Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 7.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Sven
Roosendaal
*****
18-09-2018
Person profile
Sven
Roosendaal

Pluspunten
Snel
Goedkoop
Makkelijk te bereiken

Verbeterpunten
Niets, ga vooral zo door!

Sven beveelt Hypotheek24.nl aan!

Sonja
Cuijk
*****
17-09-2018
Person profile
Sonja
Cuijk

Pluspunten
Professioneel advies
Gedurende het hele proces wisten we waar we aan toe waren

Sonja beveelt Hypotheek24.nl aan!

Marc
*****
12-09-2018
Person profile
Marc
-

Pluspunten
Veel financiële kennis aanwezig
Out of the box meegedacht
Goede prijs-kwaliteitverhouding

Marc beveelt Hypotheek24.nl aan!

Joris
Haarlem
*****
11-09-2018
Person profile
Joris
Haarlem

Pluspunten
Veel betere, snellere service dan bij reguliere hypotheekadviseur.
Hele traject direct inzichtelijk. Het was onze derde hypotheek, en traject verliep sneller en duidelijker.
Het contact is - hoewel niet face to face- veel persoonlijker en frequenter dan bij ‘reguliere’ adviseurs. Voorheen was het afsluittraject een black Box waarbij te pas en te onpas weer een nieuw document moest worden aangeleverd. Bij H24 is dit vooraf allemaal inzichtelijk en zijn er geen verrassingen geweest.
Op elk moment is zichtbaar waar in het traject je zit en wat er nog moet gebeuren.
De doorlooptijd is daardoor heel snel (enkele dagen tot notaris). We hebben ook advies ingekocht, dit was zeer deskundig in vergelijking met eerdere en duurdere adviseurs. Ons traject was 3x goedkoper en 10 x beter dan eerdere trajecten.

Verbeterpunten
De online omgeving is goed, maar soms is het niet duidelijk of een upload is gelukt. Site werkt iets minder goed op telefoon (vinkjes traject niet zichtbaar). In beginstadium hebben we twee dossiers voor twee hypotheekverstrekkers aangemaakt en moeten persoonsgegevens opnieuw ingevoerd worden. Kleine verbeterpunten kunnen dus zijn: 1) account waarin in beginstadium met dezelfde persoonsgegevens meerdere offertetrajecten gestart worden.
2) app die iets beter schaalt dan site op telefoon.
dossier benaderen via e-mail is overigens zeer gebruiksvriendelijk en moet zeker blijven!

Joris beveelt Hypotheek24.nl aan!

Martin
Woudrichem
*****
04-09-2018
Person profile
Martin
Woudrichem

Pluspunten
Online omgeving en uploaden van documenten werkt prima.

Verbeterpunten
niet te populair communiceren; houd het zakelijker

Martin beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jeannette
Rijssen
*****
04-09-2018
Person profile
Jeannette
Rijssen

Jeannette beveelt Hypotheek24.nl aan!

Yente
Alkmaar
*****
03-09-2018
Person profile
Yente
Alkmaar

Yente beveelt Hypotheek24.nl aan!

Peter Brouwer Waterspecialist
Goes
*****
30-08-2018
Person profile
Peter Brouwer Waterspecialist
Goes

Pluspunten
Cijfers, woning, belasting en inkomensgegevens moet je overal inleveren en bij hypotheek24 krijg je precies aangegeven in een online-omgeving wat ze nog moeten hebben aan papieren.
Heb je vragen? Telefonisch uitstekend bereikbaar en je wordt ook teruggebeld als je daar om vraagt. Kortom prima geregeld en leuk wat bespaard wat we goed kunnen gebruiken bij de inrichting van ons nieuwe huis.

Peter Brouwer Waterspecialist beveelt Hypotheek24.nl aan!

Joey
Dordrecht
*****
30-08-2018
Person profile
Joey
Dordrecht

Pluspunten
Laagdrempelig
Betaalbaar
Kundig personeel

Verbeterpunten
De online omgeving (wat toch de aorta van een internetbedrijf is) liep niet altijd even soepel. Dit zal met doorontwikkeling in de toekomst vast beter worden.

Joey beveelt Hypotheek24.nl aan!

Esma Ozogul
Rotterdam
*****
30-08-2018
Person profile
Esma Ozogul
Rotterdam

Pluspunten
Ik begreep alles door de duidelijke uitleg
De lay out van jullie website is modern en werkt ontzettend soepel (stappenplan en uploaden van documenten).

Esma Ozogul beveelt Hypotheek24.nl aan!