Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Maak vrijblijvend een afspraak met onze hypotheekexpert

✔ Bekijk of jouw droomhuis haalbaar is

✔ Kom erachter wat voor jou de beste hypotheek is

✔ Weet hoe snel je hypotheek rond kan zijn

✔ Krijg handige tips en tricks

Maak een vrijblijvende afspraak
Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Gratis belafspraak bij Hypotheek24.nl

Bij Hypotheek24.nl helpen we jou graag bij het kiezen en afsluiten van je hypotheek. Wij begrijpen echter heus wel dat dat ook een beetje spannend is. Vooral bij je eerste hypotheek komen er best wat dingen kijken, waarvan je tot nu toe misschien niet helemaal op de hoogte was. Maar daarbij helpen we je graag. Ons stappenplan is zo gebouwd dat we je bij elke stap in het proces bij de hand nemen. Uiteraard is het ook fijn om even met iemand je mogelijke aanvraag door te lopen. Daarom bieden we jou graag gratis een belafspraak met een van onze hypotheekexperts.

Hoe werkt het?

In het kennismakingsgesprek bekijken we jouw persoonlijke situatie, lopen we de stappen met je door en helpen we jou met kiezen voor de juiste hypotheek. In dit gesprek kunnen we ook alvast vertellen hoe snel jouw hypotheek rond kan zijn en wat we van jou verwachten. Tot slot leggen we het hele proces uit en geven je handige tips en tricks om te zorgen dat jij snel aan de slag kan! Alles om te zorgen dat jij zo snel mogelijk, zo goedkoop mogelijk en misschien ook wel zo leuk mogelijk je droomhuis kan financieren.

Afspraak maken?

Je kunt ons altijd bellen voor een kennismakinggesprek. Er is altijd wel een van onze hypotheekcoaches beschikbaar. Willen je dat we jou bellen? Dat kan, mail naar info@hypotheek24.nl en laat weten wanneer het best schikt om met jou te bellen. Dan gaan we zorgen dat een van onze coaches contact met je opneemt!

Voorbereiding

Hoe meer we van je weten, des te beter we je kunnen helpen. Handig is het dus om het stappenplan zo goed en nauwkeurig mogelijk in te vullen, dat scheelt tijd!