Vragen? Plan een gesprek in Met een hypotheekadviseur

Ervaringen en reviews Hypotheek24

We zijn trots op de goede beoordelingen die we van onze 10.000+ blije klanten krijgen. We scoren gemiddeld een 9,4 ! Daar doen onze hypotheekadviseurs en coaches het voor. Het hypotheekadvies van nu! Lees hieronder verder.

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 10000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,4 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Milou
Amsterdam
*****
12-08-2022
Person profile
Milou
Amsterdam

Pluspunten

Verbeterpunten
Bij Hypotheek24 word je snel geholpen door professionals. Je kunt altijd terecht voor je vragen waarbij je goed wordt geholpen door de adviseur. Wij zijn erg tevreden en raden iedereen aan om hier je hypotheek te regelen. Het is fijn dat alles online is, ze zijn tot laat open dus tijd genoeg om je hypotheek te regelen naast je werk. De klantenservice was top! Snel en zeer vriendelijk, aanrader dus! Onze dank gaat uit naar Jelle, Kim en Rodin!

Milou beveelt Hypotheek24.nl aan!

Stan
Alem
*****
11-08-2022
Person profile
Stan
Alem

Pluspunten
Hypotheek 24 is wat aan de dure kant, maar daar staat tegenover dat de kwaliteit van dienstverlening zeer goed is. Heldere website, zeer snelle respons en het proces is eenvoudig te volgen Wij zijn zeer tevreden!

Verbeterpunten

Stan beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jan Willem
Harkema
*****
09-08-2022
Person profile
Jan Willem
Harkema

Pluspunten
Hele prettige en goede communicatie om de hypotheek zo goed en vlot te laten slagen

Verbeterpunten

Jan Willem beveelt Hypotheek24.nl aan!

Mirl
Amsterdam
*****
09-08-2022
Person profile
Mirl
Amsterdam

Pluspunten
Onze ervaring met hypotheek24 is positief. Het algemene nummer is altijd bereikbaar en de documenten worden snel beoordeeld. Wat wij prettig hadden gevonden is een volledige lijst met documenten die aangeleverd moet worden, op die manier heeft de klant meer inzicht wat er allemaal geregeld moet worden. Daarnaast hadden wij het ook prettig gevonden om 1 vast contactpersoon te hebben, vanwege de vakantie periode hebben wij meerdere contactpersonen gehad.

Verbeterpunten

Mirl beveelt Hypotheek24.nl aan!

Ruben
Bergschenhoek
*****
04-07-2022
Person profile
Ruben
Bergschenhoek

Pluspunten
Voor ons was het heel fijn om in onze eigen gekozen tijd de verschillende documenten aan te leveren. Buiten dat liep de communicatie voornamelijk via e-mail erg snel en soepel. Indien nodig prima telefonisch te bereiken.

Verbeterpunten

Ruben beveelt Hypotheek24.nl aan!

Ramon
Enkhuizen
*****
27-06-2022
Person profile
Ramon
Enkhuizen

Pluspunten
Door de snel stijgende rente wilde wij graag snel onze hypotheek wijzigen en overstappen naar een andere hypotheek verstrekker met een lagere rente. hypotheek24.nl heeft dit snel en zorgvuldig voor ons geregeld. De website waarop de documenten stap voor stap kunnen worden toegevoegd is overzichtelijk. Mocht je vragen hebben is hypotheek24.nl via telefoon of mail gemakkelijk te bereiken en krijg je snel antwoord. Wij zijn erg tevreden met hun geleverde diensten en onze nieuwe hypotheek.

Verbeterpunten

Ramon beveelt Hypotheek24.nl aan!

Harmen
Apeldoorn
*****
26-06-2022
Person profile
Harmen
Apeldoorn

Pluspunten
Goed bereikbaar en snelle afhandeling

Verbeterpunten

Harmen beveelt Hypotheek24.nl aan!

Anne
Breda
*****
02-06-2022
Person profile
Anne
Breda

Pluspunten
Omdat ik pas 1 jaar als ZZP'er aan de slag ben gaven meerdere hypotheekadviseurs aan dat zij het komend jaar nog geen mogelijkheid zagen voor een hypotheek. Hypotheek24 gaf direct aan dat dit wél kon en dacht met ons mee hoe we dit konden realiseren en bij welke geldverstrekker dit geen probleem zou zijn. En het is nog gelukt ook! Binnen een vrij korte tijd hebben we alles rond gekregen en zijn we trotse eigenaar van ons eerste koophuis.

Verbeterpunten

Anne beveelt Hypotheek24.nl aan!

Lisa
Apeldoorn
*****
06-05-2022
Person profile
Lisa
Apeldoorn

Pluspunten
Wij hadden Rodin Last als onze hypotheek coach en met hem hadden we gelukkig een hele fijne communicatie waardoor het uiteindelijk allemaal goed gekomen is. We hadden een wat moeizamere start maar met de hulp van Rodin gingen we er uiteindelijk toch vlot doorheen! Bedankt hiervoor:)

Verbeterpunten

Lisa beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jan Peter
Driebergen
*****
03-05-2022
Person profile
Jan Peter
Driebergen

Pluspunten
Als je een nieuwe hypotheek nodig hebt, dan wil je zaken doen met iemand die alles snel kan vergelijken. Dat heb ik bij Hypotheek24 gevonden. 50 aanbieders op een rijtje met verschillende vormen en voorwaarden. In korte tijd alles gefilterd en uiteindelijk op de juiste oplossing terecht gekomen. Door de explosieve stijging van de rente was het belangrijk snel te acteren en dat is goed gelukt. In simpele instructies helpen ze je door alle stappen heen. Aanrader!

Verbeterpunten

Jan Peter beveelt Hypotheek24.nl aan!