Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 7.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

A
's-Gravenhage
*****
17-06-2019
Person profile
A
's-Gravenhage

Pluspunten
great service, quick reply to questions

Verbeterpunten

A beveelt Hypotheek24.nl aan!

Walter
Oisterwijk
*****
12-06-2019
Person profile
Walter
Oisterwijk

Pluspunten
Waarom ga je nog naar een dure hypotheekadviseur als je hier veel minder betaald en het duidelijk is wat je allemaal moet aanleveren. Alles wordt supersnel online gecheckt en je weet al heel snel waar je aan toe bent. Onze hypotheek was binnen twee weken geheel geregeld. 1 puntje nog ter verbetering is het soms verspringen van de bestanden, waardoor het lijkt alsof je niets hebt geupload.

Verbeterpunten

Walter beveelt Hypotheek24.nl aan!

Mandy
Dordrecht
*****
26-05-2019
Person profile
Mandy
Dordrecht

Pluspunten

Verbeterpunten

Mandy beveelt Hypotheek24.nl aan!

Klant
*****
17-05-2019
Person profile
Klant
-

Klant beveelt Hypotheek24.nl aan!

Axel
*****
17-05-2019
Person profile
Axel
-

Pluspunten
zeer efficiënt en erg geduldig. Faruk en zijn afdeling zijn ook super vriendschappelijk

Axel beveelt Hypotheek24.nl aan!

Fam. Koster
Amstelveen
*****
16-05-2019
Person profile
Fam. Koster
Amstelveen

Pluspunten
Hypotheek binnen een maand rond! Snelle communiatie via div. kanalen. Prijs-kwaliteit zeker in orde.

Verbeterpunten
Online omgeving kan gebruiksvriendelijker & meer informatie toevoegen over ORV.

Fam. Koster beveelt Hypotheek24.nl aan!

Paul
Soest
*****
14-05-2019
Person profile
Paul
Soest

Pluspunten
Snelle en overzichtelijk service, ruime informatie en beoordeling aangeleverde documenten.

Paul beveelt Hypotheek24.nl aan!

Roos
Heemstede
*****
14-05-2019
Person profile
Roos
Heemstede

Pluspunten
Communicatie
Betrokkenheid
Aardig
Kundig

Roos beveelt Hypotheek24.nl aan!

egt
*****
12-05-2019
Person profile
egt
-

egt beveelt Hypotheek24.nl aan!

Sylvester
Wijk bij Duurstede
*****
09-05-2019
Person profile
Sylvester
Wijk bij Duurstede

Pluspunten
- prijs en kwaliteit verhouding is goed!
- duidelijk proces en volledig digitaal
- veel kanalen om vragen te stellen
- snel en veel expertise in huis!

Verbeterpunten
- online omgeving heeft wat schoonheidsfoutjes, hetzelfde voor de e-mails die worden verstuurd.

Sylvester beveelt Hypotheek24.nl aan!