Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24

We zijn trots op de goede beoordelingen die we van onze 9.000+ blije klanten krijgen. We scoren gemiddeld een 9,1 ! Daar doen onze hypotheekadviseurs en coaches het voor. Het hypotheekadvies van nu! Lees hieronder verder.

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 9000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Sanne
Enschede
*****
09-03-2022
Person profile
Sanne
Enschede

Pluspunten
Inmiddels heb ik voor de derde keer een hypotheek via Hypotheek24 afgesloten en ik ben erg tevreden! Vooral de bereikbaarheid, vriendelijkheid en snelheid spelen hierin een grote rol. Dat je zelf online de status van je aanvraag kan zien is ook heel prettig!

Verbeterpunten

Sanne beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jennifer
Eygelshoven
*****
09-03-2022
Person profile
Jennifer
Eygelshoven

Pluspunten
Ik heb een goede beslissing gemaakt om voor Hypotheek24 te kiezen. Na pech met verschillende adviseurs toch voor deze onafhankelijk internet hypotheek adviseurs gekozen. Ben heel goed geholpen door Amber en Rodin! Het was zeker niet de makkelijkste hypotheek aanvraag, maar het is helemaal goed gekomen dank hun! Heel erg bedankt!

Verbeterpunten

Jennifer beveelt Hypotheek24.nl aan!

Arthur
's-Hertogenbosch
*****
08-03-2022
Person profile
Arthur
's-Hertogenbosch

Pluspunten
Ik ben prima geholpen, goede kennis bij medewerkers

Verbeterpunten
De doorlooptijd is veel langer dan waarmee geadverteerd wordt. De prijs is ook relatief hoog geworden, vergeleken met een aantal jaren geleden!

Arthur beveelt Hypotheek24.nl aan!

Rémi
Oss
*****
25-02-2022
Person profile
Rémi
Oss

Pluspunten
Ik had een relatief simpele situatie: ik wilde iets van mijn overwaarde opnemen en heb een goed pensioeninkomen. Risico voor adviseur en geldverstrekker minimaal. H24 accepteerde mijn keuze van geldverstrekker en maakte daar het beste van. In tegenstelling tot andere partijen die ik benaderd heb niet al te veel dure poespas en mitsen en maren. Prima!

Verbeterpunten

Rémi beveelt Hypotheek24.nl aan!

Carol
Borne
*****
25-02-2022
Person profile
Carol
Borne

Pluspunten
Alles digitaal, goede communicatie, snelle beoordeling van documenten. En dat tegen een goede prijs. Ik raad hypotheek24 bij iedereen aan.

Verbeterpunten

Carol beveelt Hypotheek24.nl aan!

Shannon
Enkhuizen
*****
24-02-2022
Person profile
Shannon
Enkhuizen

Pluspunten
Wij hebben voor de 2e keer een hypotheek afgesloten via hypotheek24. We zijn zeer tevreden over de hulp die wij hebben gekregen van Rodin en Daan. We hebben het juiste advies gehad op onze situatie. We zouden iedereen hypotheek24 aanraden.

Verbeterpunten

Shannon beveelt Hypotheek24.nl aan!

Tim
Enschede
*****
24-02-2022
Person profile
Tim
Enschede

Pluspunten
Hypotheek24 heeft mij prima geholpen met de verhoging van de hypotheek. Goede snelle service tegen een goede prijs. Ook nog een paar tips gehad mbt randzaken zoals de levensverzekering waar ik geen rekening mee had gehouden.

Verbeterpunten

Tim beveelt Hypotheek24.nl aan!

Dieko
Utrecht
*****
22-02-2022
Person profile
Dieko
Utrecht

Pluspunten
Via het bouwproject ben ik in contact gekomen met Hypotheek24.nl. Door een late toezegging voor een kavel in het nieuwbouwproject moesten we op korte termijn de hypotheek rondkrijgen om eventuele boete te voorkomen. Hypotheek24.nl heeft hier uitstekend bij geholpen door snel te schakelen en in korte termijn een adviesgesprek te houden. Het daaruit voortkomende advies en het in gang zetten van de hypotheek ging ook zeer vlot. Zowel de adviseur als de hypotheekcoach hebben kennis van zaken, denken mee met je persoonlijke situatie en zorgen voor een goede afhandeling. Al met al enorm tevreden en ik kan ze zeker aanraden!

Verbeterpunten

Dieko beveelt Hypotheek24.nl aan!

Amar
Valkenburg
*****
22-02-2022
Person profile
Amar
Valkenburg

Pluspunten
Goed en helder advies, meedenkend wat passend was in onze situatie. Altijd snel met reageren . Prettig in contact en zeer deskundig.

Verbeterpunten

Amar beveelt Hypotheek24.nl aan!

Maria
Heerlen
*****
18-02-2022
Person profile
Maria
Heerlen

Pluspunten
Ik heb al 2 keer mijn hypotheek geregeld bij Hypotheek24. Altijd duidelijk en makkelijk alles te regelen via hun website. Er is altijd iemand bereikbaar. Vragen worden snel beantwoord. Ze zijn echt voor de klant en nemen de tijd. Zelfs houden ze je proactief op de hoogte van de status van je aanvraag en duur goedkeuring bij de hypotheek verstrekker.

Verbeterpunten

Maria beveelt Hypotheek24.nl aan!