Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 8.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 8000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Peter
Bussum
*****
05-09-2020
Person profile
Peter
Bussum

Pluspunten
Mijn hypotheek verhoogd en dat ging met de hulp en advies op afstand dankzij Daan Holterman & Kim Veraar zeer vlot. Kleine obstakels en problemen werden goed opgepakt en ik werd goed op de hoogte gehouden van het proces en kan inmiddels starten met het uitvoeren van mijn verbouwingsplannen. Ik raad iedereen die een beetje handig is met internet aan zelf je hypotheekaanvraag te doen. Bij alles wat je niet snapt of onduidelijk vindt staan de medewerkers van Hypotheek24 klaar om je te helpen en daarbij is een ieder goed bereikbaar.

Verbeterpunten

Peter beveelt Hypotheek24.nl aan!

Léon
Nieuwe Pekela
*****
03-09-2020
Person profile
Léon
Nieuwe Pekela

Pluspunten

Verbeterpunten
De eerste hypotheekofferte klopte niet met wat ik met de adviseur had besproken, scheelde bijna een halve ton. Na een klacht van mij pakt deze laatste het verder op, terwijl hij eigenlijk geen adviseur is. De laatste week was zeer stressvol, alles moest met spoedaanvragen geregeld worden, en de online dashboard was ook niet altijd up-to-date.

Vincent
Breda
*****
01-09-2020
Person profile
Vincent
Breda

Pluspunten
Voor de oversluiting van mijn hypotheek naar Aegon uiteindelijk voor Hypotheek24 gekozen. Alles is prima verlopen en naar tevredenheid geregeld.

Verbeterpunten

Vincent beveelt Hypotheek24.nl aan!

Shaobo Tang
Amstelveen
*****
28-08-2020
Person profile
Shaobo Tang
Amstelveen

Pluspunten

Verbeterpunten
We hebben nu bij bijna alle documenten 2-3 keer per document moeten wijzigen of verbeteren omdat het niet klopt. Kreeg adviesrapport van andere mensen gestuurd, hypotheekbedrag wat niet klopt, overleidenrisicoverzekering van 1 maand, onjuiste verzekeringnemer, onjuist adres, ga zo maar door.

Henri
Heinenoord
*****
24-08-2020
Person profile
Henri
Heinenoord

Pluspunten
Voor onze startershypotheek zijn we goed geholpen!

Verbeterpunten

Henri beveelt Hypotheek24.nl aan!

Johan
Ede
*****
20-08-2020
Person profile
Johan
Ede

Pluspunten
De ruime keuze aan geldverstrekkers en de contact mogelijkheden (telefonisch, chat en via de website) heb ik als zeer efficiënt ervaren. Ook de bereikbaarheid tot 21.00 uur is klantvriendelijk en alles is coronaproof Afspraken worden nauwgezet nagekomen. De medewerkers van Hypotheek24.nl doen er alles aan om het proces soepel te laten verlopen. Zijn daarbij wel afhankelijk van het acceptatieproces bij de geldverstrekkers waardoor het soms iets langer duurt dan je verwacht/hoopt. Ik kan Hypotheek24.nl van harte aanbevelen.

Verbeterpunten

Johan beveelt Hypotheek24.nl aan!

Joe
Amsterdam
*****
17-08-2020
Person profile
Joe
Amsterdam

Pluspunten
Snelle service en betrouwbaar

Verbeterpunten

Joe beveelt Hypotheek24.nl aan!

Thijs
Amsterdam
*****
16-08-2020
Person profile
Thijs
Amsterdam

Pluspunten
Het team van Hypotheek24 was erg behulpzaam, vriendelijk, communiceerde veel en reageerde snel. Ook de online tools werken erg prettig. Ik zou H24 van harte aanbevelen

Verbeterpunten

Thijs beveelt Hypotheek24.nl aan!

Sam
Leiden
*****
11-08-2020
Person profile
Sam
Leiden

Pluspunten
Hyptoheek24 is de goedkoopste optie als je op zoek bent naar een hypotheek, ook als je er advies bij wilt hebben. Het contact met Hypotheek24 gaat snel en de mensen zijn vriendelijk. Ik ben dan ook tevereden al vind ik dat Hypotheek24 nog wel flinke slagen te maken heeft. Samenvattend: ben je bekend met hypotheken en wil je eenvoudig en goedkoop een hypotheek afsluiten, dan is Hypotheek24 een goede keuzen.

Verbeterpunten
Zo vind ik de website niet heel handig, ik heb liever een dashboard waarin ik alles in een oogopslag kan zien, waar Hypotheek24 met stappen werkt en je wat vaak moet doorklikken. Regelmatig werd informatie ook aangepast, teruggezet of versprongen zonder dat wij iets hadden gewijzigd. Ik zie hier een quick win met een nieuwe lay out Waar ik niet erg over te spreken ben is het advies. Telefoongesprekken voelde erg gehaast aan en het adviesrapport volgde pas nadat wij het rente aanbod al hadden ontvangen...mosterd na de maaltijd dus. Ook stond er veel onjuiste informatie in het adviesrapport, informatie waar ons nooit naar gevraagd is. Wat ik verder ook erg storend vond is dat de fictieve rente waarmee gewerkt werd lager dan de markt was, waardoor het rente aanbod hoger uitviel. Andersom was beter geweest. Heb je advies nodig, dan zou ik Hypotheek24 niet aanraden

Sam beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jack
Dorst
*****
10-08-2020
Person profile
Jack
Dorst

Pluspunten
Erg tevreden met de afhandeling van onze hypotheek

Verbeterpunten

Jack beveelt Hypotheek24.nl aan!