Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Nu geopend (tot 21:00)

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 7.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Sam
Gouda
*****
22-06-2019
Person profile
Sam
Gouda

Pluspunten
Het mooie is dat je via Whatsapp even snel iets kan vragen en gelijk antwoord krijgt. Dit werkt snel en voelt dat ze echt betrokken zijn met je aanvraag en niet zoals ouderwets hypotheek kantoren hoofdprijs vragen.

Prijs kwaliteit is echt super goed. Kosten zijn laag en die heb je zeker weer nodig bij andere kosten die je maakt.
Taxatie ook uitgevoerd vanuit Hypotheek24 lekker makkelijk.
Bankgarantie ook via hypotheek24 uitgevoerd ze hebben dus een totaal pakket keuze is vrij maar voor de goed hulp gun je ook zo goed bedrijf.

Verbeterpunten

Sam beveelt Hypotheek24.nl aan!

Gerrit
Ermelo
*****
18-06-2019
Person profile
Gerrit
Ermelo

Pluspunten
Uitstekende dienstverlening Dior Daan Holterman en zijn collega’s. Wat n geweldige kennis en ervaring en service voor zo weinig geld! Fantastisch!!!!

Verbeterpunten

Gerrit beveelt Hypotheek24.nl aan!

M
's-Hertogenbosch
*****
18-06-2019
Person profile
M
's-Hertogenbosch

Pluspunten
Goede mix tussen online dienstverlening in combinatie met advies/service via de telefoon!

Adviesrapport wel erg uitgebreid! Veel herhaling.

Adviseur goede kennis van zaken voor een oversluit casus. Ook vriendelijk en erg geduldig. Doorlooptijd offerte Argenta heel kort (en fijn)

Verbeterpunten

M beveelt Hypotheek24.nl aan!

Marcel
Utrecht
*****
18-06-2019
Person profile
Marcel
Utrecht

Pluspunten
Een makkelijk te volgen stappenplan met heldere uitleg.
In kort tijdsbestek alles prima geregeld.

Verbeterpunten

Marcel beveelt Hypotheek24.nl aan!

Bianca
Zeist
*****
18-06-2019
Person profile
Bianca
Zeist

Pluspunten
Vanaf dag 1 vriendelijk geholpen. Je denkt dat je alles zelf moet regelen maar niets is minder waar. Na een eerste telefonisch contact toch besloten om met advies door te gaan. Wij zijn zeer goed geholpen door fijne mensen. Het fijne is dat je elke stap mee kunt kijken en precies weet hoe het ervoor staat.

Verbeterpunten

Bianca beveelt Hypotheek24.nl aan!

A
's-Gravenhage
*****
17-06-2019
Person profile
A
's-Gravenhage

Pluspunten
great service, quick reply to questions

Verbeterpunten

A beveelt Hypotheek24.nl aan!

Walter
Oisterwijk
*****
12-06-2019
Person profile
Walter
Oisterwijk

Pluspunten
Waarom ga je nog naar een dure hypotheekadviseur als je hier veel minder betaald en het duidelijk is wat je allemaal moet aanleveren. Alles wordt supersnel online gecheckt en je weet al heel snel waar je aan toe bent. Onze hypotheek was binnen twee weken geheel geregeld. 1 puntje nog ter verbetering is het soms verspringen van de bestanden, waardoor het lijkt alsof je niets hebt geupload.

Verbeterpunten

Walter beveelt Hypotheek24.nl aan!

Mandy
Dordrecht
*****
26-05-2019
Person profile
Mandy
Dordrecht

Pluspunten

Verbeterpunten

Mandy beveelt Hypotheek24.nl aan!

Klant
*****
17-05-2019
Person profile
Klant
-

Klant beveelt Hypotheek24.nl aan!

Axel
*****
17-05-2019
Person profile
Axel
-

Pluspunten
zeer efficiënt en erg geduldig. Faruk en zijn afdeling zijn ook super vriendschappelijk

Axel beveelt Hypotheek24.nl aan!