Vragen? Plan een gesprek in Met een hypotheekadviseur

Financieringsverklaring

Meer dan 10000 tevreden
klanten!

Wat is een financieringsverklaring? 

Wanneer je je inschrijft voor een nieuwbouwwoning kan het zijn dat je een financieringsverklaring nodig hebt. Bij Hypotheek24 kunnen we gratis en vrijblijvend een financieringsverklaring voor je opmaken. Op deze verklaring wordt door een hypotheekadviseur aangegeven wat je maximaal kunt lenen voor de woning waar je in geïnteresseerd bent. De verklaring lever je aan bij de inschrijving voor het nieuwbouwproject. Zo is het voor de nieuwbouwinstantie meteen duidelijk dat je al hebt gesproken met een hypotheekadviseur en wat je mogelijkheden zijn.

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Maak een account aan
   Je kunt heel gemakkelijk een account aanmaken via onze website. In deze persoonlijke omgeving kun je de benodigde documenten uploaden die we nodig hebben.
  2. Upload de benodigde documenten
   De volgende documenten en gegevens zijn benodigd:
    - Inkomensgegevens (denk aan een werkgeversverklaring, salarisstroken of jaarcijfers)
    - Overzicht van je huidige hypotheek (indien je een koopwoning in bezit hebt)
    - Opgave van eigen middelen en schulden (roodstand, studieschuld, leasecontract etc.)
    - Graag aangeven om welk bouwproject het gaat (inclusief bouwnummer(s)).
  3. Ontvang de financieringsverklaring per mail
   Nadat de documenten zijn beoordeeld zal de adviseur een financieringsverklaring voor je opstellen. De verklaring wordt binnen enkele werkdagen per mail naar je verstuurd!

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Maak een afspraak! 

Wil jij jouw hypotheek berekenen en weten wat jouw mogelijkheden zijn? Maak dan  hier een gratis en vrijblijvende afspraak met een van onze hypotheekadviseurs om een berekening te maken. Zo krijg je op voorhand al inzicht in je financiële mogelijkheden, maandelijkse hypotheeklasten en weet je wat je maximaal kunt lenen.

Plan gratis een hypotheekgesprek