Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Nu geopend (tot 21:00)

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 7.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Ruud
Apeldoorn
*****
28-04-2019
Person profile
Ruud
Apeldoorn

Pluspunten
Alles, fijne ervaring!

Verbeterpunten
De online omgeving is zeker niet slecht. Wel een punt van aandacht waar ik zelf tegenaan gelopen ben: indien je start met een aanvraag bij een bepaalde hypotheekverstrekker en je vervolgens een andere hypotheekverstrekker kiest ben je al je geuploade documenten kwijt. Dit zal je opnieuw moeten doen.

Ruud beveelt Hypotheek24.nl aan!

Gary
Hoogeveen
*****
25-04-2019
Person profile
Gary
Hoogeveen

Pluspunten
zit goed en professioneel in elkaar vriendelijk personeel en een hele redelijke prijs.

Verbeterpunten
jullie zouden een koffiebon kunnen opsturen...

Gary beveelt Hypotheek24.nl aan!

Hanan
Nieuwegein
*****
23-04-2019
Person profile
Hanan
Nieuwegein

Pluspunten
Altijd super vriendelijk te woord gestaan en alles ging super vlot.
Na een week was het rond

Verbeterpunten
Eerst onderling bespreken wat er nog aangeleverd moet worden voor er verschillende dingen naar de klant worden gecommuniceerd

Hanan beveelt Hypotheek24.nl aan!

Keimpe
Heerenveen
*****
21-04-2019
Person profile
Keimpe
Heerenveen

Pluspunten
Hele positieve ervaring, goed bereikbaar, duidelijke online omgeving en een geschikte prijs.

Keimpe beveelt Hypotheek24.nl aan!

Stef
Nederweert-Eind
*****
17-04-2019
Person profile
Stef
Nederweert-Eind

Pluspunten
Zeer goede service afkomstig van het personeel en alles werd snel verwerkt. Daarnaast kun je alles zelf uploaden en vinden op de internetpagina wat goed en snel werkt.

Goede prijs/kwaliteitsverhouding!

Verbeterpunten
Ik liep zelf soms vast op de internetsite omdat je bepaalde documenten op verschillende locaties moet vinden. Daarnaast zijn er eigenlijk 2 omgevingen waarin je kunt uploaden/moet werken wat soms verwarring geeft.

Stef beveelt Hypotheek24.nl aan!

Edwin
kortenhoef
*****
15-04-2019
Person profile
Edwin
kortenhoef

Verbeterpunten
Informatie die links in het venster staat m.b.t. hypotheek en netto maandlast is verwarrend met de werkelijkheid van de aanvraag.

Edwin beveelt Hypotheek24.nl aan!

Pieter
Amsterdam
*****
12-04-2019
Person profile
Pieter
Amsterdam

Pluspunten
Gewoon super goede value for money

Verbeterpunten
Online omgeving verwarrend maar ze helpen je er heel goed doorheen. Dus goed te overkomen!

Pieter beveelt Hypotheek24.nl aan!

Huriah
Eindhoven
*****
07-04-2019
Person profile
Huriah
Eindhoven

Pluspunten
Denken goed mee! Helpen je heel goed! Het hele team is behulpzaam. Zowel telefonisch als via de app snel bereikbaar.

Huriah beveelt Hypotheek24.nl aan!

Bram
Abcoude
*****
03-04-2019
Person profile
Bram
Abcoude

Pluspunten
Zeer goed bereikbaar via de chat

Bram beveelt Hypotheek24.nl aan!

Klaas
Bergen
*****
26-03-2019
Person profile
Klaas
Bergen

Pluspunten
Snelle en duidelijk afhandeling en goede bereikbaarheid.
En een ruime keuze uit geldverstrekkers

Verbeterpunten
Soms vraagt men documenten die niet nodig zin.

Klaas beveelt Hypotheek24.nl aan!