Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24

We zijn trots op de goede beoordelingen die we van onze 10.000+ blije klanten krijgen. We scoren gemiddeld een 9,4 ! Daar doen onze hypotheekadviseurs en coaches het voor. Het hypotheekadvies van nu! Lees hieronder verder.

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 10000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,4 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Carol
Borne
*****
25-02-2022
Person profile
Carol
Borne

Pluspunten
Alles digitaal, goede communicatie, snelle beoordeling van documenten. En dat tegen een goede prijs. Ik raad hypotheek24 bij iedereen aan.

Verbeterpunten

Carol beveelt Hypotheek24.nl aan!

Shannon
Enkhuizen
*****
24-02-2022
Person profile
Shannon
Enkhuizen

Pluspunten
Wij hebben voor de 2e keer een hypotheek afgesloten via hypotheek24. We zijn zeer tevreden over de hulp die wij hebben gekregen van Rodin en Daan. We hebben het juiste advies gehad op onze situatie. We zouden iedereen hypotheek24 aanraden.

Verbeterpunten

Shannon beveelt Hypotheek24.nl aan!

Tim
Enschede
*****
24-02-2022
Person profile
Tim
Enschede

Pluspunten
Hypotheek24 heeft mij prima geholpen met de verhoging van de hypotheek. Goede snelle service tegen een goede prijs. Ook nog een paar tips gehad mbt randzaken zoals de levensverzekering waar ik geen rekening mee had gehouden.

Verbeterpunten

Tim beveelt Hypotheek24.nl aan!

Dieko
Utrecht
*****
22-02-2022
Person profile
Dieko
Utrecht

Pluspunten
Via het bouwproject ben ik in contact gekomen met Hypotheek24.nl. Door een late toezegging voor een kavel in het nieuwbouwproject moesten we op korte termijn de hypotheek rondkrijgen om eventuele boete te voorkomen. Hypotheek24.nl heeft hier uitstekend bij geholpen door snel te schakelen en in korte termijn een adviesgesprek te houden. Het daaruit voortkomende advies en het in gang zetten van de hypotheek ging ook zeer vlot. Zowel de adviseur als de hypotheekcoach hebben kennis van zaken, denken mee met je persoonlijke situatie en zorgen voor een goede afhandeling. Al met al enorm tevreden en ik kan ze zeker aanraden!

Verbeterpunten

Dieko beveelt Hypotheek24.nl aan!

Amar
Valkenburg
*****
22-02-2022
Person profile
Amar
Valkenburg

Pluspunten
Goed en helder advies, meedenkend wat passend was in onze situatie. Altijd snel met reageren . Prettig in contact en zeer deskundig.

Verbeterpunten

Amar beveelt Hypotheek24.nl aan!

Maria
Heerlen
*****
18-02-2022
Person profile
Maria
Heerlen

Pluspunten
Ik heb al 2 keer mijn hypotheek geregeld bij Hypotheek24. Altijd duidelijk en makkelijk alles te regelen via hun website. Er is altijd iemand bereikbaar. Vragen worden snel beantwoord. Ze zijn echt voor de klant en nemen de tijd. Zelfs houden ze je proactief op de hoogte van de status van je aanvraag en duur goedkeuring bij de hypotheek verstrekker.

Verbeterpunten

Maria beveelt Hypotheek24.nl aan!

Ron
Havelte
*****
25-01-2022
Person profile
Ron
Havelte

Pluspunten
Een geweldige ervaring opgedaan om online een hypotheek af te sluiten. Prima ! De steun en hulp c.q. advies is van hoog niveau, en wordt begrijpelijk bij de klant neergelegd. Niet vaak meegemaakt. Snelle reacties op vragen werden zeer op prijs gesteld. Rodin en Daan, bedankt, (en als ik jullie was, zou ik om opslag vragen). Met groet, Hilly & Ron

Verbeterpunten

Ron beveelt Hypotheek24.nl aan!

Henk
IJsselstein
*****
21-01-2022
Person profile
Henk
IJsselstein

Pluspunten
Contact verliep soepel en altijd goed bereikbaar. Adequate antwoorden en begeleiding voor zover nodig.

Verbeterpunten

Henk beveelt Hypotheek24.nl aan!

Marieke
Nieuwegein
*****
19-01-2022
Person profile
Marieke
Nieuwegein

Pluspunten
Website is soms verwarrend, maar de mensen zijn super vriendelijk en behulpzaam

Verbeterpunten

Marieke beveelt Hypotheek24.nl aan!

Ed
Creil
*****
19-01-2022
Person profile
Ed
Creil

Pluspunten
We zijn vanaf verkennen en bespreken vraag goed geholpen. Advies goed beschreven en afgestemd op persoonlijke behoefte.

Verbeterpunten

Ed beveelt Hypotheek24.nl aan!