Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Nu geopend (tot 21:00)

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 7.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Christiaan
's-Gravenhage
*****
28-07-2019
Person profile
Christiaan
's-Gravenhage

Pluspunten
Succesvol mijn hypotheek kunnen regelen met de hulp van Hypotheek24. Hypotheek24 maakt gebruik van een heel fijn online platform, dat duidelijk en overzichtelijk is en je door iedere stap van de aanvraag 'helpt'. Ik heb gebruik gemaakt van het hypotheekgesprek, omdat dit verplicht was om bij een door mij gewenste bank af te kunnen sluiten. Het gesprek verliep erg fijn, het gesprek was goed voorbereid door de adviseur en de adviseur had kennis van zaken. Zij begreep snel op welke wijze de hypotheek geregeld moest worden, kwam met waardevolle tips. Beloftes werden keurig nagekomen. Ook bij tussentijd contact, zowel telefonisch als via de chat werd ik snel, vakkundig en duidelijk geholpen. Al met al een prima ervaring!

Verbeterpunten

Christiaan beveelt Hypotheek24.nl aan!

Hoang
Purmerend
*****
27-07-2019
Person profile
Hoang
Purmerend

Pluspunten
Zeer aardige en vriendelijke mensen, goede gidsen tijdens het proces en altijd denken wat het beste is om te slagen. Ik ben erg blij met hun services.

Verbeterpunten

Hoang beveelt Hypotheek24.nl aan!

Shuhua
IJsselstein
*****
26-07-2019
Person profile
Shuhua
IJsselstein

Pluspunten
Goede prijs-en kwaliteitsverhouding. Geweldige service en makkelijk te bereike

Verbeterpunten

Shuhua beveelt Hypotheek24.nl aan!

Gerrald
Gennep
*****
23-07-2019
Person profile
Gerrald
Gennep

Pluspunten
Via een hypotheekverstrekker terecht gekomen bij Hypotheek24.nl. Mijn wensen welke ik rechtstreeks had gesteld aan de hypotheekverstrekker waren niet mogelijk (volgens hun adviseur). Uiteindelijk heeft de adviseur van hypotheek24.nl dit wel mogelijk voor mij gemaakt! Ze weten de regels en mogelijkheden om een goed product (hypotheek) aan te bieden. Zeer tevreden!!

Verbeterpunten

Gerrald beveelt Hypotheek24.nl aan!

Joris
Utrecht
*****
22-07-2019
Person profile
Joris
Utrecht

Pluspunten
Ondanks het feit dat je het meeste zelf moet regelen, is het fijn dat je snel terugkoppeling hebt en je vragen snel beantwoord worden.

Verbeterpunten

Joris beveelt Hypotheek24.nl aan!

Karel
Groningen
*****
14-07-2019
Person profile
Karel
Groningen

Pluspunten
Goede klantenservice en geen vertragingen

Verbeterpunten

Karel beveelt Hypotheek24.nl aan!

Reini
Utrecht
*****
10-07-2019
Person profile
Reini
Utrecht

Pluspunten
Voor het afsluiten van een hypotheek voor onze eerste koopwoning hebben we gekozen om gebruik te maken van Hypotheek24. Ze hebben ons een mooi renteaanbod kunnen doen, en hebben ons fantastisch begeleid tijdens het proces! Onze persoonlijke hypotheekcoach heeft steeds snel gereageerd op ingestuurde documenten, waardoor we binnen 8 dagen onze hypotheek rond hadden! Super vriendelijk personeel en een efficiënte manier van werken; een absolute aanrader!

Verbeterpunten

Reini beveelt Hypotheek24.nl aan!

J en E
Rotterdam
*****
04-07-2019
Person profile
J en E
Rotterdam

Pluspunten
We zijn ontzettend goed geholpen door hypotheek24.nl.
Ze zijn goed bereikbaar en gaven snel antwoord op onze vragen.

Het enige wat we niet zo prettig vonden werken was de online omgeving om snel naar onze documenten te gaan. We moesten iedere keer alle stappen weer doorlopen.

Voor de rest erg tevreden over en zouden we het zo weer doen. Dit was tevens al onze tweede keer via hypotheek24.nl

Verbeterpunten

J en E beveelt Hypotheek24.nl aan!

Cees
Amsterdam
*****
28-06-2019
Person profile
Cees
Amsterdam

Pluspunten
Hypotheek 24 is niet alleen goedkoop, maar ook zeer deskundig en behulpzaam en heel snel.

Verbeterpunten

Cees beveelt Hypotheek24.nl aan!

Nicole
Wageningen
*****
27-06-2019
Person profile
Nicole
Wageningen

Pluspunten
quick respons, good accessibility, good knowledge and helpfull advise

Verbeterpunten

Nicole beveelt Hypotheek24.nl aan!