Vragen? Plan een gesprek in Met een hypotheekadviseur

Gratis webinars Hypotheek24.nl

Maandelijks worden er webinars georganiseerd. 

Houd deze pagina in de gaten. 

Meld je aan
Meer dan 10000 tevreden
klanten!

Bekijk ons webinar over hypotheken

Hoe koop je voorbereid je volgende huis? Hoe wordt jouw overwaarde berekend? En kun jij de overwaarde van je woning meenemen voor een nieuwe hypotheek? Op deze vragen krijg jij op dinsdag 25 september antwoord in het webinar: "Is jouw huis meer waard geworden? Zo koop je slim je nieuwe woning!"

Wij hebben jouw hulp nodig!

Wij horen heel graag waar jij tegenaan loopt bij het kopen van je huis. Iedere dag bekijken wij suggesties van klanten om zo het nieuwe webinar in te richten! Heb jij suggesties voor onderwerpen die we kunnen behandelen tijdens de webinars? Mail dan naar webinar@hypotheek24.nl

Over de webinars

Wat doen wij?

We behandelen in ongeveer een halfuur vragen van mensen net zoals jij! Denk aan:

  • Hoe kun jij je aflossingsvrije hypotheek meenemen?
  • Wat houdt de bijleenregeling in?
  • Wat is een overbruggingshypotheek?

Aan de hand van veelgestelde vragen van klanten en onze eigen inzichten stellen we tijdens het webinar een aantal vragen aan een hypotheekexpert die zo goed mogelijk worden uitgelegd aan de hand van mooie voorbeelden en documenten.

Wat kan jij?

Tijdens het webinar kun jij:

  • Live vragen stellen in de chat
  • Unieke hand-outs downloaden die jou helpen bij je hypotheekaanvraag
  • Meedoen aan polls om jouw kennis te testen

Nog niet genoeg kennis over hypotheken? Onze hypotheekadviseurs staan voor je klaar om samen met jou de best passende hypotheek te kiezen. 

Meld je aan

Je kunt je hier aanmelden voor het komende webinar. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met een agenda-item voor deze webinar. Je kunt het webinar gewoon bekijken vanuit je browser, je hoeft er dus niks voor te downloaden, slim hè?