Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24

We zijn trots op de goede beoordelingen die we van onze 9.000+ blije klanten krijgen. We scoren gemiddeld een 9,1 ! Daar doen onze hypotheekadviseurs en coaches het voor. Het hypotheekadvies van nu! Lees hieronder verder.

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 9000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Frank
Krimpen aan den IJssel
*****
16-06-2020
Person profile
Frank
Krimpen aan den IJssel

Pluspunten
In eerste instantie stonden wij wat sceptisch tegenover een hypotheek advies om onze bestaande hypotheek.te verhogen voor onze verbouwing. Echter werkt t telefonische consult in ons geval heel erg verrassend en deskundig onderbouwd uit. Wij zijn ook in het advies van Hypotheek24 meegegaan. Dossier gemakkelijk digitaal op te bouwen en ten aller tijden in te zien. Erg fijn en vertrouwd gevoel. Zeker aan te bevelen! Wij komen indien ooit nog nodig in de toekomst zeker terug!

Verbeterpunten

Frank beveelt Hypotheek24.nl aan!

Anneke
Wervershoof
*****
16-06-2020
Person profile
Anneke
Wervershoof

Pluspunten
Wij wilden onze aflossingsvrije hypotheek oversluiten en verhogen. De medewerkers hebben ons uitstekend geadviseerd. Onze aanvraag was gezien onze inkomenssituatie niet standaard, maar alles is prima en zo snel als mogelijk was in deze drukke hypotheektijd verlopen. Hierdoor hebben wij een zeer lage rente voor 30 jaar kunnen vastleggen, terwijl ondertussen de rente aan het stijgen was. We zijn dus erg tevreden. Ik heb meerdere keren telefonisch en mailcontact gehad en ben steeds prima geholpen door vriendelijke medewerkers.

Verbeterpunten

Anneke beveelt Hypotheek24.nl aan!

Claire
Rotterdam
*****
07-05-2020
Person profile
Claire
Rotterdam

Pluspunten
Wij zouden iedereen Hypotheek24 aanbevelen. De adviseurs zijn communicatief sterk en hebben een hoge mate van expertise. Daarnaast werkt het systeem makkelijk en alles heel snel rond! Dank Daan en Kim voor de uitstekende service.

Verbeterpunten

Claire beveelt Hypotheek24.nl aan!

Philip
Groningen
*****
15-04-2020
Person profile
Philip
Groningen

Pluspunten
Je krijgt één zaakbegeleider die je aanvraag behandelt. Daarnaast zit er een team via website/telefoon klaar om je vragen te beantwoorden als je zaakbegeleider even niet kan opnemen. kwam eigenlijk niet voor maar het idee geeft wel een gerust gevoel. Kim heeft mij goed en duidelijk geholpen bij de aanvraag. Het bellen en whatsappen is super om snel te kunnen schakelen.

Verbeterpunten

Philip beveelt Hypotheek24.nl aan!

RW
Amsterdam
*****
10-04-2020
Person profile
RW
Amsterdam

Pluspunten
Ik schrijf uit principe nooit recensies, maar maak voor Hypotheek24.nl een uitzondering. De heldere website en achterliggende technologie maakt het hele proces transparant, gebruiksvriendelijk en snel. Je weet precies wat je in elke stap moet doen en waar je staat. Daarnaast is het persoonlijk contact via WhatsApp of telefoon buitengewoon prettig. Ze zijn behulpzaam, deskundig en zeer snel handelend. Ik kan een ieder dit aanraden. Top!

Verbeterpunten

RW beveelt Hypotheek24.nl aan!

Bart
Cuijk
*****
09-04-2020
Person profile
Bart
Cuijk

Pluspunten
Ten eerste werkt het perfect om dit grotendeels online te regelen. Je krijgt een advies op maat en overal wordt rekening mee gehouden. Met een aantal keren telefonisch contact komt er een compleet plan uitrollen. Je kunt makkelijk de benodigde documenten aanleveren en deze worden zeer snel beoordeeld en geupdate. Uiteindelijk hebben we op deze manier zeer veel in maadlasten kunnen drukken, door de hypotheek en een aantal lening over te sluiten in 1 hypotheek. We zijn hier heel erg blij mee en we zijn uitstekend geholpen door Daan Holterman van Hypotheek24!

Verbeterpunten

Bart beveelt Hypotheek24.nl aan!

Judith
Zoetermeer
*****
03-04-2020
Person profile
Judith
Zoetermeer

Pluspunten
Het is zeker het geld waard. Onze situatie is niet alledaags, waardoor het veel meer werk was dan gedacht. Ieder keer wachten of documenten goedgekeurd waren, of opnieuw dingen aanleveren zorgde wel voor frustratie. Uiteindelijke goedkeuring duurde langer dan aangeven. Dit kwam achteraf doordat onze situatie niet alledaags was, maar mocht wel beter aangegeven worden, zeker gezien wij een deadline hadden die we net gehaald hebben. De begeleiding on-line via chat is snel en erg fijn. Ook bij telefonisch overleg goed en adequaat geholpen.

Verbeterpunten

Judith beveelt Hypotheek24.nl aan!

Mine
IJmuiden
*****
03-04-2020
Person profile
Mine
IJmuiden

Pluspunten
Wij hebben de samenwerking en de service met Hypotheek24 als zeer prettig ervaren. Wij hebben voor de 2e keer onze hypotheek afgesloten bij Hypotheek24. Weer was alles snel geregeld. Dit keer binnen 3 weken! Kim en Toni en de andere collega's hebben ons goed en snel geholpen. De hypotheektool werkt fantastisch, in een oog opslag krijg je alles omtrent je hypotheek te zien, documenten uploaden etc. Etc. Zeker aan te raden aan andere mensen!

Verbeterpunten

Mine beveelt Hypotheek24.nl aan!

Arnold
Ede
*****
02-04-2020
Person profile
Arnold
Ede

Pluspunten
Alles ging soepel en snel, als we vragen hadden kregen we snel antwoord. Uploaden van de documenten ging ook goed en duidelijk wat je precies moet uploaden. En je werd goed op de hoogte gehouden van de status van de hypotheekaanvraag.

Verbeterpunten

Arnold beveelt Hypotheek24.nl aan!

H
Utrecht
*****
02-04-2020
Person profile
H
Utrecht

Pluspunten
Alles verliep snel en soepel dankzij uitstekende bereikbaarheid en een goede website.

Verbeterpunten

H beveelt Hypotheek24.nl aan!