Vragen? Plan een gesprek in Met een hypotheekadviseur
vinkje Altijd persoonlijk advies vinkje Meer dan +10.000 tevreden klanten vinkje Onafhankelijk

Direct online hypotheekadvies

  • Altijd bereikbaar, je krijgt persoonlijk advies wanneer jij het wil​ 
  • Binnen 24 uur duidelijkheid over jouw hypotheek
  • Onafhankelijk, wij vergelijken alle hypotheken
Ruim 10.000 klanten geven ons een 9,4 op Kiyoh!
Klik om verder te scrollen

Altijd de beste hypotheek in jouw situatie

10.234

slimme huizenkopers
gingen je voor

v.a.3,67%

is nu de laagste rente
We vergelijken 50+ hypotheken

9,4

is onze gemiddelde
klantbeoordeling

Direct contact met jouw hypotheekadviseur

... Dat wil iedereen toch? Plan direct gratis en vrijblijvend een online orientatiegesprek bij één van onze ervaren hypotheekadviseurs!

Hypotheek24 in vier slimme stappen

Jouw hypotheek zó geregeld

 1. 1

  Bereken je hypotheek

  Bereken direct via onze superslimme tools tools jouw maximale hypotheek en de maandlasten. Zo weet je direct waar je aan toe bent! 

  Bereken je hypotheek
 2. Overleg met je hypotheekadviseur
  2

  Gratis oriëntatiegesprek

  Download de Hypotheek24 app en deel snel en eenvoudig informatie met de hypotheekadviseur. In het gratis gesprek kijk je samen met de ervaren hypotheekadviseur of jouw woonplannen haalbaar zijn. 

 3. 3

  Tijd voor het adviesgesprek!

  De hypotheekadviseur geeft persoonlijk advies over welke hypotheek het beste bij je past met de laagste woonlasten. Samen maken we je woonplan definitief! Wel zo fijn. 

  Aanvragen: binnen 24 uur zekerheid
 4. Champagne
  4

  Wij regelen de hypotheek,jij de Champagne

  Onze hypotheekcoaches gaan direct aan de slag om jouw hypotheek te regelen. Via de handige track & trace in jouw persoonlijke dashboard houd je de voortgang van de hypotheekaanvraag in de gaten. Zo weet je precies wanneer je de champagne koud kan gaan zetten!

Aan de slag
Plant
Het team

Team hypotheek24

Samen met ons hele team werken wij elke dag om ervoor te zorgen dat jij een ontspannen ervaring hebt bij het afsluiten van een hypotheek. Benieuwd naar deze ervaring? Plan dan direct een gratis oriëntatiegesprek in.

Maak een belafspraak

Onze klanten geven ons een 9+

Supertrots zijn we op de ruim 10.000 slimme huizenkopers die we al mochten helpen en de positieve berichten die zij hebben achter gelaten. Zij geven onze service gemiddeld een 9,4. Daar doen we het voor!

"Eenvoudig en concreet"

Nadat ik al eerder een hypotheek had afgesloten via Hypotheek24 kwam ik weer bij ze uit om de bestaande hypotheek op te hogen. Alle uitleg en informatie die ik kreeg was duidelijk en er werd de tijd genomen om alles door te nemen. Het aanvraag traject verliep ook enorm snel waarbij er altijd tijd was voor telefonisch overleg om vragen te beantwoorden. Dankzij het online systeem is het aanleveren van alle benodigde documenten een fluitje van een cent.

Mike uit Capelle aan den IJssel 13-05-2024
Person profile

"Top"

Met Roy heel fijn contact gehad over mijn hypotheekaanvraag. Heeft me goed begeleid van A tot Z en advies gegeven over onderwerpen waar ik 0 verstand van heb :) Kon altijd snel schakelen met hem, altijd bereikbaar + hij is lekker proactief. Dus goeie ervaring!

Annemieke uit Rotterdam 13-05-2024
Person profile

"Roy was een chille gast met goede uitleg."

Roy communiceerde goed en zorgde ervoor dat de documenten goed werden aangeleverd. Had de snelheid er goed in zitten en hier een daar een grapje maakte het allemaal nog een leuk proces ook! Dankjewel nog Roy! Woon er mooi!

Germain uit Doetinchem 14-03-2024
Person profile

Wanneer kan je?

Vandaag Later