Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 7.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Martijn van de Korput
Amsterdam
*****
07-02-2019
Person profile
Martijn van de Korput
Amsterdam

Pluspunten
Zeer vakkundig personeel
Aantrekkelijke tarieven
Ruime keuze van hypotheekverstrekkers

Verbeterpunten
Duidelijkere instructies bij aanleveren documenten

Martijn van de Korput beveelt Hypotheek24.nl aan!

Klant
Rotterdam
*****
05-02-2019
Person profile
Klant
Rotterdam

Pluspunten
Heel goed, vriendelijk en vooral ook snel geholpen, zowel tijdens advies als tijdens de bemiddeling. In andere recensies zag ik staan dat men niet meer goed hielp na de betaling. Totaal niet zo ervaren, alles werd supersnel doorgezet en als er iets niet goed was snel teruggekoppeld. Binnen een paar dagen door het hele proces heen!

Verbeterpunten
De online omgeving werkt goed, maar kan iets beter. Bijvoorbeeld terug kunnen downloaden wat je zelf hebt geüpload (dan weet je zeker wat je ook alweer had gestuurd). En ondanks dat ik advies had wilde de online omgeving graag dat ik de toets deed (wat niet heel erg is overigens, beetje kennis is altijd goed, maar wel een kleine bug denk ik)

Klant beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jelle
Breda
*****
03-02-2019
Person profile
Jelle
Breda

Pluspunten
Mijn aanvraag bij Hypotheek24 is heel soepel verlopen. Aangeleverde documenten zijn altijd snel beoordeeld en in de online omgeving van Hypotheek24 is snel te zien of de documenten zijn goedgekeurd of dat aanpassing is vereist. Communicatie met je eigen Hypotheek coach is makkelijk en kan via WhatsApp.

Verbeterpunten
Ondanks mijn plezierige ervaring met Hypotheek24 toch een aantal verbeterpunten:
- Het zelf verwijderen van documenten die zijn geupload.
- De stap voor stap tekstballonnen in het aanvraag venster vond ik af en toe storend omdat je bij een wijziging weer alle stappen door moet klikken.

Jelle beveelt Hypotheek24.nl aan!

Ruben
THOLEN
*****
01-02-2019
Person profile
Ruben
THOLEN

Verbeterpunten
Probeer het bij 1 contact persoon te houden. Van advies tot aan het verstrekken van de hypotheek. Het is vervelend dat er telkens een andere is

Ruben beveelt Hypotheek24.nl aan!

Vincent
APELDOORN
*****
30-01-2019
Person profile
Vincent
APELDOORN

Pluspunten
Open en eerlijke communicatie. Duidelijke uitleg. Zelfs voor een leek. Reactie tijd is ook er snel.

Verbeterpunten
Vond de online omgeving niet altijd even duidelijk. Iedere keer weer het hele menu door moeten om bij de juiste stap te komen. Dat zou iets makkelijker kunnen naar mijn mening.

Vincent beveelt Hypotheek24.nl aan!

Klant
*****
29-01-2019
Person profile
Klant
-

Klant beveelt Hypotheek24.nl aan!

Klant
Musselkanaal
*****
25-01-2019
Person profile
Klant
Musselkanaal

Pluspunten
Vlotte en goede hulp in Jip en Janneke taal.

Verbeterpunten
Misschien op zaterdag toch nog een backfront omdat veel mensen op deze dag vrij zijn en dan de tijd hebben om rustig te kijken naar de hypotheek.

Klant beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jordi
Eindhoven
*****
25-01-2019
Person profile
Jordi
Eindhoven

Pluspunten
Goede, snelle en actieve hulp bij het uitzoeken en aanvragen van een hypotheek!

Jordi beveelt Hypotheek24.nl aan!

Reza
Zoetermeer
*****
23-01-2019
Person profile
Reza
Zoetermeer

Pluspunten
Alles kan online, digitaal en snel met Hypotheek24.

Verbeterpunten
Veel uitzoekwerk komt ook nog wel voor rekening van de klant zelf.

Reza beveelt Hypotheek24.nl aan!

Henk
Heerhugowaard
*****
22-01-2019
Person profile
Henk
Heerhugowaard

Pluspunten
Professionele afhandeling en ze weten waar ze over praten ook over moeilijke hypotheekdossiers die niet recht toe recht aan zijn.

Verbeterpunten
Het hypotheekdossier nog stipter bijhouden als er weer een fase verder is met het hypotheekdossier.

Henk beveelt Hypotheek24.nl aan!