Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Nu geopend (tot 21:00)

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 7.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Fam. Koster
Amstelveen
*****
16-05-2019
Person profile
Fam. Koster
Amstelveen

Pluspunten
Hypotheek binnen een maand rond! Snelle communiatie via div. kanalen. Prijs-kwaliteit zeker in orde.

Verbeterpunten
Online omgeving kan gebruiksvriendelijker & meer informatie toevoegen over ORV.

Fam. Koster beveelt Hypotheek24.nl aan!

Paul
Soest
*****
14-05-2019
Person profile
Paul
Soest

Pluspunten
Snelle en overzichtelijk service, ruime informatie en beoordeling aangeleverde documenten.

Paul beveelt Hypotheek24.nl aan!

Roos
Heemstede
*****
14-05-2019
Person profile
Roos
Heemstede

Pluspunten
Communicatie
Betrokkenheid
Aardig
Kundig

Roos beveelt Hypotheek24.nl aan!

egt
*****
12-05-2019
Person profile
egt
-

egt beveelt Hypotheek24.nl aan!

Sylvester
Wijk bij Duurstede
*****
09-05-2019
Person profile
Sylvester
Wijk bij Duurstede

Pluspunten
- prijs en kwaliteit verhouding is goed!
- duidelijk proces en volledig digitaal
- veel kanalen om vragen te stellen
- snel en veel expertise in huis!

Verbeterpunten
- online omgeving heeft wat schoonheidsfoutjes, hetzelfde voor de e-mails die worden verstuurd.

Sylvester beveelt Hypotheek24.nl aan!

Erik
Veldhoven
*****
07-05-2019
Person profile
Erik
Veldhoven

Pluspunten
Vriendelijk, meedenkend, fijne afhandeling

Erik beveelt Hypotheek24.nl aan!

René
Breda
*****
03-05-2019
Person profile
René
Breda

René beveelt Hypotheek24.nl aan!

Rutger
Rotterdam
*****
03-05-2019
Person profile
Rutger
Rotterdam

Pluspunten
Alles verliep zeer soepel, communicatie per WhatsApp/telefoon ook vlot.

Verbeterpunten
Wellicht kan de interface van de website nog ietsje gebruiksvriendelijker worden, maar in principe is het al ok.

Rutger beveelt Hypotheek24.nl aan!

Marijke
Castricum
*****
02-05-2019
Person profile
Marijke
Castricum

Pluspunten
- vriendelijk
- toegankelijk en goed systeem
- behulpzaam
- kennis van zaken

Verbeterpunten
- ga zo door!

Marijke beveelt Hypotheek24.nl aan!

Lisa
Vlaardingen
*****
28-04-2019
Person profile
Lisa
Vlaardingen

Pluspunten
Onze hypotheek was binnen 4 weken geregeld we zijn er blij met de communicatie met hypotheek 24. Op de website kan je zelf inloggen en kijken hoe ver je aanvraag is dit is heel fijn zodat je zelf kan zorgen dat je alles optijd aanlevert. Wij zouden dit ook aan iedereen aanraden!

Verbeterpunten
nvt.

Lisa beveelt Hypotheek24.nl aan!