Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Nu geopend (tot 21:00)

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 8.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 8000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Matthijs
Amsterdam
*****
16-06-2020
Person profile
Matthijs
Amsterdam

Pluspunten
Snelle service, duidelijke portal en goed bereikbaar!

Verbeterpunten

Matthijs beveelt Hypotheek24.nl aan!

Daphne
Rotterdam
*****
16-06-2020
Person profile
Daphne
Rotterdam

Pluspunten
Als starters (waarvan een van ons ZZP'er) zijn we goed geholpen door hypotheek 24, het was een prettige samenwerking met een eerste eigen huis als eindresultaat. Als ik dan toch een verbeterpuntje zou moeten noemen is dat de opbouw van de 'documentenflow' op de website. Op de werkwijze en adviezen niets aan te merken! Bedankt!

Verbeterpunten

Daphne beveelt Hypotheek24.nl aan!

Bas
Haarlem
*****
16-06-2020
Person profile
Bas
Haarlem

Pluspunten
Alles werkt snel en duidelijk Via het online platform. Status is goed te volgen, instructies zijn duidelijk.

Verbeterpunten

Bas beveelt Hypotheek24.nl aan!

Jbk
Amstelveen
*****
16-06-2020
Person profile
Jbk
Amstelveen

Pluspunten
Hypotheek24 werkt goed als je digitaal goed onderlegd bent. Je moet namelijk veel kunnen uploaden en het maakt het makkelijker als je hier handig in bent. Hypotheek24 reageert snel, wat altijd prettig is.

Verbeterpunten

Jbk beveelt Hypotheek24.nl aan!

Stephan
Winssen
*****
16-06-2020
Person profile
Stephan
Winssen

Pluspunten
Goed en direct contact met je contactpersoon. Stukken worden snel beoordeeld. Ben tevreden over het hele traject.

Verbeterpunten

Stephan beveelt Hypotheek24.nl aan!

Xander
Hoofddorp
*****
16-06-2020
Person profile
Xander
Hoofddorp

Pluspunten
Goed bereikbaar, prettig contact en komt belofte na.

Verbeterpunten

Xander beveelt Hypotheek24.nl aan!

Martijn
Apeldoorn
*****
16-06-2020
Person profile
Martijn
Apeldoorn

Pluspunten
Heb via Hypotheek24 mijn hypotheek verhoogt. Dit ging veel makkelijker dan ik had verwacht, ze zijn goed bereikbaar en denken met je mee. Ben erg blij met mijn keuze. Een aanrader dus.

Verbeterpunten

Martijn beveelt Hypotheek24.nl aan!

Frank
Krimpen aan den IJssel
*****
16-06-2020
Person profile
Frank
Krimpen aan den IJssel

Pluspunten
In eerste instantie stonden wij wat sceptisch tegenover een hypotheek advies om onze bestaande hypotheek.te verhogen voor onze verbouwing. Echter werkt t telefonische consult in ons geval heel erg verrassend en deskundig onderbouwd uit. Wij zijn ook in het advies van Hypotheek24 meegegaan. Dossier gemakkelijk digitaal op te bouwen en ten aller tijden in te zien. Erg fijn en vertrouwd gevoel. Zeker aan te bevelen! Wij komen indien ooit nog nodig in de toekomst zeker terug!

Verbeterpunten

Frank beveelt Hypotheek24.nl aan!

Anneke
Wervershoof
*****
16-06-2020
Person profile
Anneke
Wervershoof

Pluspunten
Wij wilden onze aflossingsvrije hypotheek oversluiten en verhogen. De medewerkers hebben ons uitstekend geadviseerd. Onze aanvraag was gezien onze inkomenssituatie niet standaard, maar alles is prima en zo snel als mogelijk was in deze drukke hypotheektijd verlopen. Hierdoor hebben wij een zeer lage rente voor 30 jaar kunnen vastleggen, terwijl ondertussen de rente aan het stijgen was. We zijn dus erg tevreden. Ik heb meerdere keren telefonisch en mailcontact gehad en ben steeds prima geholpen door vriendelijke medewerkers.

Verbeterpunten

Anneke beveelt Hypotheek24.nl aan!

Claire
Rotterdam
*****
07-05-2020
Person profile
Claire
Rotterdam

Pluspunten
Wij zouden iedereen Hypotheek24 aanbevelen. De adviseurs zijn communicatief sterk en hebben een hoge mate van expertise. Daarnaast werkt het systeem makkelijk en alles heel snel rond! Dank Daan en Kim voor de uitstekende service.

Verbeterpunten

Claire beveelt Hypotheek24.nl aan!