Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24

We zijn trots op de goede beoordelingen die we van onze 9.000+ blije klanten krijgen. We scoren gemiddeld een 9,1 ! Daar doen onze hypotheekadviseurs en coaches het voor. Het hypotheekadvies van nu! Lees hieronder verder.

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 8000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Iris
Breda
*****
20-06-2020
Person profile
Iris
Breda

Pluspunten
Wij zochten vanwege onze financiële achtergrond bewust voor een partij waarbij we zo veel mogelijk zelf konden regelen. Hypotheek24 is daar heel geschikt voor. Erg prettig om Hypotheek24 wel als tussenpersoon te hebben tussen de bank en jezelf, want dat scheelt erg veel tijd en energie.. John heeft ons met zijn jarenlange ervaring bij de bank daar goed bij kunnen helpen en er alles aan gedaan om ondanks de enorme drukte bij de bank toch zo snel mogelijk te zorgen voor een finaal akkoord.

Verbeterpunten

Iris beveelt Hypotheek24.nl aan!

Mark
Dronten
*****
19-06-2020
Person profile
Mark
Dronten

Pluspunten
Duidelijk advies toegesneden op mijn persoonlijke situatie

Verbeterpunten

Mark beveelt Hypotheek24.nl aan!

Mark
Dronten
*****
19-06-2020
Person profile
Mark
Dronten

Pluspunten
Duidelijk advies toegesneden op mijn persoonlijke situatie

Verbeterpunten

Mark beveelt Hypotheek24.nl aan!

Hugo
Velserbroek
*****
17-06-2020
Person profile
Hugo
Velserbroek

Pluspunten
Snelle en goede terugkoppeling van de ingeleverde documenten. Na uitbrengen van de offerte goede en snelle doorvoering van de gevraagde aanpassingen.

Verbeterpunten

Hugo beveelt Hypotheek24.nl aan!

Mark
Peize
*****
17-06-2020
Person profile
Mark
Peize

Pluspunten
Persoonlijke aandacht via een online platform. Dat is wat Hypotheek24 voor elkaar heeft gekregen. Als je hypotheekproducten leuk en begrijpelijk vindt, zelf ook de kennis hebt om verstandig financiële lange termijn besluiten te nemen, waarom zou je dan nog een ouderwetse hypotheekadviseur inschakelen? Hypotheek24 is substantieel goedkoper en stukken sneller qua reactie- en doorlooptijd. Daarnaast is er echt wel tijd en aandacht om een vraag aan ze te stellen als je iets verduidelijkt wilt hebben. Ik ben zeer te spreken over Hypotheek24 en kan het u aanraden mits u aan bovenstaand voldoet. Persoonlijke noot: John P, je bent een topper. Dank je wel

Verbeterpunten

Mark beveelt Hypotheek24.nl aan!

Harrie
Weert
*****
17-06-2020
Person profile
Harrie
Weert

Pluspunten
Adviezen heel deskundig en snelle afhandeling

Verbeterpunten

Harrie beveelt Hypotheek24.nl aan!

Sjors
*****
16-06-2020
Person profile
Sjors
-

Pluspunten
De mensen van Hypotheek24 waren erg behulpvaardig. Alles werd duidelijk uitgelegd en het volgsysteem op de website geeft duidelijk de status weer. Zeer goede ervaringen mee, zou deze site zeker weer gebruiken!

Verbeterpunten

Sjors beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jacqueline
Leiderdorp
*****
16-06-2020
Person profile
Jacqueline
Leiderdorp

Pluspunten
Snelle communicatie. Fijn dat je 1 aanspreekpunt hebt. Duidelijk welke documenten er nodig zijn. Proces verliep soepel.

Verbeterpunten

Jacqueline beveelt Hypotheek24.nl aan!

Matthijs
Amsterdam
*****
16-06-2020
Person profile
Matthijs
Amsterdam

Pluspunten
Snelle service, duidelijke portal en goed bereikbaar!

Verbeterpunten

Matthijs beveelt Hypotheek24.nl aan!

Daphne
Rotterdam
*****
16-06-2020
Person profile
Daphne
Rotterdam

Pluspunten
Als starters (waarvan een van ons ZZP'er) zijn we goed geholpen door hypotheek 24, het was een prettige samenwerking met een eerste eigen huis als eindresultaat. Als ik dan toch een verbeterpuntje zou moeten noemen is dat de opbouw van de 'documentenflow' op de website. Op de werkwijze en adviezen niets aan te merken! Bedankt!

Verbeterpunten

Daphne beveelt Hypotheek24.nl aan!