Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 7.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Lydia
Utrecht
*****
09-09-2019
Person profile
Lydia
Utrecht

Pluspunten
Ik heb gekozen voor execution only. Het portal is echt heel eenvoudig, er vindt steeds een terugkoppeling plaats nadat je een actie hebt uitgevoerd en als je online gaat meldt zich direct een adviseur in de chat voor eventuele hulp. Binnen twee weken uit en thuis. Een aanrader!

Verbeterpunten

Lydia beveelt Hypotheek24.nl aan!

Madelon
Utrecht
*****
05-09-2019
Person profile
Madelon
Utrecht

Pluspunten
Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht en met hulp van de adviseur van hypotheek24 hebben we een hypotheek die op maat is voor ons. De adviseur heeft alle tijd genomen om ons te helpen, het ideale product te vinden en dit alles is telefonisch gegaan. Waar wij eerst twijfelden of we dat wel oke vonden, bleek dat we binnen 10 minuten om waren. Wat een deskundigheid! Er wordt de tijd genomen om voor jou het beste eruit te halen. Doordat alles online geregeld wordt konden we tijdens vakanties de documenten via de telefoon uploaden waardoor er nooit enige vertraging was, ideaal wat mij betref. Ik kan overal bij mijn dossier en door de whatsapp contactmomenten konden we op elk gewenst moment vragen stellen. Geen vraag van onze kant vonden ze raar en ze zijn erg vriendelijk. Top!

Verbeterpunten

Madelon beveelt Hypotheek24.nl aan!

Peter
Oosterhout
*****
30-08-2019
Person profile
Peter
Oosterhout

Pluspunten
Nadat we een aantal jaren geleden al prima zijn geholpen bij het kopen van een woning, nu wederom uitstekend geholpen bij het oversluiten van de hypotheek. Betrokken, kennis van zaken, uitstekende bereikbaarheid en service! Buiten bovenstaande ook natuurlijk gewoon spotgoedkoop in vergelijking met overige hypotheekadviseurs.

Verbeterpunten

Lotte
Rotterdam
*****
23-08-2019
Person profile
Lotte
Rotterdam

Pluspunten
Na aanraden van een familielid heb ik contact opgenomen met Hypotheek24. In het begin was er wat miscommunicatie, omdat ik er niet van op de hoogte was dat inhoudelijke vragen niet via WhatsApp gesteld konden worden. Hiervoor is later netjes excuses gemaakt en ik ben sindsdien erg goed geholpen. Fijn dat het regelen vanuit huis kan. Dit maakt het gemakkelijk en laagdrempelig. Het personeel is vriendelijk, goed bereikbaar en bereid al je vragen te beantwoorden. Dank voor de hulp, Hypotheek24!

Verbeterpunten

Lotte beveelt Hypotheek24.nl aan!

Yvonne
Vleuten
*****
22-08-2019
Person profile
Yvonne
Vleuten

Pluspunten
Als je weet welke hypotheek je wilt, dan kun je die hier regelen zonder een dure adviseur. Prima site, goed geholpen.

Verbeterpunten

Yvonne beveelt Hypotheek24.nl aan!

Micha
Kessel
*****
22-08-2019
Person profile
Micha
Kessel

Pluspunten
Na een aantal offertes aangevraagd te hebben toch gekozen voor Hypotheek24. Achteraf gezien een hele goede keus! Vriendelijke medewerkers helder en goed advies en een zeer aantrekkelijk tarief. We hebben alles online kunnen regelen via de uitstekende website. Het hele traject binnen 3 weken afgerond en nu verhuizen !!! Bedankt !! Groet Linda en Micha

Verbeterpunten

Micha beveelt Hypotheek24.nl aan!

Charles
Utrecht
*****
18-08-2019
Person profile
Charles
Utrecht

Pluspunten
Ze maken het proces om een hypotheek te krijgen heel eenvoudig. Ik had een hypotheek nodig om een nieuw huis te kopen. Hypotheek24 gaf een zeer duidelijke vergelijking tussen de verschillende hypotheken en ze gaven een duidelijke uitleg over de benodigde documenten. Dankzij Hypotheek24 kreeg ik binnen twee weken een hypotheek.

Verbeterpunten

Charles beveelt Hypotheek24.nl aan!

Else
Rotterdam
*****
15-08-2019
Person profile
Else
Rotterdam

Pluspunten
Erg blij met de service en hulp van Hypotheek24. Beveel hun diensten ten zeerste aan!

Verbeterpunten

Else beveelt Hypotheek24.nl aan!

Fred
Heerlen
*****
06-08-2019
Person profile
Fred
Heerlen

Pluspunten
De chat-ondersteuning (i.p.v. advies voor €300 meer) was onder de maat. Hing wel samen met vakantie-periode, dus drukte en onderbezetting.
Dat de totale doorlooptijd langer was dan gewenst/verwacht hing waarschijnlijk ook samen met vakanties van personeel.

Verbeterpunten

Fred beveelt Hypotheek24.nl aan!

Eelco
Bedum
*****
30-07-2019
Person profile
Eelco
Bedum

Pluspunten
Goed meewerkend

Verbeterpunten

Eelco beveelt Hypotheek24.nl aan!