Vragen? Plan een gesprek in Met een hypotheekadviseur

Impact Hypotheken

Niet meer af te sluiten
via Hypotheek24.nl


Hypotheekrente vergelijken
Maak afspraak
Meer dan 10000 tevreden
klanten!

Impact Hypotheken

Impact Hypotheken als geldverstrekker


Impact Hypotheken is een hypotheekaanbieder die gelooft in en streeft naar een betere wereld. Want het is 2 voor 12: we moeten ons uiterste best doen om de wereld leefbaar te houden. Maar hoe stel je jezelf haalbare doelen in een realistische tijd? Die ook nog te betalen zijn – het leven is al duur genoeg. Wij bij Impact Hypotheken snappen dat je een positieve bijdrage wilt leveren aan de wereld om je heen, maar ook dat dit stap voor stap gaat. En dat kan.

Het kopen van een duurzaam huis, met minimaal energielabel A, of het verduurzamen van een woning met lager (slechter) energielabel is een eerste stap. Dat heeft een enorme impact op je eigen leven. En in Nederland. Want energiezuinige(re) huizen hebben een lagere ‘carbon footprint’ en dragen bij aan het halen van de Klimaatdoelstellingen. Bovendien kom je dan in aanmerking voor een hypotheek van Impact Hypotheken. Wij belonen je direct met uitstekende productvoorwaarden en een scherpe rente.

Impact Hypotheken inspireert je vervolgens om telkens een stapje in de goede richting te zetten. Elk kwartaal twee tegels in de tuin vervangen voor gras of aarde? In een paar jaar heb je dan een groene tuin. Wat vaker vis of vleesvervangers kopen? Dat staat gelijk aan een maand niet douchen. Trouwens, af en toe slechts vijf minuten douchen, is ook best fijn. En weet je wat? Als we dat nu allemaal doen, kleine stappen vooruit zetten, in ons eigen tempo, dan is de wereld al zo veel beter.

Impact Hypotheken hypotheek afsluiten via Hypotheek24.nl
Via Hypotheek24.nl kun je de volgende Impact Hypotheken hypotheken afsluiten:

Waar je op moet letten volgens Impact Hypotheken

Je kan deze hypotheek zowel met als zonder advies (execution-only) afsluiten. Als je een hypotheek zonder advies afsluit, is het positief afronden van een kennis en ervaringstoets verplicht.

Hypotheekrente vergelijken