Vragen? Plan een gesprek in Met een hypotheekadviseur

AEGON hypotheek

Niet meer af te sluiten
via Hypotheek24.nl


Hypotheekrente vergelijken
Maak afspraak
Meer dan 10000 tevreden
klanten!

AEGON

AEGON als geldverstrekker


Bij Aegon helpen we onze klanten om zelf bewuste keuzes voor een gezonde financiële toekomst te maken. Niet zomaar een statement, maar onze missie waar we dagelijks in investeren. Wij zorgen ervoor dat onze klanten goed met geld worden. Dat doen we door ze bijvoorbeeld beter inzicht in hun hypotheekzaken te geven, maar ook door klanten over hun financiële toekomst na te laten denken. Iets wat veel mensen lastig en saai vinden, want zeg nou zelf: geldzaken regelen is bijna niemands hobby. Gelukkig wel die van ons, en daarom hebben wij er ons werk van gemaakt.

Aegon Hypotheken
Naast het verschaffen van hypothecaire leningen denkt Aegon actief mee met het verbeteren van de financiële situatie van onze klanten. Niet alleen nu, maar ook voor in de toekomst. Voor bestaande klanten hebben we tools waarmee zij de balans tussen hun hypotheek, de woningwaarde en het (toekomstige) inkomen onder de loep kunnen leggen. We bieden overstap- en meeneemservices en checken regelmatig of de maandlasten omlaag kunnen. In Mijn Aegon, een gepersonaliseerde online omgeving, regelen klanten hun hypotheekzaken eenvoudig zelf, waar en wanneer ze maar willen.

AEGON hypotheek afsluiten via Hypotheek24.nl
Via Hypotheek24.nl kun je de volgende AEGON hypotheken afsluiten:

Waar je op moet letten volgens AEGON

Je kan deze hypotheek zowel met als zonder advies (execution-only) afsluiten. Als je een hypotheek zonder advies afsluit, is het positief afronden van een kennis en ervaringstoets verplicht.

Vergeet de extra kosten bij het kopen van een huis niet. Mensen berekenen vaak wel de maximale hypotheek die ze kunnen krijgen, maar naast behang en nieuwe vloerbedekking zijn er nog meer lasten. Denk hierbij aan advies- en bemiddelingskosten, NHG borgtochtprovisie, een waarborgsom of bankgarantie, notariskosten en overdrachtsbelasting. Daarnaast kunnen er ook nog taxatiekosten, makelaarscourtage en kosten voor een bouwkundige keuring worden berekend. Aegon zet al deze kosten netjes op een rijtje zodat onze nieuwe klanten niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

Hypotheekrente vergelijken