Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 7.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Ilse
Den Haag
*****
18-10-2018
Person profile
Ilse
Den Haag

Ilse beveelt Hypotheek24.nl aan!

Dennis
Hellevoetsluis
*****
18-10-2018
Person profile
Dennis
Hellevoetsluis

Verbeterpunten
Uploaden van documenten in de online omgeving leek niet altijd goed te zijn gegaan

Dennis beveelt Hypotheek24.nl aan!

Ricardo
Muiden
*****
17-10-2018
Person profile
Ricardo
Muiden

Verbeterpunten
Geen, ga zo door.

Ricardo beveelt Hypotheek24.nl aan!

Danny
Westdorpe
*****
14-10-2018
Person profile
Danny
Westdorpe

Verbeterpunten
In de online omgeving moeten we soms wel veel scrollen bij de laatste stappen.

Danny beveelt Hypotheek24.nl aan!

Lisa
De Meern
*****
12-10-2018
Person profile
Lisa
De Meern

Verbeterpunten
Online dossier kan beter/handiger worden vormgegeven.

Lisa beveelt Hypotheek24.nl aan!

Robbert
Halsteren
*****
10-10-2018
Person profile
Robbert
Halsteren

Verbeterpunten
geen

Robbert beveelt Hypotheek24.nl aan!

Henk Jan
Ede
*****
10-10-2018
Person profile
Henk Jan
Ede

Verbeterpunten
Geen verbeterpunten kunnen benoemen.

Henk Jan beveelt Hypotheek24.nl aan!

Arwin
Groningen
*****
09-10-2018
Person profile
Arwin
Groningen

Pluspunten
Webchat en communicatie via Whatsapp snel en kundig. Konden snel dingen voor je uitzoeken
Op 1x na altijd te bereiken.
De informele manier van aanspreken beviel mij ook erg goed.

Verbeterpunten
De website heeft her en der nog wat gebreken, maar is over het algemeen uitstekend. Bij het uploaden van documenten in stap 9 werden mijn bestanden ergens anders geplaatst, terwijl ik echt op de juiste plek uploadde. De stap betreft overlijdensrisicoverzekering heb ik nooit gezien tot een paar dagen voor uiteindelijke akkoord. Deze had ik zelf geregeld maar was verder geen probleem.

Arwin beveelt Hypotheek24.nl aan!

Ruud Loon
Rotterdam
*****
06-10-2018
Person profile
Ruud Loon
Rotterdam

Verbeterpunten
Je wordt niet altijd teruggebeld door je persoonlijke hypotheekcoach. Je hebt veel verschillende mensen waar je contact mee hebt, waardoor het traject voor je gevoel langer duurt. Er werd gezegd dat de hypotheek rond is twee weken na het adviesgesprek, maar dat klopt niet. Neem daar echt minimaal een maand voor.

Ruud Loon beveelt Hypotheek24.nl aan!

Kasper
Rotterdam
*****
04-10-2018
Person profile
Kasper
Rotterdam

Kasper beveelt Hypotheek24.nl aan!