Vragen? Plan een gesprek in Met een hypotheekadviseur

Genieten van luxe in het moderne Leidsche Rijn

Ontdek de mogelijkheden

Meer dan 10000 tevreden
klanten!

Nieuwbouwprojecten AM - Hypotheek24.nl

De werkdag zit er op. Je gaat nog even snel langs de winkel en bent binnen een paar minuten weer thuis. Schoenen uit, wijntje inschenken. Dit is jouw moment. Je nestelt je op het ruime balkon en geniet van het uitzicht en de langzaam zakkende zon. De drukte van de stad is hier niet te merken. Dit is jouw thuis. Pablo.

Hypotheek24: dé projectadviseur van Pablo

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in het kopen van een nieuwbouwwoning. Als projectpartner kent Hypotheek24 de ins en outs van dit nieuwbouwproject als geen ander. Heb je vragen? Stel ze ons! We kijken graag mee wat de mogelijkheden zijn.

Wonen in Pablo

Pablo is een prachtig nieuwbouwproject aan de Pablo Picassostraat in Leidsche Rijn. De iconische architectuur van de appartementen doet recht aan de kunstenaar die haar straatnaam inspireerde. Het complex biedt een scala aan mogelijkheden.Of je nu kiest voor een twee, drie- of vier-kamerappartement of een riant penthouse: wooncomfort is gegarandeerd. Ieder appartement is afgewerkt met luxe tegelwerk en sanitair en heeft een heerlijk ruim balkon. 

Ben je op zoek naar inspiratie voor de afwerking en inrichting bekijk dan de inspiratiefolder of vraag een persoonlijk interieuradvies aan. Wonen in Pablo is leven zoals het hoort: een appartement dat al je wensen overtreft in een omgeving die in alle gemakken voorziet. 

Beschikbaarheid

Het woningaanbod varieert van 2-kamerappartementen (66 m2) en 3-kamerappartementen (77 tot maar liefst 122 m2!) tot 4-kamerappartementen en riante penthouses ( van 144 tot 171 m2). Alle woningen zijn voorzien van een eigen balkon(s) en/of royaal dakterras, parkeerplaats en (inpandige)berging. Wil je ook ervaren hoe het is om te wonen in Pablo? Neem een kijkje binnen in een aantal appartementen door middel van de interactieve rondleiding.

Hypotheek bij nieuwbouw

De aankoop van een nieuwbouwwoning verloopt net iets anders dan het kopen van een bestaande woning. Allereerst zijn er een aantal grote voordelen:

  • Je kunt de inrichting geheel zelf bepalen, denk aan keuken, badkamer, vloer en tuinaanleg
  • Je betaalt geen overdrachtsbelasting, makelaarskosten of taxatiekosten
  • Je hebt geen last van achterstallig onderhoud
  • Lage onderhoudskosten in de eerste jaren
  • Lagere energierekening door de moderne milieuwetgeving

Er komen wel wat extra kosten kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de aanleg van de tuin, het plaatsen van een keuken of het leggen van de vloeren. Vaak bedragen deze kosten zo’n 9% van de koopprijs. Daarnaast kan je te maken krijgen met bouwrente. 

Bij nieuwbouw gaat de hypotheek in zodra jij naar de notaris gaat om de woning aan te kopen. Dit betekent dat je vanaf dag 1 de volledige maandelijkse aflossing moet betalen. Daarnaast betaal je rente over je hypotheek. Hierbij wordt gekeken naar het verschil tussen het hypotheekbedrag en het openstaande bedrag in je bouwdepot. Hoe verder je de bouw in gaat, hoe hoger je maandbedrag wordt. 

Bij nieuwbouw is het belangrijk om goed naar een aantal voorwaarden te kijken, zoals de geldigheid van je offerte, de looptijd van het bouwdepot en de hoogte van de rentevergoeding. Geen zorgen, onze adviseurs helpen je om het perfecte nieuwbouwproduct te kiezen!

Koop jij het appartement van je dromen in Pablo? Ontdek de mogelijkheden!

Bereken jouw nieuwbouwhypotheek

Kosten nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning gaat altijd met een aantal kosten gepaard. Eerder hadden we het al even over de aankoopkosten inclusief koopsom, de bouwrente en de kosten aan het huis.

Daarnaast zijn er de kosten voor het hypotheekadvies. Een hypotheek afsluiten met hypotheekadvies kan bij Hypotheek24 al vanaf 1.500 euro.  

Ten slotte zijn er nog de notariskosten. De notaris stelt de hypotheek- en leveringsakte voor de nieuwe woning op. Ben je op zoek naar een goede en betaalbare notaris bij jou in de buurt? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes op via deGoedkoopsteNotaris.nl

Meer weten? Plan een gratis en vrijblijvend gesprek met een van onze hypotheekadviseurs