Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Nu geopend (tot 17:00)

Plan vrijblijvend een oriëntatiegesprek met een hypotheekadviseur

✔ Bekijk of jouw droomhuis haalbaar is

✔ Kom erachter wat voor jou de beste hypotheek is

✔ Weet hoe snel je hypotheek rond kan zijn

✔ Krijg handige tips en tricks

Gratis oriëntatiegesprek
Meer dan 10000 tevreden
klanten!

Gratis oriëntatiegesprek bij Hypotheek24.nl

Bij Hypotheek24.nl helpen we jou graag bij het kiezen en afsluiten van je hypotheek. Als je een huis wilt kopen krijg je te maken met een hoop moeilijke termen en deadlines. Dit kan best spannend zijn. Daarom hebben wij een stappenplan gebouwd waar we je bij elke stap in het proces bij de hand nemen. 

Als eerste stap bieden wij een gratis oriëntatiegesprek met een hypotheekadviseur! Dit gesprek duurt ongeveer 45 minuten en is volledig vrijblijvend. 

Hoe werkt het?

Tijdens de belafspraak geven wij (nog) geen advies, maar kijken we of jouw woonwensen haalbaar zijn. 

In het oriëntatiegesprek krijg je inzicht in je financiële mogelijkheden, maandelijkse hypotheeklasten en weet je aan het eind of je de woning kunt betalen. 

Voorbereiding

Hoe meer we van je weten, des te beter we je kunnen helpen. Handig is het dus om vast wat berekeningen te maken op de website. Je kunt met behulp van onze tools hypotheekberekeningen maken, zoals het berekenen van je maximale hypotheek en het berekenen van je maandlasten

Het scheelt tijd als je het stappenplan vast zo goed en nauwkeurig mogelijk invult. Je kunt vast het stappenplan op onze website invullen. Zo kan de adviseur met je meekijken en een helder oordeel vellen over de haalbaarheid van de hypotheekaanvraag. Bereid daarnaast wat vragen voor die je wilt stellen aan onze hypotheekadviseurs.

Afspraak maken?

Je kunt online een afspraak maken voor dit oriëntatiegesprek. Wij bellen je dan op jouw gekozen dag en tijdstip.

Gratis oriëntatiegesprek