Vragen? Plan een gesprek in Met een hypotheekadviseur

Allianz hypotheek

Niet meer af te sluiten
via Hypotheek24.nl


Hypotheekrente vergelijken
Maak afspraak
Meer dan 10000 tevreden
klanten!

Allianz

Allianz als geldverstrekker


Zo comfortabel als uw huis is, zo moet uw hypotheek ook zijn. Uw hypotheek moet vandaag bij u passen, maar ook over 10 of 20 jaar. Het is meer dan alleen de lening voor uw huis. Het is de basis van uw financiële planning. Daarom is de keuze voor de juiste hypotheek zo belangrijk.

Allianz biedt de hypotheek die bij u past. Een hypotheekvorm wanneer u uw lening aflost, maar die ook voldoende ruimte biedt om zaken te veranderen of om extra zekerheid in te bouwen. Een klantvriendelijke hypotheek vanwege de mogelijkheid van boetevrij aflossen uit eigen middelen en de mogelijkheid van rentemiddeling.

Allianz is een onderdeel van Allianz Group, één van de grootste financiële instellingen ter wereld met ruim 85 miljoen klanten. Allianz is een bedrijf met een krachtig imago, een internationale strategie en een stevige vermogenspositie. Een solide aanbieder waar u nu en in de toekomst op kunt rekenen!

Allianz hypotheek afsluiten via Hypotheek24.nl
Via Hypotheek24.nl kun je de volgende Allianz hypotheken afsluiten:

Waar je op moet letten volgens Allianz

Je kan deze hypotheek zowel met als zonder advies (execution-only) afsluiten. Als je een hypotheek zonder advies afsluit, is het positief afronden van een kennis en ervaringstoets verplicht.

Hypotheekrente vergelijken