Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Nu geopend (tot 21:00)

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 7.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 8,8 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Esma Ozogul
Rotterdam
*****
30-08-2018
Person profile
Esma Ozogul
Rotterdam

Pluspunten
Ik begreep alles door de duidelijke uitleg
De lay out van jullie website is modern en werkt ontzettend soepel (stappenplan en uploaden van documenten).

Esma Ozogul beveelt Hypotheek24.nl aan!

Mike de Vrind
Rotterdam
*****
29-08-2018
Person profile
Mike de Vrind
Rotterdam

Pluspunten
De zeer scherpe prijs, in vergelijking met traditionele hypotheekadviseurs, maakte het voor mij interessant om mezelf meer te verdiepen in de verschillen. Het grootste verschil is dat je niet langs hoeft te komen om alles te regelen. In een druk leven is het ideaal als je vanaf de bank dingen kan regelen wanneer je daar even de tijd voor hebt.

Er wordt ruim de tijd voor je genomen om alle vragen te beantwoorden en onduidelijkheden op te helderen.
Dit resulteert dan ook in een zeer duidelijk en uitgebreid adviesrapport welke je ontvangt.

Tijdens de doorlooptijd van mijn aanvraag geen enkele ergernissen ervaren, ga vooral zo door!

Verbeterpunten
De omgeving waarin je eigen hypotheekaanvraag terug te vinden is zou eenvoudiger bereikbaar mogen zijn (via bijvoorbeeld een inlog). De manier waarop deze nu te benaderen is (via een link in een e-mail) ervaar ik als omslachtig.

Mike de Vrind beveelt Hypotheek24.nl aan!

Joyce
Rotterdam
*****
27-08-2018
Person profile
Joyce
Rotterdam

Verbeterpunten
Meer overzicht in templates, zodat je niet zelf hoeft te knutselen.

Joyce beveelt Hypotheek24.nl aan!

Kevin
Den Haag
*****
22-08-2018
Person profile
Kevin
Den Haag

Verbeterpunten
We ontvingen niet van elke goedkeuring in ons dossier een mail waardoor we soms dingen pas zagen als we zelf in ons dossier ging kijken. Verder was het perfect.

Kevin beveelt Hypotheek24.nl aan!

Wouter
Utrecht
*****
20-08-2018
Person profile
Wouter
Utrecht

Pluspunten
De digitale omgeving waarin je zelf documenten kunt uploaden is erg duidelijk en werkt enorm prettig. Vaak weet je nog dezelfde dag of de stukken in orde zijn.
Onze hypotheek is inmiddels rond en we zijn nu lekker aan het klussen in onze eerste koopwoning! Zodra we gaan verhuizen, neem ik sowieso weer contact op met Hypotheek24. Ga zo door!

Wouter beveelt Hypotheek24.nl aan!

Didier
Leeuwarden
*****
18-08-2018
Person profile
Didier
Leeuwarden

Pluspunten
Eigenlijk alleen maar positieve ervaringen gehad. Eenvoudig, helder, duidelijk en snel.

Verbeterpunten
De stappenflow zou nog verder verbeterd kunnen worden, maar daar zijn ze waarschijnlijk iedere dag mee bezig om te optimaliseren. Verder is het echt top en steken ze met kop en schouders boven de concurrentie uit.

Didier beveelt Hypotheek24.nl aan!

Mike
Purmerend
*****
17-08-2018
Person profile
Mike
Purmerend

Verbeterpunten
Ik had wat problemen met het uploaden van bestanden.

Mike beveelt Hypotheek24.nl aan!

Krijn
Den Haag
*****
16-08-2018
Person profile
Krijn
Den Haag

Pluspunten
Voor het adviesgesprek en begeleiding hebben we uiteindelijk een bedrag betaald wat ik meer in verhouding vind staan tot het geleverde dan bij de gemiddelde hypohteekadviseur. De dienst is 'basic', maar het geeft wel net dat beetje comfort en ondersteuning, wat je niet hebt als je alles zelf uit gaat zoeken. Compleet ontzorgen doet Hypotheek24 niet (pretenderen ze overigens ook niet), dus ik zou de dienst niet aanbevelen aan financiële leken, maar voor onze doelgroep is het perfect.

Verbeterpunten
Om daadwerkelijk een dossier aan te maken, moet je eerst al een hypotheekverstrekker selecteren. Zelfs tijdens de telefonische intake werd dit pas laat duidelijk. Dit is enigszins verwarrend (ik zou zeggen, eerst dossier aanleggen en dán een hypotheekverstrekker kiezen). Ook het uploaden van documenten in de portal onder noemers die daar niet voor bedoeld zijn, kan wat verwarrend zijn (Hypo24 checkt het namelijk aan de achterkant toch allemaal zelf wel). Misschien ook handig om de vormvereisten voor de te leveren documenten ergens kenbaar te maken met een mouse over o.i.d.

Krijn beveelt Hypotheek24.nl aan!

Julien
Rotterdam
*****
10-08-2018
Person profile
Julien
Rotterdam

Pluspunten
Snel contact via diverse kanalen.
Uploaden documenten gaat makkelijk en snel.

Verbeterpunten
Niet alle bestanden worden geüpload, dit moest ik echt goed checken.
Inloggen in je eigen dossier moet altijd via een link in de mail. Als klant zou ik het veel prettiger vinden gewoon op de site in te kunnen loggen en dan de laatste versie van mijn dossier zien. Nu moest ik telkens een link opzoeken die soms niet goed laadde.

Julien beveelt Hypotheek24.nl aan!

Klant
denbosch
*****
08-08-2018
Person profile
Klant
denbosch

Klant beveelt Hypotheek24.nl aan!