Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Nu geopend (tot 21:00)

Hypotheek berekenen

Om je hypotheek af te kunnen sluiten moet je een kennistest afleggen. Klik hier om het nu te doen. Het is ook mogelijk om dit later te doen.

Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Op zoek naar een execution only hypotheek?

De term 'execution only' staat voor 'alleen afsluiten' of 'alleen bemiddelen'. Dat wil zeggen dat je zonder hypotheekadvies, de door jou gekozen hypotheek regelt. Bij Hypotheek24.nl kun je zelf online je hypotheek afsluiten.
Wil jij liever zekerheid bij het maken van je keuze en de mogelijkheid hebben om jouw situatie te bespreken met een hypotheekadviseur? Kies dan voor een snel, voordelig en persoonlijk hypotheekadvies.

Hoe werkt execution only?

In de praktijk betekent dit dat je zelf keuzes maakt wat betreft:

  • De hypotheekvorm;
  • Een korte of lange rentevasteperiode;
  • Wel of geen overlijdensrisicoverzekering.

Hypotheek24.nl vraagt de hypotheek vervolgens bij de geldverstrekker voor je aan. In je persoonlijke hypotheekdossier kun je de voortgang van je aanvraag van stap tot stap volgen.

Welke hypotheek het beste bij jouw situatie past, de laagste maandlasten heeft en of je bijvoorbeeld wel in aanmerking komt voor een hypotheek kom je allemaal tegen in ons stappenplan. Heb je vervolgens nog vragen, dan kan je altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Weet je al precies welke hypotheek je wilt? Sluit dan direct een hypotheek af.

Voor wie is een execution only hypotheek geschikt?

Het afsluiten van een execution only hypotheek is geschikt voor iedereen. Of je nu voor het eerst een huis koopt of je huidige hypotheek gaat oversluiten. Wel ben je wettelijk verplicht een kennis- en ervaringstoets af te leggen, voordat je zelf online een hypotheek afsluit. Zo weet je zelf ook goed waar je staat qua kennis en of deze manier van een hypotheek afsluiten echt bij je past.

Let op. Voldoende kennis en ervaring hebben wil niet zeggen dat je altijd in aanmerking komt voor de door jou gewenste hypotheek.

Gratis belafspraak

Ben je benieuwd of zelf afsluiten wat voor jou is of dat advies toch beter bij je past? Plan dan nu online een vrijblijvende belafspraak in met een van onze hypotheekexperts.