Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Nu geopend (tot 21:00)

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 7.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 8,8 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Tjeerd
Leeuwarden
*****
08-08-2018
Person profile
Tjeerd
Leeuwarden

Tjeerd beveelt Hypotheek24.nl aan!

Geddy
Vlaardingen
*****
03-08-2018
Person profile
Geddy
Vlaardingen

Pluspunten
Duidelijke communicatie.
De stappen zijn duidelijk op de website.
Aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Verbeterpunten
Op de website met mijn gegevens vond ik het nadeel dat de site niet verder scrollde dan overlijdensrisicoverzekering. Ik moest hier elke keer veel door klikken om bijvoorbeeld een nieuw document te uploaden bij stap 8.

De offerte was toen al aangevraagd.
Verder een top bedrijf en zeker aan te raden.

Geddy beveelt Hypotheek24.nl aan!

Ruud
's-Gravenhage
*****
27-07-2018
Person profile
Ruud
's-Gravenhage

Pluspunten
Kundig personeel
Werken binnen de deadline

Ruud beveelt Hypotheek24.nl aan!

Erik
*****
27-07-2018
Person profile
Erik
-

Erik beveelt Hypotheek24.nl aan!

Wouter
Avenhorn
*****
25-07-2018
Person profile
Wouter
Avenhorn

Pluspunten
Erg goede klantenservice via verschillende media bereikbaar
Ik word netjes gebeld bij belangrijke gebeurtenissen.

Wouter beveelt Hypotheek24.nl aan!

Arnoud
Zwolle
*****
24-07-2018
Person profile
Arnoud
Zwolle

Pluspunten
Niet duur
Fijne website
Goed bereikbaar

Verbeterpunten
De koppeling tussen opgeslagen gegevens en mails vanaf stap 8 is echt minder duidelijk.

Arnoud beveelt Hypotheek24.nl aan!

Marlijn
Deventer
*****
24-07-2018
Person profile
Marlijn
Deventer

Pluspunten
Vlot en behulpzaam
Erg vriendelijk
Jong en ambitieus
Betrouwbaar en goed op de hoogte van mogelijkheden

Verbeterpunten
Communicatie mag iets actiever. Wij als kopers hebben geen idee hoe lang je moet wachten en of iets ‘normaal’ is of niet. Ik moest een aantal keer zelf er achteraan wat de status was.

Marlijn beveelt Hypotheek24.nl aan!

Klant
*****
23-07-2018
Person profile
Klant
-

Verbeterpunten
Direct telefonisch contact te kunnen krijgen met je hypotheek coach

Klant beveelt Hypotheek24.nl aan!

Anne
Uitgeest
*****
21-07-2018
Person profile
Anne
Uitgeest

Pluspunten
Snelle reacties
Gemakkelijk contact
Goedkoper dan bij de bank
Meer aanbieders vergeleken

Verbeterpunten
Iets meer telefonisch contact had ik prettig gevonden, nu werd ik onder werktijd gebeld en bij geen gehoor kreeg ik de informatie per mail. Hierdoor heb ik onze hypotheekcoach niet telefonisch gesproken.

Anne beveelt Hypotheek24.nl aan!

Tim
Arnhem
*****
20-07-2018
Person profile
Tim
Arnhem

Pluspunten
Perfecte prijs kwaliteit verhouding!

Tim beveelt Hypotheek24.nl aan!