Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Nu geopend (tot 21:00)

Maak vrijblijvend een afspraak met onze hypotheekexpert

Wat is jouw maximale hypotheek?
Welke hypotheek past bij jou?

Plan een gratis belafspraak
Meer dan 10000 tevreden
klanten!

Gratis kennismakingsgesprek bij Hypotheek24.nl

Bij Hypotheek24.nl helpen we jou graag bij het kiezen en afsluiten van je hypotheek. Als je een huis wilt kopen krijg je te maken met een hoop moeilijke termen en deadlines. Dit kan best spannend zijn. Daarom hebben wij een stappenplan gebouwd waar we je bij elke stap in het proces bij de hand nemen. 

Als eerste stap bieden wij een gratis kennismakingsgesprek met een hypotheekadviseur! Dit gesprek duurt ongeveer een half uur en is volledig vrijblijvend. 

Hoe werkt het?

Tijdens de belafspraak geven wij (nog) geen advies, maar helpen jou stap voor stap bij het maken van keuzes.

In een kennismakingsgesprek krijg je inzicht in je financiële mogelijkheden, maandelijkse hypotheeklasten en weet je aan het eind of je de woning kunt betalen. 

Bereid je voor

Hoe meer we van je weten, des te beter we je kunnen helpen. Handig is het dus om vast wat berekeningen te maken op de website. Je kunt met behulp van onze tools hypotheekberekeningen maken, zoals het berekenen van je maximale hypotheek en het berekenen van je maandlasten

Het scheelt tijd als je het stappenplan vast zo goed en nauwkeurig mogelijk invult. Je kunt vast het stappenplan op onze website invullen. Zo kan de expert met je meekijken en een helder oordeel vellen over de haalbaarheid van de hypotheekaanvraag. Bereid daarnaast wat vragen voor die je wilt stellen aan onze hypotheekexperts.

Je hypotheek regelen via Hypotheek24?

Via Hypotheek24 krijg je het hypotheekadvies van nu! Dit doen we door supersnelle service, altijd persoonlijk advies en de vergelijking van 50+ hypotheken. Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan nu een vrijblijvend afspraak met één van onze hypotheekadviseurs.

Plan gratis een oriëntatiegesprek