Vragen? Plan een gesprek in Met een hypotheekadviseur

Nieuwbouw Hof van Rijnenburg in Hazerswoude-Rijndijk

Ontdek de mogelijkheden

Meer dan 10000 tevreden
klanten!

Nieuwbouwprojecten AM - Hypotheek24.nl

Vrij maar centraal wonen in Hazerswoude-Rijndijk

Hypotheek24: dé project hypotheekadviseur van Hof van Rijnenburg

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in het kopen van een nieuwbouwwoning. Als projectpartner kent Hypotheek24 de ins en outs van dit nieuwbouwproject als geen ander. Heb je vragen? Stel ze ons! We kijken graag mee wat de mogelijkheden zijn.

Wonen in Hof van Rijnenburg

Centraal in het Groene Hart, tussen de Oude Rijn en uitgestrekte polders is het goed toeven! Hazerswoude-Rijndijk heeft alles in zich om een fijne woonbestemming te zijn. Het nieuwe woonhof "Hof van Rijnenburg" in Hazerswoude-Rijndijk bestaat uit 28 nieuwbouw koopwoningen, variërend van rij- en hoekwoningen tot twee-onder-een-kap-woningen en er is zelfs voorzien in toekomstgerichte woningen, waarbij een slaap- en badkamer op de begane grond mogelijk is. Het woonhof wordt groen en natuurinclusief ingericht, zodat het aantrekkelijk wordt voor mens én dier. Bekijk hier het aanbod.

Hof van Rijnenburg biedt woningen voor elke generatie: startende gezinnen, doorstromers, empty-nesters en vitale senioren. Het gezamenlijke openbare hof wordt groen ingericht en maakt het elkaar ontmoeten aantrekkelijk. Natuurrijk en fijn samen wonen? Dat is wonen in Hof van Rijnenburg in Hazerswoude-Rijndijk.

Beschikbaarheid

Het Hof van Rijnenburg is nog volop in voorbereiding.  De start verkoop van de woningen is naar verwachting in het vierder kwartaal van 2020. Wil je direct op de hoogte gehouden worden wanneer de woningen in de verkoop gaan? Meld je dan hier aan.  

Hypotheek bij nieuwbouw

De aankoop van een nieuwbouwwoning verloopt net iets anders dan het kopen van een bestaande woning. Allereerst zijn er een aantal grote voordelen:

  • Je kunt de inrichting geheel zelf bepalen, denk aan keuken, badkamer, vloer en tuinaanleg
  • Je betaalt geen overdrachtsbelasting, makelaarskosten of taxatiekosten
  • Je hebt geen last van achterstallig onderhoud
  • Lage onderhoudskosten in de eerste jaren
  • Lagere energierekening door de moderne milieuwetgeving

Er komen wel wat extra kosten kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de aanleg van de tuin, het plaatsen van een keuken of het leggen van de vloeren. Vaak bedragen deze kosten zo’n 9% van de koopprijs. Daarnaast kan je te maken krijgen met bouwrente. 

Bij nieuwbouw gaat de hypotheek in zodra jij naar de notaris gaat om de woning aan te kopen. Dit betekent dat je vanaf dag 1 de volledige maandelijkse aflossing moet betalen. Daarnaast betaal je rente over je hypotheek. Hierbij wordt gekeken naar het verschil tussen het hypotheekbedrag en het openstaande bedrag in je bouwdepot. Hoe verder je de bouw in gaat, hoe hoger je maandbedrag wordt. 

Bij nieuwbouw is het belangrijk om goed naar een aantal voorwaarden te kijken, zoals de geldigheid van je offerte, de looptijd van het bouwdepot en de hoogte van de rentevergoeding. Geen zorgen, onze adviseurs helpen je om het perfecte nieuwbouwproduct te kiezen!

Koop jij straks jouw droomhuis in Hof van Rijnenburg? Ontdek de mogelijkheden!

Bereken jouw nieuwbouwhypotheek

Kosten nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning gaat altijd met een aantal kosten gepaard. Eerder hadden we het al even over de aankoopkosten inclusief koopsom, de bouwrente en de kosten aan het huis.

Daarnaast zijn er de kosten voor het hypotheekadvies. Een hypotheek afsluiten met hypotheekadvies kan bij Hypotheek24 al vanaf 1.500 euro.  

Ten slotte zijn er nog de notariskosten. In het geval van nieuwbouw heb je vaak alleen een hypotheekakte nodig.  Ben je op zoek naar een goede en betaalbare notaris bij jou in de buurt? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes op via deGoedkoopsteNotaris.nl

Meer weten? Plan een gratis en vrijblijvend gesprek met een van onze hypotheekadviseurs