Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24

We zijn trots op de goede beoordelingen die we van onze 9.000+ blije klanten krijgen. We scoren gemiddeld een 9,1 ! Daar doen onze hypotheekadviseurs en coaches het voor. Het hypotheekadvies van nu! Lees hieronder verder.

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 9000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Sophie
Rotterdam
*****
29-12-2020
Person profile
Sophie
Rotterdam

Pluspunten
Ik ben prima geholpen door Hypotheek24 voor het afsluiten van mijn eerste hypotheek. Adviseur is goed bereikbaar en het online dashboard werk makkelijk en eenvoudig.

Verbeterpunten

Sophie beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jean-Luc
Rotterdam
*****
15-12-2020
Person profile
Jean-Luc
Rotterdam

Pluspunten
Een vriend had eerder al goede ervaringen, daarom hebben we hypotheek24 ook gebruikt. De tool is handig, geeft veel informatie en is daardoor laagdrempelig. Voor de zekerheid hebben we nog extra advies ingewonnen bij een adviseur, maar zonder kan ook omdat de informatie die ze aanbieden informatie goed is.

Verbeterpunten

Jean-Luc beveelt Hypotheek24.nl aan!

YB Feijnenbuik
Zoetermeer
*****
14-12-2020
Person profile
YB Feijnenbuik
Zoetermeer

Pluspunten
Heel snel en deskundig geholpen door Hypotheek24. Contact ging vlug doordat je kan appen en snel antwoord krijgt via de mail. Daarnaast goedkoper in vergelijking met andere shops waar je eventueel langs kan gaan.

Verbeterpunten

YB Feijnenbuik beveelt Hypotheek24.nl aan!

Shannon
Enkhuizen
*****
09-12-2020
Person profile
Shannon
Enkhuizen

Pluspunten
Binnen een maand is onze hypotheek geregeld. We konden met alle vragen terecht en werden goed begeleid bij het verzamelen van de juiste papieren. We zijn met een goed gevoel door de procedure heen gegaan.

Verbeterpunten

Shannon beveelt Hypotheek24.nl aan!

Walter
IJsselstein
*****
03-12-2020
Person profile
Walter
IJsselstein

Pluspunten
Voor ons een goede ervaring geweest en kunnen Hypotheek24 ook aan raden

Verbeterpunten

Walter beveelt Hypotheek24.nl aan!

Rochen
Almere
*****
27-11-2020
Person profile
Rochen
Almere

Pluspunten
Process is zeer overzichtelijk. Contact en kennis adviseurs is zeer goed - beter als van adviseurs bij hypotheekshops. Communicatie kan ook elke dag en elk moment. Ook dat is weleens anders met de tradionele adviseurs.

Verbeterpunten

Rochen beveelt Hypotheek24.nl aan!

Alex
Den Haag
*****
20-11-2020
Person profile
Alex
Den Haag

Pluspunten
Eergisteren kreeg ik het heuglijke bericht van de Bank dat mijn hypotheek aanvraag is goedgekeurd. Voor de aanvraag moest ik veel informatie leveren. Gelukkig werd ik bijgestaan door bemiddelaar Hypotheek24, die mij in het voortraject, tijdens en erna krachtig heeft ondersteund. Hun inspanningen waren voor mij bemoedigend. Hun professionele maar ook morele bijstand beveel ik iedereen aan. Mijn dank aan hen is groot.

Verbeterpunten

Alex beveelt Hypotheek24.nl aan!

S
Bergen op Zoom
*****
17-11-2020
Person profile
S
Bergen op Zoom

Pluspunten
Hypotheek24 heeft ons ontzettend goed geholpen. Binnen een paar dagen hadden we een eerste gesprek wat al snel resulteerde in een adviesgesprek. Wij hadden nogal haast met het regelen van de hypotheek en dit is gelukt door Hypotheek24. Doordat ze korte lijnen hebben met jou via o.a. Whatsapp en mail kan je snel terecht voor vragen. Alles gaat online wat het proces alleen maar makkelijker maakt. Ook kijken ze terecht met een kritisch oog naar de aangeleverde documenten zodat er geen vertraging komt met het proces.

Verbeterpunten

S beveelt Hypotheek24.nl aan!

Saskia
Ridderkerk
*****
16-11-2020
Person profile
Saskia
Ridderkerk

Pluspunten
Vanaf orientatie tot afsluiten en super prettige ervaring met Hypotheek24. Hele prettige en duidelijke website. De wijze vanaf aanvraag tot afsluiten van de hypotheek verliep soepel. Er is een duidelijk stappenplan. Ze zijn op ruime tijden bereikbaar en ook de coach die je krijgt toegewezen is goed bereikbaar. Heel fijn om een vast aanspreekpunt te hebben binnen hypotheek24. Qua prijs zijn ze laag genoeg voor het online afsluiten. Wel iets duurder voor een zzp'er maar goed dat hebben we er wel voor over gehad.

Verbeterpunten

Saskia beveelt Hypotheek24.nl aan!

Richard
Alkmaar
*****
11-11-2020
Person profile
Richard
Alkmaar

Pluspunten

Verbeterpunten
Hypotheek24 heeft aan onze verwachtingen voldaan, door snel en eenvoudig een hypotheek voor ons te regelen. Het online dashboard werkt zeer goed en maakt het eenvoudig om bestanden up te loaden en de voortgang ervan te zien. Daarnaast goed contact via email en telefoon met de Hypotheekadviseur.

Richard beveelt Hypotheek24.nl aan!