Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl
Venn Hypotheken

Venn Hypotheken

Venn Hypotheken als geldverstrekker


Wij zijn er voor alle Nederlanders die een lening voor een huis nodig hebben, omdat wij vinden dat iedereen recht heeft op een heerlijke woning.

Wij zijn er voor alle Nederlanders die werk willen maken van ons milieu, omdat wij vinden dat goed zorgen voor ons milieu ieders plicht is en wij als geldverstrekker dit moeten ondersteunen.

Wij zijn er ook voor alle Nederlanders die zich met flexibel werk dagelijks inzetten, omdat wij vinden dat deze mensen Nederland sterk en wendbaar maken. Zij kunnen bij Venn Hypotheken een hypotheek afsluiten.

Nederlandse woninghypotheken zijn een aantrekkelijke beleggingscategorie voor banken, verzekeraars en pensioenfondsen vanwege een hoog rendement en laag risico. Door allerlei regels die toezichthouders opleggen kunnen banken nu minder in nieuwe hypotheken beleggen, terwijl de vraag de komende jaren alleen maar zal stijgen. Maar geen nood, we zien een duidelijke trend dat hypotheken steeds meer rechtstreeks door pensioenfondsen, verzekeraars en beleggingsfondsen die voor lange tijd wensen te beleggen worden gefinancierd. In Amerika wordt nog maar 20% van de vastgoedleningen rechtstreeks door banken gefinancierd, 80% door institutionele beleggers. Venn Hypotheken mobiliseert zulke belangrijke lange termijn beleggers om rechtstreeks in uw hypotheek te beleggen.

Wij zijn een duurzame onderneming en al meedere jaren actief op de financiële markten met kantoren in Breda en Londen. Wij werken samen met verschillende binnenlandse en buitenlandse beleggers die interesse hebben in langdurende beleggingen in hypotheken, huurwoningen of commercieel vastgoed. Zo werd Venn in 2014 door de Britse overheid verkozen als beste en meest betrouwbare partij voor het opzetten en beheren van een publiek private samenwerking voor de bouw van huurwoningen tot £ 3,5 milard.

Venn Hypotheken staat voor kwaliteit. Wij hebben ruime ervaring in de hypotheekmarkt en wij beheren al een aanzienlijke portefeuille Nederlandse hypotheken. We hebben een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), wij onderschrijven de Gedragscode Hypothecaire Financieringen en zijn aangesloten bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) en de Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Venn Hypotheken kunnen alleen afgesloten worden na advies en bemiddeling door een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Venn Hypotheken hypotheek afsluiten via Hypotheek24.nl
Via Hypotheek24.nl kun je de volgende Venn Hypotheken hypotheken afsluiten:

Hypotheekrente vergelijken