Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 8.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 8000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Alexander
Heerlen
*****
26-02-2020
Person profile
Alexander
Heerlen

Pluspunten
Helder en duidelijk stappenplan waarvan de status op elk gewenst moment via je persoonlijke dossier is in te zien. Voor mij was het een verademing om alles digitaal aan te leveren. Behalve gemak is het bijkomende voordeel dat een online afwikkeling vele malen duurzamer is vanwege het ontbreken van stapels papierwerk tov. een klassieke afwikkeling. Ondanks dat ik me goed had ingelezen en voorbereid heb ik gekozen voor de uitgebreide aanvraag met hypotheekadvies. Dit heb ik als erg aangenaam en bovendien vakkundig heb ervaren. Tip om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken alvorens te starten met je hypotheekaanvraag: -Alle gebruikersnamen en wachtwoorden van diverse online portalen bij de hand hebben. (DigiD, internetbankieren etc.) -Alle documenten die nog niet gedigitaliseerd zijn inscannen en als pdf opslaan - De gedownloade/gescande documenten in mapjes plaatsen om met enkele muisklikken de gevraagde stukken in je hypotheek24.nl dossier te kunnen uploaden. Als je een volledige leek bent in de digitale wereld en niet al te netjes met het juist noteren en archiveren van diverse inloggegevens, documenten etc. kan het vervelend worden om de hypotheekaanvraag gemoedelijk te doorlopen. Voor mensen zonder computervrees en een zorgvuldige archivering een absolute aanrader om een hypotheek via hypotheek24.nl af te sluiten.

Verbeterpunten

Alexander beveelt Hypotheek24.nl aan!

Celisa
Beverwijk
*****
25-02-2020
Person profile
Celisa
Beverwijk

Pluspunten
De website helpt je vlot op weg en ook de manier van contact leggen verloopt soepel via WhatsApp of telefonisch. Naast het vaste contact persoon, wordt je vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan.

Verbeterpunten

Celisa beveelt Hypotheek24.nl aan!

Ka Ming
Holten
*****
25-02-2020
Person profile
Ka Ming
Holten

Pluspunten
Ze waren snel met het beoordelen van de ingestuurde stukken, hielden mij goed op de hoogte van de status (zowel per mail als telefonisch) en heb het adviesgesprek én het natraject erg fijn gevonden.

Verbeterpunten

Ka Ming beveelt Hypotheek24.nl aan!

Patrick
Zeist
*****
25-02-2020
Person profile
Patrick
Zeist

Pluspunten
Via de website wordt je door alle stappen heen geleid en een keer dat ik iets niet kon vinden kon ik in de avond contact opnemen en werd ik goed geholpen.

Verbeterpunten

Patrick beveelt Hypotheek24.nl aan!

Kiki
Rotterdam
*****
25-02-2020
Person profile
Kiki
Rotterdam

Pluspunten
Snelle antwoorden op mijn vragen, vriendelijke en goede service.

Verbeterpunten

Kiki beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jasper
Amsterdam
*****
25-02-2020
Person profile
Jasper
Amsterdam

Pluspunten
Mijn ervaring met hypotheek24 is heel positief. Allereerst de goede website die je eenvoudig door de stappen begeleid. Daarnaast word je actief benaderd voor persoonlijk contact met je coach.

Verbeterpunten

Jasper beveelt Hypotheek24.nl aan!

Peter
Heerhugowaard
*****
25-02-2020
Person profile
Peter
Heerhugowaard

Pluspunten
Door de korte lijnen, mogelijkheid tot snel en direct contact met jullie medewerkers is mijn hypotheek in sneltreinvaart tot stand gekomen.

Verbeterpunten

Peter beveelt Hypotheek24.nl aan!

Iwan
Purmerend
*****
25-02-2020
Person profile
Iwan
Purmerend

Pluspunten
De eerste hypotheek aanvraag was afgewezen maar de tweede ging het gelijk goed en vlot. Nog bedankt en nu genieten van mijn nieuwe huis.

Verbeterpunten

Iwan beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jeremy
Vianen
*****
25-02-2020
Person profile
Jeremy
Vianen

Pluspunten
Mijn ervaring is over het algemeen goed. Ik de beginfase verliep alles soepel.

Verbeterpunten
De bank nam wel heel ruim de tijd (meer dan de benoemde doorlooptijd) om de laatste 2e controle uit te voeren.

Jeremy beveelt Hypotheek24.nl aan!

Douglas
Lelystad
*****
25-02-2020
Person profile
Douglas
Lelystad

Pluspunten
Invullen van e.e.a op jullie site was eenvoudig. Kreeg vlot een eigen contactpersoon aangewezen. Ik heb meerdere keren telefonisch contact gehad met mijn contactpersoon (Kim). Uiterst prettig om af en toe gewoon door de telefoon te communiceren, levert snelheid op voor mij als klant en minder keren heen en weer mailen. . Inmiddels is alles gepasseerd bij de notaris en ik ben terugkijkend bijzonder tevreden hoe het proces is gelopen en alle waardering voor jullie medewerkster Kim die ook op mijn lastige momenten de vragen en probleempjes snel oploste!

Verbeterpunten
Merkte wel dat contact even stroever was toen mijn eigen contactpersoon niet aanwezig was. Totale proces duurde wel lang, twee maanden vanaf mijn eerste vraag voor een offerte.

Douglas beveelt Hypotheek24.nl aan!