Vragen? Plan een gesprek in Met een hypotheekadviseur

Ervaringen en reviews Hypotheek24

We zijn trots op de goede beoordelingen die we van onze 10.000+ blije klanten krijgen. We scoren gemiddeld een 9,4 ! Daar doen onze hypotheekadviseurs en coaches het voor. Het hypotheekadvies van nu! Lees hieronder verder.

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 10000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,4 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Juan-Luc
Amsterdam
*****
06-09-2023
Person profile
Juan-Luc
Amsterdam

Pluspunten
I am an expat living in the Netherlands, With that comes alot of chalenges also not having a financial history in the country. Most banks were just blanketly giving low mortgage amounts but following a quick call with Roy explaining him my company benefits, Bonus, And salary structure he with his negotiations with the banks got me the mortgage I feel I deserved. I would highly recommend any expat to talk to Roy as he is enthusiastic and gets things done fast.

Verbeterpunten

Juan-Luc beveelt Hypotheek24.nl aan!

Sean
Utrecht
*****
01-09-2023
Person profile
Sean
Utrecht

Pluspunten
Wij hebben bij de aankoop van ons eerste huis een geweldige service van Hypotheek24 gehad. Met name de communicatie en het snel handelen is iets waar ze sterk in zijn.

Verbeterpunten

Sean beveelt Hypotheek24.nl aan!

Mike
Hillegom
*****
15-08-2023
Person profile
Mike
Hillegom

Pluspunten
Het was een super ervaring. Ontnam alle stress van alle zaken die er geregeld moeten worden bij een nieuwe hypotheek. Een echte aanrader.

Verbeterpunten

Mike beveelt Hypotheek24.nl aan!

Marco
Drunen
*****
14-08-2023
Person profile
Marco
Drunen

Pluspunten
We werden tijdens het intro gesprek gezien van een uitgebreid en duidelijk advies. Uiteindelijk de aanvraag in gang gezet waar gelijk duidelijk was wat er van ons verwacht werd. De lijst op de site geeft je een duidelijk overzicht met de dingen die al afgerond zijn en welke nog gedaan moeten worden. Uiteindelijk was onze hypotheek rond ruim voor de benodigde datum. De tussenpersoon gaf duidelijke uitleg. Enige dingetje is wel de telefonische bereikbaarheid. Ik heb namelijk 2 keer een kwartier in de wacht gestaan met mijn vraag. Verder prima dienstverlening! zeker een aanrader

Verbeterpunten

Marco beveelt Hypotheek24.nl aan!

Sascha
Hoogvliet
*****
07-08-2023
Person profile
Sascha
Hoogvliet

Pluspunten
Vanaf het begin hebben wij een professionele begeleiding ervaren. Het contact met de hypotheekadviseur en hypotheek coach vonden wij erg prettig. Reinoud en Cheyenne stonden gedurende het hele aankoopproces voor ons klaar, vanaf het moment van oriëntatie tot aan de afronding van onze eerste woning.

Verbeterpunten

Sascha beveelt Hypotheek24.nl aan!

Sjoerd
Amersfoort
*****
07-04-2023
Person profile
Sjoerd
Amersfoort

Pluspunten
Na goede ervaringen 3 jaar geleden zijn wij weer terug gekomen bij Hypotheek24, nu voor de aankoop van het volgende huis. Wij hadden veel vragen over bijvoorbeeld het meenemen van de hypotheek en de werking van een overbruggingskrediet. Alles is helder toegelicht in de gesprekken en wij wisten snel waar wij aan toe waren. De aanvraag verliep soepel en we werden gedurende het proces goed op de hoogte gehouden via mail of telefonisch. Kortom, erg tevreden.

Verbeterpunten

Sjoerd beveelt Hypotheek24.nl aan!

Tim
Bussum
*****
30-03-2023
Person profile
Tim
Bussum

Pluspunten
Wat een geweldige ervaring heb ik gehad met Rodin, Robin en Cheyenne van jullie.Ik ben zo ontzettend dankbaar voor hun harde werk en toewijding om ervoor te zorgen dat mijn hypotheekaanvraag succesvol werd afgerond. Vanaf het allereerste moment dat ik contact opnam met Hypotheek24, voelde ik me direct op mijn gemak. Rodin, Robin en Cheyenne waren zo vriendelijk en begripvol, en het was duidelijk dat ze echt meedachten met mijn persoonlijke situatie en mijn financiële doelen. Ze hebben me van begin tot eind begeleid bij het gehele hypotheekproces, en ik voelde me altijd goed geïnformeerd en op de hoogte van alles wat er speelde. Wat ik vooral waardeerde, was dat ze niet opgaven toen de bank ons eerste voorstel maar ook de 2e en 3e afkeurde. In plaats daarvan gingen ze onmiddellijk aan de slag om alternatieve oplossingen te vinden en bleven ze met mij in contact om mij op de hoogte te houden van hun voortgang. Dit gaf mij het vertrouwen dat ze er alles aan deden om mijn hypotheekaanvraag te laten slagen en dat ze niet zouden rusten voordat we een succesvolle uitkomst hadden bereikt. Uiteindelijk zijn we erin geslaagd om mijn hypotheekaanvraag succesvol af te ronden, en ik ben ervan overtuigd dat dit niet was gelukt zonder de expertise, toewijding en harde werk van Rodin, Robin en Cheyenne. Ik kan dit bureau dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, deskundige en meedenkende hypotheekadviseur. Dank jullie wel, Rodin, Robin en Cheyenne, voor jullie onvermoeibare inzet en fantastische service. Ik zal jullie aanbevelen aan al mijn vrienden en familie die op zoek zijn naar hypotheekadvies!

Verbeterpunten

Tim beveelt Hypotheek24.nl aan!

Annemarie
Groningen
*****
26-01-2023
Person profile
Annemarie
Groningen

Pluspunten
Contact was altijd mogelijk wanneer gewenst met mijn persoonlijke adviseur. Zo kreeg ik snel antwoord op al mijn vragen telefonisch of via mail. De adviseur dacht goed met me mee, en kijkt alvast vooruit naar wat je alvast kunt regelen. Online omgeving duidelijk en goed inzicht in de voortgang.

Verbeterpunten

Annemarie beveelt Hypotheek24.nl aan!

Frank
Gouda
*****
19-12-2022
Person profile
Frank
Gouda

Pluspunten
Ik heb het proces als positief ervaren. Altijd wel iemand die je snel kon voorzien van de juiste informatie. Wel opvallend dat er vooraf betaald moest worden voor de diensten, maar we kregen wel een hogere hypotheek. Ook het doorontwikkelen van de app is een aanrader. Al met al weer een goede ervaring!

Verbeterpunten

Frank beveelt Hypotheek24.nl aan!

Eddy
Ede
*****
24-11-2022
Person profile
Eddy
Ede

Pluspunten

Verbeterpunten
3 jaar geleden met grote tevredenheid een hypotheek via hypotheek24 afgesloten. De prijzen zijn aanzienlijk verhoogd en de kwaliteit gedaald. Als je zelf niet actief achter de voortgang aanjaagt, loopt je dossier onnodige vertraging op.