Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Ervaringen en reviews Hypotheek24.nl

We zijn trots op de mooie beoordelingen van al meer dan 7.000 blije klanten! Daar doen we het voor. Bekijk hieronder de beoordelingen van Hypotheek24.nl

Bereken je hypotheek

Gratis kennismakingsgesprek

Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Hoe beoordelen onze klanten ons?

Hypotheek24.nl scoort gemiddeld een 9,1 op basis van de klantbeoordelingen op Kiyoh.nl.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bezoekers van Hypotheek24.nl? Lees hier onder hun beoordelingen nadat zij zelf hun hypotheek via ons hebben afgesloten.

Henk Jan
Ede
*****
10-10-2018
Person profile
Henk Jan
Ede

Verbeterpunten
Geen verbeterpunten kunnen benoemen.

Henk Jan beveelt Hypotheek24.nl aan!

Arwin
Groningen
*****
09-10-2018
Person profile
Arwin
Groningen

Pluspunten
Webchat en communicatie via Whatsapp snel en kundig. Konden snel dingen voor je uitzoeken
Op 1x na altijd te bereiken.
De informele manier van aanspreken beviel mij ook erg goed.

Verbeterpunten
De website heeft her en der nog wat gebreken, maar is over het algemeen uitstekend. Bij het uploaden van documenten in stap 9 werden mijn bestanden ergens anders geplaatst, terwijl ik echt op de juiste plek uploadde. De stap betreft overlijdensrisicoverzekering heb ik nooit gezien tot een paar dagen voor uiteindelijke akkoord. Deze had ik zelf geregeld maar was verder geen probleem.

Arwin beveelt Hypotheek24.nl aan!

Ruud Loon
Rotterdam
*****
06-10-2018
Person profile
Ruud Loon
Rotterdam

Verbeterpunten
Je wordt niet altijd teruggebeld door je persoonlijke hypotheekcoach. Je hebt veel verschillende mensen waar je contact mee hebt, waardoor het traject voor je gevoel langer duurt. Er werd gezegd dat de hypotheek rond is twee weken na het adviesgesprek, maar dat klopt niet. Neem daar echt minimaal een maand voor.

Ruud Loon beveelt Hypotheek24.nl aan!

Kasper
Rotterdam
*****
04-10-2018
Person profile
Kasper
Rotterdam

Kasper beveelt Hypotheek24.nl aan!

Monique
Rotterdam
*****
27-09-2018
Person profile
Monique
Rotterdam

Pluspunten
Vlotte afhandeling
Prettige medewerkers

Verbeterpunten
Makkelijker heen en weer kunnen gaan in de website om documenten te uploaden.

Monique beveelt Hypotheek24.nl aan!

Rene
Leeuwarden
*****
27-09-2018
Person profile
Rene
Leeuwarden

Verbeterpunten
Online omgeving reageert soms wat raar. Springt heen en weer tussen de stappen.

Rene beveelt Hypotheek24.nl aan!

Evert
Eindhoven
*****
26-09-2018
Person profile
Evert
Eindhoven

Evert beveelt Hypotheek24.nl aan!

Marieke
Roosendaal
*****
24-09-2018
Person profile
Marieke
Roosendaal

Verbeterpunten
Soms snapte ik niet helemaal wat waar verwacht werd

Marieke beveelt Hypotheek24.nl aan!

Arnout
Capelle aan den IJssel
*****
24-09-2018
Person profile
Arnout
Capelle aan den IJssel

Pluspunten
Klantvriendelijk
Vakkundig
Goede digitale omgeving
Snelle service.

Verbeterpunten
Er was onderling een verwarring over het deel van het renteaanbod dat ondertekend moest worden. Dit was wel snel opgelost.

Arnout beveelt Hypotheek24.nl aan!

Kevin
Zoetermeer
*****
20-09-2018
Person profile
Kevin
Zoetermeer

Pluspunten
Snel contact
Via WhatsApp contact
Voordelig en het personeel is altijd vriendelijk!

Verbeterpunten
Geen, mooie service.

Kevin beveelt Hypotheek24.nl aan!