Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Nu geopend (tot 17:00)

Vrijblijvend renteaanbod aanvragen

Wij kunnen jou al voorzien van een renteaanbod voordat je betaald hebt. Wat hebben we nodig:

✔ Kopie paspoort of identiteitsbewijs
✔ Recente salarisstrook
✔ Concept koopakte (niet benodigd bij oversluiten hypotheek);
✔ Recente opgave van je huidige hypotheek (uitsluitend nodig voor oversluiters of doorstromers)

Hypotheek aanvragen
Meer dan 10000 tevreden
klanten!

Vrijblijvend renteaanbod van de geldverstrekker

Om jou zo snel mogelijkheid zekerheid te kunnen bieden over de hoogte van je rente, kunnen we al een vrijblijvend renteaanbod bij de geldverstrekker voor je aanvragen zonder dat je al betaald hoeft te hebben. Hiervoor hebben we uiteraard wel wat informatie van je nodig. Wil je precies weten wat een renteaanbod inhoudt, klik dan hier.

Als je je persoonsgegevens hebt ingevoerd op onze afsluitpagina, zullen we telefonisch contact met je opnemen om wat extra informatie op te vragen en je uitleg te geven over het proces.  

Wat hebben we nodig?

Voor het aanvragen van de offerte, hebben we vervolgens een aantal documenten nodig. Dit zijn de volgende documenten:

  • Kopie paspoort of identiteitsbewijs
  • Recente salarisstrook
  • Concept koopakte (niet benodigd bij oversluiten hypotheek);
  • Recente opgave van je huidige hypotheek (uitsluitend nodig voor oversluiters of doorstromers)

Je kan de documenten uploaden in stap 3 bij je hypotheekaanvraag.

Naast deze documenten is het van belang dat (beide) aanvrager(s) de kennis en ervaringstoets in stap 4 positief hebben afgerond. Als deze toets negatief is afgerond, kan je uiteraard een hypotheek met advies via ons afsluiten. 

Hypotheekaanvraag starten

Wat gebeurt er als ik graag verder wil met het renteaanbod?

Als je akkoord gaat met het renteaanbod en graag wilt ingaan op de aanbieding van de geldverstrekker, dan kan je doorgaan met ons stappenplan. Zorg er eerst voor dat alle documenten in stap 3 compleet zijn. Vervolgens rond je in stap 4 de kennis- en ervaringstoets af en in stap 5 kan je de betaling voldoen. Je kan vervolgens doorgaan naar stap 8 waar je je aanvullende documenten kan uploaden, zoals de getekende offerte.

Let erop dat de offerte een bepaalde geldigheid heeft (vaak 2 of 3 weken). Als je de rente uit het voorlopige renteaanbod wilt behouden, hebben we de betaling en de getekende offerte voor het einde van deze deadline nodig.

Is het altijd mogelijk een vrijblijvend renteaanbod te krijgen?

Wij kunnen je in de meeste gevallen voorzien van een vrijblijvend renteaanbod. Helaas is het in een aantal gevallen niet mogelijk:

  • Je kiest ervoor om met advies je hypotheek af te sluiten. De adviseur gaat in dat geval eerst een adviesgesprek met je aan en kijkt welke geldverstrekker het beste bij jouw situatie past. De adviseur houdt de rente voor je in de gaten.
  • Je hebt een overbruggingshypotheek nodig;