Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24

We zijn trots op de goede beoordelingen die we van onze 9.000+ blije klanten krijgen. We scoren gemiddeld een 9,1 ! Daar doen onze hypotheekadviseurs en coaches het voor. Het hypotheekadvies van nu! Lees hieronder verder.

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 8000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Thom
Rosmalen
*****
04-08-2020
Person profile
Thom
Rosmalen

Pluspunten
De snelle terugkoppeling en eenvoudige uitleg zorgen ervoor dat het aanvragen van een hypotheek bijna niet gemakkelijker kan.

Verbeterpunten

Thom beveelt Hypotheek24.nl aan!

John
Gronsveld
*****
25-07-2020
Person profile
John
Gronsveld

Pluspunten
Vlotte vriendelijke stapsgewijze afhandeling met voldoende mogelijkheden voor persoonlijk contact

Verbeterpunten

John beveelt Hypotheek24.nl aan!

Mariska
Lelystad
*****
23-07-2020
Person profile
Mariska
Lelystad

Pluspunten
Goed en duidelijk te volgen. Super handige site.

Verbeterpunten

Mariska beveelt Hypotheek24.nl aan!

Marina en Hans
Tilburg
*****
22-07-2020
Person profile
Marina en Hans
Tilburg

Pluspunten
Na een aanvankelijk wat moeilijke aanloop bij Hypotheek24 moeten we concluderen dat we erg positief terugkijken op onze ervaringen met Hypotheek 24. Met name willen we Vera noemen. Vera heeft die geduldig, uiterst vriendelijk, snel en op deskundige wijze beantwoord. Vera is een visitekaartje voor Hypotheek24.

Verbeterpunten

Marina en Hans beveelt Hypotheek24.nl aan!

Huibert
Amsterdam
*****
07-07-2020
Person profile
Huibert
Amsterdam

Pluspunten
Adviseurs zijn persoonlijk betrokken en kunnen aan elke situatie een mouw passen. Mijn situatie was erg ingewikkeld , en toch binnen 2 weken een hypotheek gekregen met een aantrekkelijke rente.

Verbeterpunten

Huibert beveelt Hypotheek24.nl aan!

Chezza
's-Gravenhage
*****
06-07-2020
Person profile
Chezza
's-Gravenhage

Pluspunten
Een adviseur die je stap voor stap door het proces begeleidt. Kennis van zaken. Zeker de investering waard. Deze mensen helpen je echt.

Verbeterpunten
Het net geen 5 sterren halen heeft te maken met niet altijd even goed bereikbaar, en het online dossier is soms niet op tijd aangepast aan de situatie. Het zijn kleine dingetjes die maar een heel klein beetje opwegen tegen het uitstekende advies wat je krijgt.

Chezza beveelt Hypotheek24.nl aan!

Kato Verlinde
Wormerveer
*****
29-06-2020
Person profile
Kato Verlinde
Wormerveer

Pluspunten
Hypotheek 24 is altijd goed bereikbaar. Ze nemen snel contact op en handelen vlot de documenten/dossiers af. Bij vragen staan ze altijd voor je klaar om te helpen, mee te denken en ze hebben hun kennis van zaken. Het contact via de app met de coach werkt heel soepel. En iedere keer weer: ze zijn vriendelijk en opgewekt! Prettige samenwerking en een aanrader, zeker gezien prijs/kwaliteit.

Verbeterpunten

Kato Verlinde beveelt Hypotheek24.nl aan!

Rick
Rotterdam
*****
26-06-2020
Person profile
Rick
Rotterdam

Pluspunten
Ik heb het contact met Hypotheek24 als erg prettig ervaren. Het helpt ook erg dat je tussendoor kunt appen. We zijn in het proces nog geswitcht naar een andere hypotheek aanbieder op aanraden van Hypotheek24.nl, en dat is erg goed uitgepakt.

Verbeterpunten

Rick beveelt Hypotheek24.nl aan!

Adela
Baarn
*****
24-06-2020
Person profile
Adela
Baarn

Pluspunten
Wij hebben de service van Hypotheek24 als zeer prettig en vlot ervaren. We kochten ons eerste huis en alles was heel erg spannend. De medewerkers van Hypotheek24 stelden ons gerust en we kregen er alle vertrouwen in dat het goed zou komen. Dat was fijn. D.m.v. een visueel track systeem waren we direct op de hoogte van onze hypotheek aanvraag status en voortgang. Wij bevelen iedereen Hypotheek24 aan! Volgende keer zullen we weer bij hun aankloppen!

Verbeterpunten

Adela beveelt Hypotheek24.nl aan!

Frida
Amstelveen
*****
22-06-2020
Person profile
Frida
Amstelveen

Pluspunten
Hypotheek24 reageert snel en dat is fijn! Indien ik vragen had en mijn hypotheekcoach was even niet bereikbaar, dan kon ik hypotheek24 telefonisch bereiken of chatten. Daarnaast is de portal erg handig en gebruiksvriendelijk. Ben erg tevreden over het hele traject. Bedankt John!

Verbeterpunten

Frida beveelt Hypotheek24.nl aan!