Vragen? Plan een gesprek in Met een hypotheekadviseur

Is het moderne en gezellige 't Markus Keteer de plek voor jouw gezin?

Ontdek de mogelijkheden

Meer dan 10000 tevreden
klanten!

Nieuwbouwprojecten AM - Hypotheek24.nl

Lange wandelingen met de hond in het natuurrijke Zouwdal. Een terrasje pakken in het bruisende centrum van Maastricht. De kinderen die lekker zelf naar school kunnen en de supermarkt op de hoek. Het leven in het 't Markus Keteer is dynamisch en gezellig net als bij jullie thuis. De perfecte match: 't Markus Keteer.  

Hypotheek24: dé projectadviseur van 't Markus Keteer

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in het kopen van een nieuwbouwwoning. Als projectpartner kent Hypotheek24 de ins en outs van dit nieuwbouwproject als geen ander. Heb je vragen? Stel ze ons! We kijken graag mee wat de mogelijkheden zijn.

Wonen in 't Markus Keteer

Maastricht heeft het hart van menig mens gestolen. De bruisende binnenstad, het rijke culturele aanbod en de prachtige architectuur maken de stad tot een geliefde plek om te wonen. 't Markus Keteer ligt in de wijk Malberg: een prachtig groen gebied vol activiteit. Op de fiets ben je binnen 15 minuten in het stadshart en wandelend sta je binnen de kortste keren in het Zouwdal.

Een groene brink, rondlopende straten, met prachtige bomen en grote tuinen, roepen direct het parkgevoel op. In het hart van de wijk ligt het wandelpark met een kinderboerderij, school, dorpshuis en tennisbanen.

Beschikbaarheid

't Markus Keteer bestaat uit 30 woningen. De stijlvolle, minimalistische woningen scoren hoog op het gebied van duurzaamheid. Wil jij alvast een beeld krijgen van het project? Bekijk dan het online magazine.  

Hypotheek bij nieuwbouw

De aankoop van een nieuwbouwwoning verloopt net iets anders dan het kopen van een bestaande woning. Allereerst zijn er een aantal grote voordelen:

  • Je kunt de inrichting geheel zelf bepalen, denk aan keuken, badkamer, vloer en tuinaanleg
  • Je betaalt geen overdrachtsbelasting, makelaarskosten of taxatiekosten
  • Je hebt geen last van achterstallig onderhoud
  • Lage onderhoudskosten in de eerste jaren
  • Lagere energierekening door de moderne milieuwetgeving

Er komen wel wat extra kosten kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de aanleg van de tuin, het plaatsen van een keuken of het leggen van de vloeren. Vaak bedragen deze kosten zo’n 9% van de koopprijs. Daarnaast kan je te maken krijgen met bouwrente. 

Bij nieuwbouw gaat de hypotheek in zodra jij naar de notaris gaat om de woning aan te kopen. Dit betekent dat je vanaf dag 1 de volledige maandelijkse aflossing moet betalen. Daarnaast betaal je rente over je hypotheek. Hierbij wordt gekeken naar het verschil tussen het hypotheekbedrag en het openstaande bedrag in je bouwdepot. Hoe verder je de bouw in gaat, hoe hoger je maandbedrag wordt. 

Bij nieuwbouw is het belangrijk om goed naar een aantal voorwaarden te kijken, zoals de geldigheid van je offerte, de looptijd van het bouwdepot en de hoogte van de rentevergoeding. Geen zorgen, onze adviseurs helpen je om het perfecte nieuwbouwproduct te kiezen!

Stijlvol, duurzaam en dynamisch wonen? Koop jouw droomhuis in 't Markus Keteer! Ontdek de mogelijkheden!

Bereken jouw nieuwbouwhypotheek

Kosten nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning gaat altijd met een aantal kosten gepaard. Eerder hadden we het al even over de aankoopkosten inclusief koopsom, de bouwrente en de kosten aan het huis.

Daarnaast zijn er de kosten voor het hypotheekadvies. Een hypotheek afsluiten met hypotheekadvies kan bij Hypotheek24 al vanaf 1.500 euro.  

Ten slotte zijn er nog de notariskosten. In het geval van nieuwbouw heb je vaak alleen een hypotheekakte nodig.  Ben je op zoek naar een goede en betaalbare notaris bij jou in de buurt? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes op via deGoedkoopsteNotaris.nl

Meer weten? Plan een gratis en vrijblijvend gesprek met een van onze hypotheekadviseurs