Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 8.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 8000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

H
Utrecht
*****
02-04-2020
Person profile
H
Utrecht

Pluspunten
Alles verliep snel en soepel dankzij uitstekende bereikbaarheid en een goede website.

Verbeterpunten

H beveelt Hypotheek24.nl aan!

Choukri
Ede
*****
30-03-2020
Person profile
Choukri
Ede

Pluspunten
De 2e keer dat ik zaken doe met Hypotheek24 en in beide gevallen binnen 2 weken rond. Het uploaden is leuk en zeer makkelijk. Op elke mobiel te doen en te raadplegen. Tot vrij laat beschikbaar om te overleggen. Stoeien met je adviseur en een heel duidelijk advies. Keuze uit vrijwel alle banken. En spotgoedkoop tov de standaard adviseur!

Verbeterpunten

Choukri beveelt Hypotheek24.nl aan!

Peter
Rijen
*****
16-03-2020
Person profile
Peter
Rijen

Pluspunten
Snelle reacties en degelijk advies. Begeleiding van begin tot eind prima.

Verbeterpunten

Peter beveelt Hypotheek24.nl aan!

Menno
Rotterdam
*****
11-03-2020
Person profile
Menno
Rotterdam

Pluspunten
Ik regel mijn hypotheek nu voor 2e keer met hypotheek24 en het werkt perfect. Goed systeem, sterk platform, maar belangrijkste: goede mensen. Advies, persoonlijke begeleiding en ze helpen je als er issues ontstaan. Perfect!!

Verbeterpunten

Menno beveelt Hypotheek24.nl aan!

Sven
Krimpen aan den IJssel
*****
04-03-2020
Person profile
Sven
Krimpen aan den IJssel

Pluspunten
De online tool maakt het erg makkelijk om het overzicht te houden op de voortgang en opebstaande taken. Het kunnen uploaden van documenten vanuit je telefoon vond ik een pré. Verder ook telefonisch goed bereikbaar indien nodig. Een aanrader voor iedereen die niet teveel wil betalen, maar wel voor "goed geregeld" gaat

Verbeterpunten

Sven beveelt Hypotheek24.nl aan!

Johan
Maasbracht
*****
03-03-2020
Person profile
Johan
Maasbracht

Pluspunten
Heb mijn hypotheek in 4 weken geregeld samen met hypotheek24.nl, erg vriendelijke en deskundige mensen die de tijd voor je nemen, en je in alle situaties helpen. Top service en een aanrader voor iedereen!

Verbeterpunten

Johan beveelt Hypotheek24.nl aan!

Boyd
Tilburg
*****
28-02-2020
Person profile
Boyd
Tilburg

Pluspunten
Van begin tot eind een duidelijk proces. Vragen worden snel opgepakt en de online tools zijn erg fijn!

Verbeterpunten

Boyd beveelt Hypotheek24.nl aan!

Yoeri
Ledeacker
*****
27-02-2020
Person profile
Yoeri
Ledeacker

Pluspunten
De website is uitermate gebruiksvriendelijk en ingediende stukken worden snel beoordeeld. Ook op de chat/mail krijg je snelle reactie. Telefonisch praktisch geen wachttijden en vriendelijk personeel. Kim en haar collega's waren meedenkend en niet te moeilijk om ergens prioriteit aan te geven indien dit nodig was. Kortom een prettige ervaring die ik iedereen kan aanbevelen.

Verbeterpunten

Yoeri beveelt Hypotheek24.nl aan!

Daan
Noordwijk
*****
27-02-2020
Person profile
Daan
Noordwijk

Pluspunten
Hypotheek snel geregeld, gemakkelijke keuze in verschillende geldverstrekkers en duidelijke communicatie met je adviseur.

Verbeterpunten

Daan beveelt Hypotheek24.nl aan!

Sjoerd
Nijkerk
*****
26-02-2020
Person profile
Sjoerd
Nijkerk

Pluspunten
Fijne manier van het regelen van de hypotheek. Heldere communicatie en overzichtelijke website. Prettig om op deze manier goedkoop en snel een hypotheek te regelen zonder de deur uit te hoeven.

Verbeterpunten

Sjoerd beveelt Hypotheek24.nl aan!