Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 8.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 8000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Mark
Peize
*****
17-06-2020
Person profile
Mark
Peize

Pluspunten
Persoonlijke aandacht via een online platform. Dat is wat Hypotheek24 voor elkaar heeft gekregen. Als je hypotheekproducten leuk en begrijpelijk vindt, zelf ook de kennis hebt om verstandig financiële lange termijn besluiten te nemen, waarom zou je dan nog een ouderwetse hypotheekadviseur inschakelen? Hypotheek24 is substantieel goedkoper en stukken sneller qua reactie- en doorlooptijd. Daarnaast is er echt wel tijd en aandacht om een vraag aan ze te stellen als je iets verduidelijkt wilt hebben. Ik ben zeer te spreken over Hypotheek24 en kan het u aanraden mits u aan bovenstaand voldoet. Persoonlijke noot: John P, je bent een topper. Dank je wel

Verbeterpunten

Mark beveelt Hypotheek24.nl aan!

Harrie
Weert
*****
17-06-2020
Person profile
Harrie
Weert

Pluspunten
Adviezen heel deskundig en snelle afhandeling

Verbeterpunten

Harrie beveelt Hypotheek24.nl aan!

Sjors
*****
16-06-2020
Person profile
Sjors
-

Pluspunten
De mensen van Hypotheek24 waren erg behulpvaardig. Alles werd duidelijk uitgelegd en het volgsysteem op de website geeft duidelijk de status weer. Zeer goede ervaringen mee, zou deze site zeker weer gebruiken!

Verbeterpunten

Sjors beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jacqueline
Leiderdorp
*****
16-06-2020
Person profile
Jacqueline
Leiderdorp

Pluspunten
Snelle communicatie. Fijn dat je 1 aanspreekpunt hebt. Duidelijk welke documenten er nodig zijn. Proces verliep soepel.

Verbeterpunten

Jacqueline beveelt Hypotheek24.nl aan!

Matthijs
Amsterdam
*****
16-06-2020
Person profile
Matthijs
Amsterdam

Pluspunten
Snelle service, duidelijke portal en goed bereikbaar!

Verbeterpunten

Matthijs beveelt Hypotheek24.nl aan!

Daphne
Rotterdam
*****
16-06-2020
Person profile
Daphne
Rotterdam

Pluspunten
Als starters (waarvan een van ons ZZP'er) zijn we goed geholpen door hypotheek 24, het was een prettige samenwerking met een eerste eigen huis als eindresultaat. Als ik dan toch een verbeterpuntje zou moeten noemen is dat de opbouw van de 'documentenflow' op de website. Op de werkwijze en adviezen niets aan te merken! Bedankt!

Verbeterpunten

Daphne beveelt Hypotheek24.nl aan!

Bas
Haarlem
*****
16-06-2020
Person profile
Bas
Haarlem

Pluspunten
Alles werkt snel en duidelijk Via het online platform. Status is goed te volgen, instructies zijn duidelijk.

Verbeterpunten

Bas beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jbk
Amstelveen
*****
16-06-2020
Person profile
Jbk
Amstelveen

Pluspunten
Hypotheek24 werkt goed als je digitaal goed onderlegd bent. Je moet namelijk veel kunnen uploaden en het maakt het makkelijker als je hier handig in bent. Hypotheek24 reageert snel, wat altijd prettig is.

Verbeterpunten

Jbk beveelt Hypotheek24.nl aan!

Stephan
Winssen
*****
16-06-2020
Person profile
Stephan
Winssen

Pluspunten
Goed en direct contact met je contactpersoon. Stukken worden snel beoordeeld. Ben tevreden over het hele traject.

Verbeterpunten

Stephan beveelt Hypotheek24.nl aan!

Xander
Hoofddorp
*****
16-06-2020
Person profile
Xander
Hoofddorp

Pluspunten
Goed bereikbaar, prettig contact en komt belofte na.

Verbeterpunten

Xander beveelt Hypotheek24.nl aan!