Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 7.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Yasmin
Hellevoetsluis
*****
15-03-2019
Person profile
Yasmin
Hellevoetsluis

Pluspunten
Goed en snel geholpen. Fijn systeem online en vriendelijk personeel.

Verbeterpunten
Één aanspreekpunt (alleen met de coach contact). Dan weet je allebei wat er speelt en loopt er niks langs elkaar heen.

Yasmin beveelt Hypotheek24.nl aan!

Shah
Almere
*****
28-02-2019
Person profile
Shah
Almere

Pluspunten
Goed geoliede machine. Binnen kortse tijd hebben wij een advies en een geweldig aanbod.
Hypotheek24.nl staat voor je klaar voor al je vragen. Bijan iedere dag tot 21 uur bereikbaar.

Shah beveelt Hypotheek24.nl aan!

Michael
Utrecht
*****
26-02-2019
Person profile
Michael
Utrecht

Michael beveelt Hypotheek24.nl aan!

Pim
Wijchen
*****
21-02-2019
Person profile
Pim
Wijchen

Pluspunten
Goede prijs
Snelle reactie
Duidelijke communicatie

Pim beveelt Hypotheek24.nl aan!

Maxime
*****
20-02-2019
Person profile
Maxime
-

Pluspunten
Uitstekende ervaring met Hypotheek24!

Op vrijdagmiddag ons eerste adviesgesprek met Daan. Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen en heeft actief meegedacht in ons belang.

Op internet kom je mooie slogans tegen zoals ''hypotheek binnen een week''. Ik dacht altijd dat dit mooie verkooppraatjes waren, maar bij Hypotheek24 is dit mogelijk! Binnen een week was mijn hypotheekaanvraag rond en heb ik de offerte getekend! Chapeau!

Na het adviesgesprek is ons dossier overgedragen aan hypotheekcoach Kim. Zij heeft ons keurig op de hoogte gehouden met statusupdates van ons dossier. Op vragen tussendoor heeft zij snel gereageerd (o.a. via de app).

Ook een compliment voor Maria en haar collega's van de klantenservice, die altijd snel en vriendelijk antwoord geven op kleine vragen.

Al met al beveel ik Hypotheek24 absoluut aan bij het afsluiten van een hypotheek. Ik kom in de toekomst zeker weer terug.

Verbeterpunten
Het online dossier cq. persoonlijke omgeving is niet altijd even duidelijk.

Maxime beveelt Hypotheek24.nl aan!

Klant
Harlingen
*****
20-02-2019
Person profile
Klant
Harlingen

Pluspunten
snel , vriendelijk, duidelijk, niet te duur

Verbeterpunten
vragen vaak om hetzelfde bestand weer te uploaden wat een stap eerder dan ook al moest.

Klant beveelt Hypotheek24.nl aan!

Klant
Zwolle
*****
15-02-2019
Person profile
Klant
Zwolle

Verbeterpunten
betere foutafhandeling bij uploaden bestanden

Klant beveelt Hypotheek24.nl aan!

Frits
Dongen
*****
11-02-2019
Person profile
Frits
Dongen

Frits beveelt Hypotheek24.nl aan!

Batman
Utrecht
*****
09-02-2019
Person profile
Batman
Utrecht

Pluspunten
Mijn ervaring met Hypotheek24 is uitstekend.
Door Hypotheek24 had ik een hypotheek geregeld binnen 2 dagen, een recordje!

Ik had mijn hypotheekadvies gesprek op donderdagavond. De vrijdagochtend heeft mijn adviseur de aanvraag ingediend en maandag kreeg ik de hypotheekofferte van de ING!

Ik twijfelde eerst aan om alleen aanvraag te nemen, dus geen advies gesprek. Maar die 300 euro is het dubbel en dwars waard.

Ik kreeg kundig advies van Daan Holterman. Het viel mij op dat hij ook veel kennis had van aanverwante onderwerpen, zoals op fiscaal gebied. Heel fijn! Ook was Daan helder in zijn communicatie. Complexe materie legde hij op een 'Jip-en-Janneke' manier uit. Sympathieke en zeer kundige adviseur!

Vervolgens werd het traject verder begeleid door coach Kim Veraar. Zij was zo aardig om na te gaan of er sprake was van een 'recordje'!

Ik heb gekozen voor advies en begeleiding. Dus het pakketje van 950 euro in totaal.

De online-rekentool van Hypotheek24 is handig gemaakt. Het gaf mij structuur, overzicht en daardoor was alles behapbaar.

Het initiële contact was om eerst wegwijs te raken met Hypotheek24. Damian was erg behulpzaam om de procedures door te lichten. Hierdoor kreeg ik vertrouwen in de diensten van Hypotheek24.

Damian, Kim en Daan! Bedankt, superblij met de service!

Verbeterpunten
Een User Interface glitch, maar dat zal denk ik wel snel verholpen worden.

Batman beveelt Hypotheek24.nl aan!

Benjamin
Rotterdam
*****
08-02-2019
Person profile
Benjamin
Rotterdam

Pluspunten
Goede communicatie, proactief en zeer goede hulp indien nodig. Meer dan tevreden over het hele proces, stukker goedkoper dan de makelaar op de hoek met een betere service

Verbeterpunten
Mobiele lay out soms niet navigatie vriendelijk.

Benjamin beveelt Hypotheek24.nl aan!