Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24

We zijn trots op de goede beoordelingen die we van onze 10.000+ blije klanten krijgen. We scoren gemiddeld een 9,4 ! Daar doen onze hypotheekadviseurs en coaches het voor. Het hypotheekadvies van nu! Lees hieronder verder.

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 10000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,4 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Joop
Grou
*****
09-01-2022
Person profile
Joop
Grou

Pluspunten
Ook tijdens het proces kun je inloggen op de side in je eigen dossier . Zo weet je precies hoe de stand van zaken is. Ook de benodigde gegevens uploaden gaat gemakkelijk. Binnen een zeer korte periode alles geregeld tot aan de notaris toe ! Zeer tevreden over Hypotheek 24.

Verbeterpunten

Joop beveelt Hypotheek24.nl aan!

Davey
Steenwijk
*****
06-01-2022
Person profile
Davey
Steenwijk

Pluspunten
Wij zijn in ons proces uitstekend geholpen door onze Hypotheekcoach. Het hele proces verliep erg soepel. Wij zijn erg blij met de service van Hypotheek24!

Verbeterpunten

Davey beveelt Hypotheek24.nl aan!

Axel
Oosthuizen
*****
04-01-2022
Person profile
Axel
Oosthuizen

Pluspunten
Na (meer dan) 30 jaar weer een huis kopen is een mooie uitdaging. Met het team van Hypotheek24 verliep het proces rond de financiering soepel en duidelijk. Snelle reactie op de ingeleverde documenten, goede bereikbaarheid en sympathieke medewerkers. Resulterend in een goed renteaanbod, afgestemd op onze wensen.

Verbeterpunten

Axel beveelt Hypotheek24.nl aan!

C
Alkmaar
*****
29-12-2021
Person profile
C
Alkmaar

Pluspunten
De informatie op de website is in begrijpelijke taal geschreven. De bereikbaarheid is goed. Via chat, per telefoon en via het digitaal dossier krijg je antwoord op je vraag of feedback. Feedback bijvoorbeeld als een document niet volledig is. En 's avonds is hypotheek24 ook goed bereikbaar. Terugbelverzoeken worden volgens afspraak nagekomen. Medewerkers staan je vriendelijk te woord en houden je op de hoogte van de stand van zaken. Voor algemene vragen of vragen die minder specialistisch zijn worden vriendelijk en duidelijk beantwoord door andere medewerkers. Je hebt één persoon voor de iets lastigere inhoudelijke vragen. De naam met foto staat in je persoonlijk dossier. Dat maakt het contact toch persoonlijk ondanks dat de communicatie op afstand is. Het digitaal dossier is overzichtelijk, puntsgewijs. Als een onderdeel van de hypotheekaanvraag is afgehandeld dan staat er een vinkje achter. De aanvraag is snel verlopen. Nadat alle relevante gegevens zijn aangeleverd, had ik binnen 3 weken definitieve hypotheekofferte en na ondertekening hiervan direct de goedkeuring voor de financiering van de aankoop van de woning. Geen onnodig ingewikkeld gedoe. Duidelijk, informatief, snel, klantgericht én zeer goed bereikbaar!

Verbeterpunten

C beveelt Hypotheek24.nl aan!

Ron
Lisserbroek
*****
20-12-2021
Person profile
Ron
Lisserbroek

Pluspunten
Ik heb prettige ervaringen met het personeel van hypotheek24. Bij vragen telkens snelle en vriendelijke antwoorden en uitleg.

Verbeterpunten

Ron beveelt Hypotheek24.nl aan!

Cor
Kootstertille
*****
14-12-2021
Person profile
Cor
Kootstertille

Pluspunten
Snelle afhandeling en prima mensen met verstand van zaken. Goed advies

Verbeterpunten

Cor beveelt Hypotheek24.nl aan!

Joel
Hendrik-Ido-Ambacht
*****
14-12-2021
Person profile
Joel
Hendrik-Ido-Ambacht

Pluspunten
Rodin heeft het traject prima begeleid en denk ook goed mee!

Verbeterpunten

Joel beveelt Hypotheek24.nl aan!

Renate
Den Haag
*****
06-12-2021
Person profile
Renate
Den Haag

Pluspunten
Wij hebben nu al meerdere keren zaken gedaan met Hypotheek24 en in voorkomend geval blijven we dat doen. Ze zijn transparant, snel, duidelijk, vriendelijk en ze leveren uitstekende kwaliteit. Wat je bij hun zelf moet doen zou je bij iedere hypotheekverstrekker toch ook zelf moeten aanleveren, dus dat doen wij net zo lief zelf in ruil voor een veel lagere prijs en dezelfde kwaliteit. Ze hielpen ons zelfs bij een vraag buiten onze aanvraag om, dat is nog eens service!!

Verbeterpunten

Petronelle
Amstelveen
*****
05-12-2021
Person profile
Petronelle
Amstelveen

Pluspunten
Prima, maar dat wist ik al van de aanvraag van de vorige huis.

Verbeterpunten

Petronelle beveelt Hypotheek24.nl aan!

Astrid
Utrecht
*****
02-12-2021
Person profile
Astrid
Utrecht

Pluspunten
De hypotheek moest binnen hele korte tijd geregeld worden. Via Hypotheek24 is dit gelukt! Mede door hun bereikbaarheid en het snelle schakelen met elkaar.

Verbeterpunten

Astrid beveelt Hypotheek24.nl aan!