Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Nationale-Nederlanden hypotheek

Voordelig afsluiten
via Hypotheek24.nl


Hypotheekrente vergelijken
Gratis kennismakingsgesprek
Meer dan 9000 tevreden
klanten!

Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden als geldverstrekker


Nationale-Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. We bieden een compleet assortiment aan producten waaronder verzekeringen, pensioenen, (bank-) sparen, hypotheken, beleggingen en leningen.

We zijn één van de grotere hypotheekaanbieders. Bij Nationale-Nederlanden vindt u een hypotheek die bij u past. Bij uw situatie, bij uw wensen en bij uw huis.

Nationale-Nederlanden biedt haar dienstverlening online aan. U krijgt toegang tot mijn.nn: uw persoonlijke en beveiligde online omgeving. Zo heeft u altijd inzage in de details van uw hypotheek, wanneer het u uitkomt.

Nationale-Nederlanden hypotheek afsluiten via Hypotheek24.nl
Via Hypotheek24.nl kun je de volgende Nationale-Nederlanden hypotheken afsluiten:

Waar je op moet letten volgens Nationale-Nederlanden

Je kan deze hypotheek zowel met als zonder advies (execution-only) afsluiten. Als je een hypotheek zonder advies afsluit, is het positief afronden van een kennis en ervaringstoets verplicht.

Het is voor zelfstandig ondernemers helaas niet mogelijk om zonder advies een hypotheek af te sluiten.

Sluit je een hypotheek zonder advies af? Dan zal Nationale Nederlanden je vragen om een extra verklaring te tekenen dat je je bewust bent van de risico's.

Hypotheekrente vergelijken