Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Nu geopend (tot 21:00)

Maak vrijblijvend een afspraak met onze hypotheekexpert

Wat is jouw maximale hypotheek?
Welke hypotheek past bij jou?

Maak een vrijblijvende belafspraak
Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Gratis kennismakingsgesprek bij Hypotheek24.nl

Bij Hypotheek24.nl helpen we jou graag bij het kiezen en afsluiten van je hypotheek. Wij begrijpen echter heus wel dat dat ook een beetje spannend is. Vooral bij je eerste hypotheek komen er best wat dingen kijken, waarvan je tot nu toe misschien niet helemaal op de hoogte was. Ons stappenplan is zo gebouwd dat we je bij elke stap in het proces bij de hand nemen. Uiteraard is het ook fijn om even met iemand je mogelijke aanvraag door te lopen. Daarom bieden we jou graag gratis een kennismakingsgesprek met een van onze hypotheekcoaches.

Hoe werkt het?

In het kennismakingsgesprek bekijken we jouw persoonlijke situatie en lopen we de stappen met je door. Misschien kan jij het makkelijk zelf regelen of blijkt juist dat hypotheekadvies in jouw geval raadzaam is. In dit gesprek kunnen we ook alvast vertellen hoe snel jouw hypotheek rond kan zijn en wat we van jou verwachten. Tot slot leggen we het hele proces uit en geven je handige tips en tricks om te zorgen dat jij snel aan de slag kan! Alles om te zorgen dat jij zo snel mogelijk, zo goedkoop mogelijk en misschien ook wel zo leuk mogelijk je droomhuis kan financieren.

Afspraak maken?

Je kunt ons altijd bellen voor een kennismakinggesprek. Er is altijd wel een van onze hypotheekcoaches beschikbaar. Willen je dat we jou bellen? Dat kan, mail naar info@hypotheek24.nl en laat weten wanneer het best schikt om met jou te bellen. Dan gaan we zorgen dat een van onze coaches contact met je opneemt!

Voorbereiding

Hoe meer we van je weten, des te beter we je kunnen helpen. Handig is het dus om het stappenplan zo goed en nauwkeurig mogelijk in te vullen, dat scheelt tijd!

Maak een vrijblijvende afspraak