Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Nu geopend (tot 21:00)

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 8.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 8000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Jerson
Amsterdam
*****
21-09-2020
Person profile
Jerson
Amsterdam

Pluspunten
Vriendelijke mensen met kennis en kunde!

Verbeterpunten

Jerson beveelt Hypotheek24.nl aan!

Boris
Purmerend
*****
15-09-2020
Person profile
Boris
Purmerend

Pluspunten
Zeer kundige medewerkers die goed meedenken en uitstekend advies geven. Daarnaast een hele snelle doorlooptijd.

Verbeterpunten

Boris beveelt Hypotheek24.nl aan!

Natalia
Spijkenisse
*****
13-09-2020
Person profile
Natalia
Spijkenisse

Pluspunten

Verbeterpunten

Natalia beveelt Hypotheek24.nl aan!

Moniek
Nijmegen
*****
11-09-2020
Person profile
Moniek
Nijmegen

Pluspunten
Ik ben erg tevreden over Hypotheek24. Mijn adviseur stond altijd voor mij klaar en heeft mij stap voor stap door het proces geholpen. Dit was erg prettig! Het advies was professioneel en goed afgestemd op mijn persoonlijke wensen.

Verbeterpunten

Moniek beveelt Hypotheek24.nl aan!

Wim
Hoofddorp
*****
11-09-2020
Person profile
Wim
Hoofddorp

Pluspunten
De hulp die we van Hypotheek24 kregen bij het bepalen van de juiste hypotheek voor onze situatie, was uitstekend! Door het adviesgesprek en -rapport kwamen we uit op de meest geschikte hypotheek voor ons nieuwe huis. Het proces daarna van documenten aanleveren, hypotheek aanvraag, controle etc. was zeer professioneel en gedegen. We konden de voortgang zelf ook goed in de gaten houden via de website en app op de smartphone. Vragen van onze kant werden steeds snel en uitvoerig beantwoord. Kortom, een heel goede financiele dienstverlener op moderne manier uitgevoerd en tegen lage kosten.

Verbeterpunten

Wim beveelt Hypotheek24.nl aan!

Bjorn
Heeswijk
*****
06-09-2020
Person profile
Bjorn
Heeswijk

Pluspunten
Stap voor stap loop je door het proces heen, er wordt duidelijk omschreven welke gegevens van je gevraagd worden. Documenten uploaden gaat heel gemakkelijk. Vriendelijke medewerkers en direct reactie indien je hulp nodig hebt!

Verbeterpunten

Bjorn beveelt Hypotheek24.nl aan!

Rick
Rotterdam
*****
06-09-2020
Person profile
Rick
Rotterdam

Pluspunten

Verbeterpunten
Mijn eerste hypotheek verliep erg goed. De aanvraag voor mijn bouwdepot ca. 4jaar later verliep minder . Juist omdat ik verwacht dat alles ''eenvoudig'' zelf te regelen is met een duidelijk format (dat laatste is er zeker) verwacht ik wel meer van de medewerkers. Zeker gezien de aanzienlijke prijsverhoging die is doorgevoerd in de tussentijd.

Peter
Bussum
*****
05-09-2020
Person profile
Peter
Bussum

Pluspunten
Mijn hypotheek verhoogd en dat ging met de hulp en advies op afstand dankzij Daan Holterman & Kim Veraar zeer vlot. Kleine obstakels en problemen werden goed opgepakt en ik werd goed op de hoogte gehouden van het proces en kan inmiddels starten met het uitvoeren van mijn verbouwingsplannen. Ik raad iedereen die een beetje handig is met internet aan zelf je hypotheekaanvraag te doen. Bij alles wat je niet snapt of onduidelijk vindt staan de medewerkers van Hypotheek24 klaar om je te helpen en daarbij is een ieder goed bereikbaar.

Verbeterpunten

Peter beveelt Hypotheek24.nl aan!

Léon
Nieuwe Pekela
*****
03-09-2020
Person profile
Léon
Nieuwe Pekela

Pluspunten

Verbeterpunten
De eerste hypotheekofferte klopte niet met wat ik met de adviseur had besproken, scheelde bijna een halve ton. Na een klacht van mij pakt deze laatste het verder op, terwijl hij eigenlijk geen adviseur is. De laatste week was zeer stressvol, alles moest met spoedaanvragen geregeld worden, en de online dashboard was ook niet altijd up-to-date.

Vincent
Breda
*****
01-09-2020
Person profile
Vincent
Breda

Pluspunten
Voor de oversluiting van mijn hypotheek naar Aegon uiteindelijk voor Hypotheek24 gekozen. Alles is prima verlopen en naar tevredenheid geregeld.

Verbeterpunten

Vincent beveelt Hypotheek24.nl aan!