Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24

We zijn trots op de goede beoordelingen die we van onze 9.000+ blije klanten krijgen. We scoren gemiddeld een 9,1 ! Daar doen onze hypotheekadviseurs en coaches het voor. Het hypotheekadvies van nu! Lees hieronder verder.

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 9000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Joel
Hendrik-Ido-Ambacht
*****
14-12-2021
Person profile
Joel
Hendrik-Ido-Ambacht

Pluspunten
Rodin heeft het traject prima begeleid en denk ook goed mee!

Verbeterpunten

Joel beveelt Hypotheek24.nl aan!

Renate
Den Haag
*****
06-12-2021
Person profile
Renate
Den Haag

Pluspunten
Wij hebben nu al meerdere keren zaken gedaan met Hypotheek24 en in voorkomend geval blijven we dat doen. Ze zijn transparant, snel, duidelijk, vriendelijk en ze leveren uitstekende kwaliteit. Wat je bij hun zelf moet doen zou je bij iedere hypotheekverstrekker toch ook zelf moeten aanleveren, dus dat doen wij net zo lief zelf in ruil voor een veel lagere prijs en dezelfde kwaliteit. Ze hielpen ons zelfs bij een vraag buiten onze aanvraag om, dat is nog eens service!!

Verbeterpunten

Petronelle
Amstelveen
*****
05-12-2021
Person profile
Petronelle
Amstelveen

Pluspunten
Prima, maar dat wist ik al van de aanvraag van de vorige huis.

Verbeterpunten

Petronelle beveelt Hypotheek24.nl aan!

Astrid
Utrecht
*****
02-12-2021
Person profile
Astrid
Utrecht

Pluspunten
De hypotheek moest binnen hele korte tijd geregeld worden. Via Hypotheek24 is dit gelukt! Mede door hun bereikbaarheid en het snelle schakelen met elkaar.

Verbeterpunten

Astrid beveelt Hypotheek24.nl aan!

Frans
Houten
*****
30-11-2021
Person profile
Frans
Houten

Pluspunten
Nergens is het goedkoop, maar met scherpe prijs weet Hypotheek24 zich te onderscheiden en laten ze zien dat ook een online hypotheekadviseur kennis van zaken heeft, goed met je meedenkt en uitstekende service biedt. Aanrader!

Verbeterpunten

Frans beveelt Hypotheek24.nl aan!

Sipke de Swart
Zoetermeer
*****
29-11-2021
Person profile
Sipke de Swart
Zoetermeer

Pluspunten
Vanaf het moment dat je aangeeft dat je een hypotheek wil oversluiten wordt het voor je geregeld.

Verbeterpunten

Sipke de Swart beveelt Hypotheek24.nl aan!

Arjen
Groningen
*****
19-11-2021
Person profile
Arjen
Groningen

Pluspunten
Hypotheek24 heeft met veel geduld en flexibiliteit mij door een iets complexere starterssituatie aan de juiste hypotheek geholpen. Ze waren erg transparant in wat er moest gebeuren voor welke deadlines en zorgden ervoor dat alles op tijd geregeld was

Verbeterpunten

Arjen beveelt Hypotheek24.nl aan!

Kevin
Oosterblokker
*****
16-11-2021
Person profile
Kevin
Oosterblokker

Pluspunten
Wij zijn uitstekend geholpen door Rodin. Met dank aan zijn snelle aanpak hadden wij snel alles rond.

Verbeterpunten

Kevin beveelt Hypotheek24.nl aan!

Stan
Oosterhout
*****
04-11-2021
Person profile
Stan
Oosterhout

Pluspunten
Het advies wat wij van Hypotheek24 gekregen hebben was niet alleen snel, maar ook zeer vakkundig opgesteld. Onze adviseur Tom weet enorm veel en kan deze kennis ook heel goed overbrengen. Altijd vriendelijk en goed bereikbaar. Twijfel niet, hypotheek24 is een juiste keuze voor jouw hypotheek.

Verbeterpunten

Stan beveelt Hypotheek24.nl aan!

Isabel
Barendrecht
*****
03-11-2021
Person profile
Isabel
Barendrecht

Pluspunten
Prettige Service. Goed bereikbaar en je ontvangt snel antwoord op je vragen. Goed team. Denkt goed mee en luistert goed naar je vragen en denken goed mee.

Verbeterpunten

Isabel beveelt Hypotheek24.nl aan!