Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24

We zijn trots op de goede beoordelingen die we van onze 10.000+ blije klanten krijgen. We scoren gemiddeld een 9,4 ! Daar doen onze hypotheekadviseurs en coaches het voor. Het hypotheekadvies van nu! Lees hieronder verder.

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 10000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,4 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Jacky
Hoofddorp
*****
06-04-2022
Person profile
Jacky
Hoofddorp

Pluspunten
Het gehele contact is soepel verlopen, zonder enig probleem. Juiste advies gekregen en alles was binnen een maand rond.

Verbeterpunten

Jacky beveelt Hypotheek24.nl aan!

David
Havelte
*****
01-04-2022
Person profile
David
Havelte

Pluspunten
Wij wilden de overwaarde benutten op een wijze, dat dit financieel geen probleem is. Echter naderen wij de pensioenleeftijd en de hypotheekverstrekker van mijn vrouw als ZZP-ster, afvroeg hoe goed de inkomsten nu en voor haar pensioen zijn. Hierbij spelen divetse afwegingen mee, en Hypotheek24 (Daan H.) heeft zeer actief de hypotheekverstrekker benaderd, om zo goed mogelijk aan de gewenste overwaarde te komen. Continu werden wij per ommegaande ge-informeerd over de voortgang. Super dienstverlenenend en hij is aan te raden.

Verbeterpunten

David beveelt Hypotheek24.nl aan!

Bob
Baarlo
*****
31-03-2022
Person profile
Bob
Baarlo

Pluspunten
Wij willen graag onze woning verduurzamen en hebben daarvoor een stukje bouwdepot aangevraagd. Vanaf ons eerste gesprek is duidelijk wat we van elkaar kunnen verwachten. Mede door de proactieve houding was dit snel geregeld. Je kunt de status via je account inzien en compleet maken. wanneer we hierover vragen hadden, was een kort telefoontje voldoende om verder te kunnen. Kortom een aanrader.

Verbeterpunten

Bob beveelt Hypotheek24.nl aan!

Ben
Groningen
*****
31-03-2022
Person profile
Ben
Groningen

Pluspunten
Het regelen van onze hypotheek heb ik als een goede en prettige samenwerking ervaren met onze coach Rodin.

Verbeterpunten

Ben beveelt Hypotheek24.nl aan!

Safiera
Lelystad
*****
14-03-2022
Person profile
Safiera
Lelystad

Pluspunten
Enkele jaren geleden heb ik mijn eerste eigen hypotheek via Hypotheek24.nl aangevraagd en toen ik op zoek was naar opties om mijn hypotheek te verhogen heb ik heb weer benaderd. Direct tijdens het eerste gesprek kreeg ik duidelijk uitgelegd wat mijn opties waren en de opdracht was daarna snel gegeven. Wat vooral fijn is aan Hypotheek24.nl is dat ze ontzettend klantvriendelijk zijn en heel snel reageren. Geen vraag was teveel en dat is een hele geruststelling in het traject voor een hypotheekaanvraag. Ik zou bij een volgende aanvraag zeker weer gebruik maken van deze partij en raad Hypotheek24.nl ook zeker aan bij vrienden en familie.

Verbeterpunten

Safiera beveelt Hypotheek24.nl aan!

Ferry
Arnhem
*****
12-03-2022
Person profile
Ferry
Arnhem

Pluspunten
Vriendelijk en professioneel geholpen

Verbeterpunten

Ferry beveelt Hypotheek24.nl aan!

Sanne
Enschede
*****
09-03-2022
Person profile
Sanne
Enschede

Pluspunten
Inmiddels heb ik voor de derde keer een hypotheek via Hypotheek24 afgesloten en ik ben erg tevreden! Vooral de bereikbaarheid, vriendelijkheid en snelheid spelen hierin een grote rol. Dat je zelf online de status van je aanvraag kan zien is ook heel prettig!

Verbeterpunten

Sanne beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jennifer
Eygelshoven
*****
09-03-2022
Person profile
Jennifer
Eygelshoven

Pluspunten
Ik heb een goede beslissing gemaakt om voor Hypotheek24 te kiezen. Na pech met verschillende adviseurs toch voor deze onafhankelijk internet hypotheek adviseurs gekozen. Ben heel goed geholpen door Amber en Rodin! Het was zeker niet de makkelijkste hypotheek aanvraag, maar het is helemaal goed gekomen dank hun! Heel erg bedankt!

Verbeterpunten

Jennifer beveelt Hypotheek24.nl aan!

Arthur
's-Hertogenbosch
*****
08-03-2022
Person profile
Arthur
's-Hertogenbosch

Pluspunten
Ik ben prima geholpen, goede kennis bij medewerkers

Verbeterpunten
De doorlooptijd is veel langer dan waarmee geadverteerd wordt. De prijs is ook relatief hoog geworden, vergeleken met een aantal jaren geleden!

Arthur beveelt Hypotheek24.nl aan!

Rémi
Oss
*****
25-02-2022
Person profile
Rémi
Oss

Pluspunten
Ik had een relatief simpele situatie: ik wilde iets van mijn overwaarde opnemen en heb een goed pensioeninkomen. Risico voor adviseur en geldverstrekker minimaal. H24 accepteerde mijn keuze van geldverstrekker en maakte daar het beste van. In tegenstelling tot andere partijen die ik benaderd heb niet al te veel dure poespas en mitsen en maren. Prima!

Verbeterpunten

Rémi beveelt Hypotheek24.nl aan!