Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Nu geopend (tot 21:00)

Ervaringen en reviews Hypotheek24

We zijn trots op de goede beoordelingen die we van onze 10.000+ blije klanten krijgen. We scoren gemiddeld een 9,4 ! Daar doen onze hypotheekadviseurs en coaches het voor. Het hypotheekadvies van nu! Lees hieronder verder.

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 10000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,4 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Anne
Breda
*****
02-06-2022
Person profile
Anne
Breda

Pluspunten
Omdat ik pas 1 jaar als ZZP'er aan de slag ben gaven meerdere hypotheekadviseurs aan dat zij het komend jaar nog geen mogelijkheid zagen voor een hypotheek. Hypotheek24 gaf direct aan dat dit wél kon en dacht met ons mee hoe we dit konden realiseren en bij welke geldverstrekker dit geen probleem zou zijn. En het is nog gelukt ook! Binnen een vrij korte tijd hebben we alles rond gekregen en zijn we trotse eigenaar van ons eerste koophuis.

Verbeterpunten

Anne beveelt Hypotheek24.nl aan!

Lisa
Apeldoorn
*****
06-05-2022
Person profile
Lisa
Apeldoorn

Pluspunten
Wij hadden Rodin Last als onze hypotheek coach en met hem hadden we gelukkig een hele fijne communicatie waardoor het uiteindelijk allemaal goed gekomen is. We hadden een wat moeizamere start maar met de hulp van Rodin gingen we er uiteindelijk toch vlot doorheen! Bedankt hiervoor:)

Verbeterpunten

Lisa beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jan Peter
Driebergen
*****
03-05-2022
Person profile
Jan Peter
Driebergen

Pluspunten
Als je een nieuwe hypotheek nodig hebt, dan wil je zaken doen met iemand die alles snel kan vergelijken. Dat heb ik bij Hypotheek24 gevonden. 50 aanbieders op een rijtje met verschillende vormen en voorwaarden. In korte tijd alles gefilterd en uiteindelijk op de juiste oplossing terecht gekomen. Door de explosieve stijging van de rente was het belangrijk snel te acteren en dat is goed gelukt. In simpele instructies helpen ze je door alle stappen heen. Aanrader!

Verbeterpunten

Jan Peter beveelt Hypotheek24.nl aan!

Bouwe
Drachten
*****
02-05-2022
Person profile
Bouwe
Drachten

Pluspunten
Soepele afhandeling van hypotheek aanvraag Website kan wel beter qua info voorziening

Verbeterpunten

Bouwe beveelt Hypotheek24.nl aan!

Benjamin
Warmond
*****
11-04-2022
Person profile
Benjamin
Warmond

Pluspunten
Ondanks de lange aanloop en veel onzekerheden goed geholpen wanneer het nodig was.

Verbeterpunten

Benjamin beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jacky
Hoofddorp
*****
06-04-2022
Person profile
Jacky
Hoofddorp

Pluspunten
Het gehele contact is soepel verlopen, zonder enig probleem. Juiste advies gekregen en alles was binnen een maand rond.

Verbeterpunten

Jacky beveelt Hypotheek24.nl aan!

David
Havelte
*****
01-04-2022
Person profile
David
Havelte

Pluspunten
Wij wilden de overwaarde benutten op een wijze, dat dit financieel geen probleem is. Echter naderen wij de pensioenleeftijd en de hypotheekverstrekker van mijn vrouw als ZZP-ster, afvroeg hoe goed de inkomsten nu en voor haar pensioen zijn. Hierbij spelen divetse afwegingen mee, en Hypotheek24 (Daan H.) heeft zeer actief de hypotheekverstrekker benaderd, om zo goed mogelijk aan de gewenste overwaarde te komen. Continu werden wij per ommegaande ge-informeerd over de voortgang. Super dienstverlenenend en hij is aan te raden.

Verbeterpunten

David beveelt Hypotheek24.nl aan!

Bob
Baarlo
*****
31-03-2022
Person profile
Bob
Baarlo

Pluspunten
Wij willen graag onze woning verduurzamen en hebben daarvoor een stukje bouwdepot aangevraagd. Vanaf ons eerste gesprek is duidelijk wat we van elkaar kunnen verwachten. Mede door de proactieve houding was dit snel geregeld. Je kunt de status via je account inzien en compleet maken. wanneer we hierover vragen hadden, was een kort telefoontje voldoende om verder te kunnen. Kortom een aanrader.

Verbeterpunten

Bob beveelt Hypotheek24.nl aan!

Ben
Groningen
*****
31-03-2022
Person profile
Ben
Groningen

Pluspunten
Het regelen van onze hypotheek heb ik als een goede en prettige samenwerking ervaren met onze coach Rodin.

Verbeterpunten

Ben beveelt Hypotheek24.nl aan!

Safiera
Lelystad
*****
14-03-2022
Person profile
Safiera
Lelystad

Pluspunten
Enkele jaren geleden heb ik mijn eerste eigen hypotheek via Hypotheek24.nl aangevraagd en toen ik op zoek was naar opties om mijn hypotheek te verhogen heb ik heb weer benaderd. Direct tijdens het eerste gesprek kreeg ik duidelijk uitgelegd wat mijn opties waren en de opdracht was daarna snel gegeven. Wat vooral fijn is aan Hypotheek24.nl is dat ze ontzettend klantvriendelijk zijn en heel snel reageren. Geen vraag was teveel en dat is een hele geruststelling in het traject voor een hypotheekaanvraag. Ik zou bij een volgende aanvraag zeker weer gebruik maken van deze partij en raad Hypotheek24.nl ook zeker aan bij vrienden en familie.

Verbeterpunten

Safiera beveelt Hypotheek24.nl aan!