Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Nu geopend (tot 21:00)

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 8.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 8000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Grytsje
Terschelling West
*****
12-12-2019
Person profile
Grytsje
Terschelling West

Pluspunten
Echt super snel. En ook geweldig advies gekregen! En ze zijn nog goedkoper dan de hypotheekadviseurs van vrienden die onlangs een huis hadden gekocht. Ik zou hypotheek24 zeker aanraden.

Verbeterpunten

Grytsje beveelt Hypotheek24.nl aan!

Sjoerd
Etten-Leur
*****
12-12-2019
Person profile
Sjoerd
Etten-Leur

Pluspunten
Wat een verademing is het afsluiten bij Hypotheek24, wij werden altijd keurig up-to-date gehouden en zo is het gelukt om binnen 2 weken onze hypotheek rond te krijgen. Onze dank is groot voor Kim & Michelle, 2 ware toppers. Zeer scherpe prijs voor een uitstekende hypotheekverstrekker, grote aanrader!

Verbeterpunten

Sjoerd beveelt Hypotheek24.nl aan!

Klaas
Purmerend
*****
03-12-2019
Person profile
Klaas
Purmerend

Pluspunten
Er is altijd iemand bereikbaar om de klant de beste hulp te bieden bij het maken van de juiste hypotheekkeuze. Ook de website is goed toegankelijk.

Verbeterpunten

Klaas beveelt Hypotheek24.nl aan!

Chris
's-Gravenhage
*****
03-12-2019
Person profile
Chris
's-Gravenhage

Pluspunten
Complete service voor een nette prijs.

Verbeterpunten

Chris beveelt Hypotheek24.nl aan!

Marc
*****
29-11-2019
Person profile
Marc
-

Pluspunten
Het is een redelijk goedkope optie vergeleken met andere aanbieders.

Verbeterpunten
Kortom algemene indruk is dan dat ik enorm veel tijd kwijt ben met gegevens uploaded waarvan er een aantal niet relevant zijn in mijn persoonlijke situatie

Marc beveelt Hypotheek24.nl aan!

Daan
Dedemsvaart
*****
28-11-2019
Person profile
Daan
Dedemsvaart

Pluspunten
Super makkelijker en snel geregeld. Voor het eerst te maken gekregen met het afsluiten van een hypotheek, keek hier in eerste instantie tegenop maar stelt niks voor. Lever documenten snel aan en zij reageren ook snel. Super geholpen door Lars, Michelle en Kim.

Verbeterpunten

Daan beveelt Hypotheek24.nl aan!

Ron
Amsterdam
*****
28-11-2019
Person profile
Ron
Amsterdam

Pluspunten
Ik heb een prima gevoel overgehouden met contact met Hypotheek24. Er werd prima meegedacht met de situatie waarin ik zat, en de wensen die ik had. hypotheekcoach Michelle Meulenberg verdiend een 10! Zij heeft alles prima geregeld, en heeft doorlopend contact met mij gehad. Dus ik beveel Hypotheek24 van harte aan!

Verbeterpunten

Ron beveelt Hypotheek24.nl aan!

Patrick
Groningen
*****
13-11-2019
Person profile
Patrick
Groningen

Pluspunten
Het hele hypotheek traject is duidelijk en makkelijk te doorlopen. Je wordt bij elke stap goed op de hoogte gehouden en de hypotheek-coach (John) was een topper en altijd bereikbaar. Bedankt Hypotheek24.nl!!

Verbeterpunten

Patrick beveelt Hypotheek24.nl aan!

Corrie
Kootstertille
*****
01-11-2019
Person profile
Corrie
Kootstertille

Pluspunten
We hebben een goede ervaring met Hypotheek24. Coach Judie is zeer behulpzaam Het uploaden van de stukken is gemakkelijk en alles wordt vlot verwerkt. De werkwijze is duidelijk en bij vragen wordt alles goed uitgelegd. In zeer korte tijd hebben we onze hypotheek voor elkaar gekregen. We kunnen hypotheek24 iedereen aanraden!

Verbeterpunten

Corrie beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jan
Woerden
*****
29-10-2019
Person profile
Jan
Woerden

Pluspunten
Na een turbulente tijd waarin niet iedereen meewerkte, verzekeringsmaatschappijen deden erg moeilijk over afkoop spaarverzekeringen, uiteindelijk gekomen tot een prima hypotheek. De telefoongesprekken met de coach (John) verliepen perfect waarbij de vakkennis goed werd aangewend en beargumenteerd om een en ander uit te leggen en het belang van een iets andere zienswijze op een heldere en juiste wijze te vertalen. Kortom prima samenwerking en zeer aanbevelingswaardig.

Verbeterpunten

Jan beveelt Hypotheek24.nl aan!