Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24

We zijn trots op de goede beoordelingen die we van onze 9.000+ blije klanten krijgen. We scoren gemiddeld een 9,1 ! Daar doen onze hypotheekadviseurs en coaches het voor. Het hypotheekadvies van nu! Lees hieronder verder.

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 8000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Patrick
Groningen
*****
13-11-2019
Person profile
Patrick
Groningen

Pluspunten
Het hele hypotheek traject is duidelijk en makkelijk te doorlopen. Je wordt bij elke stap goed op de hoogte gehouden en de hypotheek-coach (John) was een topper en altijd bereikbaar. Bedankt Hypotheek24.nl!!

Verbeterpunten

Patrick beveelt Hypotheek24.nl aan!

Corrie
Kootstertille
*****
01-11-2019
Person profile
Corrie
Kootstertille

Pluspunten
We hebben een goede ervaring met Hypotheek24. Coach Judie is zeer behulpzaam Het uploaden van de stukken is gemakkelijk en alles wordt vlot verwerkt. De werkwijze is duidelijk en bij vragen wordt alles goed uitgelegd. In zeer korte tijd hebben we onze hypotheek voor elkaar gekregen. We kunnen hypotheek24 iedereen aanraden!

Verbeterpunten

Corrie beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jan
Woerden
*****
29-10-2019
Person profile
Jan
Woerden

Pluspunten
Na een turbulente tijd waarin niet iedereen meewerkte, verzekeringsmaatschappijen deden erg moeilijk over afkoop spaarverzekeringen, uiteindelijk gekomen tot een prima hypotheek. De telefoongesprekken met de coach (John) verliepen perfect waarbij de vakkennis goed werd aangewend en beargumenteerd om een en ander uit te leggen en het belang van een iets andere zienswijze op een heldere en juiste wijze te vertalen. Kortom prima samenwerking en zeer aanbevelingswaardig.

Verbeterpunten

Jan beveelt Hypotheek24.nl aan!

Fabrice
Breda
*****
25-10-2019
Person profile
Fabrice
Breda

Pluspunten
Zoals de meeste waarschijnlijk was is enigszins sceptisch om mijn (1e) hypotheek online af te sluiten. Want, als je alle adviseurs moet geloven is dit iets enorm complex waar je hun zeker bij nodig hebt. Niets blijkt minder waar.

Na wat online research te hebben gedaan en telefonisch te hebben overlegd besloot ik te in zee te gaan met Hypotheek24. De benodigde documenten upload je eenvoudig naar de website en tijdens dit proces wordt je bijgestaan door een vriendelijke coach om je vragen te beantwoorden. Ze zijn goed bereikbaar en hebben de juiste kennis en contacten om je verder te helpen met je aanvraag.

De aanvraag zelf was verder een fluitje van een cent. Je moet zelf gewoon zorgen dat je tijdig de juiste documenten verzameld en aanlevert. Kortom, heb je een 'eenvoudig profiel' en ga je voor een 'reguliere hypotheek' raad ik iedereen deze partij aan!

Verbeterpunten

Fabrice beveelt Hypotheek24.nl aan!

Maikel
Rotterdam
*****
10-10-2019
Person profile
Maikel
Rotterdam

Pluspunten
Samen met mijn vriendin hebben wij onze hypotheek aanvraag geregeld via Hypotheek24.nl. Helaas ging dit niet zonder slag en stoot, doordat de salarisstrook van één van ons niet overeen kwam met de werkgeversverklaring. Dit zorgde voor de nodige stress om de bankgarantie op tijd rond te krijgen. Dit lukte op de dag zelf om 16:00!!! De volgende obstakel was om op tijd finaal akkoord te krijgen en de stukken bij de notaris op tijd te krijgen. Ook dit was erg spannend en gelukkig lukte dit iets eerder (1,5 dag) voor de deadline. Ik wil Judie heel erg bedanken voor haar geduld en haar hulp gedurende dit process. Ik vond het erg fijn hoe zij en haar collega's ons door dit process hebben begeleid en geholpen.

Verbeterpunten

Maikel beveelt Hypotheek24.nl aan!

Niek
Hoorn
*****
03-10-2019
Person profile
Niek
Hoorn

Pluspunten
De omzetting van onze hypotheek was zeer snel geregeld

Verbeterpunten

Niek beveelt Hypotheek24.nl aan!

WJ
Barendrecht
*****
02-10-2019
Person profile
WJ
Barendrecht

Pluspunten
Hypotheek24, en in het bijzonder John, hebben prima werk geleverd. Door problemen met een bouwkundig rapport moesten we veranderen van aanbieder. Dit proces is prima gemanaged. Hierbij werden wij ook keurig op de hoogte gehouden. Uiteindelijk alles naar tevredenheid. Prima werk!

Verbeterpunten

WJ beveelt Hypotheek24.nl aan!

Tim
Groningen
*****
28-09-2019
Person profile
Tim
Groningen

Pluspunten
Lekker snel geregeld, alle documenten van te voren gecheckt dus geen verassingen bij het goedkeuringsproces van de hypotheek verstrekker. Ik heb het 950 euro kostende advies traject gedaan dit ging allemaal erg soepel. Ik had al mijn documenten al klaar dus kon ik gelijk terecht en via de adviseur is het mogelijk om de hypotheek beter op maat te maken dus kon ik net wat meer lenen tegen een betere rente dan de rekentool op de site aangaf. Als ik 3000 euro zou hebben betaalt voor de traditionele advies route zou ik me behoorlijk berooid gevoeld hebben, na te hebben gezien hoe simpel het proces is via hypotheek24. De kosten staan erg goed in verhouding tot de geleverde diensten en ze waren altijd beschikbaar via de site-chat of whatsapp als ik een vraag had. Erg tevreden, wat voegt een traditionele "kantoortje aan de hoofdstraat" adviseur toe dat ze denken dat 3000 euro of 1% van de hypotheeksom redelijk is? Mijn hele proces van start tot akkoord van de verstrekker duurde 8 dagen, ik al wel al mijn documenten klaar en al een taxatie laten doen maar dan nog lekker soepel en snel. Kortom een aanrader.

Verbeterpunten

Tim beveelt Hypotheek24.nl aan!

Herma
Dongen
*****
27-09-2019
Person profile
Herma
Dongen

Pluspunten
Goed advies, snel geregeld, makkelijk contact, echt super !

Verbeterpunten

Herma beveelt Hypotheek24.nl aan!

Frank
Zwolle
*****
24-09-2019
Person profile
Frank
Zwolle

Pluspunten
Uiteindelijk is de hypotheek goed gekomen gelukkig, maar er werd best wel moeilijk gedaan over bepaalde documenten. Sommige documenten waren al geupload en dan keurde ze het af en dan moest je het nog een keer uploaden. Uiteindelijk moesten we een salaristrookje aanleveren van de de maand die amper begonnen was, dat is natuurlijk onmogelijk en achteraf helemaal niet nodig geweest?? vreemd. Whatsapp/chat contact was ook niet duidelijk en de klant werd in verwarring gebracht door eerst dingen te accepteren en dan 2 dagen later af te keuren. Nadat er telefonisch contact was geweest ging alles ineens soepeler gelukkig. Alleen het whatsapp contact was niet meer aanwezig, er zou weer gereageerd worden op een vraag en dan werd er gezegd dat de volgende dag contact opgenomen zal worden, helaas niets meer op de vraag gehoord :( Ik zou zo weer een hypotheek afsluiten, want de vorige ervaring was wel super!

Verbeterpunten

Frank beveelt Hypotheek24.nl aan!