Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Open ma t/m do 9:00 - 21:00, vr tot 17:00 of mail ons op info@hypotheek24.nl

Rechtsbijstandverzekering bij je hypotheek

Hoe werkt dat
bij Hypotheek24.nl?

Hypotheek berekenen
Gratis kennismakingsgesprek
Meer dan 7000 tevreden
klanten!

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Als je een huis koopt is het raadzaam om een rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Je bent dan verzekerd van juridische hulp als je een conflict krijgt, zo ook bij conflicten die kunnen ontstaan omtrent je huis of met je werkgever.

Rechtsbijstandverzekering afsluiten bij Hypotheek24.nl

Hypotheek24.nl kan hierin bemiddelen door naast je hypotheek ook de rechtsbijstandverzekering voor jou te regelen. Ook het regelen van de overige verzekeringen kan je aan ons uitbesteden:

Het enige wat je hoeft te doen is ons een mail te sturen of het met je hypotheekcoach te bespreken. Wij vragen de verzekering met 12% korting voor je aan. Er zijn geen afsluitkosten aan verbonden.

Verzekeraar

Wij sluiten de rechtsbijstandverzekering voor je af bij Klaverblad Verzekeringen. Met deze verzekering ben je verzekerd van professionele rechtshulp bij een juridisch probleem. Je stelt zelf de verzekering samen die bij jou past. Naast persoonlijk contact met een juridisch adviseur bij een geschil heb je ook recht op telefonisch advies voor juridische problemen die niet verzekerd zijn.
De verplichte standaardmodule is uit te breiden met verschillende andere modules.

Gratis offerte

Ben je bezig met je hypotheekaanvraag en wil je goed verzekerd zijn van rechtshulp bij juridische problemen? Regel het ook via Hypotheek24.nl. Wij sluiten de verzekering voor jou af. Bespreek de mogelijkheden met je hypotheekcoach of mail ons en ontvang gratis een offerte.