiten wat voor jou is of dat hypotheekadvies toch beter bij je past? Plan dan nu online een vrijblijvende belafspraak in met een van onze hypotheekexperts.