Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Aansprakelijkheidverzekering bij je hypotheek

Hoe werkt dat
bij Hypotheek24.nl?

Hypotheek berekenen
Gratis kennismakingsgesprek
Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die door jou of door je kind per ongeluk is veroorzaakt bij anderen en/of hun bezittingen. Stel dat je tijdens je bezoek bij vrienden per ongeluk een dure vaas omstoot, dan ben je met deze verzekering gedekt voor de kosten van de vaas.

Aansprakelijkheidsverzekering afsluiten bij Hypotheek24.nl

Hypotheek24.nl kan hierin bemiddelen door naast je hypotheek ook de aansprakelijkheidsverzekering voor jou te regelen. Ook het regelen van de overige verzekeringen kan je aan ons uitbesteden:

Het enige wat je hoeft te doen is ons een mail te sturen of het met je hypotheekcoach te bespreken. Wij vragen de verzekering met 12% korting voor je aan. Er zijn geen afsluitkosten aan verbonden.

Verzekeraar

Wij sluiten de aansprakelijkheidsverzekering voor je af bij Klaverblad Verzekeringen. Met deze verzekering ben je wereldwijd verzekerd. De verzekering biedt naast schadevergoeding bij aansprakelijkheid ook rechtshulp bij een onterechte schadeclaim.
Je kan zelf kiezen of je de verzekering alleen voor jezelf afsluit of voor het hele gezin. Ook bepaal je zelf welk bedrag je wilt verzekeren. Je kan kiezen uit € 1.250.000,- of € 2.500.000,-.

Eigen risico

Er geldt geen eigen risico voor deze verzekering. Je kan er wel voor kiezen een eigen risico te nemen van 90 euro of 155 euro voor schade veroorzaakt door kinderen. Hier staat een lagere premie tegenover.

Gratis offerte

Ben je bezig met je hypotheekaanvraag en wil je goed verzekerd zijn bij aansprakelijkheid voor schade? Regel het ook via Hypotheek24.nl. Wij sluiten de verzekering voor jou af. Bespreek de mogelijkheden met je hypotheekcoach of mail ons en ontvang gratis een offerte.