Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Onze eerste TV commercial!

Met trots presenteren we onze eerste tv commercial voor Hypotheek24.nl. Zelf je huis via internet verkopen of zelf je vakantie boeken kon al lang. Nu kunnen consumenten ook zelf online hun hypotheek afsluiten.


In de commercial zie je een stel op gesprek bij een traditionele hypotheekadviseur. Stoffig kantoor, pot koffie, het beeld is bekend. Na enkele vragen krijgt het stel de rekening voor het advies, 3000 euro! Bij Hypotheek24.nl heb je al een hypotheekadvies voor €350,-.

Online je hypotheek afsluiten, met of zonder advies, daar geloven we in bij Hypotheek24.nl. Op onze website helpen we je stap-voor-stap zelf je hypotheek te kiezen en af te sluiten. En omdat je het zelf doet, bespaar je zo duizenden euro’s op je afsluitkosten.

Waarom Hypotheek24.nl?

Hypotheek24.nl is een onderdeel van DGN en zusje van bekende sites als DeGoedkoopsteNotaris.nl en ZorgKiezer.nl. Bij DGN geven we consumenten graag de tools in handen zodat ze zelf aan de slag kunnen. Of het nu gaat om het vinden van een notaris, het overstappen van zorgverzekering of het online afsluiten van je hypotheek, wij maken het graag makkelijk voor je.