Vragen? Plan een gesprek in Met een hypotheekadviseur

Ervaringen en reviews Hypotheek24

We zijn trots op de goede beoordelingen die we van onze 10.000+ blije klanten krijgen. We scoren gemiddeld een 9,4 ! Daar doen onze hypotheekadviseurs en coaches het voor. Het hypotheekadvies van nu! Lees hieronder verder.

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 10000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,4 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

J.
Harderwijk
*****
10-11-2023
Person profile
J.
Harderwijk

Pluspunten
Het contact met mijn coach was uitermate goed. Roy heeft geluisterd naar alle wensen & vragen. Hij heeft mij voorzien van diverse mogelijkheden met passende adviezen. Wij hebben een lang en intensief traject doorgewerkt, waarin Roy snel veel vertrouwen gecreëerd heeft en deed altijd meer dan verwacht.

Verbeterpunten

J. beveelt Hypotheek24.nl aan!

Luka
Oss
*****
04-11-2023
Person profile
Luka
Oss

Pluspunten
Het team was responsief, snel en efficiënt - ze stonden erop dat we alle vereiste documenten in orde hadden voordat we de geldverstrekkers benaderden. Hierdoor was onze hypotheek binnen ÉÉN DAG goedgekeurd! Geweldig werk, heel erg bedankt!

Verbeterpunten

Luka beveelt Hypotheek24.nl aan!

Nico
Damwâld
*****
25-09-2023
Person profile
Nico
Damwâld

Pluspunten
Wij zijn zoals boven al aangegeven goed, zorgvuldig, snel, adequaat door Hypotheek 24 (Roy Molleman, Cheyenne en Rodin) geholpen. Dank voor de heldere communicatie tijdens de gesprekken. Wij kregen het gevoel dat onze contactpersonen op de hoogte waren van ons verzoek en dat gaf ons een ontspannen gevoel. Bel verzoeken werden beantwoord en waar nodig werden wij geïnformeerd en ongevraagd geinformeerd. Ruim op tijd geholpen en daarvoor onze dank!!!

Verbeterpunten

Nico beveelt Hypotheek24.nl aan!

Dennis
Hoofddorp
*****
24-09-2023
Person profile
Dennis
Hoofddorp

Pluspunten
Voordat we bij Hypotheek24 terecht waren gekomen hadden we eerst gesproken met De Hypotheker. Daar word je immers mee doodgegooid en eerlijk - van Hypotheek24 hadden wij eerder nog niet gehoord. We kwamen er echter wel direct achter dat men bij de hypotheker beloftes en toezeggingen deden die niet strookten met wat in werkelijkheid mogelijk was. Via die weg kwamen we uiteindelijk in contact met Roy. Wat een verademing was dat. Vanaf het eerste moment werd echt de tijd voor ons genomen en alles werd duidelijk uitgelegd. Aangezien er - vanwege een flink deel variabel inkomen - nogal wat haken en ogen zaten aan onze financiële situatie, schepte Roy ook vanaf het begin een realistisch scenario van wat wel en niet mogelijk was. Toen we -toch vrij snel- ons droomhuis vonden zijn we door Roy meer dan snel en adequaat geholpen. Als er wat nodig was, of als we vragen hadden, dan was hij altijd direct bereikbaar voor ons. Hij heeft ons echt spreekwoordelijk bij de hand genomen en ons door de wondere wereld van hypotheekland geloodst. Hij heeft -wat normaal gesproken best een ingewikkelde en stressvolle periode kan zijn- het ons enorm gemakkelijk gemaakt. Daarom, als je op zoek bent naar een goed financieel advies - neem contact op met Roy Molleman van Hypotheek24!

Verbeterpunten

Dennis beveelt Hypotheek24.nl aan!

Juan-Luc
Amsterdam
*****
06-09-2023
Person profile
Juan-Luc
Amsterdam

Pluspunten
I am an expat living in the Netherlands, With that comes alot of chalenges also not having a financial history in the country. Most banks were just blanketly giving low mortgage amounts but following a quick call with Roy explaining him my company benefits, Bonus, And salary structure he with his negotiations with the banks got me the mortgage I feel I deserved. I would highly recommend any expat to talk to Roy as he is enthusiastic and gets things done fast.

Verbeterpunten

Juan-Luc beveelt Hypotheek24.nl aan!

Sean
Utrecht
*****
01-09-2023
Person profile
Sean
Utrecht

Pluspunten
Wij hebben bij de aankoop van ons eerste huis een geweldige service van Hypotheek24 gehad. Met name de communicatie en het snel handelen is iets waar ze sterk in zijn.

Verbeterpunten

Sean beveelt Hypotheek24.nl aan!

Mike
Hillegom
*****
15-08-2023
Person profile
Mike
Hillegom

Pluspunten
Het was een super ervaring. Ontnam alle stress van alle zaken die er geregeld moeten worden bij een nieuwe hypotheek. Een echte aanrader.

Verbeterpunten

Mike beveelt Hypotheek24.nl aan!

Marco
Drunen
*****
14-08-2023
Person profile
Marco
Drunen

Pluspunten
We werden tijdens het intro gesprek gezien van een uitgebreid en duidelijk advies. Uiteindelijk de aanvraag in gang gezet waar gelijk duidelijk was wat er van ons verwacht werd. De lijst op de site geeft je een duidelijk overzicht met de dingen die al afgerond zijn en welke nog gedaan moeten worden. Uiteindelijk was onze hypotheek rond ruim voor de benodigde datum. De tussenpersoon gaf duidelijke uitleg. Enige dingetje is wel de telefonische bereikbaarheid. Ik heb namelijk 2 keer een kwartier in de wacht gestaan met mijn vraag. Verder prima dienstverlening! zeker een aanrader

Verbeterpunten

Marco beveelt Hypotheek24.nl aan!

Sascha
Hoogvliet
*****
07-08-2023
Person profile
Sascha
Hoogvliet

Pluspunten
Vanaf het begin hebben wij een professionele begeleiding ervaren. Het contact met de hypotheekadviseur en hypotheek coach vonden wij erg prettig. Reinoud en Cheyenne stonden gedurende het hele aankoopproces voor ons klaar, vanaf het moment van oriëntatie tot aan de afronding van onze eerste woning.

Verbeterpunten

Sascha beveelt Hypotheek24.nl aan!

Sjoerd
Amersfoort
*****
07-04-2023
Person profile
Sjoerd
Amersfoort

Pluspunten
Na goede ervaringen 3 jaar geleden zijn wij weer terug gekomen bij Hypotheek24, nu voor de aankoop van het volgende huis. Wij hadden veel vragen over bijvoorbeeld het meenemen van de hypotheek en de werking van een overbruggingskrediet. Alles is helder toegelicht in de gesprekken en wij wisten snel waar wij aan toe waren. De aanvraag verliep soepel en we werden gedurende het proces goed op de hoogte gehouden via mail of telefonisch. Kortom, erg tevreden.

Verbeterpunten

Sjoerd beveelt Hypotheek24.nl aan!