Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Nu geopend (tot 21:00)

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 7.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Klant
*****
29-01-2019
Person profile
Klant
-

Klant beveelt Hypotheek24.nl aan!

Klant
Musselkanaal
*****
25-01-2019
Person profile
Klant
Musselkanaal

Pluspunten
Vlotte en goede hulp in Jip en Janneke taal.

Verbeterpunten
Misschien op zaterdag toch nog een backfront omdat veel mensen op deze dag vrij zijn en dan de tijd hebben om rustig te kijken naar de hypotheek.

Klant beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jordi
Eindhoven
*****
25-01-2019
Person profile
Jordi
Eindhoven

Pluspunten
Goede, snelle en actieve hulp bij het uitzoeken en aanvragen van een hypotheek!

Jordi beveelt Hypotheek24.nl aan!

Reza
Zoetermeer
*****
23-01-2019
Person profile
Reza
Zoetermeer

Pluspunten
Alles kan online, digitaal en snel met Hypotheek24.

Verbeterpunten
Veel uitzoekwerk komt ook nog wel voor rekening van de klant zelf.

Reza beveelt Hypotheek24.nl aan!

Henk
Heerhugowaard
*****
22-01-2019
Person profile
Henk
Heerhugowaard

Pluspunten
Professionele afhandeling en ze weten waar ze over praten ook over moeilijke hypotheekdossiers die niet recht toe recht aan zijn.

Verbeterpunten
Het hypotheekdossier nog stipter bijhouden als er weer een fase verder is met het hypotheekdossier.

Henk beveelt Hypotheek24.nl aan!

Rick
Holtum
*****
18-01-2019
Person profile
Rick
Holtum

Rick beveelt Hypotheek24.nl aan!

Wouter
Arnhem
*****
18-01-2019
Person profile
Wouter
Arnhem

Pluspunten
Duidelijke website qua documenten aanleveren en dashboard
Persoonlijk contact via telefoon / whatsapp
Rechttoe rechtaan
Goedkope doch professionele dienstverlening
Duidelijk overzicht goedkoopste rentepercentages geldverstrekkers

Verbeterpunten
Her en der spelfouten op de website en in mailtjes, dit komt wat amateuristisch over
In de dashboard moet je af en toe heel veel doorklikken terwijl je al een paar stappen verder bent. Hij gaat steeds terug naar de documenten terwijl je bijv. naar het indicatief rentevoorstel van de hypotheekverstrekker wilt kijken

Wouter beveelt Hypotheek24.nl aan!

Michiel
Leiden
*****
16-01-2019
Person profile
Michiel
Leiden

Pluspunten
Snelle communicatie via verschillende media zoals Whatsapp, chat en email. Korte lijntjes maken het fijn om een proces zoals het aanvragen van een hypotheek goed te laten verlopen. Alles verliep snel en soepel. Eerste keer een hypotheek aanvragen is altijd spannend, maar via hypotheek24.nl wordt je goed begeleidt bij vragen die je als starter hebt. Denk dat het verschil tussen een persoonlijke hypotheekadviseur en execution only (wat hypotheek24.nl is) minimaal is. Misschien is zelfs nog beter door de verschillende contactmogelijkheden en lange openingstijden die je met een reguliere adviseur niet hebt. Daarnaast is de prijs natuurlijk ook lekker meegenomen. Toch weer dat nieuwe bankstel dat je zo graag wilde bespaart :)

Verbeterpunten
In het begin toen we nog aan het oriënteren waren werd ik soms gebeld met de vraag hoe ver we waren en wat de status van ons aankoopproces was. Iets te vroeg... maar dat kan ook aan mij liggen omdat ik al iets te snel te ver in het aanvraagproces was. De uiteindelijke aanvraag was verder tip top in orde!

Michiel beveelt Hypotheek24.nl aan!

Sarkout
Delft
*****
16-01-2019
Person profile
Sarkout
Delft

Pluspunten
Alles gaat super snel en het kost bijna geen drol.

Verbeterpunten
De online portaal is soms wel helaas buggy, Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om meteen naar een bepaalde stap te gaan in het process, daarvoor moet je eerst langs alle andere stappen. De bugs in de software zijn gelukkig alleen storend en kosten niet veel tijd.

Sarkout beveelt Hypotheek24.nl aan!

Klant
*****
15-01-2019
Person profile
Klant
-

Klant beveelt Hypotheek24.nl aan!