Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Maak vrijblijvend een afspraak met onze hypotheekexpert

Wat is jouw maximale hypotheek?
Welke hypotheek past bij jou?

Plan een gratis belafspraak
Meer dan 8000 tevreden
klanten!

Gratis kennismakingsgesprek bij Hypotheek24.nl

Bij Hypotheek24.nl helpen we jou graag bij het kiezen en afsluiten van je hypotheek. Als je een huis wilt kopen krijg je te maken met een hoop moeilijke termen en deadlines. Dit kan best spannend zijn. Daarom hebben wij een stappenplan gebouwd waar we je bij elke stap in het proces bij de hand nemen. 

We begrijpen ook dat het fijn is om met iemand de aanvraag door te lopen. Daarom bieden we jou graag gratis een belafspraak met een van onze hypotheekexperts.

Hoe werkt het?

Tijdens de belafspraak geven wij geen advies, maar helpen jou stap voor stap bij het maken van keuzes. We bekijken jouw persoonlijke situatie, lopen de stappen met je door en helpen jou met kiezen voor de juiste hypotheek. In dit gesprek kunnen we ook alvast vertellen hoe snel jouw hypotheek rond kan zijn en wat we van jou verwachten. 

We voorzien je van alle informatie, maar uiteindelijk maak jij zelf de keuze. Zo kun jij je dus eerst vrijblijvend en kosteloos oriënteren. 

Bereid je voor

Hoe meer we van je weten, des te beter we je kunnen helpen. Handig is het dus om vast wat berekeningen te maken op de website. Je kunt met behulp van onze tools hypotheekberekeningen maken, zoals het berekenen van je maximale hypotheek en het berekenen van je maandlasten

Het scheelt tijd als je het stappenplan vast zo goed en nauwkeurig mogelijk invult. Je kunt vast het stappenplan op onze website invullen. Zo kan de coach met je meekijken en een helder oordeel vellen over de haalbaarheid van de hypotheekaanvraag. Bereid daarnaast wat vragen voor die je wilt stellen aan onze hypotheekexperts.

Welke keuzes moet je zelf maken?

Wij helpen jou de volgende keuzes te maken:

Na dit gesprek zal het duidelijk voor je zijn of je de hypotheek zelf wilt of kunt regelen of mét hypotheekadvies.

Afspraak maken?

Je kunt online een afspraak maken voor dit gesprek. Wij bellen je dan op jouw gekozen dag en tijdstip.

Plan een gratis belafspraak