Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 7.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Martin
Woudrichem
*****
04-09-2018
Person profile
Martin
Woudrichem

Pluspunten
Online omgeving en uploaden van documenten werkt prima.

Verbeterpunten
niet te populair communiceren; houd het zakelijker

Martin beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jeannette
Rijssen
*****
04-09-2018
Person profile
Jeannette
Rijssen

Jeannette beveelt Hypotheek24.nl aan!

Yente
Alkmaar
*****
03-09-2018
Person profile
Yente
Alkmaar

Yente beveelt Hypotheek24.nl aan!

Peter Brouwer Waterspecialist
Goes
*****
30-08-2018
Person profile
Peter Brouwer Waterspecialist
Goes

Pluspunten
Cijfers, woning, belasting en inkomensgegevens moet je overal inleveren en bij hypotheek24 krijg je precies aangegeven in een online-omgeving wat ze nog moeten hebben aan papieren.
Heb je vragen? Telefonisch uitstekend bereikbaar en je wordt ook teruggebeld als je daar om vraagt. Kortom prima geregeld en leuk wat bespaard wat we goed kunnen gebruiken bij de inrichting van ons nieuwe huis.

Peter Brouwer Waterspecialist beveelt Hypotheek24.nl aan!

Joey
Dordrecht
*****
30-08-2018
Person profile
Joey
Dordrecht

Pluspunten
Laagdrempelig
Betaalbaar
Kundig personeel

Verbeterpunten
De online omgeving (wat toch de aorta van een internetbedrijf is) liep niet altijd even soepel. Dit zal met doorontwikkeling in de toekomst vast beter worden.

Joey beveelt Hypotheek24.nl aan!

Esma Ozogul
Rotterdam
*****
30-08-2018
Person profile
Esma Ozogul
Rotterdam

Pluspunten
Ik begreep alles door de duidelijke uitleg
De lay out van jullie website is modern en werkt ontzettend soepel (stappenplan en uploaden van documenten).

Esma Ozogul beveelt Hypotheek24.nl aan!

Mike de Vrind
Rotterdam
*****
29-08-2018
Person profile
Mike de Vrind
Rotterdam

Pluspunten
De zeer scherpe prijs, in vergelijking met traditionele hypotheekadviseurs, maakte het voor mij interessant om mezelf meer te verdiepen in de verschillen. Het grootste verschil is dat je niet langs hoeft te komen om alles te regelen. In een druk leven is het ideaal als je vanaf de bank dingen kan regelen wanneer je daar even de tijd voor hebt.

Er wordt ruim de tijd voor je genomen om alle vragen te beantwoorden en onduidelijkheden op te helderen.
Dit resulteert dan ook in een zeer duidelijk en uitgebreid adviesrapport welke je ontvangt.

Tijdens de doorlooptijd van mijn aanvraag geen enkele ergernissen ervaren, ga vooral zo door!

Verbeterpunten
De omgeving waarin je eigen hypotheekaanvraag terug te vinden is zou eenvoudiger bereikbaar mogen zijn (via bijvoorbeeld een inlog). De manier waarop deze nu te benaderen is (via een link in een e-mail) ervaar ik als omslachtig.

Mike de Vrind beveelt Hypotheek24.nl aan!

Joyce
Rotterdam
*****
27-08-2018
Person profile
Joyce
Rotterdam

Verbeterpunten
Meer overzicht in templates, zodat je niet zelf hoeft te knutselen.

Joyce beveelt Hypotheek24.nl aan!

Kevin
Den Haag
*****
22-08-2018
Person profile
Kevin
Den Haag

Verbeterpunten
We ontvingen niet van elke goedkeuring in ons dossier een mail waardoor we soms dingen pas zagen als we zelf in ons dossier ging kijken. Verder was het perfect.

Kevin beveelt Hypotheek24.nl aan!

Wouter
Utrecht
*****
20-08-2018
Person profile
Wouter
Utrecht

Pluspunten
De digitale omgeving waarin je zelf documenten kunt uploaden is erg duidelijk en werkt enorm prettig. Vaak weet je nog dezelfde dag of de stukken in orde zijn.
Onze hypotheek is inmiddels rond en we zijn nu lekker aan het klussen in onze eerste koopwoning! Zodra we gaan verhuizen, neem ik sowieso weer contact op met Hypotheek24. Ga zo door!

Wouter beveelt Hypotheek24.nl aan!