Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 7.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Klant
Harlingen
*****
20-02-2019
Person profile
Klant
Harlingen

Pluspunten
snel , vriendelijk, duidelijk, niet te duur

Verbeterpunten
vragen vaak om hetzelfde bestand weer te uploaden wat een stap eerder dan ook al moest.

Klant beveelt Hypotheek24.nl aan!

Klant
Zwolle
*****
15-02-2019
Person profile
Klant
Zwolle

Verbeterpunten
betere foutafhandeling bij uploaden bestanden

Klant beveelt Hypotheek24.nl aan!

Frits
Dongen
*****
11-02-2019
Person profile
Frits
Dongen

Frits beveelt Hypotheek24.nl aan!

Batman
Utrecht
*****
09-02-2019
Person profile
Batman
Utrecht

Pluspunten
Mijn ervaring met Hypotheek24 is uitstekend.
Door Hypotheek24 had ik een hypotheek geregeld binnen 2 dagen, een recordje!

Ik had mijn hypotheekadvies gesprek op donderdagavond. De vrijdagochtend heeft mijn adviseur de aanvraag ingediend en maandag kreeg ik de hypotheekofferte van de ING!

Ik twijfelde eerst aan om alleen aanvraag te nemen, dus geen advies gesprek. Maar die 300 euro is het dubbel en dwars waard.

Ik kreeg kundig advies van Daan Holterman. Het viel mij op dat hij ook veel kennis had van aanverwante onderwerpen, zoals op fiscaal gebied. Heel fijn! Ook was Daan helder in zijn communicatie. Complexe materie legde hij op een 'Jip-en-Janneke' manier uit. Sympathieke en zeer kundige adviseur!

Vervolgens werd het traject verder begeleid door coach Kim Veraar. Zij was zo aardig om na te gaan of er sprake was van een 'recordje'!

Ik heb gekozen voor advies en begeleiding. Dus het pakketje van 950 euro in totaal.

De online-rekentool van Hypotheek24 is handig gemaakt. Het gaf mij structuur, overzicht en daardoor was alles behapbaar.

Het initiële contact was om eerst wegwijs te raken met Hypotheek24. Damian was erg behulpzaam om de procedures door te lichten. Hierdoor kreeg ik vertrouwen in de diensten van Hypotheek24.

Damian, Kim en Daan! Bedankt, superblij met de service!

Verbeterpunten
Een User Interface glitch, maar dat zal denk ik wel snel verholpen worden.

Batman beveelt Hypotheek24.nl aan!

Benjamin
Rotterdam
*****
08-02-2019
Person profile
Benjamin
Rotterdam

Pluspunten
Goede communicatie, proactief en zeer goede hulp indien nodig. Meer dan tevreden over het hele proces, stukker goedkoper dan de makelaar op de hoek met een betere service

Verbeterpunten
Mobiele lay out soms niet navigatie vriendelijk.

Benjamin beveelt Hypotheek24.nl aan!

Martijn van de Korput
Amsterdam
*****
07-02-2019
Person profile
Martijn van de Korput
Amsterdam

Pluspunten
Zeer vakkundig personeel
Aantrekkelijke tarieven
Ruime keuze van hypotheekverstrekkers

Verbeterpunten
Duidelijkere instructies bij aanleveren documenten

Martijn van de Korput beveelt Hypotheek24.nl aan!

Klant
Rotterdam
*****
05-02-2019
Person profile
Klant
Rotterdam

Pluspunten
Heel goed, vriendelijk en vooral ook snel geholpen, zowel tijdens advies als tijdens de bemiddeling. In andere recensies zag ik staan dat men niet meer goed hielp na de betaling. Totaal niet zo ervaren, alles werd supersnel doorgezet en als er iets niet goed was snel teruggekoppeld. Binnen een paar dagen door het hele proces heen!

Verbeterpunten
De online omgeving werkt goed, maar kan iets beter. Bijvoorbeeld terug kunnen downloaden wat je zelf hebt geüpload (dan weet je zeker wat je ook alweer had gestuurd). En ondanks dat ik advies had wilde de online omgeving graag dat ik de toets deed (wat niet heel erg is overigens, beetje kennis is altijd goed, maar wel een kleine bug denk ik)

Klant beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jelle
Breda
*****
03-02-2019
Person profile
Jelle
Breda

Pluspunten
Mijn aanvraag bij Hypotheek24 is heel soepel verlopen. Aangeleverde documenten zijn altijd snel beoordeeld en in de online omgeving van Hypotheek24 is snel te zien of de documenten zijn goedgekeurd of dat aanpassing is vereist. Communicatie met je eigen Hypotheek coach is makkelijk en kan via WhatsApp.

Verbeterpunten
Ondanks mijn plezierige ervaring met Hypotheek24 toch een aantal verbeterpunten:
- Het zelf verwijderen van documenten die zijn geupload.
- De stap voor stap tekstballonnen in het aanvraag venster vond ik af en toe storend omdat je bij een wijziging weer alle stappen door moet klikken.

Jelle beveelt Hypotheek24.nl aan!

Ruben
THOLEN
*****
01-02-2019
Person profile
Ruben
THOLEN

Verbeterpunten
Probeer het bij 1 contact persoon te houden. Van advies tot aan het verstrekken van de hypotheek. Het is vervelend dat er telkens een andere is

Ruben beveelt Hypotheek24.nl aan!

Vincent
APELDOORN
*****
30-01-2019
Person profile
Vincent
APELDOORN

Pluspunten
Open en eerlijke communicatie. Duidelijke uitleg. Zelfs voor een leek. Reactie tijd is ook er snel.

Verbeterpunten
Vond de online omgeving niet altijd even duidelijk. Iedere keer weer het hele menu door moeten om bij de juiste stap te komen. Dat zou iets makkelijker kunnen naar mijn mening.

Vincent beveelt Hypotheek24.nl aan!