Vragen? Plan een gesprek in Met een hypotheekadviseur

OP ENKA - Als alleen het beste goed genoeg is

Ontdek je mogelijkheden

Meer dan 10000 tevreden
klanten!

Nieuwbouwprojecten AM - Hypotheek24.nl

Welkom OP ENKA! Een bijzondere nieuwbouw woonwijk in Ede waar je gloednieuw woont op een plek waar de rijke historie dagelijks voelbaar is. De inspiratie is ontleent aan het landelijke dorpse wonen. Anderzijds zijn kenmerken van de oude gebouwen terug te zien in de nieuwe woningontwerpen. Samen vormen ze een schitterende symfonie. Nieuw voor oud, zonder verlies aan karakter. Duurzaam, gemaakt om lekker en gelukkig te kunnen leven. Toekomstbestendig, met oog voor detail en respect voor de historie. Hier loop je zo het bos in, of stap je op de trein. Winkels vind je om de hoek en de stad is dichtbij. Kwaliteit, variatie en aandacht zijn de sleutelwoorden. Welkom Op Enka.

Hypotheek24: dé project hypotheekadviseur van OP ENKA!

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in het kopen van een nieuwbouwwoning. Als projectpartner kent Hypotheek24 de ins en outs van dit nieuwbouwproject als geen ander. Heb je vragen? Stel ze ons! We kijken graag mee wat de mogelijkheden zijn.

Wonen OP ENKA

Vier nieuwbouw buurten, vier woonsferen. Als het klopt, voel je je thuis. Iedereen is uniek en wil op zijn/haar eigen wijze wonen. Variatie was daarom een sleutelwoord. Daarom hebben we vier verschillende woonsferen vormgegeven. De Hoven met het dorpse wonen, Het Carré in het hart van OP ENKA, De Bosrand met de vrije kavels en het stationsgebied waar wonen en werken in elkaar over loopt. Maak kennis met OP Enka en je bent overtuigd. De eerste mensen verhuizen binnen ‘Op Enka’. Een mooier compliment kunnen we niet krijgen.

Beschikbaarheid

Enka nadert haar voltooiing.  Een prachtige groene duurzame wijk waar mensen graag wonen. Gemaakt vanuit passie, met oog voor kwaliteit en respect voor de historie. Laat je inspireren en rondleiden. Want als je het ziet en hebt beleefd ben je overtuigd. We zijn gestart met de laatste grondgebonden woningen OP ENKA. De verkoop van de Conerij en de Fabriek zij in volle gang. Er zijn er nog een paar….

De Conerij

De laatste kans op Dorps wonen aan de rand van het mooie ENKA. Verkoop gestart, bekijk de nog beschikbare woningen.

In de Fabriek

Wonen tussen de monumenten: het karakter van toen het comfort van nu. Verkoop gestart, bekijk de nog beschikbare woningen.

Hypotheek bij nieuwbouw

De aankoop van een nieuwbouwwoning verloopt net iets anders dan het kopen van een bestaande woning. Allereerst zijn er een aantal grote voordelen:

  • Je kunt de inrichting geheel zelf bepalen, denk aan keuken, badkamer, vloer en tuinaanleg
  • Je betaalt geen overdrachtsbelasting, makelaarskosten of taxatiekosten
  • Je hebt geen last van achterstallig onderhoud
  • Lage onderhoudskosten in de eerste jaren
  • Lagere energierekening door de moderne milieuwetgeving

Er komen wel wat extra kosten kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de aanleg van de tuin, het plaatsen van een keuken of het leggen van de vloeren. Vaak bedragen deze kosten zo’n 9% van de koopprijs. Daarnaast kan je te maken krijgen met bouwrente. 

Bij nieuwbouw gaat de hypotheek in zodra jij naar de notaris gaat om de woning aan te kopen. Dit betekent dat je vanaf dag 1 de volledige maandelijkse aflossing moet betalen. Daarnaast betaal je rente over je hypotheek. Hierbij wordt gekeken naar het verschil tussen het hypotheekbedrag en het openstaande bedrag in je bouwdepot. Hoe verder je de bouw in gaat, hoe hoger je maandbedrag wordt. 

Bij nieuwbouw is het belangrijk om goed naar een aantal voorwaarden te kijken, zoals de geldigheid van je offerte, de looptijd van het bouwdepot en de hoogte van de rentevergoeding. Geen zorgen, onze adviseurs helpen je om het perfecte nieuwbouwproduct te kiezen!

Koop jij straks jouw droomhuis OP ENKA? Ontdek de mogelijkheden!

Bereken jouw nieuwbouwhypotheek

Kosten nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning gaat altijd met een aantal kosten gepaard. Eerder hadden we het al even over de aankoopkosten inclusief koopsom, de bouwrente en de kosten aan het huis.

Daarnaast zijn er de kosten voor het hypotheekadvies. Een hypotheek afsluiten met hypotheekadvies kan bij Hypotheek24 al vanaf 1.500 euro.  

Ten slotte zijn er nog de notariskosten. In het geval van nieuwbouw heb je vaak alleen een hypotheekakte nodig.  Ben je op zoek naar een goede en betaalbare notaris bij jou in de buurt? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes op via deGoedkoopsteNotaris.nl

Meer weten? Plan een gratis en vrijblijvend gesprek met een van onze hypotheekadviseurs