Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24

We zijn trots op de goede beoordelingen die we van onze 9.000+ blije klanten krijgen. We scoren gemiddeld een 9,1 ! Daar doen onze hypotheekadviseurs en coaches het voor. Het hypotheekadvies van nu! Lees hieronder verder.

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 9000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Damien
Utrecht
*****
24-10-2020
Person profile
Damien
Utrecht

Pluspunten
Bij hypotheek24 nu twee keer een hypotheek afgesloten. Ben tevreden over de service en betaalbaarheid. Ook de kennis is prima en je word goed geholpen.

Verbeterpunten

Damien beveelt Hypotheek24.nl aan!

Sanne
Bussum
*****
19-10-2020
Person profile
Sanne
Bussum

Pluspunten
Groot pluspunt is ruime bereikbaarheid telefonisch en via chat. Ik kon goed terecht met mijn vragen. Ook is iedereen erg vriendelijk.

Verbeterpunten
Onze aanvraag heeft 1,5 week stil gelegen doordat er nog een document ontbrak waar wij géén terugkoppeling over kregen. Hier moesten we zelf achter komen door navraag te doen. Vervolgens was er van alles mis met de documenten wat dan eigenlijk toch niet mis was of voorkomen had kunnen worden doordat de doc verlopen waren. Uiteindelijk via de geldverstrekker een bevestiging gekregen op de aanvraag en van hypotheek24 niets meer gehoord. Jammer. Ook de website wordt onduidelijk in een later stadium van je aanvraag. De status en acties zijn onduidelijk.

Lars in 't Veld
Rotterdam
*****
18-10-2020
Person profile
Lars in 't Veld
Rotterdam

Pluspunten
Wederom een prettige ervaring, dit keer bij de aankoop van een nieuwe woning; no nonsense, duidelijk en to the point. Precies wat je wilt bij het regelen van de financiering: niet al te veel poespas, klinkklare adviezen; meedenken waar nodig, ruimte laten waar gewenst. En - ook niet onbelangrijk - helpen het proces te versnellen waar dat moet en waar dat kan, gelet op de in de koopovereenkomst gestelde voorwaarden. Wij hopen dat het nog even duurt (en dat we binnenkort niet weer zullen verhuizen ;-)), maar dan komen we zeker weer bij H24 uit!!

Verbeterpunten

Lars in 't Veld beveelt Hypotheek24.nl aan!

Niek
Lunteren
*****
06-10-2020
Person profile
Niek
Lunteren

Pluspunten

Verbeterpunten
- adviesrapport met diverse slordigheden; - ORV advies dat compleet verkeerd was; - belangrijk punt in de eigendomsconstructie gemist met alle gevolgen van dien; - communicatie ondermaats, meerdere malen zelf contact op moeten nemen om naar de voortgang te vragen; - op het moment dat er iets enorm belangrijkst te melden was werd dit met een Whatsappje gedaan in plaats van een telefoontje; - terugbelafspraken worden niet nagekomen; - klantportal was een zooitje. Belangrijkste punt was nog wel dat nadat de hypotheek rond was en we bovenstaande punten nogmaals onder de aandacht gebracht hadden de reactie kort samen gevat was: 'Maar de hypotheekaanvraag is toch goedgekomen?' Dan heb je het dus echt niet begrepen.

Hidde
Wijchen
*****
25-09-2020
Person profile
Hidde
Wijchen

Pluspunten
Het contact via de chatfunctie en whats app werkt erg fijn en efficiënt. Mede hierdoor is de aanvraag prima behandeld. Dit was mijn 2e hypotheek via Hypotheek24: beiden met goede ervaringen.

Verbeterpunten

Hidde beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jerson
Amsterdam
*****
21-09-2020
Person profile
Jerson
Amsterdam

Pluspunten
Vriendelijke mensen met kennis en kunde!

Verbeterpunten

Jerson beveelt Hypotheek24.nl aan!

Boris
Purmerend
*****
15-09-2020
Person profile
Boris
Purmerend

Pluspunten
Zeer kundige medewerkers die goed meedenken en uitstekend advies geven. Daarnaast een hele snelle doorlooptijd.

Verbeterpunten

Boris beveelt Hypotheek24.nl aan!

Natalia
Spijkenisse
*****
13-09-2020
Person profile
Natalia
Spijkenisse

Pluspunten

Verbeterpunten

Natalia beveelt Hypotheek24.nl aan!

Moniek
Nijmegen
*****
11-09-2020
Person profile
Moniek
Nijmegen

Pluspunten
Ik ben erg tevreden over Hypotheek24. Mijn adviseur stond altijd voor mij klaar en heeft mij stap voor stap door het proces geholpen. Dit was erg prettig! Het advies was professioneel en goed afgestemd op mijn persoonlijke wensen.

Verbeterpunten

Moniek beveelt Hypotheek24.nl aan!

Wim
Hoofddorp
*****
11-09-2020
Person profile
Wim
Hoofddorp

Pluspunten
De hulp die we van Hypotheek24 kregen bij het bepalen van de juiste hypotheek voor onze situatie, was uitstekend! Door het adviesgesprek en -rapport kwamen we uit op de meest geschikte hypotheek voor ons nieuwe huis. Het proces daarna van documenten aanleveren, hypotheek aanvraag, controle etc. was zeer professioneel en gedegen. We konden de voortgang zelf ook goed in de gaten houden via de website en app op de smartphone. Vragen van onze kant werden steeds snel en uitvoerig beantwoord. Kortom, een heel goede financiele dienstverlener op moderne manier uitgevoerd en tegen lage kosten.

Verbeterpunten

Wim beveelt Hypotheek24.nl aan!