Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24

We zijn trots op de goede beoordelingen die we van onze 9.000+ blije klanten krijgen. We scoren gemiddeld een 9,1 ! Daar doen onze hypotheekadviseurs en coaches het voor. Het hypotheekadvies van nu! Lees hieronder verder.

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 8000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Boyd
Tilburg
*****
28-02-2020
Person profile
Boyd
Tilburg

Pluspunten
Van begin tot eind een duidelijk proces. Vragen worden snel opgepakt en de online tools zijn erg fijn!

Verbeterpunten

Boyd beveelt Hypotheek24.nl aan!

Yoeri
Ledeacker
*****
27-02-2020
Person profile
Yoeri
Ledeacker

Pluspunten
De website is uitermate gebruiksvriendelijk en ingediende stukken worden snel beoordeeld. Ook op de chat/mail krijg je snelle reactie. Telefonisch praktisch geen wachttijden en vriendelijk personeel. Kim en haar collega's waren meedenkend en niet te moeilijk om ergens prioriteit aan te geven indien dit nodig was. Kortom een prettige ervaring die ik iedereen kan aanbevelen.

Verbeterpunten

Yoeri beveelt Hypotheek24.nl aan!

Daan
Noordwijk
*****
27-02-2020
Person profile
Daan
Noordwijk

Pluspunten
Hypotheek snel geregeld, gemakkelijke keuze in verschillende geldverstrekkers en duidelijke communicatie met je adviseur.

Verbeterpunten

Daan beveelt Hypotheek24.nl aan!

Sjoerd
Nijkerk
*****
26-02-2020
Person profile
Sjoerd
Nijkerk

Pluspunten
Fijne manier van het regelen van de hypotheek. Heldere communicatie en overzichtelijke website. Prettig om op deze manier goedkoop en snel een hypotheek te regelen zonder de deur uit te hoeven.

Verbeterpunten

Sjoerd beveelt Hypotheek24.nl aan!

Alexander
Heerlen
*****
26-02-2020
Person profile
Alexander
Heerlen

Pluspunten
Helder en duidelijk stappenplan waarvan de status op elk gewenst moment via je persoonlijke dossier is in te zien. Voor mij was het een verademing om alles digitaal aan te leveren. Behalve gemak is het bijkomende voordeel dat een online afwikkeling vele malen duurzamer is vanwege het ontbreken van stapels papierwerk tov. een klassieke afwikkeling. Ondanks dat ik me goed had ingelezen en voorbereid heb ik gekozen voor de uitgebreide aanvraag met hypotheekadvies. Dit heb ik als erg aangenaam en bovendien vakkundig heb ervaren. Tip om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken alvorens te starten met je hypotheekaanvraag: -Alle gebruikersnamen en wachtwoorden van diverse online portalen bij de hand hebben. (DigiD, internetbankieren etc.) -Alle documenten die nog niet gedigitaliseerd zijn inscannen en als pdf opslaan - De gedownloade/gescande documenten in mapjes plaatsen om met enkele muisklikken de gevraagde stukken in je hypotheek24.nl dossier te kunnen uploaden. Als je een volledige leek bent in de digitale wereld en niet al te netjes met het juist noteren en archiveren van diverse inloggegevens, documenten etc. kan het vervelend worden om de hypotheekaanvraag gemoedelijk te doorlopen. Voor mensen zonder computervrees en een zorgvuldige archivering een absolute aanrader om een hypotheek via hypotheek24.nl af te sluiten.

Verbeterpunten

Alexander beveelt Hypotheek24.nl aan!

Celisa
Beverwijk
*****
25-02-2020
Person profile
Celisa
Beverwijk

Pluspunten
De website helpt je vlot op weg en ook de manier van contact leggen verloopt soepel via WhatsApp of telefonisch. Naast het vaste contact persoon, wordt je vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan.

Verbeterpunten

Celisa beveelt Hypotheek24.nl aan!

Ka Ming
Holten
*****
25-02-2020
Person profile
Ka Ming
Holten

Pluspunten
Ze waren snel met het beoordelen van de ingestuurde stukken, hielden mij goed op de hoogte van de status (zowel per mail als telefonisch) en heb het adviesgesprek én het natraject erg fijn gevonden.

Verbeterpunten

Ka Ming beveelt Hypotheek24.nl aan!

Patrick
Zeist
*****
25-02-2020
Person profile
Patrick
Zeist

Pluspunten
Via de website wordt je door alle stappen heen geleid en een keer dat ik iets niet kon vinden kon ik in de avond contact opnemen en werd ik goed geholpen.

Verbeterpunten

Patrick beveelt Hypotheek24.nl aan!

Kiki
Rotterdam
*****
25-02-2020
Person profile
Kiki
Rotterdam

Pluspunten
Snelle antwoorden op mijn vragen, vriendelijke en goede service.

Verbeterpunten

Kiki beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jasper
Amsterdam
*****
25-02-2020
Person profile
Jasper
Amsterdam

Pluspunten
Mijn ervaring met hypotheek24 is heel positief. Allereerst de goede website die je eenvoudig door de stappen begeleid. Daarnaast word je actief benaderd voor persoonlijk contact met je coach.

Verbeterpunten

Jasper beveelt Hypotheek24.nl aan!