Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

ING

ING als geldverstrekker


De wereld verandert en wij veranderen mee. We willen klaar staan voor de samenleving bij deze veranderingen en bijdragen aan sociale vooruitgang en het beschermen van het milieu. We willen niet het minimale doen maar duurzame verandering mogelijk maken.
Uw leven verandert en daardoor vaak ook de wensen voor uw hypotheek. Samen met u zorgen we ervoor dat uw hypotheek nu én straks het beste bij u past.

Kortingen bij ING

ING biedt verschillende kortingen aan:

 • Actieve Betaalrekening Korting;
 • Loyaliteitsbonus.
Actieve Betaalrekening Korting

Heb jij een betaalrekening bij ING en maak je daar gebruik van? Dan kan je aanspraak maken op de Actieve Betaalrekening Korting van 0,25%. Om in aanmerking te kunnen komen moet je aan de volgende voorwaarden voldoen:

 1. Heb je een een particuliere Betaalrekening bij ING waarvoor je betaalt, en waar de hypotheekrente van wordt afgeschreven?
  Heb je een Zakelijke Rekening bij ING? Dan geldt de korting niet.
 2. Komen je inkomsten op je ING Betaalrekening binnen? Denk bijvoorbeeld aan inkomsten uit salaris, onderneming of pensioen.
 3. Maak je gebruik van internetbankieren via Mijn ING en/of via de Mobiel Bankieren App?
 4. Zijn er in minimaal tien af- en bijschrijvingen op je ING Betaalrekening? Denk bijvoorbeeld aan pintransacties, geldopnames of overboekingen.
Als je deze vragen met 'ja' kunt beantwoorden, dan heb je een actieve betaalrekening en kan je gebruik maken van de Actieve Betaalrekening Korting.

Loyaliteitsbonus

Ben jij al hypotheekklant bij ING? Dan heb je tot en met 31 december 2012 Loyaliteitsbonus opgebouwd. Met deze bonus kreeg je korting op de afsluitprovisie bij het afsluiten van een nieuwe ING-hypotheek. Als je weer kiest voor een hypotheek van ING bij een verhuizing, dan kan je de Loyaliteitsbonus die je hebt opgebouwd inzetten voor een extra korting op je hypotheekrente. De voorwaarden voor de loyaliteitsbonus zijn hieronder te downloaden.

 • Loyaliteitsbonus voorwaarden
 • ING hypotheek afsluiten via Hypotheek24.nl
  Via Hypotheek24.nl kun je de volgende ING hypotheken afsluiten:

  Waar je op moet letten volgens ING

  Je kan deze hypotheek alleen mét advies afsluiten.

  Hypotheekrente vergelijken