Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 7.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Karel
Groningen
*****
14-07-2019
Person profile
Karel
Groningen

Pluspunten
Goede klantenservice en geen vertragingen

Verbeterpunten

Karel beveelt Hypotheek24.nl aan!

Reini
Utrecht
*****
10-07-2019
Person profile
Reini
Utrecht

Pluspunten
Voor het afsluiten van een hypotheek voor onze eerste koopwoning hebben we gekozen om gebruik te maken van Hypotheek24. Ze hebben ons een mooi renteaanbod kunnen doen, en hebben ons fantastisch begeleid tijdens het proces! Onze persoonlijke hypotheekcoach heeft steeds snel gereageerd op ingestuurde documenten, waardoor we binnen 8 dagen onze hypotheek rond hadden! Super vriendelijk personeel en een efficiënte manier van werken; een absolute aanrader!

Verbeterpunten

Reini beveelt Hypotheek24.nl aan!

J en E
Rotterdam
*****
04-07-2019
Person profile
J en E
Rotterdam

Pluspunten
We zijn ontzettend goed geholpen door hypotheek24.nl.
Ze zijn goed bereikbaar en gaven snel antwoord op onze vragen.

Het enige wat we niet zo prettig vonden werken was de online omgeving om snel naar onze documenten te gaan. We moesten iedere keer alle stappen weer doorlopen.

Voor de rest erg tevreden over en zouden we het zo weer doen. Dit was tevens al onze tweede keer via hypotheek24.nl

Verbeterpunten

J en E beveelt Hypotheek24.nl aan!

Cees
Amsterdam
*****
28-06-2019
Person profile
Cees
Amsterdam

Pluspunten
Hypotheek 24 is niet alleen goedkoop, maar ook zeer deskundig en behulpzaam en heel snel.

Verbeterpunten

Cees beveelt Hypotheek24.nl aan!

Nicole
Wageningen
*****
27-06-2019
Person profile
Nicole
Wageningen

Pluspunten
quick respons, good accessibility, good knowledge and helpfull advise

Verbeterpunten

Nicole beveelt Hypotheek24.nl aan!

Sam
Gouda
*****
22-06-2019
Person profile
Sam
Gouda

Pluspunten
Het mooie is dat je via Whatsapp even snel iets kan vragen en gelijk antwoord krijgt. Dit werkt snel en voelt dat ze echt betrokken zijn met je aanvraag en niet zoals ouderwets hypotheek kantoren hoofdprijs vragen.

Prijs kwaliteit is echt super goed. Kosten zijn laag en die heb je zeker weer nodig bij andere kosten die je maakt.
Taxatie ook uitgevoerd vanuit Hypotheek24 lekker makkelijk.
Bankgarantie ook via hypotheek24 uitgevoerd ze hebben dus een totaal pakket keuze is vrij maar voor de goed hulp gun je ook zo goed bedrijf.

Verbeterpunten

Sam beveelt Hypotheek24.nl aan!

Gerrit
Ermelo
*****
18-06-2019
Person profile
Gerrit
Ermelo

Pluspunten
Uitstekende dienstverlening Dior Daan Holterman en zijn collega’s. Wat n geweldige kennis en ervaring en service voor zo weinig geld! Fantastisch!!!!

Verbeterpunten

Gerrit beveelt Hypotheek24.nl aan!

M
's-Hertogenbosch
*****
18-06-2019
Person profile
M
's-Hertogenbosch

Pluspunten
Goede mix tussen online dienstverlening in combinatie met advies/service via de telefoon!

Adviesrapport wel erg uitgebreid! Veel herhaling.

Adviseur goede kennis van zaken voor een oversluit casus. Ook vriendelijk en erg geduldig. Doorlooptijd offerte Argenta heel kort (en fijn)

Verbeterpunten

M beveelt Hypotheek24.nl aan!

Marcel
Utrecht
*****
18-06-2019
Person profile
Marcel
Utrecht

Pluspunten
Een makkelijk te volgen stappenplan met heldere uitleg.
In kort tijdsbestek alles prima geregeld.

Verbeterpunten

Marcel beveelt Hypotheek24.nl aan!

Bianca
Zeist
*****
18-06-2019
Person profile
Bianca
Zeist

Pluspunten
Vanaf dag 1 vriendelijk geholpen. Je denkt dat je alles zelf moet regelen maar niets is minder waar. Na een eerste telefonisch contact toch besloten om met advies door te gaan. Wij zijn zeer goed geholpen door fijne mensen. Het fijne is dat je elke stap mee kunt kijken en precies weet hoe het ervoor staat.

Verbeterpunten

Bianca beveelt Hypotheek24.nl aan!