Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 7.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Monique
Rotterdam
*****
27-09-2018
Person profile
Monique
Rotterdam

Pluspunten
Vlotte afhandeling
Prettige medewerkers

Verbeterpunten
Makkelijker heen en weer kunnen gaan in de website om documenten te uploaden.

Monique beveelt Hypotheek24.nl aan!

Rene
Leeuwarden
*****
27-09-2018
Person profile
Rene
Leeuwarden

Verbeterpunten
Online omgeving reageert soms wat raar. Springt heen en weer tussen de stappen.

Rene beveelt Hypotheek24.nl aan!

Evert
Eindhoven
*****
26-09-2018
Person profile
Evert
Eindhoven

Evert beveelt Hypotheek24.nl aan!

Marieke
Roosendaal
*****
24-09-2018
Person profile
Marieke
Roosendaal

Verbeterpunten
Soms snapte ik niet helemaal wat waar verwacht werd

Marieke beveelt Hypotheek24.nl aan!

Arnout
Capelle aan den IJssel
*****
24-09-2018
Person profile
Arnout
Capelle aan den IJssel

Pluspunten
Klantvriendelijk
Vakkundig
Goede digitale omgeving
Snelle service.

Verbeterpunten
Er was onderling een verwarring over het deel van het renteaanbod dat ondertekend moest worden. Dit was wel snel opgelost.

Arnout beveelt Hypotheek24.nl aan!

Kevin
Zoetermeer
*****
20-09-2018
Person profile
Kevin
Zoetermeer

Pluspunten
Snel contact
Via WhatsApp contact
Voordelig en het personeel is altijd vriendelijk!

Verbeterpunten
Geen, mooie service.

Kevin beveelt Hypotheek24.nl aan!

Sven
Roosendaal
*****
18-09-2018
Person profile
Sven
Roosendaal

Pluspunten
Snel
Goedkoop
Makkelijk te bereiken

Verbeterpunten
Niets, ga vooral zo door!

Sven beveelt Hypotheek24.nl aan!

Sonja
Cuijk
*****
17-09-2018
Person profile
Sonja
Cuijk

Pluspunten
Professioneel advies
Gedurende het hele proces wisten we waar we aan toe waren

Sonja beveelt Hypotheek24.nl aan!

Marc
*****
12-09-2018
Person profile
Marc
-

Pluspunten
Veel financiële kennis aanwezig
Out of the box meegedacht
Goede prijs-kwaliteitverhouding

Marc beveelt Hypotheek24.nl aan!

Joris
Haarlem
*****
11-09-2018
Person profile
Joris
Haarlem

Pluspunten
Veel betere, snellere service dan bij reguliere hypotheekadviseur.
Hele traject direct inzichtelijk. Het was onze derde hypotheek, en traject verliep sneller en duidelijker.
Het contact is - hoewel niet face to face- veel persoonlijker en frequenter dan bij ‘reguliere’ adviseurs. Voorheen was het afsluittraject een black Box waarbij te pas en te onpas weer een nieuw document moest worden aangeleverd. Bij H24 is dit vooraf allemaal inzichtelijk en zijn er geen verrassingen geweest.
Op elk moment is zichtbaar waar in het traject je zit en wat er nog moet gebeuren.
De doorlooptijd is daardoor heel snel (enkele dagen tot notaris). We hebben ook advies ingekocht, dit was zeer deskundig in vergelijking met eerdere en duurdere adviseurs. Ons traject was 3x goedkoper en 10 x beter dan eerdere trajecten.

Verbeterpunten
De online omgeving is goed, maar soms is het niet duidelijk of een upload is gelukt. Site werkt iets minder goed op telefoon (vinkjes traject niet zichtbaar). In beginstadium hebben we twee dossiers voor twee hypotheekverstrekkers aangemaakt en moeten persoonsgegevens opnieuw ingevoerd worden. Kleine verbeterpunten kunnen dus zijn: 1) account waarin in beginstadium met dezelfde persoonsgegevens meerdere offertetrajecten gestart worden.
2) app die iets beter schaalt dan site op telefoon.
dossier benaderen via e-mail is overigens zeer gebruiksvriendelijk en moet zeker blijven!

Joris beveelt Hypotheek24.nl aan!