Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Nu geopend (tot 21:00)

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 8.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 8000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Patrick
Zeist
*****
25-02-2020
Person profile
Patrick
Zeist

Pluspunten
Via de website wordt je door alle stappen heen geleid en een keer dat ik iets niet kon vinden kon ik in de avond contact opnemen en werd ik goed geholpen.

Verbeterpunten

Patrick beveelt Hypotheek24.nl aan!

Kiki
Rotterdam
*****
25-02-2020
Person profile
Kiki
Rotterdam

Pluspunten
Snelle antwoorden op mijn vragen, vriendelijke en goede service.

Verbeterpunten

Kiki beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jasper
Amsterdam
*****
25-02-2020
Person profile
Jasper
Amsterdam

Pluspunten
Mijn ervaring met hypotheek24 is heel positief. Allereerst de goede website die je eenvoudig door de stappen begeleid. Daarnaast word je actief benaderd voor persoonlijk contact met je coach.

Verbeterpunten

Jasper beveelt Hypotheek24.nl aan!

Peter
Heerhugowaard
*****
25-02-2020
Person profile
Peter
Heerhugowaard

Pluspunten
Door de korte lijnen, mogelijkheid tot snel en direct contact met jullie medewerkers is mijn hypotheek in sneltreinvaart tot stand gekomen.

Verbeterpunten

Peter beveelt Hypotheek24.nl aan!

Iwan
Purmerend
*****
25-02-2020
Person profile
Iwan
Purmerend

Pluspunten
De eerste hypotheek aanvraag was afgewezen maar de tweede ging het gelijk goed en vlot. Nog bedankt en nu genieten van mijn nieuwe huis.

Verbeterpunten

Iwan beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jeremy
Vianen
*****
25-02-2020
Person profile
Jeremy
Vianen

Pluspunten
Mijn ervaring is over het algemeen goed. Ik de beginfase verliep alles soepel.

Verbeterpunten
De bank nam wel heel ruim de tijd (meer dan de benoemde doorlooptijd) om de laatste 2e controle uit te voeren.

Jeremy beveelt Hypotheek24.nl aan!

Douglas
Lelystad
*****
25-02-2020
Person profile
Douglas
Lelystad

Pluspunten
Invullen van e.e.a op jullie site was eenvoudig. Kreeg vlot een eigen contactpersoon aangewezen. Ik heb meerdere keren telefonisch contact gehad met mijn contactpersoon (Kim). Uiterst prettig om af en toe gewoon door de telefoon te communiceren, levert snelheid op voor mij als klant en minder keren heen en weer mailen. . Inmiddels is alles gepasseerd bij de notaris en ik ben terugkijkend bijzonder tevreden hoe het proces is gelopen en alle waardering voor jullie medewerkster Kim die ook op mijn lastige momenten de vragen en probleempjes snel oploste!

Verbeterpunten
Merkte wel dat contact even stroever was toen mijn eigen contactpersoon niet aanwezig was. Totale proces duurde wel lang, twee maanden vanaf mijn eerste vraag voor een offerte.

Douglas beveelt Hypotheek24.nl aan!

William Wilbrink
Beekbergen
*****
22-01-2020
Person profile
William Wilbrink
Beekbergen

Pluspunten
Duidelijke website en online portal; Snelle beoordeling van je aangeleverde documenten; Goed telefonisch bereikbaar en tijd om vragen te stellen; Bij het verkrijgen van de bindende offerte werd er een fout gemaakt bij de geldverstrekker. Dit werd door John Ponden uiteindelijk goed gemanaged

Verbeterpunten
Bij het doorzetten van documenten was een document niet aangekomen bij de geldverstrekker. Nadat ik 1,5 week niks had gehoord ben ik er achteraan gaan bellen. Toen kwam dit aan het licht en was het snel verholpen. Ik had graag gezien dat dit door Hypotheek24 was opgemerkt. Bij het verkrijgen van de bindende offerte werd er een fout gemaakt bij de geldverstrekker. In het begin duurde het even voordat duidelijk werd gecommuniceerd dat het toch allemaal wat langer ging duren. Uiteindelijk is het met wat vertraging goed opgelost.

William Wilbrink beveelt Hypotheek24.nl aan!

Anton
Zoetermeer
*****
20-01-2020
Person profile
Anton
Zoetermeer

Pluspunten
Duidelijke gang van zaken, snelle respons, prettige telefonische contacten, goed advies en uiteindelijk een hypotheek waar ik blij mee ben.

Verbeterpunten

Anton beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jasper
Amsterdam
*****
17-01-2020
Person profile
Jasper
Amsterdam

Pluspunten
Als je weet wat je wil en je kan wat je denkt en je doet wat je moet dat levert hypotheek24 een simpel en overzichtelijk proces om je te helpen een hypotheek af te sluiten.

Verbeterpunten

Jasper beveelt Hypotheek24.nl aan!