Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 7.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Cynthia
Doetinchem
*****
13-01-2019
Person profile
Cynthia
Doetinchem

Pluspunten
Super bedrijf met super goede duidelijke communicatie. Zeker aan te raden.

Cynthia beveelt Hypotheek24.nl aan!

Klant
zoetermeer
*****
10-01-2019
Person profile
Klant
zoetermeer

Klant beveelt Hypotheek24.nl aan!

Win
Hoofddorp
*****
03-01-2019
Person profile
Win
Hoofddorp

Pluspunten
Het lijkt alsof zij staat klaar voor je

Verbeterpunten
Geen

Win beveelt Hypotheek24.nl aan!

Klant
*****
03-01-2019
Person profile
Klant
-

Klant beveelt Hypotheek24.nl aan!

Samuel
Amsterdam
*****
03-01-2019
Person profile
Samuel
Amsterdam

Pluspunten
leuke mensen en doen hun werk perfect voor een scherpe prijs.

Samuel beveelt Hypotheek24.nl aan!

Boudewijn
Eindhoven
*****
01-01-2019
Person profile
Boudewijn
Eindhoven

Pluspunten
Zeer snel en accuraat.... makkelijke communicatie tools en zeer vriendelijke mensen. Ondanks dat zaken online gaan is er toch een persoonlijke touch.

Boudewijn beveelt Hypotheek24.nl aan!

Robert
Zutphen
*****
31-12-2018
Person profile
Robert
Zutphen

Pluspunten
Snelheid van communiceren, bereikbaarheid en professionaliteit van de medewerkers.

Verbeterpunten
Online omgeving mag een cosmetische opfrisbeurt krijgen.

Robert beveelt Hypotheek24.nl aan!

Job
Utrecht
*****
28-12-2018
Person profile
Job
Utrecht

Pluspunten
Execution-only hypotheek was binnen 10 dagen geregeld voor mij als starter. Door de tijdsdruk rond de snelle koop was ik bijna gezwicht voor een hypotheekadviseur van €2750, maar ben heel blij met de keus voor Hypotheek24. Het grootste pluspunt was de whatsapp communicatie met de hypotheekcoach die snel en correct antwoordde. Als starter heb je geen adviseur nodig.

Job beveelt Hypotheek24.nl aan!

Ronald Lems
Rotterdam
*****
24-12-2018
Person profile
Ronald Lems
Rotterdam

Ronald Lems beveelt Hypotheek24.nl aan!

Perry
Den Haag
*****
24-12-2018
Person profile
Perry
Den Haag

Pluspunten
In de drukke december maand moesten wij onze hypotheek rondkrijgen, dit was echter geen probleem! Het online platform geeft duidelijk aan wat er nog van je wordt verwacht. Lars en John enorm bedankt!

Verbeterpunten
Vooral zo door blijven gaan!

Perry beveelt Hypotheek24.nl aan!