Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Nu geopend (tot 21:00)

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 8.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 8000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Herma
Dongen
*****
27-09-2019
Person profile
Herma
Dongen

Pluspunten
Goed advies, snel geregeld, makkelijk contact, echt super !

Verbeterpunten

Herma beveelt Hypotheek24.nl aan!

Frank
Zwolle
*****
24-09-2019
Person profile
Frank
Zwolle

Pluspunten
Uiteindelijk is de hypotheek goed gekomen gelukkig, maar er werd best wel moeilijk gedaan over bepaalde documenten. Sommige documenten waren al geupload en dan keurde ze het af en dan moest je het nog een keer uploaden. Uiteindelijk moesten we een salaristrookje aanleveren van de de maand die amper begonnen was, dat is natuurlijk onmogelijk en achteraf helemaal niet nodig geweest?? vreemd. Whatsapp/chat contact was ook niet duidelijk en de klant werd in verwarring gebracht door eerst dingen te accepteren en dan 2 dagen later af te keuren. Nadat er telefonisch contact was geweest ging alles ineens soepeler gelukkig. Alleen het whatsapp contact was niet meer aanwezig, er zou weer gereageerd worden op een vraag en dan werd er gezegd dat de volgende dag contact opgenomen zal worden, helaas niets meer op de vraag gehoord :( Ik zou zo weer een hypotheek afsluiten, want de vorige ervaring was wel super!

Verbeterpunten

Frank beveelt Hypotheek24.nl aan!

Leyla
Buren
*****
21-09-2019
Person profile
Leyla
Buren

Pluspunten
Ik heb eerder een hypotheek afgesloten met hypotheek24, en deze keer werd ik ook wéér super goed geholpen, heb 't advies wat we kregen is prettig om een keuze te maken, en alles werkt digitaal helemaal van deze tijd, lekker rustig vanuit huis alle papierwerk regelen. Top!

Verbeterpunten

Leyla beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jeroen
Woerden
*****
20-09-2019
Person profile
Jeroen
Woerden

Pluspunten
Laat ik allereerst vermelden dat onze situatie iets wat onorthodox was. Wij hadden geen makelaar en deden direct zaken met de verkopende partij. Het schakelen ging super snel, documenten konden online worden geüpload en werden doorgaans binnen 3 uur gecheckt. Het advies gesprek was prettig en het opgeleverde document was erg uitgebreid. Wij hadden ons huiswerk echter van te voren gedaan en hebben, in samenspraak met de adviseur, deze hypotheek dan ook uitgekozen. Contact was prettig, met alle werknemers! Zowel telefonisch, als per mail, als per app. Éénmaal verkeerd advies gekregen van een telefonist waardoor wij dachten dat een waarborg verplicht was, dit is echter niet het geval en had ons bijna een paar honderd euro gekost. Om die reden geen 10 maar een 9 :-D Nog steeds een dikke aanrader!

Verbeterpunten

Jeroen beveelt Hypotheek24.nl aan!

Lydia
Utrecht
*****
09-09-2019
Person profile
Lydia
Utrecht

Pluspunten
Ik heb gekozen voor execution only. Het portal is echt heel eenvoudig, er vindt steeds een terugkoppeling plaats nadat je een actie hebt uitgevoerd en als je online gaat meldt zich direct een adviseur in de chat voor eventuele hulp. Binnen twee weken uit en thuis. Een aanrader!

Verbeterpunten

Lydia beveelt Hypotheek24.nl aan!

Madelon
Utrecht
*****
05-09-2019
Person profile
Madelon
Utrecht

Pluspunten
Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht en met hulp van de adviseur van hypotheek24 hebben we een hypotheek die op maat is voor ons. De adviseur heeft alle tijd genomen om ons te helpen, het ideale product te vinden en dit alles is telefonisch gegaan. Waar wij eerst twijfelden of we dat wel oke vonden, bleek dat we binnen 10 minuten om waren. Wat een deskundigheid! Er wordt de tijd genomen om voor jou het beste eruit te halen. Doordat alles online geregeld wordt konden we tijdens vakanties de documenten via de telefoon uploaden waardoor er nooit enige vertraging was, ideaal wat mij betref. Ik kan overal bij mijn dossier en door de whatsapp contactmomenten konden we op elk gewenst moment vragen stellen. Geen vraag van onze kant vonden ze raar en ze zijn erg vriendelijk. Top!

Verbeterpunten

Madelon beveelt Hypotheek24.nl aan!

Peter
Oosterhout
*****
30-08-2019
Person profile
Peter
Oosterhout

Pluspunten
Nadat we een aantal jaren geleden al prima zijn geholpen bij het kopen van een woning, nu wederom uitstekend geholpen bij het oversluiten van de hypotheek. Betrokken, kennis van zaken, uitstekende bereikbaarheid en service! Buiten bovenstaande ook natuurlijk gewoon spotgoedkoop in vergelijking met overige hypotheekadviseurs.

Verbeterpunten

Lotte
Rotterdam
*****
23-08-2019
Person profile
Lotte
Rotterdam

Pluspunten
Na aanraden van een familielid heb ik contact opgenomen met Hypotheek24. In het begin was er wat miscommunicatie, omdat ik er niet van op de hoogte was dat inhoudelijke vragen niet via WhatsApp gesteld konden worden. Hiervoor is later netjes excuses gemaakt en ik ben sindsdien erg goed geholpen. Fijn dat het regelen vanuit huis kan. Dit maakt het gemakkelijk en laagdrempelig. Het personeel is vriendelijk, goed bereikbaar en bereid al je vragen te beantwoorden. Dank voor de hulp, Hypotheek24!

Verbeterpunten

Lotte beveelt Hypotheek24.nl aan!

Yvonne
Vleuten
*****
22-08-2019
Person profile
Yvonne
Vleuten

Pluspunten
Als je weet welke hypotheek je wilt, dan kun je die hier regelen zonder een dure adviseur. Prima site, goed geholpen.

Verbeterpunten

Yvonne beveelt Hypotheek24.nl aan!

Micha
Kessel
*****
22-08-2019
Person profile
Micha
Kessel

Pluspunten
Na een aantal offertes aangevraagd te hebben toch gekozen voor Hypotheek24. Achteraf gezien een hele goede keus! Vriendelijke medewerkers helder en goed advies en een zeer aantrekkelijk tarief. We hebben alles online kunnen regelen via de uitstekende website. Het hele traject binnen 3 weken afgerond en nu verhuizen !!! Bedankt !! Groet Linda en Micha

Verbeterpunten

Micha beveelt Hypotheek24.nl aan!