Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 7.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 8,8 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Sabrin
Den Haag
*****
13-11-2018
Person profile
Sabrin
Den Haag

Pluspunten
Super goede communicatie en uitleg!
Alles wordt snel geregeld en de aanlevering van de documenten valt hartstikke mee. Top!

Sabrin beveelt Hypotheek24.nl aan!

Guido
Leeuwarden
*****
08-11-2018
Person profile
Guido
Leeuwarden

Guido beveelt Hypotheek24.nl aan!

Frank
*****
08-11-2018
Person profile
Frank
-

Pluspunten
Snel en accuraat met persoonlijke begeleiding

Frank beveelt Hypotheek24.nl aan!

Igor
Arnhem
*****
07-11-2018
Person profile
Igor
Arnhem

Pluspunten
- Snel schakelen & regelen van diverse zaken.
- Vriendelijk & behulpzaam personeel.
- Houden zich aan de afspraken.

Igor beveelt Hypotheek24.nl aan!

Marjolein
Amsterdam
*****
01-11-2018
Person profile
Marjolein
Amsterdam

Pluspunten
Heel goed te bereiken en snel in de communicatie!

Marjolein beveelt Hypotheek24.nl aan!

Lars
Tilburg
*****
31-10-2018
Person profile
Lars
Tilburg

Lars beveelt Hypotheek24.nl aan!

Sander
Breda
*****
30-10-2018
Person profile
Sander
Breda

Pluspunten
- Korte communicatie lijnen
- Snelle afhandeling
- Eerlijke prijs
- Geen rompslomp wat je bij de banken altijd hebt

Sander beveelt Hypotheek24.nl aan!

B
Oosterland
*****
27-10-2018
Person profile
B
Oosterland

Pluspunten
Het voelde aan als een fijne samenwerking, Natuurlijk komt erbij een groot besluit voor je leven een stress factor om de hoek kijken. waar doe je goed aan en wat kan je vertrouwen.
Als klant doe je veel verwerken achter je pc/laptop/tab of telefoon waar je ook gelukkig ook snel mee kan handelen. in de begin periode was ik zelf toch best bang voor Fishing/hacken of dat er documenten van me op straat kwam te liggen. Na een goed gesprek met 1 van jullie medewerkers '' de naam is me even ontgaan '' wist hij me te overtuigen dat dat nog nooit was gebeur bij hypo24 .

Verbeterpunten
Kreeg vaak bij jullie een ander persoon aan de lijn, toch waren ze altijd snel bij na inzagen van me documenten. en werd ik altijd goed geholpen en werden me vragen positief beantwoord en of werd ik gerust gesteld ...

B beveelt Hypotheek24.nl aan!

Michiel
Amsterdam
*****
25-10-2018
Person profile
Michiel
Amsterdam

Pluspunten
Snel, kundig en zeer prettige mensen en communicatie!

Michiel beveelt Hypotheek24.nl aan!

Hans Meerstra, gevolmachtigde R. de Prenter
Lopikerkapel
*****
24-10-2018
Person profile
Hans Meerstra, gevolmachtigde R. de Prenter
Lopikerkapel

Pluspunten
Zer goede site om zelfstandig of met advies je hypotheek te regelen. Bij prolemen staat er een uitstekende back up gereed om je te informeren. De prijs is prima, hier kan geen ander kanaal tegenop. Tevens heb je de keuze over een fors aantal aanbieders van hypotheken. Snelheid is prima en je hebt constant inzicht in de voortgang van het aanvraagproces.

Hans Meerstra, gevolmachtigde R. de Prenter beveelt Hypotheek24.nl aan!