Vragen? Bel ons: 020 26 11 666 Nu geopend (tot 21:00)

Hoe vind je de goedkoopste hypotheek?

Voor de goedkoopste hypotheek ben je bij Hypotheek24.nl aan het juiste adres. Bij ons kan je namelijk heel eenvoudig meer dan 50 hypotheken met elkaar vergelijken op prijs.

Nadat je jouw persoonlijke gegevens en voorkeuren, zoals hypotheekvorm en de rentevaste periode, in onze vergelijkingstools hebt ingevuld krijg je een overzicht te zien van de hypotheken die aansluiten op jouw wensen. Start direct met je hypotheken vergelijken.

Hypotheekrentes vergelijken

De hypotheekrente die je maandelijks betaalt aan de bank hangt af van de volgende zaken:

  • Hypotheekvorm 
  • Hoogte van je hypotheek
  • Rentevaste periode
  • Hypotheekverstrekker

De bank bepaalt uiteindelijk het rentepercentage en daarom zou je bij de ene bank goedkoper uit kunnen zijn dan bij een andere bank. Om snel een overzicht van alle rentepercentages te hebben, kan je ook kijken in ons hypotheekrente overzicht waar de actuele rentepercentages dagelijks worden bijgehouden.

De goedkoopste hypotheekrente is niet altijd de meest geschikte

De hypotheek met de goedkoopste hypotheekrente is niet altijd de meest geschikte hypotheek voor jou. Een aantal factoren spelen hierbij een rol. Voor jou kunnen bepaalde dingen belangrijk zijn en daarom wil je bepaalde voorwaarden aan een hypotheek kunnen stellen. Misschien wil je de mogelijkheid hebben om boetevrij je hypotheek te kunnen aflossen als je jouw woning gaat verkopen. Het is belangrijk om ook de voorwaarden goed met elkaar te vergelijken, zodat je later niet voor verrassingen komt te staan. Kijk dus niet alleen naar de prijs, maar kijk ook zeker naar de voorwaarden van de hypotheek die je wilt gaan afsluiten.

Waarom kan Hypotheek24.nl goedkope afsluitkosten aanbieden?

Als je ervoor kiest om zelf je hypotheek af te sluiten betaal je slechts 1.000 euro voor je hypotheekaanvraag. Kies je liever voor de zekerheid van advies? Bij een hypotheekadvies via Hypotheek24.nl krijg je een uitgebreid telefonisch adviesgesprek. Dit gesprek duurt ongeveer een uur. In dit gesprek bespreken we uitvoerig hoe jouw huidige situatie eruit ziet en wat je wensen zijn met betrekking tot je hypotheek. Hypotheekadvies van Hypotheek24.nl is mogelijk vanaf slechts 500 euro. Als we ook je hypotheek regelen, kost het all-in 1.500 euro voor een starter op de woningmarkt. Doorstromers en oversluiters betalen 1.750 euro voor het combinatietarief. Ben je ZZP'er of zelfstandig ondernemer? Dan betaal je 2.000 euro. 

Voordeligste hypotheek berekenen

Ben je op zoek naar de voordeligste hypotheek? Bekijk dan de actuele hypotheekrentes in ons overzicht of start direct met de berekening, onze tool toont jou direct de voordeligste hypotheken.

Gratis belafspraak met hypotheekexpert

Ben je geïnteresseerd om je hypotheek via ons af te sluiten, maar wil je graag eerst een half uur vrijblijvend telefonisch sparren met een van onze hypotheekexperts? Plan dan nu online een gratis belafspraak in en kom erachter of zelf afsluiten iets voor jou is of dat hypotheekadvies beter bij jou past.