Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24

We zijn trots op de goede beoordelingen die we van onze 9.000+ blije klanten krijgen. We scoren gemiddeld een 9,1 ! Daar doen onze hypotheekadviseurs en coaches het voor. Het hypotheekadvies van nu! Lees hieronder verder.

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 8000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Bart
Cuijk
*****
09-04-2020
Person profile
Bart
Cuijk

Pluspunten
Ten eerste werkt het perfect om dit grotendeels online te regelen. Je krijgt een advies op maat en overal wordt rekening mee gehouden. Met een aantal keren telefonisch contact komt er een compleet plan uitrollen. Je kunt makkelijk de benodigde documenten aanleveren en deze worden zeer snel beoordeeld en geupdate. Uiteindelijk hebben we op deze manier zeer veel in maadlasten kunnen drukken, door de hypotheek en een aantal lening over te sluiten in 1 hypotheek. We zijn hier heel erg blij mee en we zijn uitstekend geholpen door Daan Holterman van Hypotheek24!

Verbeterpunten

Bart beveelt Hypotheek24.nl aan!

Judith
Zoetermeer
*****
03-04-2020
Person profile
Judith
Zoetermeer

Pluspunten
Het is zeker het geld waard. Onze situatie is niet alledaags, waardoor het veel meer werk was dan gedacht. Ieder keer wachten of documenten goedgekeurd waren, of opnieuw dingen aanleveren zorgde wel voor frustratie. Uiteindelijke goedkeuring duurde langer dan aangeven. Dit kwam achteraf doordat onze situatie niet alledaags was, maar mocht wel beter aangegeven worden, zeker gezien wij een deadline hadden die we net gehaald hebben. De begeleiding on-line via chat is snel en erg fijn. Ook bij telefonisch overleg goed en adequaat geholpen.

Verbeterpunten

Judith beveelt Hypotheek24.nl aan!

Mine
IJmuiden
*****
03-04-2020
Person profile
Mine
IJmuiden

Pluspunten
Wij hebben de samenwerking en de service met Hypotheek24 als zeer prettig ervaren. Wij hebben voor de 2e keer onze hypotheek afgesloten bij Hypotheek24. Weer was alles snel geregeld. Dit keer binnen 3 weken! Kim en Toni en de andere collega's hebben ons goed en snel geholpen. De hypotheektool werkt fantastisch, in een oog opslag krijg je alles omtrent je hypotheek te zien, documenten uploaden etc. Etc. Zeker aan te raden aan andere mensen!

Verbeterpunten

Mine beveelt Hypotheek24.nl aan!

Arnold
Ede
*****
02-04-2020
Person profile
Arnold
Ede

Pluspunten
Alles ging soepel en snel, als we vragen hadden kregen we snel antwoord. Uploaden van de documenten ging ook goed en duidelijk wat je precies moet uploaden. En je werd goed op de hoogte gehouden van de status van de hypotheekaanvraag.

Verbeterpunten

Arnold beveelt Hypotheek24.nl aan!

H
Utrecht
*****
02-04-2020
Person profile
H
Utrecht

Pluspunten
Alles verliep snel en soepel dankzij uitstekende bereikbaarheid en een goede website.

Verbeterpunten

H beveelt Hypotheek24.nl aan!

Choukri
Ede
*****
30-03-2020
Person profile
Choukri
Ede

Pluspunten
De 2e keer dat ik zaken doe met Hypotheek24 en in beide gevallen binnen 2 weken rond. Het uploaden is leuk en zeer makkelijk. Op elke mobiel te doen en te raadplegen. Tot vrij laat beschikbaar om te overleggen. Stoeien met je adviseur en een heel duidelijk advies. Keuze uit vrijwel alle banken. En spotgoedkoop tov de standaard adviseur!

Verbeterpunten

Choukri beveelt Hypotheek24.nl aan!

Peter
Rijen
*****
16-03-2020
Person profile
Peter
Rijen

Pluspunten
Snelle reacties en degelijk advies. Begeleiding van begin tot eind prima.

Verbeterpunten

Peter beveelt Hypotheek24.nl aan!

Menno
Rotterdam
*****
11-03-2020
Person profile
Menno
Rotterdam

Pluspunten
Ik regel mijn hypotheek nu voor 2e keer met hypotheek24 en het werkt perfect. Goed systeem, sterk platform, maar belangrijkste: goede mensen. Advies, persoonlijke begeleiding en ze helpen je als er issues ontstaan. Perfect!!

Verbeterpunten

Menno beveelt Hypotheek24.nl aan!

Sven
Krimpen aan den IJssel
*****
04-03-2020
Person profile
Sven
Krimpen aan den IJssel

Pluspunten
De online tool maakt het erg makkelijk om het overzicht te houden op de voortgang en opebstaande taken. Het kunnen uploaden van documenten vanuit je telefoon vond ik een pré. Verder ook telefonisch goed bereikbaar indien nodig. Een aanrader voor iedereen die niet teveel wil betalen, maar wel voor "goed geregeld" gaat

Verbeterpunten

Sven beveelt Hypotheek24.nl aan!

Johan
Maasbracht
*****
03-03-2020
Person profile
Johan
Maasbracht

Pluspunten
Heb mijn hypotheek in 4 weken geregeld samen met hypotheek24.nl, erg vriendelijke en deskundige mensen die de tijd voor je nemen, en je in alle situaties helpen. Top service en een aanrader voor iedereen!

Verbeterpunten

Johan beveelt Hypotheek24.nl aan!