Vragen? Plan een gesprek in Met een hypotheekadviseur

ABN AMRO hypotheek

Niet meer af te sluiten
via Hypotheek24.nl


Hypotheekrente vergelijken
Maak afspraak
Meer dan 10000 tevreden
klanten!

ABN AMRO

ABN AMRO als geldverstrekker


'Een betere bank die bijdraagt aan een betere wereld', is niet alleen een mooie slogan. We zijn ervan overtuigd dat we een betere bank zijn als we ons samen met onze klanten en medewerkers inzetten voor een betere wereld. We zoeken naar duurzame oplossingen, investeringen en initiatieven zonder dat onze dienstverlening in het geding komt. Dat is een continu proces waarin wij onszelf voortdurend willen verbeteren.

ABN AMRO streeft naar een vooraanstaande positie als duurzame bank die verantwoordelijkheid neemt voor haar acties en interacties. We zetten ons in om onze directe impact op mens en milieu zo klein mogelijk te houden. Hetzelfde geldt voor de indirecte impact die we hebben via onze investeringen en de activiteiten van onze klanten.

Kortingen bij ABN AMRO

Als je kiest voor een hypotheek van ABN AMRO, dan kan je aanspraak maken op verschillende kortingen! ABN AMRO biedt drie soorten kortingen aan:

  1. Heb jij een betaalrekening bij ABN AMRO of open je er een? Dan krijg je een korting van 0,2%;
  2. Koop je een nieuwbouwwoning of een bestaande woning met een definitief energielabel A? Dan maak je aanspraak op de duurzaamheidskorting van 0,15%;
  3. Werk jij bij ABN AMRO? Maak dan gebruik van het werkgeverscollectief en krijg 0,1% rentekorting.

Let op! De totale korting mag nooit meer bedragen dan 0,4%. Het is dus niet mogelijk om alle drie de kortingen samen toe te passen.

ABN AMRO hypotheek afsluiten via Hypotheek24.nl
Via Hypotheek24.nl kun je de volgende ABN AMRO hypotheken afsluiten:

Waar je op moet letten volgens ABN AMRO

Je kan deze hypotheek zowel met als zonder advies (execution-only) afsluiten. Als je een hypotheek zonder advies afsluit, is het positief afronden van een kennis en ervaringstoets verplicht.

Hypotheekrente vergelijken