Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24

We zijn trots op de goede beoordelingen die we van onze 9.000+ blije klanten krijgen. We scoren gemiddeld een 9,1 ! Daar doen onze hypotheekadviseurs en coaches het voor. Het hypotheekadvies van nu! Lees hieronder verder.

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 8000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

S
Bergen op Zoom
*****
17-11-2020
Person profile
S
Bergen op Zoom

Pluspunten
Hypotheek24 heeft ons ontzettend goed geholpen. Binnen een paar dagen hadden we een eerste gesprek wat al snel resulteerde in een adviesgesprek. Wij hadden nogal haast met het regelen van de hypotheek en dit is gelukt door Hypotheek24. Doordat ze korte lijnen hebben met jou via o.a. Whatsapp en mail kan je snel terecht voor vragen. Alles gaat online wat het proces alleen maar makkelijker maakt. Ook kijken ze terecht met een kritisch oog naar de aangeleverde documenten zodat er geen vertraging komt met het proces.

Verbeterpunten

S beveelt Hypotheek24.nl aan!

Saskia
Ridderkerk
*****
16-11-2020
Person profile
Saskia
Ridderkerk

Pluspunten
Vanaf orientatie tot afsluiten en super prettige ervaring met Hypotheek24. Hele prettige en duidelijke website. De wijze vanaf aanvraag tot afsluiten van de hypotheek verliep soepel. Er is een duidelijk stappenplan. Ze zijn op ruime tijden bereikbaar en ook de coach die je krijgt toegewezen is goed bereikbaar. Heel fijn om een vast aanspreekpunt te hebben binnen hypotheek24. Qua prijs zijn ze laag genoeg voor het online afsluiten. Wel iets duurder voor een zzp'er maar goed dat hebben we er wel voor over gehad.

Verbeterpunten

Saskia beveelt Hypotheek24.nl aan!

Richard
Alkmaar
*****
11-11-2020
Person profile
Richard
Alkmaar

Pluspunten

Verbeterpunten
Hypotheek24 heeft aan onze verwachtingen voldaan, door snel en eenvoudig een hypotheek voor ons te regelen. Het online dashboard werkt zeer goed en maakt het eenvoudig om bestanden up te loaden en de voortgang ervan te zien. Daarnaast goed contact via email en telefoon met de Hypotheekadviseur.

Richard beveelt Hypotheek24.nl aan!

Gerben
Nieuwerkerk aan den IJssel
*****
05-11-2020
Person profile
Gerben
Nieuwerkerk aan den IJssel

Pluspunten
Mijn contact met hypotheek24 heb ik als positief ervaren. Met name de behulpzaamheid en de snelle reacties heb ik erg op prijs gesteld. Hypotheek24 behandeld je niet als een nummer, maar probeert je zo goed mogelijk te helpen in jouw situatie. Zo dachten en hielpen zij mee om de hypotheek zo snel mogelijk te regelen (dit was noodzakelijk vanwege de beperkte tijd). Hartelijk dank voor jullie hulp!

Verbeterpunten

Gerben beveelt Hypotheek24.nl aan!

Mark
Vlaardingen
*****
25-10-2020
Person profile
Mark
Vlaardingen

Pluspunten
Ik ben voorzien van deskundig advies. Als ik vragen had kreeg ik binnen mum van tijd antwoord. De medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam

Verbeterpunten

Mark beveelt Hypotheek24.nl aan!

Damien
Utrecht
*****
24-10-2020
Person profile
Damien
Utrecht

Pluspunten
Bij hypotheek24 nu twee keer een hypotheek afgesloten. Ben tevreden over de service en betaalbaarheid. Ook de kennis is prima en je word goed geholpen.

Verbeterpunten

Damien beveelt Hypotheek24.nl aan!

Sanne
Bussum
*****
19-10-2020
Person profile
Sanne
Bussum

Pluspunten
Groot pluspunt is ruime bereikbaarheid telefonisch en via chat. Ik kon goed terecht met mijn vragen. Ook is iedereen erg vriendelijk.

Verbeterpunten
Onze aanvraag heeft 1,5 week stil gelegen doordat er nog een document ontbrak waar wij géén terugkoppeling over kregen. Hier moesten we zelf achter komen door navraag te doen. Vervolgens was er van alles mis met de documenten wat dan eigenlijk toch niet mis was of voorkomen had kunnen worden doordat de doc verlopen waren. Uiteindelijk via de geldverstrekker een bevestiging gekregen op de aanvraag en van hypotheek24 niets meer gehoord. Jammer. Ook de website wordt onduidelijk in een later stadium van je aanvraag. De status en acties zijn onduidelijk.

Lars in 't Veld
Rotterdam
*****
18-10-2020
Person profile
Lars in 't Veld
Rotterdam

Pluspunten
Wederom een prettige ervaring, dit keer bij de aankoop van een nieuwe woning; no nonsense, duidelijk en to the point. Precies wat je wilt bij het regelen van de financiering: niet al te veel poespas, klinkklare adviezen; meedenken waar nodig, ruimte laten waar gewenst. En - ook niet onbelangrijk - helpen het proces te versnellen waar dat moet en waar dat kan, gelet op de in de koopovereenkomst gestelde voorwaarden. Wij hopen dat het nog even duurt (en dat we binnenkort niet weer zullen verhuizen ;-)), maar dan komen we zeker weer bij H24 uit!!

Verbeterpunten

Lars in 't Veld beveelt Hypotheek24.nl aan!

Niek
Lunteren
*****
06-10-2020
Person profile
Niek
Lunteren

Pluspunten

Verbeterpunten
- adviesrapport met diverse slordigheden; - ORV advies dat compleet verkeerd was; - belangrijk punt in de eigendomsconstructie gemist met alle gevolgen van dien; - communicatie ondermaats, meerdere malen zelf contact op moeten nemen om naar de voortgang te vragen; - op het moment dat er iets enorm belangrijkst te melden was werd dit met een Whatsappje gedaan in plaats van een telefoontje; - terugbelafspraken worden niet nagekomen; - klantportal was een zooitje. Belangrijkste punt was nog wel dat nadat de hypotheek rond was en we bovenstaande punten nogmaals onder de aandacht gebracht hadden de reactie kort samen gevat was: 'Maar de hypotheekaanvraag is toch goedgekomen?' Dan heb je het dus echt niet begrepen.

Hidde
Wijchen
*****
25-09-2020
Person profile
Hidde
Wijchen

Pluspunten
Het contact via de chatfunctie en whats app werkt erg fijn en efficiënt. Mede hierdoor is de aanvraag prima behandeld. Dit was mijn 2e hypotheek via Hypotheek24: beiden met goede ervaringen.

Verbeterpunten

Hidde beveelt Hypotheek24.nl aan!