Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 7.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Edwin
kortenhoef
*****
15-04-2019
Person profile
Edwin
kortenhoef

Verbeterpunten
Informatie die links in het venster staat m.b.t. hypotheek en netto maandlast is verwarrend met de werkelijkheid van de aanvraag.

Edwin beveelt Hypotheek24.nl aan!

Pieter
Amsterdam
*****
12-04-2019
Person profile
Pieter
Amsterdam

Pluspunten
Gewoon super goede value for money

Verbeterpunten
Online omgeving verwarrend maar ze helpen je er heel goed doorheen. Dus goed te overkomen!

Pieter beveelt Hypotheek24.nl aan!

Huriah
Eindhoven
*****
07-04-2019
Person profile
Huriah
Eindhoven

Pluspunten
Denken goed mee! Helpen je heel goed! Het hele team is behulpzaam. Zowel telefonisch als via de app snel bereikbaar.

Huriah beveelt Hypotheek24.nl aan!

Bram
Abcoude
*****
03-04-2019
Person profile
Bram
Abcoude

Pluspunten
Zeer goed bereikbaar via de chat

Bram beveelt Hypotheek24.nl aan!

Klaas
Bergen
*****
26-03-2019
Person profile
Klaas
Bergen

Pluspunten
Snelle en duidelijk afhandeling en goede bereikbaarheid.
En een ruime keuze uit geldverstrekkers

Verbeterpunten
Soms vraagt men documenten die niet nodig zin.

Klaas beveelt Hypotheek24.nl aan!

Daniel
Harmelen
*****
22-03-2019
Person profile
Daniel
Harmelen

Daniel beveelt Hypotheek24.nl aan!

Max
Rijswijk
*****
21-03-2019
Person profile
Max
Rijswijk

Pluspunten
Snel, duidelijk, voordelig

Verbeterpunten
Nvt

Max beveelt Hypotheek24.nl aan!

Corry
Zwiggelte
*****
19-03-2019
Person profile
Corry
Zwiggelte

Pluspunten
Duidelijke website Goed contact Snelle afhandeling en goed advies

Verbeterpunten
Op de website moet je iedere keer alle punten doorlopen ondanks de bewaar knop. De link via de mail werkt niet helemaal perfect

Corry beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jos
's-Gravenhage
*****
18-03-2019
Person profile
Jos
's-Gravenhage

Pluspunten
Snelle respons op chats en telefoontjes
Zeer goede webinterface
Enorme verbetering tov de afhandeling van hypotheken 10 jaar geleden.

Verbeterpunten
Weinig proactiviteit als het gaat om deadlines die naderen, meer interactie vanuit H24 naar de klant zou geruststellend zijn.
Gekozen hypoteekverstrekker wenste MJOP terwijl dit voorheen niet gevraagd was; gevolg stress omdat nu een andere verstrekker moest worden gekozen.
In website staan soms benodigde documenten die niet nodig zijn zoals een ORV. Dit is onnodig en verwarrend
Ook op andere vlakken kan de flow zoals aangegeven nog wel wat strakker en beter
Een tip zou zijn om gebruik te gaan maken van electronische handtekeningen waardoor de flow van documenten veel sneller en vlotter gaan. Nu moet je afdrukken, tekenen, scannen, uploaden met een hoop kwaliteitsverlies

Jos beveelt Hypotheek24.nl aan!

Kevin
Soest
*****
16-03-2019
Person profile
Kevin
Soest

Pluspunten
Duidelijke site, uitleg, en een fijn advies. Daan en Judie hebben ons fantastisch geholpen. Ook vonden wij Daan een heel kundig hypotheekadviseur.

Verbeterpunten
Iets minder verschillende contacten/collega's als contact.

Kevin beveelt Hypotheek24.nl aan!